• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün bebeğimi poposuna pışpış yapa yapa uyuttum acaba bu şekilde uyutan varmı uykuya dalarken sürekli ayakta kolda sallanarak uyumak istiyor ama kilo aldıkça bu durum zorlaşmaya başladı bu pış pış baya zor oldu yarım saat pış pış yaptım ama sonunda uyudu siz nasıl uykuya geçiriyorsunuz kızlar

Bugün bebeğimi poposuna pışpış yapa yapa uyuttum acaba bu şekilde uyutan varmı uykuya dalarken sürekli ayakta kolda sallanarak uyumak istiyor ama kilo aldıkça bu durum zorlaşmaya başladı bu pış pış baya zor oldu yarım saat pış pış yaptım ama sonunda uyudu siz nasıl uykuya geçiriyorsunuz kızlar
İlk ay sadece kucakta sallanarak hareket halinde olarak uykuya dalıyordu şimdi ise arada istiyor yapıyoruz

Canim
Ben canım pislisliyorum.gunduz biraz zor oluyor ama gece hep aynı saatte olduğu için daha çabuk uyuyor .derin uykuya dalması bu yontemle biraz zor.ama ben hiç sallamadim daha kolay geliyor hem o uyuyana kadar ben de yanına yatıyorum dinlenmiş oluyorum.

Benim ki karnı tok altı temiz ve uykuyu iyi almışsa 20 dk falan bakiniyor konuşuyor, tekme atınca oyuncağı şarkı çalıyor , Onu da keşfetti :). Oğlum 3.ayında ilgilenmeye başlamıştı ama kız daha bi oyuncu çıktı :) o oynuyor ben ufak tefek işlerimi hallediyorum şükür.
Yavaştan oyuncaklara ilgi duymaya başladı. Sanırım oyun halısıyla da durur biraz gibi geliyor bana. Maşallah senin kız pek erkenci :)

Iyi aksamlar kızlar. Benim bebiş 58 gunluk oldu cumartesi günü kanamam değilde kahverengi şekild e geldi adetim böyle olan varmı 3-4 gün sürdü
Benim de aynı şekilde oldu,Dr gittiğimde söyledim adet değil emzirenlerde bir yıla kadar bu şekilde olabilir dedi

Kızlar yarın 3 aylık oluyoruz ogluşumla :) sizlere sorum olacak. Bu gobegi eritmek icin mekik bisiklet surme vs ne zmaan baslanilmali? Baslayan var mi? Sezeryan olan arkadaşlarıma soruyorum özellikle. Şimdiye çoktan başlardım ama dikişlerden korkuyorum hala

Selam kızlar, oğlum 2 aylık parmağını çok emiyor. Doktor aç kaldığı için dedi. Kilo alımı iyi. Mama ver diyor doktor. Aklım iyice karıştı. 2 gündür de kakasını yapmıyor. mamaya başlasam mı bilemedim. Bu durumu yaşayanlar var mı? 2 Gün kaka yapmaması normal mi
Bizimki tokken de emiyor elini oral dönemde oldukları için kendilerini emerek güvende hissediyorlar kilo alımı da iyiyse doktorun neden öyle söyledi anlamış değilim

Kızlar yarın 3 aylık oluyoruz ogluşumla :) sizlere sorum olacak. Bu gobegi eritmek icin mekik bisiklet surme vs ne zmaan baslanilmali? Baslayan var mi? Sezeryan olan arkadaşlarıma soruyorum özellikle. Şimdiye çoktan başlardım ama dikişlerden korkuyorum hala
Doktorum bana üç ay dolunca başla dedi dolmasını bekliyorum ben de

Herkese merhaba bugün doktora gittik kontrolümüz vardı herşeyi normal dedi doktorumuz tam 6 kilo olmuş kızım :) geçen ay kalça ultrasonu çekilmişti sol kalça için değeri biraz düşük çıkmıştı 1 ay çift bez bağladık bugün yine ultrason çekildi bütün değerleri normal çıktı şükürler olsun doktorun yanına gidene kadar herşey normaldi agucuklar yapıyorduk ama doktorun yanına girince ağlamaya başladı artık yabancı yapmaya başladı birde kavga çıktı hastanede nedenini öğrenemedik ama bayağı ortalık karıştı bir hastanın yakını güvenlik görevlisinin burnunu kırdı polisler geldi ayyyyy sabahtan beri bir atraksiyondur gidiyor

Herkese merhaba bugün doktora gittik kontrolümüz vardı herşeyi normal dedi doktorumuz tam 6 kilo olmuş kızım :) geçen ay kalça ultrasonu çekilmişti sol kalça için değeri biraz düşük çıkmıştı 1 ay çift bez bağladık bugün yine ultrason çekildi bütün değerleri normal çıktı şükürler olsun doktorun yanına gidene kadar herşey normaldi agucuklar yapıyorduk ama doktorun yanına girince ağlamaya başladı artık yabancı yapmaya başladı birde kavga çıktı hastanede nedenini öğrenemedik ama bayağı ortalık karıştı bir hastanın yakını güvenlik görevlisinin burnunu kırdı polisler geldi ayyyyy sabahtan beri bir atraksiyondur gidiyor
Maşallah canım kaç günlük oldu bebis ? Biz daha ultrason cektirmedik fırsat olmadı şuan 81 günlük geç mi kaldık acaba eşim haftaya çektirelim diyor

Maşallah canım kaç günlük oldu bebis ? Biz daha ultrason cektirmedik fırsat olmadı şuan 81 günlük geç mi kaldık acaba eşim haftaya çektirelim diyor
Bugün 100 günlük olduk canım ilk ultrason 45 günlükken çekilmişti genelde 1.5 aylıkken çekiliyor diye biliyorum ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem doktorunu arayıp sor istersen dahada geciktirmeden çektir canım

Bugün 100 günlük olduk canım ilk ultrason 45 günlükken çekilmişti genelde 1.5 aylıkken çekiliyor diye biliyorum ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem doktorunu arayıp sor istersen dahada geciktirmeden çektir canım
Biraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedik

Ne güzel insanın içi rahatlıyor hersey normalse , Allah tüm bebişlere sağlık sihhat versin

Benim de göbeğim var üç aylık hamile gibi, iki bucuk ay olacak doğum yapalı normal doğum oldu, sporsuz erimez mi sadece orası sorun korse iş görür mü acaba

Biraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedik
Canım İstanbul’da bir aylık çekiyolar,ben bi aylıkken şehir dışındaydım orada uygulama 2 aylıkken çekmekmiş çekmediler.istanbula dönünce arayaada bayram girince bu hafta çektirdik 2.5 aylıkken yani.dr geç olmasında sorun görmedi,bişey olmaz dedi

Benim de göbeğim var üç aylık hamile gibi, iki bucuk ay olacak doğum yapalı normal doğum oldu, sporsuz erimez mi sadece orası sorun korse iş görür mü acaba
Canım kokorse için geç kaldın doğumdan bi hafta sonra takılıyor en geç . Toparlıyorum benim karnımda var ama sarkık durmuyor korse sayesinde oldu bence doktorum önermişti

Back
X