Aleyküm selam canımSelamun Aleyküm hanımlar
E elif_cee Canım iyi misin?
aydingelini afifeden haber var mı? Ne zaman yazmıştın hatırlamıyorum, gelse ya o da sıkılıyordur sürekli yatış.
Hastaneye gitmek dışında evden çıkmıyorum ki 34. Haftadan sonra inşallah doktor izin verirse yavaş yavaş çıkar bakarım.İyiyim bende çok şükür canım maşallah sakin sakin ilerleyin ne güzel. @Afifecan canım arada takıl bak buralarda hem sana hem bize moral olursun oluruz.. hazırlıkların ne alemde alabiliyomusun bari bişeyler?
Hee dimi kız.. benm arada yüz ifademmi değişiyo noluyosa kahkaha atıyo eşşek herif. O yapınca ses yok ama
İnternetten toparlamışsındır diye düşündüm canım @LezzetliCipetpet te öyle yaptı diye hatırlıyorum çünkü. Sen her ihtimale karşı çok yorma kendini az az gezinip çok oturup al allah muhafazaHastaneye gitmek dışında evden çıkmıyorum ki 34. Haftadan sonra inşallah doktor izin verirse yavaş yavaş çıkar bakarım.
Aramizda bir gun var sende 32 de cikicakmisin izineBenimde karnımda bi sancı vardı gazla beraber bi ara şiddetlendi de sakın kalmaya çalıştım dinlen sende bari en azından sabaha kadar ben yapıştım yattığım yere kimse kaldıramaz :))
Gecen kızın biri konu acmis ailemi çağırdım pişman oldum diye. Benim burda hastanede refakatçi kalabilecek yakinim yok oyuzden mecbur çağırdım birilerini ama tam dogumun olacagi hafta gelsinler ve en fazla 1 hafta kalsinlar istiyorum. Tam tarih te net degil gelecekleri yer de uzak ha deyince atlayip gelinmez bilmiyorum nasil olacak. En sikintili donemleri birilerinin mudahale etmesiyle gecirmek istemiyorum kendi evimde rahat etmek istiyorum. Hatta esim refakatci kalabilecek olsa kimseyi de cagirmiycam ama devlet hastanesinde yapicam dogumu oyuzden mecbur refakatci bayan olmak zorunda.
Belini yastıkla destekle sürekli, uyurken de otururken de sırtın boşlukta kalmasın, şeker zor hastalık ya çok şükür bizimkiler geçici. 1 saattir sezeryan dikişime ara ara ağrı giriyor ilk haftalarda oluyordu, bu da bebeğin baskısından herhalde.Aleyküm selam canım
iyiyim çok şükür sadece bel ağrılarım artmaya başladı çarşamba günü kontrolüm var bakalım onu bekliyorum dört gözle. Bide malum şekerle uğraşıyorum hala insülin ve diyete rağmen bi düzene giremedi. Endokrini her hafta ziyaret ediyorum nerdeyse. Sen nasılsın ? Nasıl gidiyo?
Gecen kızın biri konu acmis ailemi çağırdım pişman oldum diye. Benim burda hastanede refakatçi kalabilecek yakinim yok oyuzden mecbur çağırdım birilerini ama tam dogumun olacagi hafta gelsinler ve en fazla 1 hafta kalsinlar istiyorum. Tam tarih te net degil gelecekleri yer de uzak ha deyince atlayip gelinmez bilmiyorum nasil olacak. En sikintili donemleri birilerinin mudahale etmesiyle gecirmek istemiyorum kendi evimde rahat etmek istiyorum. Hatta esim refakatci kalabilecek olsa kimseyi de cagirmiycam ama devlet hastanesinde yapicam dogumu oyuzden mecbur refakatci bayan olmak zorunda.
Canım benim zeynep kamil sordum da orda özel oda yok dediler 2 kisilikmis odalar oyle olunca da erkek refakatçi almazlar heralde.Devlet hastanelerinde ozel oda veriyorlar die biliyorum dogumda yinede es kalamiomu
Yok ya İnternetten sadece telsiz vs bakarım, kıyafetlere dokunmadan almak istemiyorum. Yeğenimden kalan şeyler de vardı onları ayırıp bakmam lazım, 30 u geçirmeden de izin vermiyorlar elimi birşeye sürmeme.İnternetten toparlamışsındır diye düşündüm canım @LezzetliCipetpet te öyle yaptı diye hatırlıyorum çünkü. Sen her ihtimale karşı çok yorma kendini az az gezinip çok oturup al allah muhafaza
Bence cok ailevi iliskiyle alakalı değil mevzu. Lohusalık doneminde insan alıngan oluyor gelen kisiye bisey diyorsun yanlis anliyor o senden alingan oluyor sonra işler sarpa sarıyor. Bizim de aile iliskilerimiz kuvvetlidir ama ablamin dogum zamani diger ablam yardima gitmişti ikisi de farkli sebeplerden biribirlerine kirilmislardi. Beklentileri bastan konusmak gerekiyor aslinda baska turlu illa ki bi problem çıkıyorO konu açan arkadaşın ailevi ilişkileri iyi değil galiba.
Ben evleneli 4 sene oldu gurbette yaşıyorum ama çok şükür ailem her anımda yanımda olmaya çalışır yada ben onların yanında. Bilmiyorum Burda bazı arkadaşlar böyle değillerdir belki ama ben aşırı düşkünüm ya ailemde aynı şekilde düşkünlerdir bize. Herkesin kendi ailevi ilişkileri kimseye karışamam ama biz böyleyiz.
Canım benim zeynep kamil sordum da orda özel oda yok dediler 2 kisilikmis odalar oyle olunca da erkek refakatçi almazlar heralde.
Otururken yastık koyuyorum da yatarken yapmıyodum açıkçası bide onu deniyim. Bebek büyüdükçe yatmak da zor oluyo sanki ilk zamanlar kolaymış diyorum. Sağdan sola dönmek bile bazen işkence geliyo valla. Artık bizi de yavaş yavaş ayağa kaldırsalar ii olucak vücudumuzdaki kaslar bile eriyo yatmaktan sankiBelini yastıkla destekle sürekli, uyurken de otururken de sırtın boşlukta kalmasın, şeker zor hastalık ya çok şükür bizimkiler geçici. 1 saattir sezeryan dikişime ara ara ağrı giriyor ilk haftalarda oluyordu, bu da bebeğin baskısından herhalde.
Bence cok ailevi iliskiyle alakalı değil mevzu. Lohusalık doneminde insan alıngan oluyor gelen kisiye bisey diyorsun yanlis anliyor o senden alingan oluyor sonra işler sarpa sarıyor. Bizim de aile iliskilerimiz kuvvetlidir ama ablamin dogum zamani diger ablam yardima gitmişti ikisi de farkli sebeplerden biribirlerine kirilmislardi. Beklentileri bastan konusmak gerekiyor aslinda baska turlu illa ki bi problem çıkıyor
İyiyim bende çok şükür canım maşallah sakin sakin ilerleyin ne güzel. @Afifecan canım arada takıl bak buralarda hem sana hem bize moral olursun oluruz.. hazırlıkların ne alemde alabiliyomusun bari bişeyler?
Hee dimi kız.. benm arada yüz ifademmi değişiyo noluyosa kahkaha atıyo eşşek herif. O yapınca ses yok ama
Çeyizi hazır anasının sandıkta dünya danteli varSüper haber önlem olarak yapılsın ama en azından endişe edeceğin durum yok.
Ooo daha bir sürü zamanın var hiç stres yapma, 10 haftada çeyizini bile hazırlarsın
Oh şifa olsun canımCalla canım baya büyümüş kurban eti mi yaradı naptı bilemedim ki
34-36 haftalarda kaldırıyorlar azıcık daha dayan. Hamile yastığım vardı benim bel destekli hep onu kullandım, henüz hiç ağrım olmadı çok şükür, sadece çok hareketsiz kalınca çatı ağrısı oluyor o da normal artık.Otururken yastık koyuyorum da yatarken yapmıyodum açıkçası bide onu deniyim. Bebek büyüdükçe yatmak da zor oluyo sanki ilk zamanlar kolaymış diyorum. Sağdan sola dönmek bile bazen işkence geliyo valla. Artık bizi de yavaş yavaş ayağa kaldırsalar ii olucak vücudumuzdaki kaslar bile eriyo yatmaktan sanki
İnşallah canım, sağliklı olsunlar da bu zaman da hicbirsey ulaşılmaz degil, progestana devam ediyor musun?Oh şifa olsun canım
pinkstrap canım ben her şeyi internetten aldım resmen biliyorsun belli markalar zaten hep aynı kalitede oluyor, şaşırtmıyor yani. Önemli eksikler varsa o şekilde tamamlayabilirsin. Kendini yormana asla değmez ki zaten yasak her şey. Gerçi sağlıkları olsun da iki parça eşyası eksik olsun kuzucuklarımızın, sonra da tamamlarız Allahın izniyle
Anası ne kadar kullandıysa o da o kadar kullanırÇeyizi hazır anasının sandıkta dünya danteli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?