2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bak bu hiç aklıma gelmemişti ne kadar safım
Doğumdan sonra da bu böyle giderse danışmakta fayda var valla canım. Alttaki kadının sesleri duydukça acaba benmi sıkıntılıyım kocammı diyorum resmen. Kadın inlemekten bayılacak o derece...

Selamlar kızlar. Sabahtan akşama kadar dışarıdaydım bugün. Eve gelince fark ettim yorgunluktan ölmüşüm. Ama ayaklarım yazlıktaki kadar şişmedi şükür. Oranın havası zorladı demek beni. Elbise giymiştim bi de bacaklarımın birbirine değdiği yer yara oldu resmen. Dersim hiç bitmiyor anlayacağınız
Kardeşimin düğünü var birkaç hafta sonra. Onun elbise işini hallettim sonunda. Çok içime sinen, fiyat olarak da beni zorlamayan bir elbise aldım. Hamile abiyesi bulamadım büyük bedenden aldım ben de
bi de kızımın odasının perdesini beğendik bugün. Daha sipariş vermedik çünkü hala mobilyaları tam seçmedim. Seçeyim öyle verecez siparişi.
Çarşamba akşamı gidecek kardeşim, o zamana kadar dışarılarda olurum ama o gittikten sonra hem evi adam akıllı temizlemem lazım hem de hediyeliklerin yapımına başlamam. Zaman daralıyor ve benim hala odam ve hediyeliklerim yok

Dunden beri basim agriyo ya ne stres yapmissam...son ayla hepimizi zorlayacak gibi,Allah yardimcimiz olsun

Dunden beri basim agriyo ya ne stres yapmissam...son ayla hepimizi zorlayacak gibi,Allah yardimcimiz olsun
Amin canım hepimizin başka sıkıntıları var işte bende bittim bugün ise gittim işten geldim eşimle pazara çıktık yemek hazırla ye topla duş al bittim bittim ayaklarım şişti şimdiden böyleysek son haftalarda napcaz diyorum ben gerçekten Allah yardımcımiz olsun

Onların bi çoğu numara yapiyo kız biz kadınların biraz daha özel ilgiye ihtiyacı oluyo erkekler gibi değiliz biz onlar bi bakıştan dokunusdan bile tahrik olup zevk alabiliyolar bence bunu eşlerle konuşmakta fayda var . Al gülüm ver gülüm vermezsen alamazsın gülüm önce beni memmun et demek lazım galiba

Şakayla karışık bişey anlamadığımı söylüyorum ama iplemiyor

Valla benim ayaklar yaklaşık bir aydır şiş şimdiden zorlanmaya başladım. Kaldı ki son aylar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ya valla nasil sınır oldum sen vicdan sahibi bir insansın onların seviyesine inmemissin dedigin gibi uzaklaşınca daha az görüşürsünüz nasil bir konuşma tarzı nasil bir zihniyet ne desek boş cahille uğraşmak zor kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar

pinkstrap geçen bi gelmişti belki int yok ondan sesi cikmiyordur.bnm bayram mesajını begenmisti ordan geldiğini biliyom sen nasılsın?
Çok şükür canım, haftaları hızlı nasıl geçiririm arayışındayım :) Sen nasılsın?

Çok şükür canım yaramazlık yok, sakin sakin geçiriyorum sen nasılsın? Öyle düşünmesin asıl buraya gelmesi iyi olduğunu bilmemiz bizim için daha iyi olur, aklımız hep onda böyle daha çok endişe ediyoruz, en azından gözümüzün önünde olmuş olur.

Bende bugun tukendim. Allahtan anacim varda yemek isi ile ugrasmiyorum. Koydu onumuze topladi geri dus aldim oglani yikadim. Oglanin gonlunu yaptim oynasma kitap okuma ayaklarimi uzattim yatiyorum sanirim bugun yalanci sanci yasadim. Gobegimde asagi inmeye basladi. Bakalim cumartesi kontrolde doktor ne diyecek

pinkstrap çok şükür koca göbeğimle dolasiyorum bugün kan uyuşmazlığı testi yaptirdim negatif şükür ama iğne yapılacakmış yine birde gerginim sanırım stres oldum kızın daha hicbiseyi tam degil vakit azaldikca geriliyorum sanki

Süper haber önlem olarak yapılsın ama en azından endişe edeceğin durum yok.
Ooo daha bir sürü zamanın var hiç stres yapma, 10 haftada çeyizini bile hazırlarsın

Benimde karnımda bi sancı vardı gazla beraber bi ara şiddetlendi de sakın kalmaya çalıştım dinlen sende bari en azından sabaha kadar ben yapıştım yattığım yere kimse kaldıramaz :))

Gecen kızın biri konu acmis ailemi çağırdım pişman oldum diye. Benim burda hastanede refakatçi kalabilecek yakinim yok oyuzden mecbur çağırdım birilerini ama tam dogumun olacagi hafta gelsinler ve en fazla 1 hafta kalsinlar istiyorum. Tam tarih te net degil gelecekleri yer de uzak ha deyince atlayip gelinmez bilmiyorum nasil olacak. En sikintili donemleri birilerinin mudahale etmesiyle gecirmek istemiyorum kendi evimde rahat etmek istiyorum. Hatta esim refakatci kalabilecek olsa kimseyi de cagirmiycam ama devlet hastanesinde yapicam dogumu oyuzden mecbur refakatci bayan olmak zorunda.

İyiyim bende çok şükür canım maşallah sakin sakin ilerleyin ne güzel. @Afifecan canım arada takıl bak buralarda hem sana hem bize moral olursun oluruz.. hazırlıkların ne alemde alabiliyomusun bari bişeyler?
Işlerine gelmiyo heralde
Açıkca vurmak lazım herhal yüzlerine onlarinki canda bizimki patlıcan mi
Hee dimi kız.. benm arada yüz ifademmi değişiyo noluyosa kahkaha atıyo eşşek herif. O yapınca ses yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…