sagol canimm biz alisecpresten alicaktik zaten her turlu hadi doguma kadar gelsin dedik cabuk geldi oda :)Güle güle kullan canım. Ben hala almadım
bizim herseyimiz mor canim bende ayni senin gibi dedim kiz diye herseyi pembemi alicaz diye bizim kizin dolabini atsam arada 1 2 tane pembe bisi cikar herhalde :) bende su yesili pembe flamingolu bi pijama begendim yada onun gecelik sabahlik takimi vardi cikinca onu giycem cekimdede mor giyicem :)Ya mesela hunili takım araştırdım yok oysa kızıma bana hunili saç bandi yaptiriyorumlohusa sepetindekileri ezberledim renk deme cinleniyorum yav kiz doguracak diye pembe giymek zorundamiyim ya kızım sürekli pembe mi giyecek valla şu yatırımcılar el atsın hamile lohusa kıyafetlerine bu nedir arkadaş
Ben ilk kez dün girdim denize önce yüzüstü biraz gittim. Sonra döndüm karnıma bi baktım üçgen gibi olmuş. Öyle görünce çok korktum. Sonra nefesim daraldı nefes alamadım sandım eşime beni hemen çıkarmasını söyledim. Kıyıya ggidene kadar ağladım korkudan. SSonra sağ kasığıma hafif bir sancı girdi ama geçti hemen. Eşimde beni denize gir diye zorladığı için korktu. 2 aydır burdayız son haftamız bir daha girip ggirmemekte kararsız kaldım. Şimdiye kadar dayandım girmedim. Şükür bel ağrım falan da yok. İyi gidiyor hamilelik. Bir sıkıntımda yok. Kış hamileleri hiç giremiyor ama doğuruyor deyip girmedim bende.
sagol canim simdi baktim indirimde diyor kargosuyla birlikte 200 liraya falab geliyormus dusunursenHmm simdi iyice ucmustur fiyat ozaman gule gule kullan canim iyi gunlerde
Kestir saçını rahatla canım, ben uzun süredir omuzlarda kullanıyorum cok rahat oluyor özellikle bu banyo konularındaAma öyle valla deliriyorum saçlarım iyice uzadı kurutmadan uyuyamıyorum. anca banyo yaptığımla kalıyorum diye söyleniyorumgeliş fiyatına olsa ne ala, benimki direkt zarar yatıyom hop kalkıyom. valla külliyen zarar
şakası bi yana kız benim sorun ciddi. ben cidden bişey anlamıyorum. afedersin kadınlar boşalıyomuş ya ben onu bilmiyorumadam kendi rahatlayınca koşa koşa gidiyo
Allah kolaylıklar versin inşallah. Ben normal dogum düşünemiyorum bile oranın dikişli olacağı aklıma geldikten karnıma ağrılar giriyor bi daha asla ilişkiye giremem diyorum . Erken doğum falan olursa bebek aniden gelirse bu kafayla ne yaparım hiç bilmiyorum cesaret 0 in altındaOo canım o zaman hiç korkma benim durum senden vahim.2 yıl 2 ay çektim vajiyi.subatta sonunda üstesinden geldim ve hamile kaldım tam alisamadan. Kara kara çatı muayenesini dusunuyorumnormal doğum istiyorum ama ya kendimi kasarsam bebeğe zarar verirsem diye düşüncelere daldım yaklastikca doğum
Aslında uzun saçta seviyorum ya ama bebiş gelince zor olcak iyiceKestir saçını rahatla canım, ben uzun süredir omuzlarda kullanıyorum cok rahat oluyor özellikle bu banyo konularında
Anamm kız hiç mi bişey anlamıyorsun hiç birinde. Benim hormonlar dengesiz bazen eşim istediği için olursa zevk mevk aramıyorum aman olsun bitsin bian önce diyorum bazende hormonlar tavan yapıyor o zaman ehh işte öyle saatlerce değil tabiki anlık zevkler oluyor
Ama senin durum senden de kaynaklı olabilir eşinin işi yarıda bırakır gibi kaçmasından da bunu bi araştır sen iyisi dicemde bayanlar olarak bu konuda biraz çekingeniz doktordu tedaviydi felan derken. Bende sırnaşıklığı yapış yapış şap şup öpüşmeyi felan sevmiyorum, eşimde inşallah kız sana çeker soğuk kadın diye dalga geçiyor benlehatta sen küçükken tecavüzemi uğradın diye dalga geçiyor benle bazen, yaklaştığında bildiğin ani tepki verip milim milim kaçmaya çalışıyorum ve bu sadece eşime özel bi durum değil çoçuğumu annemi babamı kardeşimi ablamı felanda öpmeyi sarılmayı sevmiyorum, balık gibi uzaktan seveyim sevileyim istiyorum, bu da sevmediğim bir huyum açıkcası...
sagol canimm biz alisecpresten alicaktik zaten her turlu hadi doguma kadar gelsin dedik cabuk geldi oda :)
Allah kolaylıklar versin inşallah. Ben normal dogum düşünemiyorum bile oranın dikişli olacağı aklıma geldikten karnıma ağrılar giriyor bi daha asla ilişkiye giremem diyorum . Erken doğum falan olursa bebek aniden gelirse bu kafayla ne yaparım hiç bilmiyorum cesaret 0 in altında
alda ciksin kuzum benxe gelip gidip buna bakiyordum esim hadi al madem diyince apar topar aliverdik :)Benim beğendiğim 140 lira o kadar para vermek istemiyorum ama gidip gelip ona bakıyorum :)) neyse ki zamlanmamis alayım da çıksın aradan.
Kızlar iyi akşamlar alakasız olacak ama sizlere de sormak istiyorum. Sorunsuz hamilelik geçiren arkadaşlar ilişki oluyor mu? 1 buçuk aydır eşim korkuyo doktora da sormayı unuttuk . Bişey olur diye yanıma yaklaşmiyo . Sizce de sakıncalı mi ? Ayda 1 den bişey olmaz diyorum ya olursa diyor haftaya gideceğim doktora o zaman sorabilirim ama sizler de mi eşim gibi düşünüyosunuz?
Ben ilk kez dün girdim denize önce yüzüstü biraz gittim. Sonra döndüm karnıma bi baktım üçgen gibi olmuş. Öyle görünce çok korktum. Sonra nefesim daraldı nefes alamadım sandım eşime beni hemen çıkarmasını söyledim. Kıyıya ggidene kadar ağladım korkudan. SSonra sağ kasığıma hafif bir sancı girdi ama geçti hemen. Eşimde beni denize gir diye zorladığı için korktu. 2 aydır burdayız son haftamız bir daha girip ggirmemekte kararsız kaldım. Şimdiye kadar dayandım girmedim. Şükür bel ağrım falan da yok. İyi gidiyor hamilelik. Bir sıkıntımda yok. Kış hamileleri hiç giremiyor ama doğuruyor deyip girmedim bende.
Bayanlar ebebekten son siparisim geldi. Sagdan soldan videodan tavsiye üzerine depend marka kendinden pedli kullan at kilotlardan almıştım. Benim gibi yeni anne olacaklara daha önce hiç kullanmamış olanlara bir tavsiyede bulunayım:
Çamaşırım üzerine giyerek denediģim "orta boy" sanki ufak geldi.
Ben şu an 6 ay 24 günlük hamileyim,59 kiloyum. Hamile reyonlarından 36 beden giyiniyorum. 38 büyükçe geliyor kayıyor. Hamilelik oncesi de 36 beden giyerdim.
Hamiş göbeğimin cevresi 91cm. Hamis kalcalarimin cevresi 100cmYani tam bir armutum.
Şimdiiii bu ölçüleri kendinizle karsilastirin diye verdim, 36-42 beden icin orta boy deniyor pakette ama sanki bacak kısmı dar geldi ,çok rahat diyemeyecegim. Beli de sandigimdan daha aşağıda kaldı. Hamile kilodu gibi gobek deligini kapatmıyor yani. Apış arasında da fazlaca bez toplanıyor. Hani kadın pedlerinin kilot kesimi o ince yapısı yok.Buyuk boyunda bacak arasi daha beter birikir toplanir galiba.
2 paket almıştım, keşke bir paketi büyük boy alsaydım da karşılaştırsaydım diyorum. Fişi kutuları vs. de atmış bulunduk.
Ama bu kadar sıkı olmasıyla kan sizdirmayacak gibi duruyor. Zaten bildigin bebek bezi gibi. Eşim çişimi kakamı buna yapacağım sandı hatta
Inşallah çok kanamam olmaz da idare ederim 2 paketle. Sonra pedlere gecerim....
Ben alliexpresten hic alisveris yapmadim amaesim aliyor biseyler ona soyliyim bi baksin canimsagol canim simdi baktim indirimde diyor kargosuyla birlikte 200 liraya falab geliyormus dusunursen
Aynen benim eşimde şap şap öper beni kızdırır hemen yanağımı silerimAslında uzun saçta seviyorum ya ama bebiş gelince zor olcak iyice
Benimki cidden sorun bence. Anlık zevk vs de olmuyo bendeya da oluyosa ben bilmiyorum doktora gidip te anlatamam ki nasıl anlatcam orası da karışık
Ama cidden bazen hiç bişey anlamadan eşim rahatlayınca ben rahatlamadım gel falan deyince koşa koşa banyoya gidiyo
Ben öpmeyi falan severim ama eşim şlap şlap öpüyo yanaktan adamda öpme takıntısı var. Benimde cildim hassas o ağızının mikrobu yanaklarıma bulaştıkça sivilce basıyo. Hep kavga ediyoruz o yüzden. Keşke bende kocamdan kaçabilsem hoş bazen kaçıyorum ama hiç surat yapsın trip yapsın yok hatta bazen hadi kaçmıyım bugün diyorum bu sefer beni coşturup kendi dönüyo kıçını
Aleykümselam canım nasılsın?Selamun Aleyküm hanımlar
E elif_cee Canım iyi misin?
aydingelini afifeden haber var mı? Ne zaman yazmıştın hatırlamıyorum, gelse ya o da sıkılıyordur sürekli yatış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?