2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla kendim bunu bile bile yapıyorum. millet gayet mutlu halinden ama ben 45 yaşında yaşlı teyzeler gibiyim. ne üstüme başıma ne kaşıma gözüme dikkat ediyorum iyice saldım. ki böyle yapanlarada uyuz olurdum. allah beni islah etsin..
aboo işin zor senin canım. ben yürüyorum genelde 25 dk falan sürüyo artık yavaş yavaş ama yine yoruluyorum ter içinde kalıyorum ki ben yorulmazdım.. ağırlaştım demekki. işe geri dönmek zor ya ben dönmeyi düşünmediğim için ne zaman çıkacağımın bi farkı yok sadece maaş bakımından var okadar
Benim doktorum daha şeker testi yapmadı kızlar bana bu hafta gideceğim şimdi yapacak sanırım geç kaldık gibi geliyor ama umarım sorun olmaz
Testlere ne kadar ödediniz ortalama bilginiz var mı ?
ben hem idrar hem şeker yüklemesine 62tl verdim canım. yapmadıysa bi bildiği vardır 28.hafta son oluyo çünkü.

kv kaldım 7günde karın doyurmak için ekmeğe yüklendim ve şuan 77 kiloyum.. 13kg aldım 6buçuk ay olmadan. kollarım kocaman oldu. totomu sorma bile.. 58 59 kg iken 99 -98 cm olan totom şimdi 120 olmuştur milletin göğüs altı incecik sadece göbüşü olur. benim göğüs mide karın hak getire. sağolsun kocamında katkısı var bunları düşünmemde.. ama kollarım sinir bozuyo. zaten ince değillerdi. bide kendi kilomdakilerle kıyaslıyorum kendimi ama ben hamileyim bunu hesaba katmıyorum asla..

senin çok zormuş
benim servis var 40 dk da falan geliyorum
bir de sağolsunlar işyerimdekiler çok anlayışlı (üniversite)
şu an okullar tatil diye iş olmayan bazı günler gitmiyorum.

Fotigraf cekiyomusun bende bayramda kvdeye giderken gobegime bak yine yusyuvarlak oldum filan diyodum ki ben hepinizden daha takintiliyim kilo konusunda cunku daha 15 ay once 103kgydm! Esimde gel bi fotografini cekiymde gor sisman degilsin hamilesin dedi bu fotograf pazar gunu cekildi bende fotografa bakinca gordum sisman degil hamileyim gercekten. Biraz abartiyoruz durumu sanirim hepimiz

Of canım ya o saçmalıklara kulak tıka bence.ayni anda tansiyon yüksekliği idrarda yüksek protein ve el ayak bileğinde şişlik olduğunda tehlikeli oluyormuş doktorum öyle dedi.preklamsi denilen gebelik zehirlenmesi olurmuş ve ona göre tansiyon ilacı yakın takip gerektirirmiş.
Benim şişlikte Yok vücudumda tansiyonum sadece dr kontrolünde biraz 12/8 çıkıyor onun haricinde 9/6 çıkıyor.idrardaki protein için üroloğa gittim bu değerler gebelikte normal dedi.

sende bebek yokki anam şuraya bak. benden kat kat kat zayıfsın.
bende ay ay fotoğraf çekiyorum hadi bu ayda çekeyim hatıra kalsın dedim. fotoğrafta zayıf çıkıyorum ama gemi gibiyim dur ekliyeyim..

sende bebek yokki anam şuraya bak. benden kat kat kat zayıfsın.
bende ay ay fotoğraf çekiyorum hadi bu ayda çekeyim hatıra kalsın dedim. fotoğrafta zayıf çıkıyorum ama gemi gibiyim dur ekliyeyim..

Ya forografta zayif cikiyorum ama gemi gibiyim olur mu ya gemi gibi hissediyosun ama sadece hamilesin hepsi bu.bende gemi gibi hissediyorum.kadiniz biz olayimiz bu

Canım başıma gelmedi ama doktorun sana açıkça bir problemden bahsetmediyse strese girme.. unutma senin stresinden bebeğinde etkileniyor. Rakamlara çok takılmayın diyor doktorlar. her bebeğin kendine özgü gelişimi varmış.

Canım benim ilk hamileligimde Salih hep gününden ufak çıkıyordu doktora sorduğumda doktor da eşim ve beni göstererek anne babası böyleyken ne bekliyorsunuz ki demişti cidden ikimiz de minyonuz oğlum da minyon bı bebek.
Bebeğe kilo aldirmak için kendi taktiklerimi söyleyeyim:
Kaşar peyniri
Muz
Fındık
Tahin pekmez
Tahin helvası
Yavaş yavaş hurma yemeğe de baslayabilirsin.
Son olarak her yemekten sonra en az 10 dakika soluna doğru uzan.
Hiç merak etme canım önemli birşey olsa zaten doktorlar asla saklamaz

Dimi bende geç kaldık diye düşünüyorum ama bakalım ne olacak

Hiç bişey yokk ki sende benim karnım kocamannn oldu maşallah sana
Normalde kameralar kilolu çeker benimki inadına zayıf çekiyo galiba
Bu sabahki fotolarımız teyzeleri
Maşallah canım patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum bende . 2 hafta onceyle şimdi arasinda kocaman fark var tişörtlerimı resmen göbeğimi yarısında kalıyor
EmirA profildeki sen misin ? Elbisen nerdnn bulamadım bi türlü ben

doktorun risk görmediyse yaptırmaz bile belki canım. ben çok kilo alınca direkt 75lik yaptılar bana. sağlık ocakları bile yapıyodu bi zamanlar istersen öyle yaptır içinde kuşku kalacaksa
Bir günde 3 ayrı teste bakacağım bebek biraz büyusun istiyorum demiştı ozaman 24+2 şimdi gittiğimde 29+2 olcm açlık tokluk vs bakıcm diyordu . Sağlık ocakları nda yapılıyorsa öyle yapayım bende o zaman

Evet canım profildeki benim
N11 den moda labio diye arat çok güzel kıyafetler var. Babyshower yazanlar hamile kıyafeti. Çok da memnun kaldım içine astar yapmışlar açık havada sorunsuz giydim :)

Ben almanyada yaşıyorum yurtdisi icin de geçerli midir ki.

benimde geçen ayla bu ay arasında feci fark var. hele son 2 haftada baya büyüdü şapşik
ozaman sen doktorunu bekle canım bakıcam demiş çünkü. 2defa uğraşmış olma yapmazsa kendin yaptırırsın

Boyun kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…