Ben 1ayliktan sonra uyandirmadjm hic. Uyandirincada emmiyordu zaten benimki uyuyordu memede. Ne zaman acikirsa ozaman emerdi. 5 saat felan uyuyor ilk uykusunu simdi hic dokunmuyorum acikinca uyaniyor emiyor gaz cikar alt degis yatiriyorum. Sonrada 2 3 saaf uyuyp tekrar uyaniyor. Benim dr.uyandirma dedi artik uyku düzeni oturdu cunku.
Benim emzirirken mememde uyukluyor hemen ayagima yatiriyorum kollarini kundak yapıyorum salliyorum daliyor iyice. Gunduz ise eger uyudugu yerde bırakıyorum ayaklarimi yastığın altindan çekip. Ama aksamsa iyice daldiktan sonra yatagina goturuyorum uyuyor. Bizimki gunduz yatakta pek uyumuyor ondan nerede sallarsam koltuk, kendi yatagim vs.orda bırakıyorum. Bazen miril miril ediyor yastığın kenarini salliyorum daliyor tekrar.
Benim kardesimin 40 gunlukken dugunu vardi. Sikinti yasamadik. Ben sut sagip yanima aldim. Arada gelin odasinda emzirdim. Gazi felan sıkıştır mazsa sorun yasamazsiniz bence.
Benimde artik akmiyor ancak saatlerce emzirmezsem şişiyor sonra akiyor. Ilk zamanlardaki gibi akmama nedeni sütün artik bebegin ictigi kadar uretilmesi diye biliyorum. Bünye artik bebek gunde ne kadar süt iciyor biliyor. Ona gore uretim yapiyor. Sütünuzun azaldigi anlamina gelmiyor yani bezi kilo alimi normalse korkmayin hic.