gidip bakamadık ki canımm. ay çok haklısın o hiç aklıma gelmedi benm ya. düğündede aynısı oldu zar zor yetişti mobilyalar. o aklımın ucundan geçmemişti çok sağol vallahi hızlandıralım bari bakınalım hiç olmadıaydingelini canım geçenlerde mobilya paylaşmıştın. Karar verdin mi ? Biz haftasonu aldık, 1 ay sonra teslim edicekler. 1 ayda da kokusu çıkar dedi mobilyacı. Pek vakit kalmıyor yani, o yüzden çok geciktirmeden kararınızı verin siz de istersen. Ben çok gevşek davranıyordum ama bütün mobilyacılar aynı şeyi söyleyince hızlandırdık.
aynen oylr yaaa koklar koklar dururuz rtik :)hahahaha şimdi bize ilk zamanlar dünyanın en guzel kokusu gelir
şimdiden can atıyorum bazen ittirdiğinde hırslanıp karnımı sıkıyorum yerim ben seni yerim diyorumBiraz daha büyüyup orasını burasını karnimiza dayadikca ısırmak için can atacağız
işin zor kuzum ama sabırlı ol bu günlerde geçer inşallah yorulup inşallah bigün susarlar sende rahat edersinküçük hesap insanları işte canım. bz niye çalışıyoruz bu halimizle kimseye boyun eğmemek için.. ama ona buna sataşıp illa bişey buluyolar
Ben 28. haftadayım, doktor geçen hafta kontrolumde konuş oğlunla yavaş yavaş dönsün artık dedi. Beni bir panik aldı. Çok sevindim şimdi bu yazdığını okuyunca.
Bu arada fotograflarınız gerçekten çok güzelHarika bir anı olucak.
İnşallah benim doktorumda döner daha erken dedi ama ilki normal olunca sonradan sezeryan istemiyorum Hayırlısı döner inşallah
şimdiden can atıyorum bazen ittirdiğinde hırslanıp karnımı sıkıyorum yerim ben seni yerim diyorumsonrada eşime dönüp bu çocuk doğunca bizim elimizde kalıcak heralde çok korkuyorum diyorum
benim 1 kere 170 çıktı onda da dayanamadım tatlı yedim sonra çok pişman oldum genelde 140 ile 110 arasında seyrediyor canımKızlar şekeriniz normalin üstünde cikiyormu nasıl gidiyor bugün gittim Dr. 15 gundur olcuyorm birkaç kez 145 oldu tokluk hemsiremiz daha fazla olursa ya acile git ya hemen bize gel dedi diyete devam ama korktum yinede
kesinlikle öyle.. yeğenlerimi de öyle parçalayarak seviyorum ama bi yere kadar tabi yinede ağlar ablam çocuğu ağlatmadan sev der diye korkuyorum. Kendi evladın olunca En güzeli de o zaten diledğimce sevmek öpmek koklamakİnsan ne olursa olsun başkasının çocuğunu o kadar rahat sevemiyor kendi çocuğun olunca oyyy yemelere doyamayacaksin :)))
Canim hemen odada yatirmayacaksin cokta panik yapma icine sinsingidip bakamadık ki canımm. ay çok haklısın o hiç aklıma gelmedi benm ya. düğündede aynısı oldu zar zor yetişti mobilyalar. o aklımın ucundan geçmemişti çok sağol vallahi hızlandıralım bari bakınalım hiç olmadı
Daha dun ben esime gosteriyodum ne yediki niye boyle diye o da bakip elmayi sindirememis dediay benm manyak ablam b*kuna bakıyodu ne çıkmış rengi nasılmış kokusu nasılmış analiz ediyodu
evet ama doğuncada kışta ordan oraya gezemem düzene girsin kılık kıyafeti istiyorum canım. tüm aldıklarımızı çarşafa sardım babasının tarafına iteledim koydumCanim hemen odada yatirmayacaksin cokta panik yapma icine sinsin
gerçektende öyle ama. koyu yeşil sümüksü ve aşırı kokuluysa sıkıntı falan diyodu ablam. bok analizcisi oldum diye dalga geçiyoduDaha dun ben esime gosteriyodum ne yediki niye boyle diye o da bakip elmayi sindirememis dedine saniyosun bagarsak sagligi cook onemli guclu basigisiklik.icin saglikli bagarsak lazim :)
Bende yapmiyorum...yapamiyorum yani durumum bu...9 gun tatil kız evdeydi perisan oldum artik bugun resmen pertim cikmis saat 3 olmus ben daha kendime gelemedim camasirlari makinaya atmak icin kalkamadim bugun anca yatar kendime gelirim yarin atarim artik...dusun yani makinaya camasir atmak bile zor geliyo...yapcak bisey yok benim hamileliklerim zor geciyo ama erkekler o kadar anliyo onlara gore hep naz niyaz.bayram oncesi doktora gittigimde yuzebilirmiyim biz hic tatil yapamadik bu sene foça yakin denize gidicez bir gun dedim 1 saatten uzun araba yolculugu yapamazsin 40dkdan fazla sicak havada kalamazsin dehidraayonun cok fazla tansiyin dusuk riske giremeyiz v.s. kadin sayip dokunce aaa durumun ciddiymis oldu kahvalti hazirlarken cok ayakta kaldin gel dinlen filan dedi 3 4 gun gecince unuttu... tabi ilk hamilelikte insanin cok zoruna gidiyo seni anliyorum.ben herr gün bosuyodum gece zehirliyodum oo ne planlar yapiyodum ama gecti :) gececek bu donem merak etmeama bana günah ben hiç bişey yapamıorum mal gibiyim iş ev yüz yüze baktıgımızyok saygı sewgı kalmamıs cok uzdu bnı allah gercekten neler hıssettıgımı yasadıgımı anlatsın ona fark etsın artk
bende de oldu canım ama bi kaç gün sürdü geçti sonra çok önemsemedim yani benYa kızlar benim sol göğsüm çok acıyo iki gündür. Ucu değil ama damarlar uca doğru. Ağrı değil bildiğin acı sızlıyo. Göğüslerimde herhangi bi şişlik falanda yok. Sadece damarlar belli oluyo ama yumuşak. Elimle masaj yapıyorum ama geçmiyonedir ki bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?