banada o tek kullanımlık antbiyotikten verd doktorum bol bol su içeceksin dedi ayrıca burdaki arkadaşlar sirke önerdi ama fermente mutfagından sirke anasıyla yapılandan olacakmış herşeyi denedim de benim şikayetlerim yine devam ediyor. Çarşamba günü idrar vericem bendeMrb kızlar bayramda TLF cekmiyordu baya uzak kaldım forumdan.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunbugunde doktora gittim kan ve idrar tahlili için idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanimlik antibiyotik verdi onun dışında doğal yöntem olarak neler önerirsiniz ?
İnşallah ya sağlıklı olan olsun tektedirginliğim kızım hemen kalkmak istiyorum normalde kolay oluyor kalkmak baya tosuncuk hemde canım
Ay masallah ada yagmura ismide pek guzelmisTiyzeleri bizde dr dan geldik bnm zilli 37 cm 1200gr olmuş yine herzamanki gibi dr amcasiyla ınatlasti açmadı yüzünü pek gizemlı ada yağmur hanım20 dak ugrasti dedim hep yapiyo canı istemezse açmaz açmadı kan uyuşmazlığı testimi verdim beklemedeyim 2bucuk kg ile ayı kapattım fazla dedi dedim diyetisyenle calisiyom böle mazallah calismasam nolacaktim
Sebisim senin enfeksiyonun gectimi sende sirke iciyodun...bitek bende mi ise yaradi diye merak ettimTiyzeleri bizde dr dan geldik bnm zilli 37 cm 1200gr olmuş yine herzamanki gibi dr amcasiyla ınatlasti açmadı yüzünü pek gizemlı ada yağmur hanım20 dak ugrasti dedim hep yapiyo canı istemezse açmaz açmadı kan uyuşmazlığı testimi verdim beklemedeyim 2bucuk kg ile ayı kapattım fazla dedi dedim diyetisyenle calisiyom böle mazallah calismasam nolacaktim
cok guzel cNim gule gule kullan nerden nekadara aldin ogrenebilirmiyim azicik bayildimda cantanavee dolar yukselmeden once aldigimiz bebek cantasida geldi :)Eki Görüntüle 2182686
canim benim esimde hep besigi babanmi alcak deyip duruyordu ohlumunkini babam aldi oda goya dalga geciyodu gecenlerde kv kp yaninda konusuyo du babaan alsin falan diye bende kp yaninda senin baban alsin be dedim benim babam kucukbS kesti kurbNda seninki danaya girdi dedim kp donfum dedim baba ksra bakma senlik bi isim yok oglun hakkediyo dedim sonra sen bi yatak istiyodu bana resimlerini at yapim sana dedi yerde yataklar varya onlardan yapicak koraya insbesikte bebege kalicakAh bu erkekler. Yeminle bizmi hamileyiz onlarmı belli değil. Gerçi benimkinin hakkını yemeyeyim şimdi. İyi çalıştırdım onu bu ara. İdare et canım, bizde bu dönemde en ufak şeye takılıyoruz bunalıyoruz. Tabi onlarda da suç var ama bizim hormonlarda masum değil.
Ahhh canım söylerler söylerler. İlk kızıma hamileyim. Eşimin halasına gittik. Kayınpederimde orda. Bana dediki “ çocuğun odasını annenler alacak dimi. Kız tarafı alırda genelde. Almazsalarda biz alırız artık” ben şok.
Dedimki bizde çocuğa oda alınmaz, beşik alınır. Beşiğide zaten annemler alacak. Oda alırsakta biz kendimiz alıcaz. Ama öyle kötü oldum ki o an. Kayınpederimin durumu çok iyi, bizimkilerde kendi yağıyla kavrulan bi aile.
Neyse ordan çıktık kv gittik. Bizim kv ile kp ayrı ya biliyosunuz artık:) Kv anlattım, kp böyle böyle dedi dedim. Bu bir başladı Allahımmm, 3 tane çocuk verdim ona hangisine benim ailem oda almış beşik almış, nerden çıkarıyo böyle saçma şeyleri. Çocuklarımızın herşeyini biz kendimiz yaptıkkk, iyice salak oldu bu adam falanbişeyde diyemedim kaldım öyle. Keşke söylemeseydim dedim.
Sonuç olarak oda aldık kendimiz, ama yatak parasını annemler verdi. Ama 8 senedir o sözler hep aklımda. Ama şuan anlıyorumki onlar kp min düşünüp söyleyebileceği sözler değil. Bide ilk torun, kesin doldurmuşlardır adamı. Şu 8 senede çocuklarıma verici oldu hakkını yemem.
Sirkeyi alıp denedin mi cnm oda mi iyi gelmedi?banada o tek kullanımlık antbiyotikten verd doktorum bol bol su içeceksin dedi ayrıca burdaki arkadaşlar sirke önerdi ama fermente mutfagından sirke anasıyla yapılandan olacakmış herşeyi denedim de benim şikayetlerim yine devam ediyor. Çarşamba günü idrar vericem bende
aslında fermente mutfagındakini denemedim yalan olmasın canım ama güvendiğim bi yerden aldım oda aynı şekilde yapıyor sirkeyi fakat fayda göremedim çokta su içiyorum çarşamba bakalım sonuç ne çıkacakSirkeyi alıp denedin mi cnm oda mi iyi gelmedi?
Kusum bugün yaptiracaktim dr yıllık izindeymis devletteki 3 eylülde gelecek ama saniirm geçti şikayetim yok ki bide düzenli kullanamadım ben.özelde de aklıma gelmedi kan verirken soleydim keşke bak şimdi jeton düştü :) sağol kuzum babası koydu adını ben taşıyıcı anne:))Sebisim senin enfeksiyonun gectimi sende sirke iciyodun...bitek bende mi ise yaradi diye merak ettim
İnşallah ben 2 yili geçti tedavi olalı yani kasilmalarim haricinde bi sorunun yoktu araya zaman girince ilk defa yapmış gibi acir diye bi düşünce var ki atamıyorum kafamdan .
Daha erken döner daha canım üzülme Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın :)Bugün kontrol günümüzde bizim ufaklık baya önde gidiyor 1.800gram olmuş iri doğacak biraz dedi doktorumuz kiloya değil ama ters oluşuna üzüldüm normal doğum istiyorum döner inşallah
vee dolar yukselmeden once aldigimiz bebek cantasida geldi :)Eki Görüntüle 2182686
Aaa aynı benDeneyimli anneler bir el atın bana derdim derya :))) lohusa pijamalari hiccc benlik değil bakmadığım yer kalmadı çok dantel hanım hanım ruhum daralıyor bakarken bile hayır yani bnm gibi manyak anneleri neden düşünmezler bilemedim.söle düşündüm normal pijama takımı yani bana göre normalalsam büyük beden atıyorum m zorlayabilir gobus ten ama l olur alsam nolur hatta taytli istiyorum ne dersiniz ?
Ayyy yine çok güldüm kız allah seni ne etmesinAynen ablamı eve bırakınca rahatlıycam inşallah. hala dengemi kuramadım ki aptal gibiyim koca hafta evde durmadım. bide ordan kurtuldum ablam yazıp duruyo kahve içmeye gelcez bilmem ne b*k yicez diye delirdim vallahi dinllenemedim. düzelecem inşallahh
iyi yapmışsın kuzum iyi aslında bi yandan. biz gibi sonradan sıkışmıcaksın. benm kvde de 4tane zıbın (2tanesi 3-6 aylık) 1tane alt üst picama 6ağız mendili 6çorap almış, çarşıda çok almayında almayın hediye gelcek diye söylendi durdu. ablamda sinirlendi alacaklarımı bile aldırmadı kafamı döndürdü diyo. en son ablam dayanamadı elden gelen ellenmez derler belki büyük getircekler belki hemen dua okutamıcaksınız yeri gelcek bu bebek günde 5 kere üst değişcek yağmur altını tam bağlayamıcak hemen kurumıycak olurmu öyle falan dedi öylelikle sustu.
valla benm kv odasını alcak diye elini atmadı cüzdanına ben aldım herşeyini. en son ablama ben odasını alcam sende anane olup künye yaptır falan dedi delirtti hepimizi. kadının 2 çocuğu var tek maaşla geçiniyolar sanamı sorcak. ablama dedm künye sipariş et, verebileceğini ver 300 400 üstünü ben tamamlıcam dedim. bugünde ablama para vercem o bikaç bişey daha alıp kendi almış gibi getircek. delirtti bizi resmen anlatınca aklıma geliyo terbiyesizlkleri
aynen valla daha mantıklı
kız benm koca öyle. tutamıyo. hele uzun süre yapmayınca....
bazen kızıyorum banyo yaptığıma değmiyo günah ben bişey anlamıyorum bu işten diyedaha çocuk gelmeden 3dk srmüyo çocuk olunca uzaktan kızılötesi yaparız heralde
geçen madam10dan kocama korunma şeysi aldımda öylelikle biraz nolduğunu anladım yoksa benim gram karım yok bi işten
Ya mesela hunili takım araştırdım yok oysa kızıma bana hunili saç bandi yaptiriyorumAaa aynı benbu lohusa takımları hiç bana göre değil. Hele renk meselesi daha da kötü. Ya ekru ya da toz pembe falan var. İlk çocukta gittim dagi den normal pijama takımı aldım hatta altı siyah renk olan bi takım. Bunda da bakıyorum bakıyorum tam bişey beğenemedim hala. Beden olarakta çok büyük alma zaten pijamalar gecelikler öyle dar kesim yapışan şeyler olmuyor. normal bedenin neyse öyle al. Ben medium giyiyordum öyle aldım rahatlıkla da kullandım. geçen arkadaşlar konuşmuştu burda lohusa sepeti diye bir site oraya bakabilirsin. Ben baktım orda 1-2 model sütlü kahve rengi falan vardı beğendim. https://www.lohusasepeti.com/fc-fantasy-653-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
Ama öyle valla deliriyorum saçlarım iyice uzadı kurutmadan uyuyamıyorum. anca banyo yaptığımla kalıyorum diye söyleniyorumAyyy yine çok güldüm kız allah seni ne etmesingeliş fiyatına veriyorum der gibi olmuş
pullubiber cnm bende öle bi gecelik alacam düz ii gecelik yine gördüm pijama takımı dertti bnm için sagolun.bayramda bnmde kv kp plan yapiyo annen gidince kv gelir falan dedim dur hayatta en nefret ettiğim şey bnm adıma plan yapılmasi belki ben 10.gün delirip hepinizi kapının önüne koyarim:) bakamazsın falan niye dedim 35 yasindayim bakarım bakmazsan çocuk bnm istediğim gibi telef ederim kime ne 8 sene beklemisim kimseye birakmam rahat ol bnm cabimin parçası sizden çok ben dusunurum.ahkam kesiyodu şunu ben alacam bunu alirim ortada 5 parça var :) yapmaması işime geldi güzel guzel sokarim lafimi
Ya gereksiz pahalı bide kaç kere giyeceksin ki seninkiler ıimis cnm sağlıkla giy evet normal o fiyatlarCnm bende bir tanesini lcwden diğerini pentiden aldım klasik pijama ikisi aşağı yukarı 100 lira civarında.Fiyatı da uyguna geldi.
sagol canim aliexpresten aldim 178liraya gelmisti o zaman ama daha dolar 5.17 mi neydi :) 1 saaat sonrada 6 kusur olduydu zatencok guzel cNim gule gule kullan nerden nekadara aldin ogrenebilirmiyim azicik bayildimda cantana
canim benim esimde hep besigi babanmi alcak deyip duruyordu ohlumunkini babam aldi oda goya dalga geciyodu gecenlerde kv kp yaninda konusuyo du babaan alsin falan diye bende kp yaninda senin baban alsin be dedim benim babam kucukbS kesti kurbNda seninki danaya girdi dedim kp donfum dedim baba ksra bakma senlik bi isim yok oglun hakkediyo dedim sonra sen bi yatak istiyodu bana resimlerini at yapim sana dedi yerde yataklar varya onlardan yapicak koraya insbesikte bebege kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?