- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Hahhaha ayy son yazdığına çok güldümAllahım benm kocam asla trip yapmıyo keşke yapsada hala beğendiğini anlasam
sadece geçenlerde uyumak için odaya gitmiştim yanıma yatmış uyuyo numarası yapmışım, ölü taklidi yaptın falan dedi 2 kerebelkide ben yanaşmıyorum diye yanaşmıyodur adam bilemedim. ama öyle ağır trip yapıp oda değiştirmekte ööh yani.. ki fantezi istemesi çok değişik bizde hiç aranmaz onlar 3dakika da yarabbi şükür
dün akşam ödül olsun çocuklara diye sahile dondurma yemeğe götürdük. yürürken patates istediler çubukta aldık ufağı daha bitmeden dondurmada dondurma diye çıldırdı. elindeki bitsin biz çay içelim alıcaz diyoruz. çay içiyoruz annesinin çayına saldrıyo içecekmiş çabuk bitecekmiş. böyle yaparsan dondurma yok sus bekle diyorum yok. anası ayrı bi gerginlik zaten.
bide doğumda çocukları görümcesine bırakıp yanmda kalacakmışAllah aşkına kimse kalmasın dedim. nefret geldi doğumdan bile bide kvme demezmi son zamanları yalnız bırakma kal yanında diye. o da demezdi kalıcam zaten diye doğum depresyonuna girdim resmen çıkartmak istemyorum
Kalmana gerek yok dendiği halde nedir gelip kalmak ya. Allahım büyük konuşmuyorum ama en sevmediğim insan tipi, çocuğun eline bişey veripte unutan tip. 2 tanede bende çocuk var. Hiç öyle alıştırmadık çok şükür. Bide aza kanaat eden çocuklar yetiştirelim inşaAllah.benim ablam ve cocuklari seninkiler gibi canim bi yere cikinca binsuru sey isterler ben hayir derim mesela bazen ablam gider hemen alir bide aldiklarinida yemezler yarim falan kalir yani hemen baska bisey isterler falan benim ablamda gelip 10 gun kalicakmis cocuklarla birlikte hemde ki uzun suredirseni arayip nasil oldun agrin sizin varmis bile demedi bu halimlr kendime yetebiliyorsam sanirim dogumdan sonrada cocuguma bakabilirim ihtiyacim yok kimseye sen ilk banyosunu yaptiramazsin dedi bana yaa bende yoo neden yaptirabilirim ne var ki yani bebek yikamakta dedim hem ilki sen yapsan bile diherlerini brn yikamicakmiyim tecrube tderim kendim dedim :) o zamanda bozuluyor iyide 2 cocukla benim o halimle senin 10 gun burda ne isin var bide cocuklar oturup cizgi film izliyim falnda demez habire biseyler yiyip dokerler bide onlarin arkasini toplamkla ugras dokmeyin sedigimdede ablam gidip agliyor hemen
Ayyyy keşke benim kv gelip kalıcam planları yapsa. Gelmesine gelecekte hemen geri gitmez inşaAllah. İşimi gücümü halledebiliyorum ben doğumdan sonra ama sağolsun çok yardımcı oluyo.Ya onlar kendilerince plan yapsinlar sen kendi planini yap uygula bosver.dun benimkide diyo,kaynim kasima bisey kalmadi diyo kvde tabi zaten ay basinda ben oraya gecicem siz melisi alirsiniz eve diyo....kendince bize yerlesmeye karar vermis...dogum araligin ilk haftasi bakariz konusuruz o zaman dedim.ne alaka gelip bizde kalmak...eski zamanda yasiyolar hala
Bende lohusa takımı olarak almamamıştım kızımda. Önden düğmeli bi gecelik ve ince pijama takımı almıştım. Hastane sıcak oluyo çünkü.Deneyimli anneler bir el atın bana derdim derya :))) lohusa pijamalari hiccc benlik değil bakmadığım yer kalmadı çok dantel hanım hanım ruhum daralıyor bakarken bile hayır yani bnm gibi manyak anneleri neden düşünmezler bilemedim.söle düşündüm normal pijama takımı yani bana göre normalalsam büyük beden atıyorum m zorlayabilir gobus ten ama l olur alsam nolur hatta taytli istiyorum ne dersiniz ?
Iste bizim yegen oyle :) kızı delirtmisler sonra diyolarki bu kiskanc bu sorunlu bu manyak 11 yasina geldi kardesi 5 yasina geldi hala kiskaniyo camdan atmaya calisiyo kiskancin teki v.s....cocuga neler soyluyolar ya gozunun icine babaka baka...hic demiyolar cocugu biz boyle yaptik asil sorunlu biziz diye :)
Cocuk adına çok üzüldümIste bizim yegen oyle :) kızı delirtmisler sonra diyolarki bu kiskanc bu sorunlu bu manyak 11 yasina geldi kardesi 5 yasina geldi hala kiskaniyo camdan atmaya calisiyo kiskancin teki v.s....cocuga neler soyluyolar ya gozunun icine babaka baka...hic demiyolar cocugu biz boyle yaptik asil sorunlu biziz diye :)
Ben ilk kez dün girdim denize önce yüzüstü biraz gittim. Sonra döndüm karnıma bi baktım üçgen gibi olmuş. Öyle görünce çok korktum. Sonra nefesim daraldı nefes alamadım sandım eşime beni hemen çıkarmasını söyledim. Kıyıya ggidene kadar ağladım korkudan. SSonra sağ kasığıma hafif bir sancı girdi ama geçti hemen. Eşimde beni denize gir diye zorladığı için korktu. 2 aydır burdayız son haftamız bir daha girip ggirmemekte kararsız kaldım. Şimdiye kadar dayandım girmedim. Şükür bel ağrım falan da yok. İyi gidiyor hamilelik. Bir sıkıntımda yok. Kış hamileleri hiç giremiyor ama doğuruyor deyip girmedim bende.Yüzüstü sırt üstü nasıl denk geldiyse yüzdüm ben. Ama normalde açılırdım, şimdi biraz da nefes almamda problem olduğu için ayaklarımı değmeyen yerlere gidemedim pek. Bi de yalnız hiç girmedim denize. Hep eşim yanımdaydı ve yoruldukça ona tutundum. Kendimce böyle önlemler alarak yüzdüm yani.
Müsaadenle bir ohhaaaaa demek istiyorum. Nasıl hayal dünyası var bu insanların böyle
Sen sessiz kaldın da eşin de cevap vermedi mi onlara böyle konuştuklarında? Benim eşim kardeşinin üstüne atlardı herhalde
O korku durumu eşimde de vardı ilk başta. Çocuğa zarar verecem diye korkuyordu. Fizyolojik olarak bunun mümkün olmadığını anlattım, kabullendi :)
Risksiz bir hamilelik geçirdim tabi şükür o durum için konuşuyorum. Ama tabi normal zamanki gibi olmuyor, ister istemez kısıtlanıyor insan. Öyle olunca da eskisi gibi 2-3 günde bir yanaşmıyoruz birbirimize aralıklı oluyor biraz. Ben de şimdiden çok zorlamıyorum. Doğum zamanı yaklaşsın o zaman faydalanacam eşimden :)
Gercekten ikisinede tahammul edemiyorum gordukce sinirleniyorum.istanbuldan cocukluk arkadasim kizimin mevludu icin geldi o gun sadece 4 5 saat gordu cocuklari o bile omrumde tanidigim en itici cocuklar dedi ki ben simdi bu kadar soyleniyorum o zaman arkadasima agzimi acipta esimin yegenleri boyle boyle diye tek kelime etmemistim hic on yargisi yoktu...hic bir suclari yok 2 tane pirlanta gibi cocuk gozumun onundeler ...anneannem boyle cocuklar icin insan ziyanligi derdi simdi anliyorum gercekten iki insan hayati ziyan ediliyor yazik...Cocuk adına çok üzüldümböyle bir anne babaya sahip oldukları için. Çünkü bu tarz cocuklar büyüdüklerinde topluma da zarar verecekler, örneğin kaynana olsa gelinini kıskancak görümce elti olsa onlar geçimsiz olcak. İşyerinde okulda arkadaşlarıyla anlaşamıcak bununda tek suçlusu ailesi
Yaaa ne guzel :) insallah bizde annen gibi cocuklarimizi sevgi dolu buyutebilirizhepLezzetliCipetpet ve kendimden örnek veriyorum ya annem aradaki dengeyi öyle güzel korudu ki asla onu kendime rakip olarak veya düşman olarak görmedim. Kıskançlık hissetmedim. Hatta küçük çocuklara sorarlar ya annen baban seni mi daha çok seviyor kardeşini mi diye, genelde de kardeşimi derler bana sorsalar eminim beni daha çok seviyorlar derdim. ikimizi de sevgiye doyurdukları için diğer kardeşi annemi babamı elimden alan biri olarak görmedim demek ki :)
Yaaa ne guzel :) insallah bizde annen gibi cocuklarimizi sevgi dolu buyutebiliriz
ayyy kiyamam nasil guzrl dusunuyor o oylryaa ablaminkilere pahali alamayiz dedigimizdede kiyamet kopuyor aldirincaya kadar ugrasirlar oyleler yani ama ablam yapti onlari onlari oyle hicbiseylerine hayir demiyor gerci bzide artik hayir demiyrohz 2 yil once babalari vefat etti cunku kiyamiyorum ben onlara bunu alalimmi dediklerinde hayir diyemiyorum ama boylr yapmakta iyi degil iste benim annem olmamasina ragmen babaannem hic simartmadi beni yaa yeri geliyor hayir hiyordu bana tabi brnde anliyordumKalmana gerek yok dendiği halde nedir gelip kalmak ya. Allahım büyük konuşmuyorum ama en sevmediğim insan tipi, çocuğun eline bişey veripte unutan tip. 2 tanede bende çocuk var. Hiç öyle alıştırmadık çok şükür. Bide aza kanaat eden çocuklar yetiştirelim inşaAllah.
Bak biz tatile gittik, ben çocukların kovalarını evde unutmuşum. Orda oteldeki markete sorduk 25 lira dedi. Büyük kızım dediki “ baba çok mu pahalı?” Babasıda “ iki tane alacağımız için pahalı kızım” dedi. Neyse marketten çıktık. Kızım döndü babasına ne dedi biliyomusun “ olsun baba kısmet. Aşağıda kağıt bardaklar varya onlardan alıroz onlarla kale yaparız.” Neyse benim içim burkuldu ama bişey de demedim. Biz yemekteyken gitmiş ikisinede o kova setinden almış yataklarına koymuştu eşim. Diyeceğim o ki çocuk yetiştirmek bizim elimizde.
Ayyyy keşke benim kv gelip kalıcam planları yapsa. Gelmesine gelecekte hemen geri gitmez inşaAllah. İşimi gücümü halledebiliyorum ben doğumdan sonra ama sağolsun çok yardımcı oluyo.
Kendi annemde bende gelip kalcam diyodedemlere bakıyo evde ama halama bırakacakmış. Tabi gelsin kalsın ama annem hastalık hastası bi insan. Hergün oram ağrıyo buram ağrıyo diyip gezecek. Kaynanamla çok şyi anlaşıyolar ama aynı anda bizde olmalarını istemiyorum. Bilmiyorum napıcak. Bugüne kdar daha kaynanamın şuram ağrıyo dediğini duymadım. Bizi huy olarakta çok benzetirler kv ile. Bakalım nasıl bi ayar yapıcaz, kafamda deli sorular
Bende lohusa takımı olarak almamamıştım kızımda. Önden düğmeli bi gecelik ve ince pijama takımı almıştım. Hastane sıcak oluyo çünkü.
Beden seçerken doğumdan sonra o göbüş küçülecek canım ona göre seçersen daha iyi olur.
Ben birabiraz yüzüstü yüzünce göbeğim sipsivri üçgen gibi oldu çok korktum. Ters döndüm bu sefer nefes almakta zorlandım. Ağlayarak çıktım denizden.Allah tez zamanda icine ferahlik versin insallah arkadasim. Hayal kiriklgi cok zor. Bu hamileligimde o kadar cok yasadim ki. Hormonlarinda etkisiyle atlatmak gercekten cok zor oluyor. Zaman bi an oonce gecse bebislerimizi dogursakta durup dusunecek vaktimiz olmasa her boslugimuzda uyuyup kalsak.
Valla her turlu yuzdum ben . Cok da saaapmadim bi ara sirt ustu yattigimda farkettim ki gobegim kucuk bir ada givi suyun ustine tunemis cok poncik duruodu :)) yani zorlanirsan stil degistirirsin.
Ilk gebelikte daha fazla oluyor sanirim o agri ayni bahsettigin agriyi cektim ogluma hamileyken. 2.cide bag mag kalmio.heralde :)) cok sukur simdilik bi agri yok dilimi isirayim. Ama doktoruna sor mutlaka
Aynen ablamı eve bırakınca rahatlıycam inşallah. hala dengemi kuramadım ki aptal gibiyim koca hafta evde durmadım. bide ordan kurtuldum ablam yazıp duruyo kahve içmeye gelcez bilmem ne b*k yicez diye delirdim vallahi dinllenemedim. düzelecem inşallahhKusum baya delirtmisler seni...yarina sakinlesirsin gelirsin kendine :) bende dun delirmistim bugun iyiyim gecti gitti :) yogun dengesizlige maruz kalmanin etkisi uzun suruyo tabi
iyi yapmışsın kuzum iyi aslında bi yandan. biz gibi sonradan sıkışmıcaksın. benm kvde de 4tane zıbın (2tanesi 3-6 aylık) 1tane alt üst picama 6ağız mendili 6çorap almış, çarşıda çok almayında almayın hediye gelcek diye söylendi durdu. ablamda sinirlendi alacaklarımı bile aldırmadı kafamı döndürdü diyo. en son ablam dayanamadı elden gelen ellenmez derler belki büyük getircekler belki hemen dua okutamıcaksınız yeri gelcek bu bebek günde 5 kere üst değişcek yağmur altını tam bağlayamıcak hemen kurumıycak olurmu öyle falan dedi öylelikle sustu.tez canlı olunca böyle oluyor işte tatlımbide 2 tane bebek kaybettim ve çok bekledik bu bebeği sürpriz bi şekilde de gelince annem ne heves ediyorsan yap ne zaman istiyorsan yap hatta erkenden yap baktıkça mutlu olursun dedi bende öyle yaptım aldığım günden beri çıkartıp çıkartıp bakıyorum çok şükür eşimle kv de al ne zaman istiyorsan dediler öyle karışan eden olmadı hatta çoğu şeye ben para vermedim beğendiklerimi annem kv fln aldı
aynen valla daha mantıklıaynrn oylr canimm yaa normalde ben boyle seyleri pek aramam yani giderken bile yegenlerime bi suru sey gotururum falan ama dusundumde parayi ben vericem bana yardima gelicek sozde eee burda gelince gezdirmesi var bide yardima kadin tutarim daha iyi :)
kız benm koca öyle. tutamıyo. hele uzun süre yapmayınca....Hahhaha ayy son yazdığına çok güldümbi arkadaşımın sözü aklıma geldi, cocuktan sonra tık tık tavşan gibi bianda oldu bitti oluyor cocuk uyancak diye demişti gerçekten görceksiniz çocuklar o konuda hiç rahat vermicek tam ana baba birbirine yaklaşınca ıngaaaa diye çığlığı bascaklar :)))) yani bu ara yaptınız yaptınız yoksa kardeş kardeş uyursunuz bebek doğunca :))) bende sonra gece yanına gittim nese dedim gönlü kalmasın azda uykumu almıştım. Biraz dürttüm baktım uyanmıyor nese sabah işe gitcek uykusunu bölmeyin başka bahara diyip yatağıma geri gittim halen msj arama yok tripler devam ediyor sanırım :) akşama telafisi olmazsa vah vah halime
Ayy kiyamam ya...simdi anlatirken boyle ama o zaman nasil uzulmussundur
Iste dun anlattigim gibiler yani birak dikkat etmeyi inadina kiskaniyomusun oh simdi o senin oyuncaklarinla oyniycak annan baban onu daha cok sevcek filan derler aklima gelmiyo ama onlarin aklina gelir kizimi uzcek cumleler....cok sukur cok az gorusuyoruz ya dogum yapinca pazar gunu gelirler olmadi kizimi arkadasina gondermeyi dusunuyorum bakalim durursa ayarlayabilirsem kaynimin ve kuzenlerinin geldigi gun evde olmayacak dogumgunune gitmis olcak :)
çok güzel anneler olcaz inşallah canım daha gelmeden bu kadar heves bu kadar mutluluk çok şüküryaaa bizim herseyimiz tamam gibi son olarak iste sampuani falan kaldi oda bugun beldi durup durup folabi acip bakiyorum bende resmen kiyafetleri seviyroum yaa :)
insaallah oyle oluruz canim bende bezleri kokluyorum yaa :)çok güzel anneler olcaz inşallah canım daha gelmeden bu kadar heves bu kadar mutluluk çok şükürşampuanını kokluyorum bide oğlum böyle kokucak fln diye
allahım duysun sesini anlasın bin pişman olsun inşallah boşanacam yoksa çok kırılıyorum bıktım artık cidden çıkıp gidicem hiç bnmle ilgilenmio bana doyumsuzsun dio ah iöçimi bi açsamBenimde esimin arkadasinin hanimi ayni donemde haftada hamileydi.ben 9. Veya 10.haftada isi biraktim mumkun degil kusmaktan ogurmekten gozumu acamiyodum...9 ayin tamamini kusarak yatarak surunerek gecirdim,hayriyede 7.ayda hala arabasiyla ise gidiyodu haftasonu yunanistan gezisi filan yapiyolardi...bi kere bunlarla denize gittik ben sezlongtan kalkamiyorum su icemiyorum,orda birileri midye bira yapiyo bu ben niye bira icemiyorum diye aglaniyo ay sen cok nazlisin hic hayatin tadini cikarmiyosun diyo bana...esimde hamileligin sonlarina dogru yeter artik nazin kalk biraz giyecek gomlegim kalmamis herkes hamile kimse devamli yatmiyo dedi,ayni gece icmeye kutlamaya bi yere gidiyolar herkes iciyo benimki 1.kadehte zehirleniyo yamuluyo oralarda kusuyo eve getiriyolar o gece sabaha kadar ve ertesi gun kustu yattigi yerden kalkamadi bana diyoki ozurdilerim beni affet sana laf ettim carpildim....hayriye desen ayri surundu son iki ay hasta yatti dogumu rezalet gecti normal dogumdan sonra dikisleri tutmadi 2 kez daha dikildi enfeksiyon kapti aylarca duzelemedi....laf edenin yanina kalmiyo valla ah etmiyosun ama onune geliyo bisekilde
yaaa böle anlattıklarınızı okuyunca şaşırıyorum ne ayıp şeyler bunlar parası olmaz alamaz hiç bişey takamaz kimin haddine böyle konuşmak bizde kimse karışmaz öyle şeylere karıştırmayızda zaten eşimde bende cevabını veririz çok şaşırıyorum söylerkende utanmıyorlar tamam oda alabilir demekki var alıyor ama oda aldı diye de başkasının alacaklarına karışması hoş değil gerçektenAynen ablamı eve bırakınca rahatlıycam inşallah. hala dengemi kuramadım ki aptal gibiyim koca hafta evde durmadım. bide ordan kurtuldum ablam yazıp duruyo kahve içmeye gelcez bilmem ne b*k yicez diye delirdim vallahi dinllenemedim. düzelecem inşallahh
iyi yapmışsın kuzum iyi aslında bi yandan. biz gibi sonradan sıkışmıcaksın. benm kvde de 4tane zıbın (2tanesi 3-6 aylık) 1tane alt üst picama 6ağız mendili 6çorap almış, çarşıda çok almayında almayın hediye gelcek diye söylendi durdu. ablamda sinirlendi alacaklarımı bile aldırmadı kafamı döndürdü diyo. en son ablam dayanamadı elden gelen ellenmez derler belki büyük getircekler belki hemen dua okutamıcaksınız yeri gelcek bu bebek günde 5 kere üst değişcek yağmur altını tam bağlayamıcak hemen kurumıycak olurmu öyle falan dedi öylelikle sustu.
valla benm kv odasını alcak diye elini atmadı cüzdanına ben aldım herşeyini. en son ablama ben odasını alcam sende anane olup künye yaptır falan dedi delirtti hepimizi. kadının 2 çocuğu var tek maaşla geçiniyolar sanamı sorcak. ablama dedm künye sipariş et, verebileceğini ver 300 400 üstünü ben tamamlıcam dedim. bugünde ablama para vercem o bikaç bişey daha alıp kendi almış gibi getircek. delirtti bizi resmen anlatınca aklıma geliyo terbiyesizlkleri
aynen valla daha mantıklı
kız benm koca öyle. tutamıyo. hele uzun süre yapmayınca....
bazen kızıyorum banyo yaptığıma değmiyo günah ben bişey anlamıyorum bu işten diyedaha çocuk gelmeden 3dk srmüyo çocuk olunca uzaktan kızılötesi yaparız heralde
geçen madam10dan kocama korunma şeysi aldımda öylelikle biraz nolduğunu anladım yoksa benim gram karım yok bi işten
bak onu şimdiden kokla poposunda da koklıcaksın antreman olurinsaallah oyle oluruz canim bende bezleri kokluyorum yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?