• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir aylıkken gittiğimizde doktor iki bucuk üç aylıkta daha iyi olur demişti

Canım İstanbul’da bir aylık çekiyolar,ben bi aylıkken şehir dışındaydım orada uygulama 2 aylıkken çekmekmiş çekmediler.istanbula dönünce arayaada bayram girince bu hafta çektirdik 2.5 aylıkken yani.dr geç olmasında sorun görmedi,bişey olmaz dedi
Sagolun kızlar

Kızlar bizim oğlan bu iştahsızlaltı sanki 3 aya girince huyu mu değişiyor anlamadım , sık sık emmek ya da mama isteyen çocuk yemeden kesildi. Yada artık büyüdü daha uzun mu tok kalıyor bilemedim , sizin ufaklıklar hala sık sık mı besleniyor normal mi 2-3 saat yememeleri

Kızlar bizim oğlan bu iştahsızlaltı sanki 3 aya girince huyu mu değişiyor anlamadım , sık sık emmek ya da mama isteyen çocuk yemeden kesildi. Yada artık büyüdü daha uzun mu tok kalıyor bilemedim , sizin ufaklıklar hala sık sık mı besleniyor normal mi 2-3 saat yememeleri
Benim kızım da ayni zorla emziriyorum desem yeri var. Emerken habire bırakıp etrafı izliyo.3 saat filan duruyor aklına gelmiyo sanki bakalim ne kadar kilo alacak bu ay:anne:

Benim de kızım emmek istemiyor uyku arası vermeye çalışıyorum 700 gr almış bir ayda doğumm kilosuna göre biraz eksiğimiz varmış inşallah toparlar ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım emmek istemez mi çocuk anlamıyorum neden sütüm de iyi ama inşallah sağlıkla büyürler

Biraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedik
Bence bir Şey olmaz canım bizim doktor 1.5 aylıkken yapılması lazım dedi eğer bir sıkıntı olursa erken teşhis ve müdahale açısından öyle yaptıklarını söyledi ama bebeğimde kalça çıkığı olmadığı çok belliydi ilk ultrasonda sol kalça kemik değeri düşük çıkmıştı ama doktor korkulacak bişey yok dedi çünkü o kemik 12. haftada gelişimini tamamlıyormuş o yüzden bebeklerin genelinde ilk ultrasonda böyle yanıltıcı değer çıkabiliyormuş her ihtimale karşı yinede çift bez bağladık bugün çok şükür sonuç temiz çıktı senin bebeğinin görünürde kalça çıkığı yoksa bir Şey olmaz bence zaten haftaya gittiğinde kalça kemikleri gelişimini tamamlamış olacağı için daha doğru sonuç alırsınız

Benim kızım da ayni zorla emziriyorum desem yeri var. Emerken habire bırakıp etrafı izliyo.3 saat filan duruyor aklına gelmiyo sanki bakalim ne kadar kilo alacak bu ay:anne:

Bizimki de öyle ben ağlamalarının arasında emzirmeye çalışıyorum , zaten kilosu az bi de böyle emmemesi sorun oluyor mamayı bırakmak istiyorum ama olmuyo türlü

Benim de kızım emmek istemiyor uyku arası vermeye çalışıyorum 700 gr almış bir ayda doğumm kilosuna göre biraz eksiğimiz varmış inşallah toparlar ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım emmek istemez mi çocuk anlamıyorum neden sütüm de iyi ama inşallah sağlıkla büyürler

3. Ayda alacakları kilo düşüyormuş ama ben gözle görür derece farkadyoeum az kilo aldığını , bizim Doğum kilomuz da çok düşüktü , geriden geliyo hala emmiyor beyfendi tasası bana düşüyo tabi üzülüyorum :(

Benim de göbeğim var üç aylık hamile gibi, iki bucuk ay olacak doğum yapalı normal doğum oldu, sporsuz erimez mi sadece orası sorun korse iş görür mü acaba
Korsenin tek başına iş göreceğini sanmıyorum canım spor şart ama iste sezeryan olduğum için kafam.karisik yoksa çoktan başlamıştım karına çalışmaya:/

Selam kızlar, aylardır grubu takip ediyodum ama üye değildim, bende haziran annesiyim, yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum belki faydam dokunur o yüzden üye oldum..
Bebeğimde bir hafta kadar emme bozukluğu yaşadım acaba emzikten mi diye düşünüyordum memeyi reddediyordu, meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuş.
Bu hastalık öyle sinsiki kendini belli etmiyor gizliyor. Haberiniz olsun. Beslenme bozuklugu yaşıyorsa bi tahlil yaptırın derim, kız bebeklerde daha cok görülüyor. Şuan antibiyotik kullanıyoruz :(

Kızlar yarın 3 aylık oluyoruz ogluşumla :) sizlere sorum olacak. Bu gobegi eritmek icin mekik bisiklet surme vs ne zmaan baslanilmali? Baslayan var mi? Sezeryan olan arkadaşlarıma soruyorum özellikle. Şimdiye çoktan başlardım ama dikişlerden korkuyorum hala

sizin de göbek kaldı di mi, ben 25 kilo civarı aldım şimdi gebelik öncesi kilomun altına da indim ama o göbek feci şekilde duruyor. spor yapmadan gitmeyecek belli ama iki bebekle nasıl ve ne zaman yaparım bilmiyorum. 3 ay dikişler açısından sorunun ortadan kalktığı ay diye biliyorum ayrıca spor için.

Selam kızlar, aylardır grubu takip ediyodum ama üye değildim, bende haziran annesiyim, yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum belki faydam dokunur o yüzden üye oldum..
Bebeğimde bir hafta kadar emme bozukluğu yaşadım acaba emzikten mi diye düşünüyordum memeyi reddediyordu, meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuş.
Bu hastalık öyle sinsiki kendini belli etmiyor gizliyor. Haberiniz olsun. Beslenme bozuklugu yaşıyorsa bi tahlil yaptırın derim, kız bebeklerde daha cok görülüyor. Şuan antibiyotik kullanıyoruz :KK43:
Geçmiş olsun yine iyi anlamissiniz. Buyuk insan da bile olunca sıkıntı çekiyor. Kaldi ki bebek derdini de anlatamiyor. Kendini hic belli etmemiş miydi? Cisli bez az falan olmasi lazım öyle olunca

Günaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri. :KK54: Biz bugün kızımla 4 aylık olduk diş çıkarma ile uğraşıyoruz :anne:
Günaydın :) haziran anneleri pek aktif değil. Temmuz anneleri vıcır vıcır maşallah. Yapilan yorum olarak sayfa sayisina bakarak diyorum bunu. Yoksa tabi herkesin meşguliyetleri olabilir :)

Dis cikarma için erken değil mi? Her cocukta farkli oluyor. Fakat nerden anladiniz?

Mrb bayanlar
Bende Bayağıdır girmemiştim.
Hepiniz Nasılsınız İyisinizdir inşallah.
Bizim iyi gidiyor bebeğimiz İyi çok şükür.
Bayramda köydeydik orada biraz üşüttük.
Bebeğim öksürüyordu ve burnu akıyordu.
Çok şükür anne sütüyle İkisi de geçti.
Sizlerin Bebekleri ne yapıyor hareketli mi Bizimki gibi.
Ben sağlık ocağının verdiği vitamini ilk kez aldım kullandım hemşire günde bir kez 3 damla dedi Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Benim bebeğim gündüzleri pek uyumuyor
1 saat uyuyor ya da uyumuyor.
Gündüz hep onu kucağında gezdiriyorum avutuyorum.
Koala gibi yapışık geziyoruz:))
11 Haziranda doğum yapanlar doğum sonrası rapor paranızı aldınız mı

Benim bebeğim gündüzleri pek uyumuyor
1 saat uyuyor ya da uyumuyor.
Gündüz hep onu kucağında gezdiriyorum avutuyorum.
Koala gibi yapışık geziyoruz:))
11 Haziranda doğum yapanlar doğum sonrası rapor paranızı aldınız mı
Ben 10 haziranim. Evet canim aldim. Pttden alınıyor. Geçmiş olsun bebise :)

Korsenin tek başına iş göreceğini sanmıyorum canım spor şart ama iste sezeryan olduğum için kafam.karisik yoksa çoktan başlamıştım karına çalışmaya:/
Benim de iki ay oldu , karnım falan pek yok ama yumuşak tabi , normal doğum yaptım ama sinirim ı bozan şey Doğum yaptığım günden beri 62 kiloda kaldım :işsiz::kızgın: sinirlerim bozuluyor artık, Her zaman ki şekilde yiyorum , arada bir spor yapıyorum üşendiğimden:halay: sanırım spor konusunda disiplinli olmam lazım

Back
X