• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar özellikle erkek bebek anneleri suan uykudan uyandim walla kafam cok bulandi. oglumun pipisiyle alakali sorcam komsum geldi onun 3 oglu war. bebegimin bezini degistirirken gördü. bezini degistirirken uyanyomu pipisi kontrol ediyo musun dedi hic ole bisi farketmedim ben. tabi elimle oynadim biraz biraz sertlesti ama kalkik durmadi gercekten kusura bakmayin hani boyle seyleride solemek ayiba kacarmi bilemedim ama kimsem olmayinca ilk aklima siz geldiniz. kalkmasi mi lazim bebegin pipisinin sorunmu war yoksa doktora gotureyimmi
Kız takma kafanı öyle şeylere :) el kadar bebede ne sertlesmesi , kalkması :) Aman he sakın elleme uyarma , o komşu saçmalamış resmen.doktora sorma bile

Sezeryan olalı 2 ayı geçti ama benim kahve akıntım bitmiyor koku da yapıyor arada kanama da oluyor bir türlü bebeği bırakıp kontrole gidemedim aranızda bu durumda olan varmı kızlar
Benimde canım arada oluyor regl olcam saniyirum.bazen de sari vajinal akıntı oluyor.doktor beni kırkımda fakan çağırmadi.sadece 5.gun gitmistim

canım bizim kız başta meme tutmuyordu. Phlips aventi önerdiler biberon için. bana göre o biberon kızıma meme tutmayo öğtetti. ama çok gaz yaptı . sonra dr brownı gaz için önerdiler aldık. o da gaz sorununu çözdü

Hangisi cnm foto yuklersen sevinirim.cidden gaz sorununa iyi geldimi ya???

Merhabalar süt alerjisi yaşayan var mı? Ben benim bebeğimde süt alerjisi olduğundan şpheleniyorum. Cumartesi dr a gideceğiz. Kakası yeşile dönük ve mukuslu. Yani uzayan bi kaka. Süt alejisi çıkarsa yandım ben. Süt içeren hiç bi şeyi yiyemem. Yoğurt benim temel besin öğem. 3 gün yemeyip gözlemleyeceğim. Çok riskli bi şey midir? Biliyor musunuz?

Onu hic sormaa:/aynen bende yogurtsuz caciksiz yapamam.bayan bi doktora gttik kendi doktorumuz yoktu.sut alerjisi olabilir dedi.sutu yogurdu kes dedi.kara kaygilara dustum vala.neyseki kndi doktorum rahatlatti beni.oyle olsa cok asiri huzursuz olur derisi dokulur ve egzama olur bebekte dedi.sen ne gordunde supelendin peki?sadece kakami?

Hangisi cnm foto yuklersen sevinirim.cidden gaz sorununa iyi geldimi ya???
evet canım çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ediyorum. mamayı bıraktıktan sonra da gazını daha çabuk çıkarır oldu. hem mama yükü gittiğinden hem de büyüdüğünden sanırsam :) Bir de bizim doktor mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyın demişti. başta her mamaya koyduk çok ağır geldi. sonra günde 2 kez yarım çay kaşığı koyduk. bir de nurse harveys damlası vardı. ama onun faydası olduğundan pek emin değilim. 40 küsür tl fiyatı vardı hiç gerek yok bence

evet canım çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ediyorum. mamayı bıraktıktan sonra da gazını daha çabuk çıkarır oldu. hem mama yükü gittiğinden hem de büyüdüğünden sanırsam :) Bir de bizim doktor mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyın demişti. başta her mamaya koyduk çok ağır geldi. sonra günde 2 kez yarım çay kaşığı koyduk. bir de nurse harveys damlası vardı. ama onun faydası olduğundan pek emin değilim. 40 küsür tl fiyatı vardı hiç gerek yok bence

Ben nurse harveyin surubunu veriom cnm.doktor surupta olur damlada demisti.sen suan mama vermiyormusun??basta neden vermistin??birde biberonun fotosunu yuklermisin

Kızlar oğlum 12 Haziran'da doğdu ağu avv gibi ses veriyor bana gülüyor ama boynunu tutamıyor sizinki nasıl yüz üstü iken kaldırıyor ama kucaktayken hep geri atıyor çevremdekiler sıkıntı verdi ya.

Ben nurse harveyin surubunu veriom cnm.doktor surupta olur damlada demisti.sen suan mama vermiyormusun??basta neden vermistin??birde biberonun fotosunu yuklermisin
Canım belki hatırlarsın bende gebelik şekeri vardı. Bebeğin şekeri ani düşmesin diye ben odaya getirilmeden mama vermişlerdi kızıma. Artık ondan mı bilmiyorum memeyi tutmakta 10 gün falan direndi, haliyle sütüm de gelmedi. Sonrasında sağma makinesi ile günde 10cc falan gelmeye başladı. Ha bi de bi göğsümün ucu çıkmıyordu. O yüzden mama verdik 2 ay kadar. 45 günlükken kontole gittiğimde kilo alımı fazla demekki sütün yetiyor dedi doktor, hemen kesmemi istedi. Ben 15 gün falan daha verdim. 1 aydır da sadece emiyor. Ve mamayı da 2 kez vermeye çalıştım almadı.
Resmi yükleyebildim sonunda :) budur canım biberon

Eklentiler

• Screenshot_20180904-224407_Yaani.webp
    Screenshot_20180904-224407_Yaani.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar oğlum 12 Haziran'da doğdu ağu avv gibi ses veriyor bana gülüyor ama boynunu tutamıyor sizinki nasıl yüz üstü iken kaldırıyor ama kucaktayken hep geri atıyor çevremdekiler sıkıntı verdi ya.
9 haziran dogumlu ayni canim seninkiyle benim oglumda yawas yawas baslari agir gelyo boyun kaslari daha yeni yeni kuwetleniyo eylul sonuna dogru gor bak tutcaklar baslarini dik icini rahat tut benim gibi herkesin dedigine kulak werme. istemesekte etkiliyolar ama :KK19:

Canım belki hatırlarsın bende gebelik şekeri vardı. Bebeğin şekeri ani düşmesin diye ben odaya getirilmeden mama vermişlerdi kızıma. Artık ondan mı bilmiyorum memeyi tutmakta 10 gün falan direndi, haliyle sütüm de gelmedi. Sonrasında sağma makinesi ile günde 10cc falan gelmeye başladı. Ha bi de bi göğsümün ucu çıkmıyordu. O yüzden mama verdik 2 ay kadar. 45 günlükken kontole gittiğimde kilo alımı fazla demekki sütün yetiyor dedi doktor, hemen kesmemi istedi. Ben 15 gün falan daha verdim. 1 aydır da sadece emiyor. Ve mamayı da 2 kez vermeye çalıştım almadı.
Resmi yükleyebildim sonunda :) budur canım biberon
Şu an sütün kaç cc çıkıyor cnm

Kizlar su veren varmi bebegine?nekadar veriyosunuz gunluk?birde kaymamis ilimis mi veriuosunuz???
Doktor bize arada su verin dedi, çay kaşığı ile üçkaşık falan veriyorum alma durumuna da bağlı tabi, biz kolik endişesiyle gittik anne sütü ve mama alıyor, size neden öyle dedi şikayetiniz neydi

40 dk kadar sonra kızımın verem aşısı var :'( öğleden sonrada benim dopplerim bugün annemlerde gidiyor hiç sevmedim bugünü. Sizin bebeklerinizde bir anda fazla yenidoğana bağlıyormu ? Benim kız hep memede kalırdi tamam ama arada nefes alırdım. Dün öğleden sonra öyle bir krize girdiki zaptedebilmek için emrine amade oldum gündüz gece sonuç 1 günde yara olmuş memeler

40 dk kadar sonra kızımın verem aşısı var :'( öğleden sonrada benim dopplerim bugün annemlerde gidiyor hiç sevmedim bugünü. Sizin bebeklerinizde bir anda fazla yenidoğana bağlıyormu ? Benim kız hep memede kalırdi tamam ama arada nefes alırdım. Dün öğleden sonra öyle bir krize girdiki zaptedebilmek için emrine amade oldum gündüz gece sonuç 1 günde yara olmuş memeler
Atak bence

Back
X