• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dimplesbaby Dimplesbaby canim senin kanguru hangi marka ?
Ben de oglumu 2 3 kez kanguruda uyuttum en zorlandigim zamanlarda ama yenidogan aparatinin cirtini açarken uyandi her seferinde.

Benimde kızım 3 ay 7 günlük doğduğundan beri gece hiç uyandırmadım acıktığı için sık sık zaten kendisi uyanıyordu ama artık gece uyanmayı bıraktı doktorumuz kilo alımının güzel olduğunu onun için gece uyandırmaya gerek olmadığını söyledi gece en geç 11 buçukta gece uykusuna yatar sabah 8 buçuk gibi uyanır emzirirken yine uyur 10 buçuk civarı uyanır
Canım 11.30 dan önceki uykusunu ne zaman uyuyor bebeğin ? Ve kaçta uyanıyor?

Aa süper ya. Akşam üzeri gidp bakayım inşallah oynar benim ki de :) yorumlar genelde olumlu. Bi süre vakit geçiriyorlarmış üzerinde.
Benim ki karnı tok altı temiz ve uykuyu iyi almışsa 20 dk falan bakiniyor konuşuyor, tekme atınca oyuncağı şarkı çalıyor , Onu da keşfetti :). Oğlum 3.ayında ilgilenmeye başlamıştı ama kız daha bi oyuncu çıktı :) o oynuyor ben ufak tefek işlerimi hallediyorum şükür.

Selam kızlar, oğlum 2 aylık parmağını çok emiyor. Doktor aç kaldığı için dedi. Kilo alımı iyi. Mama ver diyor doktor. Aklım iyice karıştı. 2 gündür de kakasını yapmıyor. mamaya başlasam mı bilemedim. Bu durumu yaşayanlar var mı? 2 Gün kaka yapmaması normal mi

Selam kızlar, oğlum 2 aylık parmağını çok emiyor. Doktor aç kaldığı için dedi. Kilo alımı iyi. Mama ver diyor doktor. Aklım iyice karıştı. 2 gündür de kakasını yapmıyor. mamaya başlasam mı bilemedim. Bu durumu yaşayanlar var mı? 2 Gün kaka yapmaması normal mi

evet canım hatta 4-5 güne kadar yapmaması normal dedi doktorumuz bize.

Iyi aksamlar kızlar. Benim bebiş 58 gunluk oldu cumartesi günü kanamam değilde kahverengi şekild e geldi adetim böyle olan varmı 3-4 gün sürdü

Benimki elini parmaklarını emiyor gele
Benimki elini parnaklarini emiyor hele gagaz cikartirken kolunu bile emiyor.emzirdikten sonra hem de.ilk ay kilo alımı azdı bakalım bu ay nasıl 2aylik olduk.annesutu ile 500-1000 Gr arasında kilo aldıysa bence mama verme.ben bu aralıkta olursa vermeyi dusunmuyorum düzeni bozulmasın diye,kabız falan olmasın diye ama tombik bebek seviyorsanız verin.ben tombik seviyorum ama kızım zayıf duruyor mama vermeye de gönlum razi gelmiyor evdeyken.iae başlayınca vermeyi düşünüyorum.
Kama yapmamasi da 10gune kadar normal demişti doktorumuz sadece annesutu aldığı için.

Evet kaka yapmaması normal. Parmağını emmesi de normal emme refleksi var ve ellerini tanıyor bu ayda bebekler. Benimki yanağımi bile lop lop emiyor. Parmak emiyor diye mama başla diyen doktor da ilk kez duyuyorum yani. Ayda kaç kilo aldı?

İyi geceler kizlar sizlere bir sorum olucakti bizim bebişin kakası bir aydır sümüksu şekildeydi doktora söyledim pek önemsemedi bende kendim bugün kaka tahlil yaptirdim mukus lu alanda bol lökosit vardır yazıyor bu kotu biseymi aceba bilen varmi sonuçta lökosit enfeksiyon oluyor bildiğim kadarıyla .. doktorda dun izne ayrilmis ayin 10 donucekmis ne yapsam bilemedim

Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Bizde 29 da yaptirdik canım gece ateslendi calpol verdim soydum düştü şükür ama iki gündür pek bi huysuz yarinda bi sıkıntısız atlatsaydik

Evet kaka yapmaması normal. Parmağını emmesi de normal emme refleksi var ve ellerini tanıyor bu ayda bebekler. Benimki yanağımi bile lop lop emiyor. Parmak emiyor diye mama başla diyen doktor da ilk kez duyuyorum yani. Ayda kaç kilo aldı?
ilk ay mama ve emzirme ile 1250 aldı. 23 günde 750 gram aldı sadece emzirme ile. yarın başka doktora gidicem

İki gün kaka yapmadığı bizde de oluyor ertesi gn yapıyor bence bir sorun yok, kızım hem mama hem süt ile besleniyor doyurduktan Sonra ellerini emmeye başlıyor ben de aç mı diye düşünüyordum biberon verip denedim almadı demek ki bir nevi refleks ya da ellerini keşfetti diye düşünüyorum hele ki kilo alımı iyiyse açlıktan değildir gibi

Doğum yapalı neredeyse ki bucuk ay olacak hala üç aylık hamile gibi göbeğim var ve tam sıkı değil bu nasıl erir, cilt nasıl sıkılaşır? Korse gerçekten işe yarıyor mu yoksa giysi daha güzel görünsün diye mi?

Sekercikiz Sekercikiz canım kardeş kıskançlığı bizde de devam artık yıprandım bi başıma dayanamıyorum. Her ne kadar eşim ilgilense de benden ilgi bekliyor daha çok ama kardeşi memeden inmiyor, babası alsa bu sefer benimle takılmak yerine babasının başına gidip ikisini de rahatsız ediyor :KK43: anlamadık Biz bu işi ne kadar sürecek :KK43:
Ayni yazdıkların bizede de var canım allah kolaylik versin ...yıpranmak ne kelime delirmenin eşiğindeyim yorgunluk uykusuzluk bide böyle şeylerden artık çok başım dönüyor hiç iyi değilim mecburiyetten ayaktayim resmen canım. ..Allah yardımcımız olsun ve bu kiskaclik bir an önce bitsin insallah dilerim Rabbimden...

Back
X