2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bizimkide topluyo canım ama aynen dediğin gibi o raddeye gelene kadar deliriyorum ben. banada diyo seninki bunlardan beter olcak o zaman görücem seni falan diye. sen düzgün yetştirirsin laf söyleme çocuklarıma diyo ama laf söylencek kadar varlar yani.. bide biletini senmi alcaksın oldu canım ne güzel ya.. valla ne giderim ne biletini alırım gelsin.
valla benmkinin eksikleri var daha sadece 0-3 aylık alışverişni yaptık küvet battaniye falan aldık. yenidoğan almamışız onlardan alıcaz bikaç parça, daha kremleri şampuanları odası birsürü şeyi eksik.
malum ben çok kilo aldığıma kendime bişey almadım son zamanlar alırım dedim yoksa dar gelir Allah muhafaza

Odaya gelince gecelik giysen ilk daha iyi olur cunku altin acikta oluyo ped takiyolar daha dogrusu bacaginin arasina yerlestiriyolar sobraki 3 4 saat boyunca oyle yatiyosun hemsire 2 3 kez doktorda 1 kez gelip kanamani kontrol ediyo ustune pike seriyolar tabi kimse gormuyo sonra seni ayaga kaldirirlarken kilot giydiriyo yada hasta bezi ped iste ne kullancaksan...tabi bunu daha oncede konustuk mesela emira demisti benimki oyle olmadi .her hastaneye doktora gore uygulamalar degisiyo ama sen bir gecelik bir pijama alsan daha iyi olur.dantelliler benimde hic tarzim degil ben bunu aldim belki fikir olur.

Canım mesela 37 degıl de 35 de cıkmak ıstesek olmuyor mu benım eylulun ortasında 32.doluyor ama sonunu goreyım oyle cıkayım dıyorum 37.ye bende dayanamam zorlanmaya basladım

aynen kuzum bana sen al ben parasibi veririm dedi gecen sene aldim vermedi :) bu sene bende hic orali olmadim banada sen duzgun yetistir sneide gorcez bakakim diyor :)

Ben 5 yaşındaydım kardeşim doğduğunda aynı senin bu saydığın şekilde yaptılar ay dur elleme bırak uyusun anneme gitmek istiyorum ay dur yeni geldiler yok emziriyo gitme bilmem ne daha çocuğu eve getirdikleri ilk gün hemde . Hala hatırlarım o kadar üzülmüştüm ki hem kimse benimle ilgilenmemişti hemde kardeşimi sevdirmemislerdi bende evden kaçtım once asagi mahallede biraz oyunnoynadim, sonra leylak dallarının içini oyup ev yapmıştık kuzenimde saklandım oraya saattlerce beni aradilar. En son rahmetli babam adimi bagirinca korkusundan çıkmıştım ortaya . Annem baktı ki ben içine kapanmaya evden kaçmaya megilliyim kardeşimle ilgili şeylerde yapmak ister misin diye soruyordu. Ben ayağımda sallayıp uyutuyodum altını aciyodum yıkarken su döküyodum . Ama her seferinde yapmak ister misin diye soruyordu. Hem kardeşimle aramızdaki bağ abime göre daha kuvvetli oldu hemde ben bi daha evden kaçmadım. Annemde hem benimle hem kardeşimle ilgilenmiş oldu boylece .

Yani diyeceğim o ki çevrenizdeki insanların ilk çocuğunuza bisiler söylemesine izin vermeyin tecrübeyle sabit ciddi anlamda psikoloji bozuyo kardeşe de kin besletiyo.

ayy benmkide diyo. ama vallahi yedi düvele anlatırım iş yapmadı diye
Canım mesela 37 degıl de 35 de cıkmak ıstesek olmuyor mu benım eylulun ortasında 32.doluyor ama sonunu goreyım oyle cıkayım dıyorum 37.ye bende dayanamam zorlanmaya basladım
32den sonra çalışabilir raporu alırsın canım. sorun olmaz yani

Eylumt ay sana inanmıyorum maşallaaahh. kız ben anneme çekerde erken doğum yaparsam bu bebeleğin bişeyi yok yavrucum. valla aldıklarımız baya var ama bebek için azmış. daha neler alıncak diyo ablam. sana maşallahh :))

vallahi hadi kardeş kardeşe bu kıskanmalar falan olacak şeylerde dün ablamın kızları egenin kıyafetlerini görmek istediler. gösteriyoruz tek tek hem aldıklarımıza bakıyruz.
ablamın ufak kızı 5 yaşında egenin tulumunu giymek istiyo. bunu deneyebilirmiyim ben giyebilirmiyim vs. sana ufak vs diyoruz da baya bi çatırdamaya başladı.. bunu ben alıyım mı egeyi yıkarken bu süngeri bana verirmisin, bunu ege gelince bana verirmisin giyiyim mi ege gelince beni sevmeyin zaten onu sevin hep... gibi gibi kıskançlık belirtileri.
ay bide dua etmezmi Allahım teyzemin Egesi hemen gelsin sevelim diye. kız etme öyle dua daha tam büyümedi diyorum dinlemiyo çocuğun duası kabul olursa yandık

Ayy kiyamam ya...simdi anlatirken boyle ama o zaman nasil uzulmussundur
Iste dun anlattigim gibiler yani birak dikkat etmeyi inadina kiskaniyomusun oh simdi o senin oyuncaklarinla oyniycak annan baban onu daha cok sevcek filan derler aklima gelmiyo ama onlarin aklina gelir kizimi uzcek cumleler....cok sukur cok az gorusuyoruz ya dogum yapinca pazar gunu gelirler olmadi kizimi arkadasina gondermeyi dusunuyorum bakalim durursa ayarlayabilirsem kaynimin ve kuzenlerinin geldigi gun evde olmayacak dogumgunune gitmis olcak :)

Kusum baya delirtmisler seni...yarina sakinlesirsin gelirsin kendine :) bende dun delirmistim bugun iyiyim gecti gitti :) yogun dengesizlige maruz kalmanin etkisi uzun suruyo tabi

yasaklı cümlelere ben de ekleme yapayım: asla o kakalı onu sevmiyoruz, sen akıllısın o yaramaz biz seni değil onu seni seviyoruz, ayyy bu çok ağlıyor onu hastaneye geri götürüp verelim tarzı şeyler söylememek gerek...

Biz soylemeyizde kapiya liste yapip assak mi evimizde cahil insan istemiyoruz bebek gormeye gelip evimizin gozbebegi abiyi/ablayi uzecek cahil kotu niyetli cunleler kurmayin diye kapiya yazi mi assak

tez canlı olunca böyle oluyor işte tatlım bide 2 tane bebek kaybettim ve çok bekledik bu bebeği sürpriz bi şekilde de gelince annem ne heves ediyorsan yap ne zaman istiyorsan yap hatta erkenden yap baktıkça mutlu olursun dedi bende öyle yaptım aldığım günden beri çıkartıp çıkartıp bakıyorum çok şükür eşimle kv de al ne zaman istiyorsan dediler öyle karışan eden olmadı hatta çoğu şeye ben para vermedim beğendiklerimi annem kv fln aldı

Gelip beni delirttikten sonra is yapmasa millete anlatsam nolurki...yok zaten gelmiycek ben acikca soyliycem gelmiycek.

ayy bide vercem dedi vermedi mi . Allah islah etsin ablanı sanki biz ağaçtan topluyoz parayı
aynrn oylr canimm yaa normalde ben boyle seyleri pek aramam yani giderken bile yegenlerime bi suru sey gotururum falan ama dusundumde parayi ben vericem bana yardima gelicek sozde eee burda gelince gezdirmesi var bide yardima kadin tutarim daha iyi :)

Biz soylemeyizde kapiya liste yapip assak mi evimizde cahil insan istemiyoruz bebek gormeye gelip evimizin gozbebegi abiyi/ablayi uzecek cahil kotu niyetli cunleler kurmayin diye kapiya yazi mi assak

yok tabi ki söylemeyeceğimizi biliyorum canım sadece belirtmek istedim. bu tarz cümleler kardeşler arası düşmanlık oluşturuyor. 4-5 yaşında olup da kardeşini yastıkla boğmaya kalkan, balkondan aşağı atmaya çalışanları duydum Allah korusun...

yaaa bizim herseyimiz tamam gibi son olarak iste sampuani falan kaldi oda bugun beldi durup durup folabi acip bakiyorum bende resmen kiyafetleri seviyroum yaa :)

Iste bizim yegen oyle :) kızı delirtmisler sonra diyolarki bu kiskanc bu sorunlu bu manyak 11 yasina geldi kardesi 5 yasina geldi hala kiskaniyo camdan atmaya calisiyo kiskancin teki v.s....cocuga neler soyluyolar ya gozunun icine babaka baka...hic demiyolar cocugu biz boyle yaptik asil sorunlu biziz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…