2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selamun Aleyküm hanımlar

E elif_cee Canım iyi misin?
aydingelini afifeden haber var mı? Ne zaman yazmıştın hatırlamıyorum, gelse ya o da sıkılıyordur sürekli yatış.
Aleyküm selam canım
iyiyim çok şükür sadece bel ağrılarım artmaya başladı çarşamba günü kontrolüm var bakalım onu bekliyorum dört gözle. Bide malum şekerle uğraşıyorum hala insülin ve diyete rağmen bi düzene giremedi. Endokrini her hafta ziyaret ediyorum nerdeyse. Sen nasılsın ? Nasıl gidiyo?

Hastaneye gitmek dışında evden çıkmıyorum ki 34. Haftadan sonra inşallah doktor izin verirse yavaş yavaş çıkar bakarım.

Hastaneye gitmek dışında evden çıkmıyorum ki 34. Haftadan sonra inşallah doktor izin verirse yavaş yavaş çıkar bakarım.
İnternetten toparlamışsındır diye düşündüm canım @LezzetliCipetpet te öyle yaptı diye hatırlıyorum çünkü. Sen her ihtimale karşı çok yorma kendini az az gezinip çok oturup al allah muhafaza

Devlet hastanelerinde ozel oda veriyorlar die biliyorum dogumda yinede es kalamiomu

Belini yastıkla destekle sürekli, uyurken de otururken de sırtın boşlukta kalmasın, şeker zor hastalık ya çok şükür bizimkiler geçici. 1 saattir sezeryan dikişime ara ara ağrı giriyor ilk haftalarda oluyordu, bu da bebeğin baskısından herhalde.

O konu açan arkadaşın ailevi ilişkileri iyi değil galiba.
Ben evleneli 4 sene oldu gurbette yaşıyorum ama çok şükür ailem her anımda yanımda olmaya çalışır yada ben onların yanında. Bilmiyorum Burda bazı arkadaşlar böyle değillerdir belki ama ben aşırı düşkünüm ya ailemde aynı şekilde düşkünlerdir bize. Herkesin kendi ailevi ilişkileri kimseye karışamam ama biz böyleyiz.

Yok ya İnternetten sadece telsiz vs bakarım, kıyafetlere dokunmadan almak istemiyorum. Yeğenimden kalan şeyler de vardı onları ayırıp bakmam lazım, 30 u geçirmeden de izin vermiyorlar elimi birşeye sürmeme.

Bence cok ailevi iliskiyle alakalı değil mevzu. Lohusalık doneminde insan alıngan oluyor gelen kisiye bisey diyorsun yanlis anliyor o senden alingan oluyor sonra işler sarpa sarıyor. Bizim de aile iliskilerimiz kuvvetlidir ama ablamin dogum zamani diger ablam yardima gitmişti ikisi de farkli sebeplerden biribirlerine kirilmislardi. Beklentileri bastan konusmak gerekiyor aslinda baska turlu illa ki bi problem çıkıyor

Canım benim zeynep kamil sordum da orda özel oda yok dediler 2 kisilikmis odalar oyle olunca da erkek refakatçi almazlar heralde.

Hadi ya burda farabi de doguran arkadasim vardi o tek kisilik odadaydi. Bi kac tanidik daha dogurdu onlarda tek idi. En cok 2 gece insallah en kolay sekilde atlatirsiniz bebisinle

Otururken yastık koyuyorum da yatarken yapmıyodum açıkçası bide onu deniyim. Bebek büyüdükçe yatmak da zor oluyo sanki ilk zamanlar kolaymış diyorum. Sağdan sola dönmek bile bazen işkence geliyo valla. Artık bizi de yavaş yavaş ayağa kaldırsalar ii olucak vücudumuzdaki kaslar bile eriyo yatmaktan sanki

Cok dogru bence. Hamilelik doneminde kac kere esimi bosamaya kalktim omu hamile benmiyim belli degil. Boyle zamanlarda kimse serinkanli olamiyor sanirim. Ortamda bir hamile yada lohusa varsa herkes ondan cok hamile ve lohusa tribine giriyor.

Benim hamile olduğumu ogrendiginden beri yanaşmiyo galiba buda benim psikolojimi bozdu ruyamda bi sarisinla aldatiyo hi esmerle hatta esimde dalga geciyo artik bugunku nasildi diye

Calla canım baya büyümüş kurban eti mi yaradı naptı bilemedim ki
Oh şifa olsun canım

pinkstrap canım ben her şeyi internetten aldım resmen biliyorsun belli markalar zaten hep aynı kalitede oluyor, şaşırtmıyor yani. Önemli eksikler varsa o şekilde tamamlayabilirsin. Kendini yormana asla değmez ki zaten yasak her şey. Gerçi sağlıkları olsun da iki parça eşyası eksik olsun kuzucuklarımızın, sonra da tamamlarız Allahın izniyle

Kizlar yaa ayak tirnaklarinda batma sizde de oluyo mu?? Benim bas parmagimdaki batma 2 haftadir iyilesmedi enfeksiyon yok gibi gorunuyo ama batiyo diken gibi. Bugunde yanindaki parmagimda baktim iltihap olmus hemen patladi. Ne iyi geli gelir. Ozellikle bas parmagim sanki bastan sona derim ile tirnak yarilma yara gibi bugun az inceledim de sizde de oluyo mu?? Evdeyim ama donem donem ayaklarim sisiyor o sismeyle mi oluyo acaba.. Ay bilemedim caresini ariyorum

34-36 haftalarda kaldırıyorlar azıcık daha dayan. Hamile yastığım vardı benim bel destekli hep onu kullandım, henüz hiç ağrım olmadı çok şükür, sadece çok hareketsiz kalınca çatı ağrısı oluyor o da normal artık.

İnşallah canım, sağliklı olsunlar da bu zaman da hicbirsey ulaşılmaz degil, progestana devam ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…