- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bak bu hiç aklıma gelmemişti ne kadar safımAynen benim eşimde şap şap öper beni kızdırır hemen yanağımı silerim
Sorabilirsin doktora canım jinekolojimi ilgleniyor bilmiyorum kadın Hastalıklarının alt dalında vardır sanırım :)))
Vayy senin koca uyanıkk bak bak kaçıyormuş bi dahakine sen onunkini yarım bırakta aklı başına gelsin
Amin canım hepimizin başka sıkıntıları var işte bende bittim bugün ise gittim işten geldim eşimle pazara çıktık yemek hazırla ye topla duş al bittim bittim ayaklarım şişti şimdiden böyleysek son haftalarda napcaz diyorum ben gerçekten Allah yardımcımiz olsunDunden beri basim agriyo ya ne stres yapmissam...son ayla hepimizi zorlayacak gibi,Allah yardimcimiz olsun
Bak bu hiç aklıma gelmemişti ne kadar safım
Doğumdan sonra da bu böyle giderse danışmakta fayda var valla canım. Alttaki kadının sesleri duydukça acaba benmi sıkıntılıyım kocammı diyorum resmen. Kadın inlemekten bayılacak o derece...
Şakayla karışık bişey anlamadığımı söylüyorum ama iplemiyorOnların bi çoğu numara yapiyo kızbiz kadınların biraz daha özel ilgiye ihtiyacı oluyo erkekler gibi değiliz biz onlar bi bakıştan dokunusdan bile tahrik olup zevk alabiliyolar bence bunu eşlerle konuşmakta fayda var . Al gülüm ver gülüm vermezsen alamazsın gülüm önce beni memmun et demek lazım galiba
Dunden beri basim agriyo ya ne stres yapmissam...son ayla hepimizi zorlayacak gibi,Allah yardimcimiz olsun
Valla benim ayaklar yaklaşık bir aydır şiş şimdiden zorlanmaya başladım. Kaldı ki son aylar Allah hepimizin yardımcısı olsunAmin canım hepimizin başka sıkıntıları var işte bende bittim bugün ise gittim işten geldim eşimle pazara çıktık yemek hazırla ye topla duş al bittim bittim ayaklarım şişti şimdiden böyleysek son haftalarda napcaz diyorum ben gerçekten Allah yardımcımiz olsun
Iyiki gercekten az gorusuyoruz susabiliyorum cevap versek gerginlik olcak...
Off varya inanilmaz rahatsiz oluyorum o cocuklarin kufurlu konusmasindan,kaynimin cok biliyorum ben iki harika cocuk yetistirdim havasiyla sacma sapan konusmasindan...11 ve 5 yasindaki cocuklarimin butuuun bir yazi ebde gecirmesi icin iste ancak bu seneki gibi elim ayagimin tutmamasi lazim...hic uyuşamadıgım ve anlamadigim insanlar,cok farkli ya aile yapimiz...bazen diyorum teyzem anneannem yada babam burda olsa şu cocuklarin ettikleri kufurleri duysa oturamazlar burda o kadar rahatsiz olurlar
Calla canım baya büyümüş kurban eti mi yaradı naptı bilemedim ki
Çok şükür canım, haftaları hızlı nasıl geçiririm arayışındayım :) Sen nasılsın?pinkstrap geçen bi gelmişti belki int yok ondan sesi cikmiyordur.bnm bayram mesajını begenmisti ordan geldiğini biliyom sen nasılsın?
Çok şükür canım yaramazlık yok, sakin sakin geçiriyorum sen nasılsın? Öyle düşünmesin asıl buraya gelmesi iyi olduğunu bilmemiz bizim için daha iyi olur, aklımız hep onda böyle daha çok endişe ediyoruz, en azından gözümüzün önünde olmuş olur.Aleykümselam canım nasılsın?
Afifeyle dün gece konuştuk kasılmaları sancıları vs ara ara devam ediyo ama bi aksilik yok çok şükür. Kolestaza yakalanmış ondan muzdaripti bikaç gün önce. Ama 30haftalık oldu cuma günü belki 32-33ü bile görürler
Belki buraya yazıp olumsuz falan etkilemek istemiyordur bizi canım bi ara öyle bi düşüncesi vardı ama söylerim arada bi uğrasın :)
Şakayla karışık bişey anlamadığımı söylüyorum ama iplemiyor
Amin canım hepimizin başka sıkıntıları var işte bende bittim bugün ise gittim işten geldim eşimle pazara çıktık yemek hazırla ye topla duş al bittim bittim ayaklarım şişti şimdiden böyleysek son haftalarda napcaz diyorum ben gerçekten Allah yardımcımiz olsun
Süper haber önlem olarak yapılsın ama en azından endişe edeceğin durum yok.pinkstrap çok şükür koca göbeğimle dolasiyorum bugün kan uyuşmazlığı testi yaptirdim negatif şükür ama iğne yapılacakmış yine birde gerginim sanırım stres oldum kızın daha hicbiseyi tam degil vakit azaldikca geriliyorum sanki
Öldürmese de süründürür Allah şifa versin, madem virüsü bulaştırdın çenesini de çekcen :)Eşimede benden grip geçmiş. Ama o gripten ölecekmiş gibi davranıyor
Benimde karnımda bi sancı vardı gazla beraber bi ara şiddetlendi de sakın kalmaya çalıştım dinlen sende bari en azından sabaha kadar ben yapıştım yattığım yere kimse kaldıramaz :))Bende bugun tukendim. Allahtan anacim varda yemek isi ile ugrasmiyorum. Koydu onumuze topladi geri dus aldim oglani yikadim. Oglanin gonlunu yaptim oynasma kitap okuma ayaklarimi uzattim yatiyorum sanirim bugun yalanci sanci yasadim. Gobegimde asagi inmeye basladi. Bakalim cumartesi kontrolde doktor ne diyecek
Gecen kızın biri konu acmis ailemi çağırdım pişman oldum diye. Benim burda hastanede refakatçi kalabilecek yakinim yok oyuzden mecbur çağırdım birilerini ama tam dogumun olacagi hafta gelsinler ve en fazla 1 hafta kalsinlar istiyorum. Tam tarih te net degil gelecekleri yer de uzak ha deyince atlayip gelinmez bilmiyorum nasil olacak. En sikintili donemleri birilerinin mudahale etmesiyle gecirmek istemiyorum kendi evimde rahat etmek istiyorum. Hatta esim refakatci kalabilecek olsa kimseyi de cagirmiycam ama devlet hastanesinde yapicam dogumu oyuzden mecbur refakatci bayan olmak zorunda.Kızlar Doğumdan önce yanınıza biri gelsin yada ailemin yanına gideyim düşüncesi var mı ?
Doğumda annemler gelicek inşallah evde 2 yaşında çocuk olunca mecbur desteğe ihtiyacım olacak. Sezeryanda malum hemen kendi işini göremiyorsun.
Doğumdan önce baya ağırlaşıcaz kendi işimizi kendimiz görürüz herhalde dimi :)
Kv hiç bişey demiyor zaten onlar Doğuma gelirler giderler herhalde. İlk çocukta da pek yardım görmedim.
Aslında kızım küvezden çıktığında eşimle ikimizdik kimse yoktu yanımızda. İki kilo bile değildi nasıl tutucaz nasıl yıkıcaz hayatımda ilk defa çocuk beZlemiştim :)
İyiyim bende çok şükür canım maşallah sakin sakin ilerleyin ne güzel. @Afifecan canım arada takıl bak buralarda hem sana hem bize moral olursun oluruz.. hazırlıkların ne alemde alabiliyomusun bari bişeyler?Çok şükür canım, haftaları hızlı nasıl geçiririm arayışındayım :) Sen nasılsın?
Çok şükür canım yaramazlık yok, sakin sakin geçiriyorum sen nasılsın? Öyle düşünmesin asıl buraya gelmesi iyi olduğunu bilmemiz bizim için daha iyi olur, aklımız hep onda böyle daha çok endişe ediyoruz, en azından gözümüzün önünde olmuş olur.
Hee dimi kız.. benm arada yüz ifademmi değişiyo noluyosa kahkaha atıyo eşşek herif. O yapınca ses yok amaIşlerine gelmiyo heralde
Açıkca vurmak lazım herhal yüzlerine onlarinki canda bizimki patlıcan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?