- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.701
Verem aşısı kontrolü için çağrılan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son muayenesinde baktı koluna inceledi iyi dedi.Verem aşısı kontrolü için çağrılan varmı
Bugün göz muayenesine gideceğiz sağlık ocağına 3ayligiz bugün.belki bakar gitmisken.Verem aşısı kontrolü için çağrılan varmı
Canım ben sordum iz çıkmadı diye. 1 yaşına kadar vakti var dediVerem aşısı kontrolü için çağrılan varmı
Biz göz muayenesine özel hastanede 1 aylıkken gitmiştik hava çok kötü ya dışarı çıkarmak istemiyorumBugün göz muayenesine gideceğiz sağlık ocağına 3ayligiz bugün.belki bakar gitmisken.
Annene bakma sen benim annem de ben çocuğa bakamam diyor çalçalıştığı için ve ona göre çocuğun her ağlaması açlıktan bu da benim sinirimi bozuyor.Benim annem de beni çok motive ediyor sağolsun :) "seni tanıyor" değil de, "bak beni tanıyor" diyor.. 3 aydır sadece ben ilgilendim halbuki bebeğimle, sadece 1 haftadır anneme bırakıyorum...
Bizimki de öyle her gün farklı uyuması uyanması kendi isteğine göre oluyorGündüz belirli bir duzeniniz var mi hanimlar? Yani şu saatte uyusun, şu saatte kalkar, şu saatte soyle yapayim gibisine... Bizim maşallah her gün farkli geçiyor. Çocuğun da alisacagi bir düzen olsun istiyorum. Ama nasıl yaparim kien doğru nasıl olur?
Ben gitmiştim tutup tutmadigina bakılıyorVerem aşısı kontrolü için çağrılan varmı
Bakmadılar tuttu mu diye ben de unutmuşum sormayıBiz göz muayenesine özel hastanede 1 aylıkken gitmiştik hava çok kötü ya dışarı çıkarmak istemiyorum
biz göz muayenesine gitmedik. sizi doktorunuz mu yönlendirdi ? normal göz doktoruna mı gitmeli yoksa çocuk göz bölümü mü var?Bugün göz muayenesine gideceğiz sağlık ocağına 3ayligiz bugün.belki bakar gitmisken.
Doktoru yönlendirdi canım 1 aylıkken gittik. Normal göz doktoruydu farkli ton ve şiddette ışık tutarak takibine gözünü kırpmasına baktı. 9 aylıkken tekrar getirin dedibiz göz muayenesine gitmedik. sizi doktorunuz mu yönlendirdi ? normal göz doktoruna mı gitmeli yoksa çocuk göz bölümü mü var?kronik_unutkan

Sağlık ocağinda 3.ay kontrolunde baktılar canım.baska doktora gitmedik aile hekimi baktıbiz göz muayenesine gitmedik. sizi doktorunuz mu yönlendirdi ? normal göz doktoruna mı gitmeli yoksa çocuk göz bölümü mü var?kronik_unutkan
Bende pamukla temizliyorum ilik suyla ama hala devam ediyor insallah gecer ya gözünü acamiyor kiyamiyorum daBenim bebeğim de de doğdu dogali 3 kez oldu. Ama 1 2 gün devam etti geçti. İlk olduğunda iki göz birden oldu. Kayinvalidem kafası usudu dedi. Sütun ile silmistum ertesi gün geciverdi. En son bi kaç gün önce oldu. Ozaman da tek gözü oldu. Ve öncesinde o gözüne parmağını soktuğunda görmüştüm. Sanırım en son olduğunda mikrop kaçtı. Ilık suya tulbeni Batir. Gözünün çapagini sil canım çapaklandikça
Bebeğini niye bırakacaksın yanında götür bebek arabasıylaDoktoru yönlendirdi canım 1 aylıkken gittik. Normal göz doktoruydu farkli ton ve şiddette ışık tutarak takibine gözünü kırpmasına baktı. 9 aylıkken tekrar getirin dedi
Gözü çapaklanma bebekler için tavsiyeBende pamukla temizliyorum ilik suyla ama hala devam ediyor insallah gecer ya gözünü acamiyor kiyamiyorum da