2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten 2 cocuk var evde senin hamileligin artik ilerlemis...nasil bi kafadir

Allahım benm kocam asla trip yapmıyo keşke yapsada hala beğendiğini anlasam
sadece geçenlerde uyumak için odaya gitmiştim yanıma yatmış uyuyo numarası yapmışım, ölü taklidi yaptın falan dedi 2 kere belkide ben yanaşmıyorum diye yanaşmıyodur adam bilemedim. ama öyle ağır trip yapıp oda değiştirmekte ööh yani.. ki fantezi istemesi çok değişik bizde hiç aranmaz onlar 3dakika da yarabbi şükür
dün akşam ödül olsun çocuklara diye sahile dondurma yemeğe götürdük. yürürken patates istediler çubukta aldık ufağı daha bitmeden dondurmada dondurma diye çıldırdı. elindeki bitsin biz çay içelim alıcaz diyoruz. çay içiyoruz annesinin çayına saldrıyo içecekmiş çabuk bitecekmiş. böyle yaparsan dondurma yok sus bekle diyorum yok. anası ayrı bi gerginlik zaten.
bide doğumda çocukları görümcesine bırakıp yanmda kalacakmış Allah aşkına kimse kalmasın dedim. nefret geldi doğumdan bile bide kvme demezmi son zamanları yalnız bırakma kal yanında diye. o da demezdi kalıcam zaten diye doğum depresyonuna girdim resmen çıkartmak istemyorum

günaydın kızlar o kadar güzel tatilden sonra iş başı yapmak pek iyi gelmedi bana hala moralım sıfır ve midem bulanıyor... evde ve işte çalışan bütün hamilelere sabır diliyorum

günaydın kızlar o kadar güzel tatilden sonra iş başı yapmak pek iyi gelmedi bana hala moralım sıfır ve midem bulanıyor... evde ve işte çalışan bütün hamilelere sabır diliyorum
tatil bana hiiiiiç güzel gelmedi ama işe de gelesim yoktu açıkcası. sürekli uyumak istiyorum ayaklarım ellerim şiş.. uykusuz huysuz bi hamile oldum ve midemde yanıyo zaten son 5 hafta diye diye kendimi telkin ediyorum

benim ablam ve cocuklari seninkiler gibi canim bi yere cikinca binsuru sey isterler ben hayir derim mesela bazen ablam gider hemen alir bide aldiklarinida yemezler yarim falan kalir yani hemen baska bisey isterler falan benim ablamda gelip 10 gun kalicakmis cocuklarla birlikte hemde ki uzun suredirseni arayip nasil oldun agrin sizin varmis bile demedi bu halimlr kendime yetebiliyorsam sanirim dogumdan sonrada cocuguma bakabilirim ihtiyacim yok kimseye sen ilk banyosunu yaptiramazsin dedi bana yaa bende yoo neden yaptirabilirim ne var ki yani bebek yikamakta dedim hem ilki sen yapsan bile diherlerini brn yikamicakmiyim tecrube tderim kendim dedim :) o zamanda bozuluyor iyide 2 cocukla benim o halimle senin 10 gun burda ne isin var bide cocuklar oturup cizgi film izliyim falnda demez habire biseyler yiyip dokerler bide onlarin arkasini toplamkla ugras dokmeyin sedigimdede ablam gidip agliyor hemen

al benden de o kadar bır de tekım bu hafta sıcak bır yandan sıkkınlık bı yandan bunaldm daha sımdıden 32.hafta da mı ayrılıcaksın izne canım

benimde son 2 hafta inşallahhhhhh Allah seninde yardımcın olsun canım gerçekten çok zormuş hamileyken çalışmak

Ya onlar kendilerince plan yapsinlar sen kendi planini yap uygula bosver.dun benimkide diyo,kaynim kasima bisey kalmadi diyo kvde tabi zaten ay basinda ben oraya gecicem siz melisi alirsiniz eve diyo....kendince bize yerlesmeye karar vermis...dogum araligin ilk haftasi bakariz konusuruz o zaman dedim.ne alaka gelip bizde kalmak...eski zamanda yasiyolar hala

Valla beni delirtirlerse bağırıyorum çünkü bağırmaktan bile anlamıyolar. dün geldiler kuduz köpekler gibi ulayıp ağladılar. üstteki teyze hasta susun diyorum yok. bağırıyoruz yok. ablam tabi bağırıyo peşinden gülüyo. güzelce söylüyorum yine laftan anlamıyolar. Allahtan okulların açık olduğu zamana denk geliyo da öyle uzun süre kalamaz. gün aşırı gidip gelemezde uzak.
bide dün temizlik yapıyoruz bana yazıyo ablam hadi bizi kocan gezmeye götürsün bilmem nerede bi yer varmış herkes gidiyo merak ettim diye. banane arkadaş benm kocam niye gezdircek sürekli seni. kocan gelsin gezdirsin. ona ayrı kıl oluyorum. resmen özel şoförlüğünü yapıyoruz. eniştem gelsin haftaya beraber gideriz işimiz var bzim dedm. bayram boyunca kaynanamdan gelip babamın evine gitmedim kasılıyorum geriliyorum diye sürekli bağrış çağrış huzurum kalmıyo yeminle. benmki pişkin laf söylesem alınmıyo bile o derece.. dün bi çorba yaptı ne halı kaldı dökülmedik ne ocak kaldı..
al benden de o kadar bır de tekım bu hafta sıcak bır yandan sıkkınlık bı yandan bunaldm daha sımdıden 32.hafta da mı ayrılıcaksın izne canım
evet canım normalde dayanırım 37ye falan diyodumda, burası öyle çekilecek gibi değil yani 32 olduğu anda kaçıcam. normalde aldığım ücretle devletten alacağım aynı değil ama yapcak bişey yok. ruhum daralıyo artık
benimde son 2 hafta inşallahhhhhh Allah seninde yardımcın olsun canım gerçekten çok zormuş hamileyken çalışmak
oooh maşallah bişey kalmamış senin izne. inşallah benmde 2 haftam kaldı dediğim günler hemencik gelir. iyice ağırlaşmadan çarşıya yine gidip hafta içi sakinken alacaklarımı almak istiyorum. hafta sonları mümkün değil ya felaket kalabalık

Kızlar Doğumdan önce yanınıza biri gelsin yada ailemin yanına gideyim düşüncesi var mı ?
Doğumda annemler gelicek inşallah evde 2 yaşında çocuk olunca mecbur desteğe ihtiyacım olacak. Sezeryanda malum hemen kendi işini göremiyorsun.
Doğumdan önce baya ağırlaşıcaz kendi işimizi kendimiz görürüz herhalde dimi :)
Kv hiç bişey demiyor zaten onlar Doğuma gelirler giderler herhalde. İlk çocukta da pek yardım görmedim.
Aslında kızım küvezden çıktığında eşimle ikimizdik kimse yoktu yanımızda. İki kilo bile değildi nasıl tutucaz nasıl yıkıcaz hayatımda ilk defa çocuk beZlemiştim :)

yaa bizimde okul var ama kalicakmis hatta dedim cocuklarin okullari nolucak diye bisey olmaz dedi o kadar rahat bi anne yani :) benimkide hanire gezmekten cocugun tatll odevlerini bile yaptirmamis daha dusun hala gezmeyi dusunuyor bide bilmem kac milyon kez denize gittiler hala ben hicbiyeri gezmiyorum o gezmekmi diyor bana yaa :) benimki kirlense dokulse falan toplar ama benim dusuncemde sonradan topluycak kadar kirletmeye dokmeyr ne gerek var usluca oturup yeseler anlicam masada bi kahvalti ediyrouz yemek yiyoruz arkasindab bbutun evi supuruyoruz bide bana diyor bakalim senin cocugun naisl olcak fena olursa ararmisim onu gel yardima diye 40 cikinca cocugun sen gelrisin bana diyor kendi ucak parasini dusunuyor ben gelemem diyor sanki benim esim trilyon aliyor onada ayar oluyorum bu sene gelmek istedi ben biletleri almayinca vazgecti gelmekten ee benimde ona gore harvamalafim oluyor sana bilet alincaya kadar kendim gelirim ben hem babaannrmidr gormus olurum dedim bidaha soylemedi bisry bu halimle bana sen gelsene diyro kendi parasi gitmesin diye

eltimde hamile bnm o iyi bnden dha iyi hatta onunla kıyaslıo ıste bnı aklınca sinir oluyorum bnde
Benimde esimin arkadasinin hanimi ayni donemde haftada hamileydi.ben 9. Veya 10.haftada isi biraktim mumkun degil kusmaktan ogurmekten gozumu acamiyodum...9 ayin tamamini kusarak yatarak surunerek gecirdim,hayriyede 7.ayda hala arabasiyla ise gidiyodu haftasonu yunanistan gezisi filan yapiyolardi...bi kere bunlarla denize gittik ben sezlongtan kalkamiyorum su icemiyorum,orda birileri midye bira yapiyo bu ben niye bira icemiyorum diye aglaniyo ay sen cok nazlisin hic hayatin tadini cikarmiyosun diyo bana...esimde hamileligin sonlarina dogru yeter artik nazin kalk biraz giyecek gomlegim kalmamis herkes hamile kimse devamli yatmiyo dedi,ayni gece icmeye kutlamaya bi yere gidiyolar herkes iciyo benimki 1.kadehte zehirleniyo yamuluyo oralarda kusuyo eve getiriyolar o gece sabaha kadar ve ertesi gun kustu yattigi yerden kalkamadi bana diyoki ozurdilerim beni affet sana laf ettim carpildim....hayriye desen ayri surundu son iki ay hasta yatti dogumu rezalet gecti normal dogumdan sonra dikisleri tutmadi 2 kez daha dikildi enfeksiyon kapti aylarca duzelemedi....laf edenin yanina kalmiyo valla ah etmiyosun ama onune geliyo bisekilde

ayy ben bide bu sıcaklarda çıkamıyorum bi eksiği kalmadı ama gecelik fln almam lazım onlarıda görmeden alamam annemle çıkıcaz almaya izne çıkmayı bekliyorum inşallah bugün son günüm izne ayrılıyorum dediğin gün gelir canım 2 hafta yine de uzun

bizimkinin 2 evi var ya. şimdide karadeniz turuna gitti. turdan geliyim tarhana erişte yapalım gecicem diğer eve dönmem köye bidaha yağmur tek kalmasın diyo ablama. 6 gece 7 gün orada kaldım önüme çayımı vermedi. sofradan kalktı kendinin oğlunun çayını doldurdu da benmkine koymak zor geldi. kalkmış bide bana bakacak. evde durmam sepetlerim evine. ben aptallık ettim tahmini tarihi söyledim hep.. ama eşime söylerim gelmesin diye çekemem ben onu benm evime gelince elini sürmüyo işe zaten hoş kendi evindede ben varken elini adam akıllı kaldırmadı sağolsun. 5 kere ev süpürcem dedi ben kalkarım sandı kalkmadım. son gün inadıma yattım hep.. evini bile süpürmedi

Ben kimseyi istemiyorum evde huzur istiyorum.ama benimki dogumdan sonra bir ay daha aralik ayinda da krese devam edecek ocakta alcam okuldan.Kizinda evdeyken buyukler yardim edecekse cok dikkat etmen lazim,cocuga devamli sen buyudun sen ablasin aman bebege dokunma annen bebegi beslesin gel biz gidelim v.s. yani buna benzer hic birsey soylenmemesi lazim onceden 5bin kez uyar bebek gelir gelmez cocugun psikolojisini bozmasinlar...ben sirf bu yuzden eve sokmak istemiyorum kimseyi kizida 1 ay daha krese gondercemki illaki gelip gidicekler kizimi uzmesinler o arada.Bence yardima hic ihtiyacin yok sen premature annesisin ya 2 bebek neki 5 6 taneye bile ayni anda bakarsin bence

Deneyimli anneler bir el atın bana derdim derya :))) lohusa pijamalari hiccc benlik değil bakmadığım yer kalmadı çok dantel hanım hanım ruhum daralıyor bakarken bile hayır yani bnm gibi manyak anneleri neden düşünmezler bilemedim.söle düşündüm normal pijama takımı yani bana göre normal alsam büyük beden atıyorum m zorlayabilir gobus ten ama l olur alsam nolur hatta taytli istiyorum ne dersiniz ?

Tipler ayni oldugu icin biliyorum.bizimkide kalmaya gelince kusmam bitsinde kahvalti hazirliym diye bekliyodu....
Gelin varken işmi yapcaklar,gelinnin evinde iş mi yapcaklar daha neler....ama sorsan boyle anlatiyolar ben o ay orda kalirim ben kizima bakarim ben dogumda ordayim diye anlatiyo orda burda...

ben eşimi bırakıp anneme gitmem ki zaten eşimde beni yanında ister.. Zaten her işime eşim yardım ediyor yani doğumdan önce kimseye gitmicem de çağırmıcamda ama doğumdan sonra annem yarı kırkım çıkana kadar kalacak bende ben dedim seni bi yere bırakmam diye oda saolsun ablanlara da ben baktım sana neden bakmim dedi en azından yemeğimi temizliğimi yapsa misafir geldiğinde yardım etse yeter annem karısan biri de değil ancak yol gösterir yardımcı olur benim içinde çok iyi olur tabi :)

Bizimkilere o konuda güveniyorum ya. Annem babam gelirler kalırlar bir ay falan çok da güzel oyunlar falan oynarlar parka götürürler kızımı:)
Düzeni oturtana kadar kalırlar diye düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…