2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
banada o tek kullanımlık antbiyotikten verd doktorum bol bol su içeceksin dedi ayrıca burdaki arkadaşlar sirke önerdi ama fermente mutfagından sirke anasıyla yapılandan olacakmış herşeyi denedim de benim şikayetlerim yine devam ediyor. Çarşamba günü idrar vericem bende

Tiyzeleri bizde dr dan geldik bnm zilli 37 cm 1200gr olmuş yine herzamanki gibi dr amcasiyla ınatlasti açmadı yüzünü pek gizemlı ada yağmur hanım 20 dak ugrasti dedim hep yapiyo canı istemezse açmaz açmadı kan uyuşmazlığı testimi verdim beklemedeyim 2bucuk kg ile ayı kapattım fazla dedi dedim diyetisyenle calisiyom böle mazallah calismasam nolacaktim

3 3540 oy maşallah tosuncuğuna canım, ben geçen yazmıştım bi video gördüm doktor elinle oynata oynata bebeği çeviriyodu anne karnında :) döner inşallah daha vakitleri var
İnşallah ya sağlıklı olan olsun tektedirginliğim kızım hemen kalkmak istiyorum normalde kolay oluyor kalkmak baya tosuncuk hemde canım

Ay masallah ada yagmura ismide pek guzelmis

Sebisim senin enfeksiyonun gectimi sende sirke iciyodun...bitek bende mi ise yaradi diye merak ettim

vee dolar yukselmeden once aldigimiz bebek cantasida geldi :)Eki Görüntüle 2182686
cok guzel cNim gule gule kullan nerden nekadara aldin ogrenebilirmiyim azicik bayildimda cantana

canim benim esimde hep besigi babanmi alcak deyip duruyordu ohlumunkini babam aldi oda goya dalga geciyodu gecenlerde kv kp yaninda konusuyo du babaan alsin falan diye bende kp yaninda senin baban alsin be dedim benim babam kucukbS kesti kurbNda seninki danaya girdi dedim kp donfum dedim baba ksra bakma senlik bi isim yok oglun hakkediyo dedim sonra sen bi yatak istiyodu bana resimlerini at yapim sana dedi yerde yataklar varya onlardan yapicak koraya insbesikte bebege kalicak

Sirkeyi alıp denedin mi cnm oda mi iyi gelmedi?

Sebisim senin enfeksiyonun gectimi sende sirke iciyodun...bitek bende mi ise yaradi diye merak ettim
Kusum bugün yaptiracaktim dr yıllık izindeymis devletteki 3 eylülde gelecek ama saniirm geçti şikayetim yok ki bide düzenli kullanamadım ben.özelde de aklıma gelmedi kan verirken soleydim keşke bak şimdi jeton düştü :) sağol kuzum babası koydu adını ben taşıyıcı anne:))

İnşallah ben 2 yili geçti tedavi olalı yani kasilmalarim haricinde bi sorunun yoktu araya zaman girince ilk defa yapmış gibi acir diye bi düşünce var ki atamıyorum kafamdan .

Oo canım o zaman hiç korkma benim durum senden vahim.2 yıl 2 ay çektim vajiyi.subatta sonunda üstesinden geldim ve hamile kaldım tam alisamadan. Kara kara çatı muayenesini dusunuyorum normal doğum istiyorum ama ya kendimi kasarsam bebeğe zarar verirsem diye düşüncelere daldım yaklastikca doğum

Bugün kontrol günümüzde bizim ufaklık baya önde gidiyor 1.800gram olmuş iri doğacak biraz dedi doktorumuz kiloya değil ama ters oluşuna üzüldüm normal doğum istiyorum döner inşallah
Daha erken döner daha canım üzülme Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın :)

Aaa aynı ben bu lohusa takımları hiç bana göre değil. Hele renk meselesi daha da kötü. Ya ekru ya da toz pembe falan var. İlk çocukta gittim dagi den normal pijama takımı aldım hatta altı siyah renk olan bi takım. Bunda da bakıyorum bakıyorum tam bişey beğenemedim hala. Beden olarakta çok büyük alma zaten pijamalar gecelikler öyle dar kesim yapışan şeyler olmuyor. normal bedenin neyse öyle al. Ben medium giyiyordum öyle aldım rahatlıkla da kullandım. geçen arkadaşlar konuşmuştu burda lohusa sepeti diye bir site oraya bakabilirsin. Ben baktım orda 1-2 model sütlü kahve rengi falan vardı beğendim. https://www.lohusasepeti.com/fc-fantasy-653-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

Ayyy yine çok güldüm kız allah seni ne etmesin geliş fiyatına veriyorum der gibi olmuş

Ya mesela hunili takım araştırdım yok oysa kızıma bana hunili saç bandi yaptiriyorumlohusa sepetindekileri ezberledim renk deme cinleniyorum yav kiz doguracak diye pembe giymek zorundamiyim ya kızım sürekli pembe mi giyecek valla şu yatırımcılar el atsın hamile lohusa kıyafetlerine bu nedir arkadaş

Ayyy yine çok güldüm kız allah seni ne etmesin geliş fiyatına veriyorum der gibi olmuş
Ama öyle valla deliriyorum saçlarım iyice uzadı kurutmadan uyuyamıyorum. anca banyo yaptığımla kalıyorum diye söyleniyorum geliş fiyatına olsa ne ala, benimki direkt zarar yatıyom hop kalkıyom. valla külliyen zarar
şakası bi yana kız benim sorun ciddi. ben cidden bişey anlamıyorum. afedersin kadınlar boşalıyomuş ya ben onu bilmiyorum adam kendi rahatlayınca koşa koşa gidiyo

Cnm bende bir tanesini lcwden diğerini pentiden aldım klasik pijama ikisi aşağı yukarı 100 lira civarında.Fiyatı da uyguna geldi.

sagol canim aliexpresten aldim 178liraya gelmisti o zaman ama daha dolar 5.17 mi neydi :) 1 saaat sonrada 6 kusur olduydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…