Selam kizzlaar

size 28mayis dogumlu bebisimdeki gelismeleri anlatiyim.bikac gun once yatakta gazi ciksin diye yuz ustu koymustum hiiic sevmez yuz ustu konmayi, hos sirt ustunu de sevmez hep kucak ister neyse sizlana sizlana bi baktim sirt ustu dondu sok oldum

her zaman yapmiyor ama ara ara yapiyor koydugumda yine.kahkaha atmalara basladi bbikac hafta oldu sesli guluyor.cumartesi fakulteye profa gittik seninki oturmaya merakli destekli oturtmaya baslayin yavastan dedi biz zaten anakucagina oturtuyorduk cok uzun duramıyor sevmiyor zaten sabit durmayi.kolundan kendime dogru kaldiriyorum cok seviyor oturur pozisyonu karin kaslarini kullaniyor artik kalkmak icin o esnada cabaliyor.ben is yaparken bagiriyor arkamdan onunla ilgilenmemi istiyor ve beni gorunce guluveriyor eriyorum ben o an

amaa sıkıntımz artik uykusu gittikce azaliyor hep kucak istiyor oyun halisi ana kucagi fln nefret ediyor.gece onbirde uyudu diyelim dorde kadar iki kez uyaniyor.o saatten sonrasida ikinma kaka yaptirmaya ugrasma fln boluk boluk.yediden sonra uyumuyor.ben kahvalti fln zar zor yapinca uyutuyorm ama ben uyuyamiyorum sonrada.gunduz uykusu on bes dk max yarim saat.gaz sorunumuz gecmedi bi ara gecmisti geri döndu vs vs hem aglak hem gulec bi kizim var cok sukur