• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canim bebek ne zamn isterse o zamn emzir. artik aciktiklarini doyduklarini biliyolar.mama emen bebekler bazen daha cok isteyip kusabiliyolar ama emen bebekler genelde ole bir sorun yasamiyolar.gece uykulariniz nasil peki
Emmek istedikçe ağladıkça emiyor, çoğunluk koltuktayiz. Gece uykuları maşallah diyeyim iyi ama saat gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor . O saat olana kadar benim gücüm kalmıyor ama buna da şükür diyelim.

Canım yurt dışında aşılar nasıl ? Zorunlu mu
Zorunlu değil ama yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben de güveniyorum çünkü mantıken düşünürsek çocuklarla seyahat edeceğiz, Belki başka ülkelere gideceğiz bu yüzden şart bence. Ilk asimiz 3. Ayda başlıyor , TR ye gelecektik bu yaz ama doktorumuz aşılar olmadan gitmeyin dedi ben de cesaret edemedim :/

2.ay aşısı benide geriyor. Çok ağlayacak
Korkmayın geçiyor ateş de yapmıyor canlı aşı olduğu için şükür bizde sıkıntı olmadı aşılarda verem aşısında bir hafta banyo yasak bizim doktor bir hafta yasak dedi arkadaşa doktoru üç gün demiş değişiyor uygulamalar o kadar

Orası da dogru :KK17: cuma ikinci ay aşıları var ondan da tirsiyorum bir ateş eksikti
Yok canım eskisi gibi ateş yapmıyormuş dr öyle dedi bizimkin de yapmadımesela. Verem aşısına götürmeden yıkayın bi sağlık ocağında yapıyorlarmış yanlız sonra 3 gün banyo yok.

Emmek istedikçe ağladıkça emiyor, çoğunluk koltuktayiz. Gece uykuları maşallah diyeyim iyi ama saat gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor . O saat olana kadar benim gücüm kalmıyor ama buna da şükür diyelim.

Zorunlu değil ama yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben de güveniyorum çünkü mantıken düşünürsek çocuklarla seyahat edeceğiz, Belki başka ülkelere gideceğiz bu yüzden şart bence. Ilk asimiz 3. Ayda başlıyor , TR ye gelecektik bu yaz ama doktorumuz aşılar olmadan gitmeyin dedi ben de cesaret edemedim :/
Burda birinci ayda başlıyor aşılar demek ki farklı bugün aşıyı yapan hemşireye yaptirmasak bu aşıları dedim yaptırmaya bebeklerde olum oranı yüksek dedi yurt dışında bazı ülkelerde de cezası varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama kızım kendini yırtarcasına ağladı üç yerinden vurdular neredeyse ben de ağlayacaktım çok zor geliyor bu aşılar :/

Burda birinci ayda başlıyor aşılar demek ki farklı bugün aşıyı yapan hemşireye yaptirmasak bu aşıları dedim yaptırmaya bebeklerde olum oranı yüksek dedi yurt dışında bazı ülkelerde de cezası varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama kızım kendini yırtarcasına ağladı üç yerinden vurdular neredeyse ben de ağlayacaktım çok zor geliyor bu aşılar :/
Ay bizimde bayramdan sonra gerginim valla.. Bir aşı bile can yakıyor.. İlkini vurduktan sonra diğerleri nasıl vurulacak, Allah bilir

Aynen bizimde 29 ağustosta bir aşıda bacağını zor tutmuştum. Şimdi 1 kol 2 bacak yavrum perişan olacak
Aynen bizede ayın 29'unda gel dediler.. Birde bu haftasonu sünnet var.. Herşey üst üste.. Ben gerginim oğlana nasıl faydam olacak bilemiyorum.. Şu gazı olmasa biraz daha rahat olurdu belki..

Kızlar yazmadan duramadım. aşıdan neden bu kadar çok korkuyorsunuz. Rahat olun. O anlık ağlıyorlar ve geçiyo. Zaten doktor vuruyor, hemşire tutuyor. Bittiğinde de siz alıp hemen emzirin veya emzik kullananlar emzik versin. Rahatlıyorlar böylece. Ben iki kızımda da ateş ve huysuzluk yaşamadım hiç 2. Ay aşısında da, tüm aşılarda da. Siz rahat olursanız bebeğiniz de rahat olur ki gerçekten anlık bi ağlamaları oluyor ve bitiyor. Bu kadar.
Küçük bir bilgi daha; mor calpol vermeyin derim aşıdan önce veya sonra. Doktorumuzun kesin uyarısıdır ki kendisi bilindik ve güvenilir bir doktordur. Etken madde olan parasetamol aşıların etkinliğini düşürüyormuş. Koltuk altı 38 ve üzeri ateş olursa yarım fitil sadece ki ona da inanın gerek kalmıyor.

Kizlarr dugune gittim.Iyikide gitmisim Halayimida cektjm kurtlarimida doktm.Bebekte hem uyudu kaynanmda tuttu Gelin odasinda emzirdm hem bnim gibi olan da vaedi yani bebegini getiren.Kilimalar vardi biraz o zorladi bizi ama anakucagini getiirmistm yanimda ona yatirdm
Canim biz biraz geç gittik giriş safhasini filan görmedik kulaklarini bandanayla kapattım üzerini örttüm uyudu kaldi pusetinde densizin biri uyurken pat diye öptü uyandırdı bizim kızda rahatsiz oldu tabi uyandirilinca durmadi döndük 2 saat durduk valla kafam dağıldı iyi oldu

Sen de haklısın canım insan görmek istiyor ama inan pişman oluyor yani kendi adına konusayim ben de memlekete geldim annemin yanındayım kuzenimin ev içinde nişanı oldu oraya gittim inan bana mahvoldum az bi kalabalik vardi cocuk bunaldi zaten kucaga aliskin bi cocuk durmadan kucagimda gezdirmeye calistim hic bisey de anlamadim gittigimden. Cocuguma da iyi gelmedi hemen geldim eve.yok olmuyor bebisle hele ki düğün hic olmaz diye düşünüyorum.artı düğün salonlarında klimalarda çok düşük ayarda açık olur daha bebeler küçücük dokunabilir

Aman bazıları var ki uyuyan çocuğu uyandırıp kucağına alıp sevesi geliyor sinir oluyorum öylelerine. Bi rahat bırakın şu çocuğu ya.sıcakta yapış yapış cocuk onla mücadele ediyor bir de millet kucaktan kucağa aliyor
j

Back
X