2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım ben de vajinismusu atlattığım ay hamile kaldım hemen.tam alışamadan yani.12. haftaya kadar doktor yasak dedi.12 haftadan sonra da ben yine başa sardım sanırım sadece yakınlaşma oluyor o da az birleşme hiç olmadi hamile kaldığımdan beri. Eşim de zorlamiyor bebeğe bişey olmasın diye.simdi pek kafaya takmiyorum umarim doğumdan sonra böyle olmaz eski günleri yasamayiz

pullubiber Helal olsun valla iyi sakin kalmissin. Ben susamazdim ve seninde cukunu keserim derdim. Kizlarda sunnet oluyo bilmiyo galiba kaynin ben bi kere kufreden bi cocuga dolaptan aci biberi cikarip bi daha kufretcek misin ac agzini demisligim var.. Annesi agzi acik bakakalmisti.. Ve yedirdim de tukurmiceksin dedim. Bir daha da yanimda kufredemedi annesi de zaten kacirdi cocugu benden. Ve esine de diyorum. Ailesini dogmamis cocugunu savunamayacak kadar aciz mi... Esim boyle yapsa babaligini yuzde 200 sorgulardim. Madem cocuguma bunu demelerine izin veriyor adam sinifina bile koymazdim. Suan oyle sinirlendim ki civilemek haa. 11 yas akil edemeyecek bir yasta degil ki anne baba agziyla konusuyo diyeyim. Allah hidayet versin boylesi nefes aliyorum diye kendisini insan sananlara....

Zaten her konuda herkes kendi hayatıyla meşgul olsa bir aynaya baksa vicdanlı olsa kendiyle barışık olsa hayat çok daha güzel olabilir ama malesef insanlar hayatında ki eksiklikleri mutsuzluklari başkasında da istiyor .... Vicdanını kaybettiginin farkında bile deil. Benim eltimde bizim cocuk olmuyor diye yanımızda benim kalbim temiz olduğu için rabbim bana veriyo her istediğimi diyor bebeğine hiç dokundurmuyor ne amcasını ne beni hamileyim diye bu bayram gorusmedi bizle insanları anlamak çok zor

. Bu şekilde yetistirilen çocuklar büyüdüklerinde problemli kişiler oluyorlar iste . Valla ben senin yerinde olsam çocuğuma kesinlikle yaklaştırmazdim o insanları kim olursa olsun, ne yapacagi belli olmaz bunların. Sende de iyi sabır varmış ben olsam orda hayatta susamazdım.

İyi uykular anneler :)
Benimki uyandı saolsun aşağıdan ittiriyor tam uyucam gözümü kapatıyorum inadına yapıyor sanki. Bana yine uyku yok
Aynı durumdayız bu saatlerde bi başlıyor. 1 saat hatta daha fazla tepinip duruyor. Uyu uyuyabilirsen. Bu düzende gidersek doğduktan sonra bol bol uykusuz geceler bizi bekliyor
Bu arada anneler duygularıyla boğuşuyor. Hamilelikte bebeğinizi sevme konusunda şüpheye düşebilirsiniz hatta başınıza gelmesini hoç istemem ama doğduktan sonra lohusa depresyonuna yakalanırsanız aynı duygularla aylarca boğuşabilirsiniz. Bütün bunların sonunda biile bebeğinizi o kadar çok seveceksiniz ki bu kez de sevmekten yorulacaksınız :)

İyi uykular anneler :)
Benimki uyandı saolsun aşağıdan ittiriyor tam uyucam gözümü kapatıyorum inadına yapıyor sanki. Bana yine uyku yok

İyi geceler kızlar, haftalık gelişimimde bununla ilgili bi bilgi vardı :) biz gün içerisinde hareket ettiğimiz için bebek içerde beşikteki gibi sallanırmış uyurmuş genelde. Gece biz yatınca o uyanırmış, gündüzden enerji depoladığı içinde genelde geceleri hareketli olurmuş ama merak etmeyin doğumdan sonraki uyku düzeniyle pek alakalı bi durum değilmiş :)

Aynen benimki de çok düşkün bi tip degol hormonlar Ayar bozuyor galiba saçma salak tiplere giriyorum ama normal olarak zaman yada tek olmadığıma sevindim
Hey Allahım maşallah mı desem kocalarınıza bilemedim. Bizimki sürekli istiyor, fantezi bekliyor birde. Zaten bayramboyu kv de kaldık bu akşam eve geldik dün gecede çocuğun burnu tıkandı hep gece boyu uyuyamadım. Gelmiş ayağıma dolanıyor akşam akşam pestilim çıkmış zaten. Azcık uyuyayım sonra sonra diye geçiştirdim. Triplere girdi içeri gitti şimdi orda uyuyor tabi lafları soka soka gittiği içinde uykumu kaçırdı, tam tatlı tatlı sızmıştım uyandırdı şimdide uyuyamıyorum !!! Sabır çekiyorum resmen... Hem pastam dursun hem karnım doysun... Zaten 9 gundur senin için oralarda kaldık bırakta bugun evimde rahat yatayım...

Canim benimde kolastazim vardi korkunctu kasinti yeni basladigi icin ilk testlerde cikmiyo tekrar tekrar bakilmasi gerekiyir sen pazartesi kendi doktoruna git....cok zor kolastaz insallah alerji filandir cikmaz bisey
Tamam canım teşekkür ederim. Peki nasıl tedavi oldun bitti mi kaşıntılar.

Evet terlemek çok kaşındırıyor. Günde en az 4-5 kere duştayım. Tabi burası Mersin olunca sıcak fena çarpıyor.

Ama ben 10 dk da bir wc ye gitmekten çok sıkıldım uykum var ama uyuyamıyorum. Ayaklarımda yanıyo. Amannn iyice huysuz bi hamile oldum.

Tamam canım teşekkür ederim. Peki nasıl tedavi oldun bitti mi kaşıntılar.
Kolastazin tedavisi yok canim dogumdaan sobra geciyo ama riskli 2 gunde bir kan veriyosun kaninda alkalin fosfat 300 u gectimi bebegi aliyorlar kacinci haftada olursan ol yasama sansiniz kalmiyo...o yuzden okuduklarindan korkmussundur,çeken kimse iyi bisey yazmamistir cunku.insallah basit bir alerji filandir sen yinede tedbirli ol mutlaka soyle doktoruna.Hatirliyorumda kendi doktoruma ilk, butun gece kasiniyorum dedigimde adamin gozleri yuvalarindan cikti kasiniyomusun ne zamandir kasiniyosun niye daha erken soyelemedin diye....

Eltinin bunu soyledigini hatirliyorum o zamanda tiksinmistim yine okuyunca tiksindim.Allah akil fikir versin terbiyesiz

Mizacta onemli ama cocuga ne verirsen o oluyo...devamli bagirip cagiran tahammulsuz anne olursan o da oyle oluyo senden ogreniyo bagirip cagirmayi tahammulsuz olmayi...ne kadar sakin huzurlu ortam yaratirsan uykusunu yeterince ve kaliteli almasini saglarsan ona gore keyifli huzurlu cocuk oluyo....korkma bebegine de kendine de guven

Kızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı

Canim bende de aynisi var .gecen hafta doktora sordugumda normal bi durum dedi. Ama bi neden belirtmedi. Gayet rahat bir tavirla söyledigi icin bende cok uzeronde durmadim

Hebehubele risksiz hamilelik yaşıyorum ama ocaktan beri ölümüne kankayiz bırak bişe olmasını adam sarılmaya korkuyor :)
Çok fenaa korkum olmasa hiç sorun değil sonradan aynı olurum diye korkuyorum

İnşallah ben 2 yili geçti tedavi olalı yani kasilmalarim haricinde bi sorunun yoktu araya zaman girince ilk defa yapmış gibi acir diye bi düşünce var ki atamıyorum kafamdan .
Oda ayrı sinir bozucu buadamlarin biayari yok galiba .

Ben boyle anlatiyorum cunku boyle bir ailede yetismedim rahatsiz oluyorum sende okuyunca rahatsiz oluyosun cunku sende alismamissin bu kadar seviyesizlik rahatsiz edici geliyo.ama onlar oyle alismis,esime soylenenler rahatsiz edici yada tuhaf gelmiyo....ben ilk sokumu ailesiyle tanisirken yasadim.kucuk olan 3 yasindaydi o zaman dedesi gidikladi o da senin agzina s.crim dedi benim agzim 5 karis acik kaldi ama cocugun lafina degil cocuktur parktan bahceden arkadasindan duyar her duydugunu soyler ogretirsin soyletmezsin ama babanesi ve annesi gulmeye basladi,anneside yanimda oturuyo ayy bari tuvalete yapsaydin dedi daha cok gulduler bu dedim nasil bir anne anlatamam sana yasadigim şoku o gun karar verdim bunlar boyle 2 sokak arayla dipdibe oturuyolar ama biz kesinlikle bu semtte oturmiycaz....zaman gectikce de ne kadar dogru karar verdigimi anladim.esim baska turlusunu bilmiyodu benim kuzenlerimle tanisinca cok sasirdi ne guzel cocuk ya bunlar cocuk gibi cocuk diyodu...yada kiz istemiyodu melisten oyle bezmiski kizlar soyle simarik boyle huysuz boyle bilmemne diye sayip dokuyodu simdi bana diyoki cocugumuzu cok guzel yetistirdin tesekkuredrrim neyseki en azindan benim rahatsizligimin farkinda da az gorusuyoruz lidya 2 aylik filandi her cumartesi bizi sabahin 7 sinde goturuyodu oraya aksam 9 a kadar orda kaliyoduk kendimide cocuguda camdan aticak hale geliyodum boyle 3 4 hafta surdu sonunda cocugun duzeninin bozuldugunu anlata anlata idrak etmesini sagladim da mesafe koyabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…