• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mayıs anneleri grubuna bakıp en son gece 12 de yazdıkları için demekki uyudukları gün gelicek diye ümitvar olanlar, bir yandan emip bir yandan inliyor çocuk çıldırmama az kaldı
Bizimki de sürekli yüzünü tirmaliyor kivranirken. Ben gene mama değiştirdim alerjisi falan yok bence ne burun akıntısı geçti ne uyuması değişt. doktor da yoktu zaten asistanı vardı. Senin kusmalar ne durumda?

Bizimki de sürekli yüzünü tirmaliyor kivranirken. Ben gene mama değiştirdim alerjisi falan yok bence ne burun akıntısı geçti ne uyuması değişt. doktor da yoktu zaten asistanı vardı. Senin kusmalar ne durumda?

Benim bebegim uykusu olunca yuzunu tirmaliyor. Ellerini yuzune gozune goturuyor. O an hemen kollarini kundak yapıp ayaginizda sallasaniz uyumazmi acaba. Ben oyle yapiyorum hep. Biraz mirildanir etrafa bakar sonra dalar uykuya.

Benim bebegim uykusu olunca yuzunu tirmaliyor. Ellerini yuzune gozune goturuyor. O an hemen kollarini kundak yapıp ayaginizda sallasaniz uyumazmi acaba. Ben oyle yapiyorum hep. Biraz mirildanir etrafa bakar sonra dalar uykuya.
Ellerini hareket ettirmeyince de uyanıyor. Uyanmak için her şey bahane gibi gerçi :D

Hangi mamayı kullanıyorsun ben şimdi golden goat kullanıyorum ama 6 aydan önce keçi sütü mama kansızlık yapıyor yazanlar olmuş, evolvia vardı onu kullanınca çocuğun içinden canavar çıkıyor. Gazdan memeyle bile kavga ediyor. Bu arada ben ani bir kararla mama artırdım. 4 saatte bir 120 cc ye çıktım. Thickener kullanırsam kusması olmuyor koymadığım zaman kusuyor. Gıda dedektifinin devam sütü incelemesinde baby goat, evolvia, similac şeklinde sıralama devam ediyordu. Baby goat ı ağzına sürmedi içmediği tek mama oldu. Similac ile golden goat ı birliktemi kullansam acaba

Hangi mamayı kullanıyorsun ben şimdi golden goat kullanıyorum ama 6 aydan önce keçi sütü mama kansızlık yapıyor yazanlar olmuş, evolvia vardı onu kullanınca çocuğun içinden canavar çıkıyor. Gazdan memeyle bile kavga ediyor. Bu arada ben ani bir kararla mama artırdım. 4 saatte bir 120 cc ye çıktım. Thickener kullanırsam kusması olmuyor koymadığım zaman kusuyor. Gıda dedektifinin devam sütü incelemesinde baby goat, evolvia, similac şeklinde sıralama devam ediyordu. Baby goat ı ağzına sürmedi içmediği tek mama oldu. Similac ile golden goat ı birliktemi kullansam acaba
Şimdi bana alerjisi olabilir diye Aptamil pregomin alerji maması vermislerdi. Rapor çıkardılar devlet karşıladı. Ama mamayı kullanmama rağmen alerji belirtisi olabilir dediğimiz hiçbir şey değişmedi. İkinci kontrolde de doçent olan doktor yoktu asistanı vardı doğru dürüst dinlemedi beni tamam devam et dedi yolladı. Ama bu alerji maması çok kötü tadı çocuk kusuyor ve onu kullandigimdan beri reflusu artmıştı. Ayrıca mamayı hazırlıyorum iki saat sonra biberonun içinde küf oluşmaya başlıyordu. Ben de eczaneden Aptamil conformil aldım. Gazlı ve kabız bebekler için olan bir mama. Ayrıca biraz koyu kıvamlı. Doçent olan bana onu denedin mi diye sormuştu onu verecekti aslında. Dün geceden beri kullanıyorum gazi iyi ekstra bir ağlama yok tadı da fena değil kusmadi henüz. Keçi sütü mama bunu acayip kabız yapmıştı veremicem ondan

Ben de golden goat için az kilo aldırıyor ve az lif içerdiği için kabız yapıyor diye duymuştum.

Kızlar sma mama yı denediniz mi acaba benim bebeğim doğduğu günden beri onu içiyor hiç öyle kusma kabızlık gaz problemi olmadı avent biberonla veriyorum 51 günlük olduk normalde mamayı günde bir kez veriyordum onu da geç saatte veriyordum gece geç kalksın diye dün 7 buçuk gibi verdim 9 da uyudu gece yarım su uyandı sonra emdi tekrar yattı sabah kalktığında ezan okunuyordu sonra uyumaz tabi genelde 1 saat duruyor bizim yatakta sonra emzirdim tekrar uyudu

Merhaba bende haziran annesiyim hic yazmadim ama aylardir takipteyim sizin eskisehirde oldugunuzu biliyorum bende eskisehirdeyim benim cocugumdada alerji sorunu vardi Acibademde serdar nepesoy cocuk alerji doktoru biz 50 tlye alerji testi yaptirdik inek sutu yumurta filan gibi büyük alerjenlere baktılar tavsiye ederim isterseniz bi muayeneye gidin

Ellerini hareket ettirmeyince de uyanıyor. Uyanmak için her şey bahane gibi gerçi :KK70:
Kızlar uyku ile ilgili bir tespitim var. Paylaşmak istedim. Ben de uyutuyorum yerine koyayım anında açıyor gözlerini ya da 15 dk uyuyor. Fisher price ın salıncağı var otomatik sallanıyor. Uyuttuktan sona ona koyup en düşük ayarda çalıştırıyorum. 1-2 saat uyumaya başladı. Denemek için salıncağı durdurduğumda uyanıyor. Bilginiz olsun.

A aeengineer benimde ekim başında bitiyor. Kapı kapı dolanıp rapor arayacağım 20 günde iznim var bunları yapabilirsem kasım sonuna sarkıyor. Kıza kim bakacak belirsiz hala, annem bakamam diyor bi süre idare etse bile her sabah eve nasıl gel git yapacak bizde kalmazmış. Ben çocuğun düzenini bozup her sabah nasıl anneme bırakayım arabamız yok bunun kışı var ücretsiz en mantıklısıda borçlar elimi kolumu bağlıyor
Aynen bende izin alırım dedim ekstra krediler çıktı.. Üstelik eşim başka şehirde.. Güya iki yaşına kadar yanına taşınacaktım.. Şimdi ne yaparım bilemiyorum, zaman daraldı iyice gerildim..

Zeytinyağına devam et canım sen. Hatta kendi yiyeceklerine de dikkat et bi süre kuru kayısı incir falan ye mutlaka. Faydasını görürsün bence.
Ah canım ah, hep hoşaf içiyorum, süt yapıyor diye.. Ne yapacağım bı çocukla bilemiyorum ..

Bugün benimki de aşırı huysuz. Eşim seyahatte annem yanımda değil. Sürekli ağlıyor. Ne mamalar verdim üstüne saatlerdir de emiyor hiç birşey farketmedi. Dr bi ilaç vermişti çok ağlarsa ver diye. Kafam yerinde değil yarım demiş ben tam verdim. Elim ayağım kesildi resmen. Aradım hemen bişey olmaz merak etme biraz uyur sadece dedi. Çok korktum çocuğa zarar verdim diye. Bu ağlamaları bizi bitirdi gerçekten. Allah yardımcımız olsun.
Bak senin de 22 haziranmış. .Cuma günü doğdu diye sevinmiştim :) ama mahvediyor beni.. Benimde bu gece uyumadı hiç.. Üstelik dünden beri kusuyor.. Bir doktora gideyim demiştim evde baya kusmuş, nefes alamamış, morarmış, annem aradı eve döndüm doktora götürdüm.. Valla bitirdi beni yaa.. Gazdan ıkındıkça ağızdan kusuyor.. Uykuda sürekli ıkınıyor.. Ayakları kolları en fazla bir dk duruyor.. Hep oynuyor, sancıdan.. Böyle olunca o uykuya dalsa bile ben uyuyamıyorum.. Birde yarın sünnet var.. Bu sancı ile nasıl olacak merak ediyorum.. Allah yardımcımız olsun valla

Kızlar uyku ile ilgili bir tespitim var. Paylaşmak istedim. Ben de uyutuyorum yerine koyayım anında açıyor gözlerini ya da 15 dk uyuyor. Fisher price ın salıncağı var otomatik sallanıyor. Uyuttuktan sona ona koyup en düşük ayarda çalıştırıyorum. 1-2 saat uyumaya başladı. Denemek için salıncağı durdurduğumda uyanıyor. Bilginiz olsun.
Bende de joie serina var.. İlk ay koyduğumda içinde kayboluyordu.. Hiç durmadı zaten.. İki gündür çıkardım tekrar kutusundan.. Biraz onda sallanıyor cidden ama en fazla 15-20 dk..

Merhaba bende haziran annesiyim hic yazmadim ama aylardir takipteyim sizin eskisehirde oldugunuzu biliyorum bende eskisehirdeyim benim cocugumdada alerji sorunu vardi Acibademde serdar nepesoy cocuk alerji doktoru biz 50 tlye alerji testi yaptirdik inek sutu yumurta filan gibi büyük alerjenlere baktılar tavsiye ederim isterseniz bi muayeneye gidin
Teşekkür ederim şuan orda değilim ama donucem. İlk işim çocuk alerji doktoruna gitmek. Orada olduğunu bilmiyordum. Sizde var miymiş alerji?

Gaz için yapmadığım şey kalmadı. Çocuğun huzursuzluğu geçmiyor. Muhtemelen gazdan ağlayıp gaz çıkarıyor

Biraz memede sakinlestirip bacaginiza oturtup karnina gaz masaj yapsanız yada denedinizmi cikmiyormu oyle. Ben hep o sekilde cikariyorum. Bazen 15 20 dk ovdugum oluyor saat yonune sabir lazim valla.

Ben de alicam öyle bişey hamak var ondan uyutuyorum sallıyorum sürekli ama uynikkn de sallanmak istiyor . Seninki ne aı ne tam olarak?

Merhaba arkadaslar, problem bu sefer bende, anal füssür oluştu sanırım wc de çok cıdı ve cok kanadı moralim bozuk genel cerraha da girmeye korkuyorum acaba fitil işe yarar mı, kullanabilir miyim, bu gibi sorunu yaşayan aramızda var mı

Teşekkür ederim şuan orda değilim ama donucem. İlk işim çocuk alerji doktoruna gitmek. Orada olduğunu bilmiyordum. Sizde var miymiş alerji?
Hayir bizde cikmadi bizimki deride dokuntu ve kizariklikti atopik cilt teşhisi koydular özel krem şampuan filan kullaniyoruz yeme problemimiz yoktu zaten

Back
X