2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz galiba ben hala ruyalarimda salihi emzirdigimi görüyorum belki gece uyku sersemi ağzına meme verebilirim
Aynı şekilde ben de kötü halde olursam beni öyle görmesini istemem hastanede...
İlk karşılaşmayla ilgili olarak da şöyle düşünüyorum. Yusuf zaten abisine hediye getirecek. Abisi de onunla oynarken Yusuf arada kaynayacak bir de kesinlikle ilk gördüğü anda kardeşi benim kucağımda olmamalı. İnşallah dusundugum gibi ayarlayabilirim de...

Yani kendi kardesine tahammul edemiyo,o kadar iyi yetistirmislerki biri babanesinde yasiyo 1 hafta birini 1 hafta birini aliyolar ikisi ayni evde yasayamiyo diye...cocuklarini boyle yetistiren insanlardan cok bisey beklemiyorum...konusuyo,anlatiyo,kendi kendine gülüyo...lidya dogmadan neler diyodu söyle uyumiycak boyle agliycak boyle yemek yemiycek...ama yakinindan bile gecmedik...simdi ikinci boyle olcak ilki uslu diye ikincide oyle olcak sanmayin meliste cok uslu bebekti kardesi gelince degisti...hani melis uyumuyodu yemiyodu agliyodu falandi filandi oyle anlatmistiniz simdi de o usluydu kardesi gelince degistimi oldu demiyorum tabi bende :)
Bizde onlar gibi olalim istiyolar ama cok zor ya herkesin aile yasantisi farkli

Yüzüstü sırt üstü nasıl denk geldiyse yüzdüm ben. Ama normalde açılırdım, şimdi biraz da nefes almamda problem olduğu için ayaklarımı değmeyen yerlere gidemedim pek. Bi de yalnız hiç girmedim denize. Hep eşim yanımdaydı ve yoruldukça ona tutundum. Kendimce böyle önlemler alarak yüzdüm yani.

Müsaadenle bir ohhaaaaa demek istiyorum. Nasıl hayal dünyası var bu insanların böyle
Sen sessiz kaldın da eşin de cevap vermedi mi onlara böyle konuştuklarında? Benim eşim kardeşinin üstüne atlardı herhalde

O korku durumu eşimde de vardı ilk başta. Çocuğa zarar verecem diye korkuyordu. Fizyolojik olarak bunun mümkün olmadığını anlattım, kabullendi :)
Risksiz bir hamilelik geçirdim tabi şükür o durum için konuşuyorum. Ama tabi normal zamanki gibi olmuyor, ister istemez kısıtlanıyor insan. Öyle olunca da eskisi gibi 2-3 günde bir yanaşmıyoruz birbirimize aralıklı oluyor biraz. Ben de şimdiden çok zorlamıyorum. Doğum zamanı yaklaşsın o zaman faydalanacam eşimden :)

Onlara kendi dilinden cevap vereceksin aslında yaramaz olur deyince ay ne güzel bayılırım yaramaz çocuğa erkek çocuk dediğin haşarı olur boğuşur dururuz artik oğlumla filan diyeceksin dumur olacaklar

insaallah oylr olur canim boyle yetisen bi cocuktan herseyi beklerim ben valla psikilojiside bozuktur onun

Cnm ne biçim bir aile düzeni kurmuş kaynınlar. Benim merak ettiğim hadi sen bir şekilde tuttun da kendini eşin iki laf diyemiyor mu. Valla eşine bunu ilet bence konuşsun yani. Kendi evlatlarının beden ve akıl sağlığı için

Yaa sizi az çok ben bile anlıyorum. Oğlum olduğunda kedime ister istemez ilgi azalacak. Bende onu takıyırum kafama. Kediler çok hassas hayvanlar psikolojileri çabuk bozuluyor

Ya bana da arada vasiyet fikri geliyor. Sonra defediyorum

canim bana doktorum yasaklamadi iliskiyi esim sormustu hatta devam edebilirsiniz dedi tabi eskisi gibi sik olmuyor ama 1 ayida bulmuyor bazen esler boyle davranabiliyor ama cunku benimkide artik agrilarin basladi falab diyip uzaklasmadi basladi

Yok canim cevap veririmi....sag duyusunu yitiriyo konu ailesi olunca...bunlari benim kardesim soylese o son gorusmemiz olurdu

Onlara kendi dilinden cevap vereceksin aslında yaramaz olur deyince ay ne güzel bayılırım yaramaz çocuğa erkek çocuk dediğin haşarı olur boğuşur dururuz artik oğlumla filan diyeceksin dumur olacaklar
Aa onu diyorum yamuluyolar :) bunun gibi kuduz olcak senin oglanda diyo kv aayyy super olur erkek cocuk dedigin duz duvara tirmanmali filab diyorum yamuluyo surati

Yok canim cevap veririmi....sag duyusunu yitiriyo konu ailesi olunca...bunlari benim kardesim soylese o son gorusmemiz olurdu

Şakasına bile olsa çocuğuna fiziksel zarar vermekten bahsediliyor ve eşin de susuyor mu hamilelik hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak önce eşimi yolardım ben o zaman. Sen iyi sabırlısın valla. Ben ki aksi bir insan değilimdir ama gevşek gevşek gülüp dalga geçen insana da haddini bildirmiyorlarsa bildiririm.

Yok valla kendi ailesi oldumu adam duymuyo gormuyo...

Kızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı
Görülüyorki hepimizde varmış canım:) bende var. Hatta bazen öyle zorluyor ki bacaklarımı kapatıp iki büklüm oluyorum. Ama normal şeyler. Artık alıştım ben:)
Hamileyken misafir nedir ya. Deli oluyorum, bide yatılı. Ben okadar dikkat ederimki hamile kimseye misafirliğe gitmem, siz gelin derdim hemen. Zaten kendimizle zor uğraşıyoruz. Vakla kimseyle uğraşma. Beklesinler Bebek görmeye gelsinler .

pullubiber kestiği çüKü hepsine yediririm o ne ya avamlik paçalarından akıyor. Ruh hastası çocuk yetiştirmede plaket alacaklar yakında.o kızın zaten video olayında ben ayar olmustum buda normal cocuk lafla değil gördüğüyle yetişir diye boşa dememişler. Ama sen hiç onları yaklaştırma nolur nolmaz

Kızlarrr ayaklarımı hissetmiyorum resmen. Eşim dün demişti ya yarın temizlik yaparız diye. Adam da mahvoldu bende. En son “ Ağzı.... sıçt... kadın” diyodu
Çalışma odam vardı benim, kokulutaş yapıyordum. Oraları falan boşalttık. Acayip yorulduk. Bi ara ayakta zor duruyordum. Bacaklarım titremeye başladı, kulaklarım tıkandı. Ben iyi değilim dedim salona attım kendimi. Tansiyonumu ölçtüm 8/4 çıktı. Dinlendim biraz neyse de kendime geldim.
Ayyy o kadar işin üstüne eşim yemek hazırladı sağolsun. Kızlarına dünden söz vermişti sevdikleri bişeyi yapacaktı. Valla dedim Allah razıolsun. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Ama beşik vs hala eve çıkmadı. Onlarıda haftaiçi halledicez artık.

canim bana doktorum yasaklamadi iliskiyi esim sormustu hatta devam edebilirsiniz dedi tabi eskisi gibi sik olmuyor ama 1 ayida bulmuyor bazen esler boyle davranabiliyor ama cunku benimkide artik agrilarin basladi falab diyip uzaklasmadi basladi
Tabi ki saygı duyuyorum ama korkuyorum da aynı zamanda vajinismus atlattım zamanında hala 100 de 100 atlatmis sayilmam . 1 buçuk aydır olmuyor zaten doğuma var iki buçuk ay 2 ayda lohusalik 6 ay ilişki olmaması beni korkutuyor yine eski halime dönmekten korkuyorum . Bide kırılıyorum ister istemez acaba beni beğenmiyor mu diye illa o olması şart değil tamamen kardeş olduk hiç bi şekilde yanaşmıyor

ysmnfth

Insanlar niye böyle anlamış değilim .
Mesela ben doğum ziyaretine bile gideceksem birine önce onun 40 ı çıksın isterim.
Kolay değil doğum hele de sezeryansa daha da zor.
Ama anlayan insan çok az. Eskilerle kiyaslanmak çok çirkin bir şey .

Valla bende korkuyorum ablamın kızlarında herşeylerine kızıyorum. Masada yemek yemeği adam akıllı bilmezler, sürekli ağlak huzursuz sinirli çocuklar dokunsan ağlıyo büyüğü. Öbürü sürekli hırçın ablasını ısıran vuran tepeleyen bi çocuk. Ablam seninkiler bundan beter olcak diyo mana bulmamak lazımmış ama yarım saat onlarla takılayım sinirlerim geriliyo. İnşallah Yusufum öyle olmaz..
Bende çok kırılıyodum canım adam resmen 2 ay yanaşmadı zaten düşkün de değil. geceleri rüyamda saçma sapan şeyler görüyodum. Hoş benimki ben yanaşmadan pek yanaşan bi tip değilmiş onu farkettim genelde ben yanaşmışım farketmeden. Hamilelikte de bana zor geliyo belime kadar saçla banyo yap sabah işe git vs. Eğer sorunun sıkıntın yoksa ilişki olabilir canım yoksa insan bu hormonlarla türlü türlü şeyler düşünüyo..

Aynen benimki de çok düşkün bi tip degol hormonlar Ayar bozuyor galiba saçma salak tiplere giriyorum ama normal olarak zaman yada tek olmadığıma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…