Ah bu erkekler. Yeminle bizmi hamileyiz onlarmı belli değil. Gerçi benimkinin hakkını yemeyeyim şimdi. İyi çalıştırdım onu bu ara. İdare et canım, bizde bu dönemde en ufak şeye takılıyoruz bunalıyoruz. Tabi onlarda da suç var ama bizim hormonlarda masum değil.allahım duysun sesini anlasın bin pişman olsun inşallah boşanacam yoksa çok kırılıyorum bıktım artık cidden çıkıp gidicem hiç bnmle ilgilenmio bana doyumsuzsun dio ah iöçimi bi açsam
Ahhh canım söylerler söylerler. İlk kızıma hamileyim. Eşimin halasına gittik. Kayınpederimde orda. Bana dediki “ çocuğun odasını annenler alacak dimi. Kız tarafı alırda genelde. Almazsalarda biz alırız artık” ben şok.yaaa böle anlattıklarınızı okuyunca şaşırıyorum ne ayıp şeyler bunlar parası olmaz alamaz hiç bişey takamaz kimin haddine böyle konuşmak bizde kimse karışmaz öyle şeylere karıştırmayızda zaten eşimde bende cevabını veririz çok şaşırıyorum söylerkende utanmıyorlar tamam oda alabilir demekki var alıyor ama oda aldı diye de başkasının alacaklarına karışması hoş değil gerçekten
ama bana günah ben hiç bişey yapamıorum mal gibiyim iş ev yüz yüze baktıgımızyok saygı sewgı kalmamıs cok uzdu bnı allah gercekten neler hıssettıgımı yasadıgımı anlatsın ona fark etsın artkAh bu erkekler. Yeminle bizmi hamileyiz onlarmı belli değil. Gerçi benimkinin hakkını yemeyeyim şimdi. İyi çalıştırdım onu bu ara. İdare et canım, bizde bu dönemde en ufak şeye takılıyoruz bunalıyoruz. Tabi onlarda da suç var ama bizim hormonlarda masum değil.
Ahhh canım söylerler söylerler. İlk kızıma hamileyim. Eşimin halasına gittik. Kayınpederimde orda. Bana dediki “ çocuğun odasını annenler alacak dimi. Kız tarafı alırda genelde. Almazsalarda biz alırız artık” ben şok.
Dedimki bizde çocuğa oda alınmaz, beşik alınır. Beşiğide zaten annemler alacak. Oda alırsakta biz kendimiz alıcaz. Ama öyle kötü oldum ki o an. Kayınpederimin durumu çok iyi, bizimkilerde kendi yağıyla kavrulan bi aile.
Neyse ordan çıktık kv gittik. Bizim kv ile kp ayrı ya biliyosunuz artık:) Kv anlattım, kp böyle böyle dedi dedim. Bu bir başladı Allahımmm, 3 tane çocuk verdim ona hangisine benim ailem oda almış beşik almış, nerden çıkarıyo böyle saçma şeyleri. Çocuklarımızın herşeyini biz kendimiz yaptıkkk, iyice salak oldu bu adam falanbişeyde diyemedim kaldım öyle. Keşke söylemeseydim dedim.
Sonuç olarak oda aldık kendimiz, ama yatak parasını annemler verdi. Ama 8 senedir o sözler hep aklımda. Ama şuan anlıyorumki onlar kp min düşünüp söyleyebileceği sözler değil. Bide ilk torun, kesin doldurmuşlardır adamı. Şu 8 senede çocuklarıma verici oldu hakkını yemem.
Kimin gücü neye yetiyorsa alır canım yetmiyorsa almaz bizde öyle sen alıcaksın ben alıcam senin alman lazım onun alması lazım fln yok kim ne almak istiyorsa söyler ona göre plan yapılır alınırAh bu erkekler. Yeminle bizmi hamileyiz onlarmı belli değil. Gerçi benimkinin hakkını yemeyeyim şimdi. İyi çalıştırdım onu bu ara. İdare et canım, bizde bu dönemde en ufak şeye takılıyoruz bunalıyoruz. Tabi onlarda da suç var ama bizim hormonlarda masum değil.
Ahhh canım söylerler söylerler. İlk kızıma hamileyim. Eşimin halasına gittik. Kayınpederimde orda. Bana dediki “ çocuğun odasını annenler alacak dimi. Kız tarafı alırda genelde. Almazsalarda biz alırız artık” ben şok.
Dedimki bizde çocuğa oda alınmaz, beşik alınır. Beşiğide zaten annemler alacak. Oda alırsakta biz kendimiz alıcaz. Ama öyle kötü oldum ki o an. Kayınpederimin durumu çok iyi, bizimkilerde kendi yağıyla kavrulan bi aile.
Neyse ordan çıktık kv gittik. Bizim kv ile kp ayrı ya biliyosunuz artık:) Kv anlattım, kp böyle böyle dedi dedim. Bu bir başladı Allahımmm, 3 tane çocuk verdim ona hangisine benim ailem oda almış beşik almış, nerden çıkarıyo böyle saçma şeyleri. Çocuklarımızın herşeyini biz kendimiz yaptıkkk, iyice salak oldu bu adam falanbişeyde diyemedim kaldım öyle. Keşke söylemeseydim dedim.
Sonuç olarak oda aldık kendimiz, ama yatak parasını annemler verdi. Ama 8 senedir o sözler hep aklımda. Ama şuan anlıyorumki onlar kp min düşünüp söyleyebileceği sözler değil. Bide ilk torun, kesin doldurmuşlardır adamı. Şu 8 senede çocuklarıma verici oldu hakkını yemem.
aynenn yaaa bende iyyy igrenc falan derdim hep :)bak onu şimdiden kokla poposunda da koklıcaksın antreman oluraaa yine kaka mı yapmış bakim diye koklamak eskiden ablamı görünce öyle çok gülerdim şimdi biz koklıcaz
hahahaha şimdi bize ilk zamanlar dünyanın en guzel kokusu geliraynenn yaaa bende iyyy igrenc falan derdim hep :)
yaaa böle anlattıklarınızı okuyunca şaşırıyorum ne ayıp şeyler bunlar parası olmaz alamaz hiç bişey takamaz kimin haddine böyle konuşmak bizde kimse karışmaz öyle şeylere karıştırmayızda zaten eşimde bende cevabını veririz çok şaşırıyorum söylerkende utanmıyorlar tamam oda alabilir demekki var alıyor ama oda aldı diye de başkasının alacaklarına karışması hoş değil gerçekten
valla kızlar ben kv başından sordum bizde adet varmı kız tarafı bunu bunu alıyomu diye. iki tarafta aynı köyden ama nolur nolmaz diye. ay yok olurmu öyle şey kim ne alıyosa alır dedi.Ah bu erkekler. Yeminle bizmi hamileyiz onlarmı belli değil. Gerçi benimkinin hakkını yemeyeyim şimdi. İyi çalıştırdım onu bu ara. İdare et canım, bizde bu dönemde en ufak şeye takılıyoruz bunalıyoruz. Tabi onlarda da suç var ama bizim hormonlarda masum değil.
hahahaha şimdi bize ilk zamanlar dünyanın en guzel kokusu gelir
ay benm manyak ablam b*kuna bakıyodu ne çıkmış rengi nasılmış kokusu nasılmış analiz ediyodu
gerçekten öyleymiş ama hastalık falan anlaşılıyomuş :)Bakacaksın tabi kızo kakişler neler anlatıyor neler
sinirlenme canım sende hamilesin sonuçta çok ta takmaman lazım ama kv nin yaptığı evet ayıp keşke kimse kimseye karışmasa herkes yapabildiğini yapsa yapamadığını zaten anne baba çocuğuna yapıyor bi rahat bıraksalar insanları.. Sen anlatırken bile yoruldum ben ama işte onlar bunları düşünüp planlarını yaparken konuşurken yorulmuyor hayatları böyle geçiyorvalla kızlar ben kv başından sordum bizde adet varmı kız tarafı bunu bunu alıyomu diye. iki tarafta aynı köyden ama nolur nolmaz diye. ay yok olurmu öyle şey kim ne alıyosa alır dedi.
daha sonra eşim kaynım kv ben otururken eşime odasını amcası alcak, künyesini ben alcam dedi. istemiyosanız ağır gelirse künyede almayın anne oda alcaksınız dedim. ay yok öyle boş olmaz dedi.
eşim yokken ablamı sıkıştırıyo. annem vefat etti hepiniz biliyosunuz anane değil o teyze dedim kaç defa inadına anane diyo. hayır bide ablam almak zorunda değil bişeyi kimse zorunda değil. onada dedim oda alma bişey alma diye. aldırtmıcaktımda zaten ama eşim ters çıktı diye sustum. yoksa kırık iğne getirsin istemiyorum. kıyafetlerinide almayın ben kendim alıcam dedm ablam aa kv alır durmaz o kadın almadan dedi. elini cebine atmadı. en son hastane çıkışı alırken model beğenemedim paran yoksa ben alıyım dedi. bu aldıklarımı daha 5 kere düzerim ben param yok diye beğenmemezlik yapmıyorum cidden beğenmiyorum dedim.
sapıtık ya bi dediği bi dediğini tutmuyo. oldu ki bende de para yok ablamda da babamda da . daha babam 3 hafta önce benden borç istedi kendi çalışıpta biriktirdiğim elimdekini avcumdakini verdim adama bi eşim bi ablam biliyo Allah razı olsun eşimden düğünde takılan çeyrekleri bile ver adama mağdur bırakma babamı dedi. onun gibi tarla bağ bahçe satıp para da yüzmüyoki benim ailem tam aç açık değiliz ama kendi yağında kavruluyo yani adamın kredisi var ben ödedim geçen ay. kalkmış saçma sapan laf yapıyo. gitmiş bana kapı süsüyle takı yastığı beğenmiş 300tl hiiç veremem dedim. para basmıyom ya ben buranın mescidinde. ama şimdi anlatınca iyice sinirlendim bidaha açılsın konusu iyi bozarım onu.
o ablama künye yaptır dedikçe bende bana bilezik takın merakım var doğum yapana herkes bilezik takıyo deyip kvme laf soktum oh iyi yapmışım.. bak gene dellendim
ayy atarım vallahi canım nedir ki onun totosunu yerim benNe diyorsun gün gelecek pırt yaptı diye bayram edecek kaka yaptı diye göbek atacaksın
oyyy maşallah tosuncuğaaaBugün kontrol günümüzde bizim ufaklık baya önde gidiyor 1.800gram olmuş iri doğacak biraz dedi doktorumuz kiloya değil ama ters oluşuna üzüldüm normal doğum istiyorum döner inşallah
ayy atarım vallahi canım nedir ki onun totosunu yerim ben
Bugün kontrol günümüzde bizim ufaklık baya önde gidiyor 1.800gram olmuş iri doğacak biraz dedi doktorumuz kiloya değil ama ters oluşuna üzüldüm normal doğum istiyorum döner inşallah
küçük hesap insanları işte canım. bz niye çalışıyoruz bu halimizle kimseye boyun eğmemek için.. ama ona buna sataşıp illa bişey buluyolarsinirlenme canım sende hamilesin sonuçta çok ta takmaman lazım ama kv nin yaptığı evet ayıp keşke kimse kimseye karışmasa herkes yapabildiğini yapsa yapamadığını zaten anne baba çocuğuna yapıyor bi rahat bıraksalar insanları.. Sen anlatırken bile yoruldum ben ama işte onlar bunları düşünüp planlarını yaparken konuşurken yorulmuyor hayatları böyle geçiyor
Ben 28. haftadayım, doktor geçen hafta kontrolumde konuş oğlunla yavaş yavaş dönsün artık dedi. Beni bir panik aldı. Çok sevindim şimdi bu yazdığını okuyunca.38. Haftada bile dönen oluyormuş demişti doktorum canım. Hatta doğum başlayınca bile dönen oluyormuş takma kafana hic
İnşallah benim doktorumda döner daha erken dedi ama ilki normal olunca sonradan sezeryan istemiyorum Hayırlısı döner inşallah38. Haftada bile dönen oluyormuş demişti doktorum canım. Hatta doğum başlayınca bile dönen oluyormuş takma kafana hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?