2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim kilom hiç mühim deil ben alırken o almıo inşallah sag salım gelır ınsallah

Geçmiş olsun takıp et cnm gerçi bu ara yoruldun gerildin de ins ciddi bişe değildir gelip geçici hamilelik rahatsızlığıdır
amin canım amin inşallah
benm yaklaşık bir aydır ayaklarım sürekli şiş. ellerimde 1 haftadır uyuşmaya başladı. geçenlerde de fenalaştım eve zor yürüdüm falan demiştim, 12ye 9du tansiyonum. buz gibi suda duş alınca kendime gelmiştim biraz. peki senin şişliklerin varmıydı ayaklarında ? bende idrar tahlili yaptırdım ama protein negatif yazıyo sadece.
ben strest yapınca oldum sanırım öyle. zaten ebe de strest yapma dedi. bende sürekli takip edyim bari.
yemekten önce ve yemekten 1 saat sonra bak dedi tansiyonuna. inşallah kötü bişey çıkmaz.

diğer arkadaşta sağolsun bişey anlattı; bi tanıdık varmış kızın tansiyonu yükselyomuş hep. doğumda kalp krizi geçirip vefat etmiş. çok sağolsun hamilelere hep böyle güzel örnekler anlatırlar..

Öyle olumsuz hikayelere kulağını tıka canım. Hiç bitmiyor bu hikayeler. Sürekli takip et tansiyonunu, doktoruna görün sıkıntı hissediyorsan, gerisine kulaklarını tıka.

Öyle olumsuz hikayelere kulağını tıka canım. Hiç bitmiyor bu hikayeler. Sürekli takip et tansiyonunu, doktoruna görün sıkıntı hissediyorsan, gerisine kulaklarını tıka.
valla gün gelecek bunları o da yaşayacak ilahi adalet diyorum.. ama ebenin öyle bişey demeside tedirgin etti açıkcası. ayaklarımın fotoğrafını gösterdim tepkisi oooouv du.. gözlüğünü falan düzeltti bi daha baktı. garipsenmeyecek kafaya takılmayacak gibi değildi

Bir dahaki kontrolun ne zaman canım ? Doktoruna danışırsın gittiğinde, ya da resim çekip doktora gönderme şansın varsa iyi olur. El ve ayaklarda ödem olması hamilelikte normal karşılanıyor genellikle, annem hep anlatır son 2 -3 ay 37 numara ayaklarına babamın 41 numara ayakkabıları ancak olurmuş. Ama ihmal de etmemek lazım tabi normaldir diye düşünerek.

bende hep normaldir diye üstünde durmadım açıkcası.. albümin mi ne diyolar ablam hep sen öyle olcaksın falan diyodu. hatta ne olması oldum artık diyodum. doktoruma bu hafta sonu falan gidrim diye düşünüyorum tahlil soınuçlarımı göstermedim. bari tansiyonumu takip ediyim öyle giderim işe yarar afaki konuşulmaz en azından

haklısın sonuna kadar ama üç kayıp verince bu tutunup bu zamana kadar geldi öyle de alıştırdım kndimi ki kızım kızım die neler yaşadım bi bilsen hamile kalmadan önce çok ağladım eltimin hamile olduğunu öğrenince nasıl ağladım anlatamam eşim çok kızmıştı yapma kötü bişey olacak die bir gün sonra kemik kanseri dendi düşün o ara hamileymişim bnde ameliyat olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim o kadar tuhaf şeyler yaşadım ki korkuyorum ister istemez elimde değil teşekkür ederim desteğiniz için hepinizee

Benim bugün kontrolüm var heyecanlıyım. 25. Haftada gitmiştim. :)
Ya masallah 30 olmussunuz...biraz zaman hizlansin ya bizde 30 olalim artik...valla hic ilerlemiyo yogurt yedim demin icine yulaf ve kayisi koymustum onu kustum insan yogurdu kusarmi ya daha agustos bile bitmedi zaman gecmiyo sanki

Ya masallah 30 olmussunuz...biraz zaman hizlansin ya bizde 30 olalim artik...valla hic ilerlemiyo yogurt yedim demin icine yulaf ve kayisi koymustum onu kustum insan yogurdu kusarmi ya daha agustos bile bitmedi zaman gecmiyo sanki
ay bende zaman geçmesin kalsın içimde istiyorum ama psikolojimde bzuldu zayıf ama hamile olmak istiyorum zehir ettim güzelim zamanlarımı kendime

Ben de hemen 38-39 olmak istiyorum :) ama ikimiz de biliyoruz ki hatta sen daha iyi bilirsin 2. Çocuğun bu (maşallah) zaman geçmiyor. Napcaz sabretcez. Seni çok iyi anlıyoru. Geçen ben de kustum tatilde. Sürekli de midem bulanıyor. Yoğurt kusturur derdi annem ama hastayken derdi hamilelikte de kusabilirsin sıkma canını elinden geleni yapıyosun yemeye çalışıyosun en azından. Emedur içiyorum mühim anlarda halen yapcak bi şey yok.

Günaydın ilginçtir ben de süt içer içmez çıkarıyorum hemen.. ama yoğurttta öyle olmuyor.. yoğurdu tek başına yiyin

bizim diğer muhasebeci hemen çıkacakmısın 32de dedi. yani evet dedm. istersen dayanabildiğin kadar dayan dedi. belki bi ihtimal olabilir dedim ama sanmıyorum. o zamana kadar sağ salim işe gelebilsem şükür edicem

bunaldıysan hiç durma
ben sordum 32 de rapor getirmelisin çalışmak istiyosan dediler
umarım ben çalışabilirim çünkü doğum sonrası o izinlere ihtiyacım var

ay bende zaman geçmesin kalsın içimde istiyorum ama psikolojimde bzuldu zayıf ama hamile olmak istiyorum zehir ettim güzelim zamanlarımı kendime
Zehir etmeyede devam ediyosun.Lutfen ya seni etiketliymde gör gemi gibi olmus kadinlar gayet kendiyle barisik hamile cekimi yapmislar kolu bile benim iki bacagim kadar ama tüllu elbiseler giyip poz vermisler bunuda ibstagrama koymuslar cunku mutlular cunku 2. Yada 5.yide dogursan yalnizca 1 kez ilk hamileligini ilk heyecanini yasayacaksin.

bizim diğer muhasebeci hemen çıkacakmısın 32de dedi. yani evet dedm. istersen dayanabildiğin kadar dayan dedi. belki bi ihtimal olabilir dedim ama sanmıyorum. o zamana kadar sağ salim işe gelebilsem şükür edicem

bunaldıysan hiç durma
ben sordum 32 de rapor getirmelisin çalışmak istiyosan dediler
umarım ben çalışabilirim çünkü doğum sonrası o izinlere ihtiyacım var

Ben 37'ye kadar çalışmayı planlıyorum ya. o 5 hafta doğum sonrası çok kıymetli geliyor bana. Daha şimdiden küçük bebeklere bakıp ay çok küçük nasıl bırakıp da işe dönücem diye düşünüyorum. Ama bir yandan da şimdiden yorulmaya başladım işe gidip gelirken. Gidiş geliş günde 2,5-3 saat yol yapıyorum toplu taşımayla.

Benim doktorum daha şeker testi yapmadı kızlar bana bu hafta gideceğim şimdi yapacak sanırım geç kaldık gibi geliyor ama umarım sorun olmaz
Testlere ne kadar ödediniz ortalama bilginiz var mı ?

Ben de aynı aydingelini gibiyim ya. Kendimi çok çirkin ve şişman hissediyorum. Hiç bir şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sürekli kendimi telkin ediyorum hamileyim ben, içimde bir insana hayat veriyorum tabiiki çok değişeceğim diye. Ama pek işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…