2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sıcaklardan olabilir kızlar kardiyoloji ye gidiyorum dr sıcakta tansiyondan ritim bozukluğu olur. Ve siddetlenebilir bazen dedi
Belki benim doktorum da yönlendirir kardiyoloji ye bilmiyorum ki çok kötü oluyorum boğazıma birisi basmış gibi nefesim kesiliyor ağlamak geliyor içimden.

Çok duydum çünkü başa döneni . Kontrole gidince sor artık dedim eşime doktora .bende aynı şekilde çırılçıplak neredeyse dolaşıyorum oralı bile değil. Sinirlerim bozuldu iyice bi kaç kere yeltendi sonra kim ne dediyse kimse yapmiyomus çocuğa zarar verir vicdan azabı çekerim dedi . Ne alaka dedim doktr yasaklayan kadar bi sakınca yok millet doğum yapacağı gün kolay doğursun diye bile öneriyor doktorlar diyorum ama bana mı demiyor

insallah canim mesajlarini okumustum cevaplayamamistim kusura bakma lütfen sepet olayini daha ufakken seviyordu simdi pek ilgilenmiyor cadirida kullanirmi bilmiyorum bi ara bi yakinimiz n kiziyla oynamisti ama ufakti ozaman bi denemek gerek ama bana gel girelim derse beraber icine bu gobekle biraz zorlanirim buyuk ihtimal

Hiç endişelenme canım. Bebek alması gerekeni alıyor zaten. Hastanede olduğum süreçte hiç yiyemedim nerdeyse, 3 kilo verdim üstelik. Ama bebek normal sürecinde ilerledi. Hiç bunun için endişelenme yani.

Insallah kizlar bakalim 1inden sonra gidicem dr a nedicek bu duruma bebis iyi sanirim kipir kipir masallah gece gunduz ondan icim rahat .

Bulantı bende hiç yoktu artık bende de var ya. Sakız çiğniyorum midem bulanıyo yemek yiyorum bulanıyo. Yemediğimde fenalaşıyorum. Şuan bile midem değişik.
Zaten kiloluydum hamile kaldığımda şimdi üstüne 10kg dan fazla aldım iyice brbat oldu psikolojim.
Valla iyice ağırlaşmadan toplamaya başla canım snra daha çok zorlanırsın. Bu aralar ben adım atsam ayaklarım sızlıyo çok şişler. Uyanınca dişlerimi zor fırçalıyorum ellerim uyuşuk oluyo
3.trimester bana hiç iyi gelmedi

inşallah geçer şuan o kadar hassas ve kırılganım ki kendimi çaresiz kimsesiz yapayalnız hissediyorum kıymetim yok desteğim yok die doktora gttim gene dün gecende seninle konuşmustuk bu seferde kızım 1 hafta geri allahım çıldırcam sonunda cok korkuyorum

merhaba herkese dün kontrolüm vardı gene canım sıkıldı geçen kontrolümde iki gün geri olan bebeğim bu seferde 1 hafta geri çıktı kilosu 854gr doktorum normal 2 haftadan snra sıkıntı diyor sağlıklı dedi ama içime korku düştü başına böyle bişey gelen varmı ?

Bende emiranin dedigini diycektim bu evi tasirken sadece donlarin oldugu cekmeceyi topladim :) cekmeceleri söküp strecliyolar askili kiyafetleri askili tasiyiciya koyup dolabi sökup kurup hepsini yerlestiriyolar banyo cekmeceleri mutfak her yeri onlar topladi yerlestirdi karinca surusu gibi girip 2 saatte toplayip yeni eve yerlestiriyolar yarim gunde tasiniyosun.hatta temizlik icin bayanda vardi sabah onlar evi toplarken bayanida obur eve birakti esim boş ev zaten adamlar gelene kadar dolaplari temizledi mutfak banyo yerlsti en son adamlar gidince yerleri sildi supurdu 1 gunde herseyiyle yerlesmis olduk 1200 tlye.
Lidyqya hamileykende ev tasimistik 7.ayda ve benim kanamam olmustu bebegi besleyen damarlardan biri catlamisti esim bana o kadar kizmistiki degermi para icin temizlige birini tutsaydin nakliyeye 300 500 daha fazla verseydik degermiydi simdi bebegimize bisey olursa diye cok kizmisti,o yuzden 3un 5 in lafini yapma evet durumlar herkes icin kotu bu ara ama yinede baska seylerden kıs kendini yorma derim.
Egemen nakliyatla calistik ege bolgesinin en iyisiymis bu taraftaysan haberin olsun.

Ya olcumlere gore cikiyo oyle 1 geri 2 ileri.benim oglaninda kafasi 1 hafta kucukmus bak burda yazmadim bile hic takilmadim riskler var mikrosefali v.s. valla dusun dusun isin icinden cikamiyosun o yuzden takilmadim hic dert etmedim...resmen ayagimi uzattim bitsin doguriym diye bekliyorum.biraz oluruna birakmaya calis...onlar gercekten olayin cok disindalar o kadar anlayabiliyolar.inanki seni cok iyi anliyorum.ilkinde dogumda ölsemde senden kurtulsam filan dedigim gunler oluyodu oyle kizip uzuluyodum...ama bebegimiz eve geldi her sey degisti sevgimiz katlandi aile olduk iliskimiz bambaska bir boyuta gecti...ailesinin yaninda baska bir adama donusmesine bile takilmiyorum biraz sinirleniyorum buraya yazip dokuyorum icimi sonra sakinlesiyorum eve gelince yine benim canim kocam kizimin bitanecik babasi oluyo :) hepsi gececek az kaldi dayan

inşallahhhhh allahım inşallah çok teşekkür ederim

O zaman sana teyzemin bebeginin kordonu dolandigini yazmistim gerci cok pisman olmustum ama teyzemede sormustum o da demistiki 10 gunden fazlaysa gerilik veya kilo alimi durursa ciddiye almak lazim 1hafta gerilik dert degil ama tetikte olmak lazim bi arastirma hastanesine yine gorunsun arkadasin demisti

doktorum da aynısını dedi haftası ile uyumlu kilosu da gelişimi de 2 haftayı aşar ise sıkıntı teşkil eder sen canını sıkma biraz rahat ol dedi ama gelde olpişman olma iyiki dedin yoksa bilmeyecektim şimdi takip ediyorum devam ederse die araştırmaya da gitsem nie geldin iyi diolar yolluyorlar insanı derdini anlatamıosun bile stajerlere

Canım üzülme lütfen en az 10 gün önde yada geride olmasında bir sıkıntı yokmuş soluna yat beslenmene dikkat et hemen kapanır o birkaç gün

Canım üzülme lütfen en az 10 gün önde yada geride olmasında bir sıkıntı yokmuş soluna yat beslenmene dikkat et hemen kapanır o birkaç gün
beslenmeme nasıl dikkat edeyim ne yiyeyim ben kilo almışım gene 3 kilo birden halbuki bişeyde yediğim yok ıvır zıvır ekmek yemem cavdar yıyorum ekmegı hergün çerezimi yiyorm meyvemi kefirimi yiyorum başka napabilirim ki soluma yatıorum her akşam kan sulandırıcı iğne vuruluyorum kanım akması için daha dikkat ediorum pıhtılaşma var die

Bak demekki iyi onun icin yolluyolar.stajyer bile olsalar gün icinde orda o kadar cok sorunlu vaka goruyolarki koridordan bakip teshis koyacak hale geliyolar.bana bitane zekasiz dahiliyeci ölu dogum riskin cok yuksek dedi 35.haftadayim aksam oldu delirdim artik korkudan ege uniye gittik acilde muayne oldum bana doktor boyle boyle dedi dedim,o da bana eger boyle bie riskin r sini gorsem seni şu anda doguma alirdim dedi.esimde bak onlar gunde 100 150 tane sorunlu gebe gorup doguma aliyolar gordunmu ne kadar rahat konusuyo demisti cidden soyle bi cevreme baktim neler var orda yatan o yuzden daha tecrubeliler daha rahatlar....doktorunda ayni seyi soylemis zaten demekki artik biraz rahatlaman lazim.

Canım rabbim meleklerinizi korusun sen elinden geleni yapiyosun zaten Allah'ın izniyle sağ saglim yatıyor kuzucuk gobuşte ıspanak muz ceviz kan sulandırıcı iğne zaten bebeğin gelişimine baya faydası oluyor merak etme herşey yolunda minik kalbi annesi için atıyor fit bir bebek olacak demekki senin sağlığın onun sağlığı yerinde kilo almak istemiyorsan diyetisyenle görüş istersen ama takılma kiloya falan bir kaç ay sonra kuzucuklarimiz gelince gider kilolar

Ayy kızlar sağlık ocağına gittim. Geçen ufak tansiyonumun yükseldiğini ellerimi ve ayağımdaki şişlikleri gösterdim. Sol ayağım hep daha fazla şişiyodu. Sen bir haftaya yakın tansiyon takibi yap ve kardiyolojiye git normal değil bunlar özellikle sol ayak şişmesi dedi

Geçmiş olsun takıp et cnm gerçi bu ara yoruldun gerildin de ins ciddi bişe değildir gelip geçici hamilelik rahatsızlığıdır

Günaydın hanımlar,

Kaygılar heyecanlar hazırlıklar muayeneler devam ediyor.

Az kaldı yolun çoğu geride kaldı biraz daha sabır.

Bugün diş etim agriyarak uyandım .
20 lik disim in arkası ağrıyor.
Diş bakimimi düzenli yapıyorum süt yoğurt da tuketiyorum.

Bir tanıdığım var der ki her çocukta bir disim gitti.
Ben bakıma bagliyordum ama benimki de agriyorsa herkesinki ağrır diyorum.

Iki hafta sonra ben de doktora gidecem.en son kan değerin düşük çıkmıştı inşallah artmıştır. Maltofer kullanıyorum et tuketiyorum.

Geçmiş olsun canım.seninle aynı haftada gebeliğimiz.iki hafta önceki muayenede heyecandan doktorun odasında küçük tansiyonum 8.4 çıktı sonra doktorum bütün bacağımı bileklerimi ödem var mı diye kontrol etti ardından tam idrar tahlili istedi orada protein 25 çıktı.sonra hergün tansiyonumu ölçmemi küçüğün 8.5 i geçtiğinde ve elimde ayağımda şişme olursa hemen hastaneye ulaşmamı söyledi.
Demekki önemli bir durum.şimdi hergün tansiyon ve ödem kontrolü yapıyorum ikiside normal.umarım seninde normal olur gidişatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…