2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben de 12 kilo aldım canım, ve aynı şekilde bel, popo, kollar her yer şişmiş gibi hissediyorum. Sağolsun benim de kocamın katkısı var bu moral bozuklugunda, beni her çıplak gördüğünde gülmeye başlıyor, çok değişik oldun kız diyor. İyi ya da kötü de demiyor, değişik diyor. Alışmış hep 53-54 kilo kadına.

senin çok zormuş
benim servis var 40 dk da falan geliyorum
bir de sağolsunlar işyerimdekiler çok anlayışlı (üniversite)
şu an okullar tatil diye iş olmayan bazı günler gitmiyorum.

Benimkiler de anlayışlı çok şükür, zorlanmaya başladığım zaman haftada bi iki gün evden çalışayım diye rica etmeyi düşünüyorum. Hayır demezler heralde. İş yormuyor da yol kötü işte.

Normalde kameralar kilolu çeker benimki inadına zayıf çekiyo galiba
Bu sabahki fotolarımız teyzeleri

İkiniz de çok fıstık görünüyorsunuz kızlar. Biz gözümüzde büyütüyoruz kendimizi.

Kızlar merhaba sizi çok özledim ama benim stresli hallerim size bulaşıp korkutacak diye uzak durmayı tercih ettim ama arada girip bilgi alıyorum tabi sizden. Şu anda 3-4 cm açılma ile duruyoruz inşallah bi kaç hafta daha dursam mucize olacak. Bu süreçte gebelik kolestazı, hidronefroz grade 2 (böbrek büyümesi) gibi sıkıntılara da yakalandım. Yattığım hastanede herkes bana gebeliği kaldıramadığımı söylüyor. Bebeğimin kafası pelvik bölgemde yani bayağı aşağı inmiş ama yine de biraz daha büyüsün diye bekliyorlar. Günde 6 kere nidilat 3 kere ursactive ve sürekli serum alıyorum. Allahıma şükürler olsun 24+0 gecesinden 30 haftaya geldim. Şimdi de korkularım var ama en azından yaşayacağına inanıyorum. Rabbim hiçbirinize uğratmasın. Allaha emanet olun. Bu arada aydingelini kuzum sürekli soruyor ilgileniyor. Allah ondan razı olsun en yakınlarımdan bile yakın oldu bana bu süreçte. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Evet canım profildeki benim
N11 den moda labio diye arat çok güzel kıyafetler var. Babyshower yazanlar hamile kıyafeti. Çok da memnun kaldım içine astar yapmışlar açık havada sorunsuz giydim :)
Çok güzel gerçekten ben baktım ama hep açıklarahat vardı kapalıya denk gülmemiştim bi bakayım teşekkür ederim çok yakışmış:)

Aynen . Benim çok rahat geciyodu bu haftaya kadar bu hafta zorlaştı. Bende senin gibi kilolu hamile kaldım en son 8.5 kilo almıştım. Perşembe günü diyabet icin randevum var diyet yazcak yüksek ihtimal kilo alımı böylece yavaşlar heralde diye umuyorum . Evin kira kontratı gelcek bu hafta için de eşim kira kontratı gelmeden toplama diyip duruyo ben biraz toplamaya çalışınca da kiziyo kendi kafana gore is yapiyosun cocuga bisey olcak diyo ona da ayrı sınır oluyorum sanki bu çocuk komşunun benim değil ben dusunemiyorum . Bide Son dakkaya kalcak herşey birbirine gircek . Stres bu ara hat safhada bende .

Boyun kaç canım?
158,159 falan canım. en son lisede öyleydi yani.. ama eşim 155 diyo
biz senle aynı gidiyoruz hep kiloda canım ama azıcık solladım ben seni benm eşim oldum olalı tombiş diye seviyo psikolojim bozuluyo. bana gülse keserim onu ağır küserim hemde. benm bacaklarım totom çok kalın bide kolum. e ne ince kaldı geriye önceden belim inceydi artık simitlerim çıktı aaah ah

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah . Şuan risk bitti mi yani çok bilgim yok tabi ki ama bazen bu haftada gelecek diye korkuyorum bende 30 haftadan sonra sıkıntı olmuyor mu ?

ben 64ile hamile kalıp 77 yim bugün.. 74te tutuyodum kendimi kvdede kalınca sapıttım.. 1ay sonra ağırlaşacaksın, bebeğin hazırlıkları olacak güzelce anlatsan eşine ? ama adamda haklı yorma kendini diye diyodur beraber toparlarsınız artık..

Bu zorlukların karşılığını inşallah bebeğine sağ salim kavuşarak alacaksın
Seni çok merak etmiştik
Geçmiş olsun inşallah daha 35 leri falan göreceksin olmazsa da şu an bile büyük artık korkma

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah . Şuan risk bitti mi yani çok bilgim yok tabi ki ama bazen bu haftada gelecek diye korkuyorum bende 30 haftadan sonra sıkıntı olmuyor mu ?
Tabiki 36 hafta öncesi sıkıntı hep var ama bir 24 haftadaki komplikasyonlar olmaz diye inanıyor ve umut ediyorum. Sonuçta daha 7 aylık ve gelişimi tamamlanmadı. Ama lütfen korkma. Sakin ol. İnsanın bi olacağına çok inandığı bir de olmasından çok korktuğu şey başına geliyor sanırım.

Ya masallah 30 olmussunuz...biraz zaman hizlansin ya bizde 30 olalim artik...valla hic ilerlemiyo yogurt yedim demin icine yulaf ve kayisi koymustum onu kustum insan yogurdu kusarmi ya daha agustos bile bitmedi zaman gecmiyo sanki
bu agustosun bitecegi yok zaten yaaa dun ayin 29 u saniyrodum baktimki daha 27 siymis yuuhb dedim halami agustosdayiz

Ben almanyada yaşıyorum. Burda da o tarz bi yer var mı bilmiyorum . Yardım edecek birileri de yok öyle. Bi gorumcem var herşeye karışmaya meraklı ama ise gelince zamanı olmayan . Hiç olmadı eşime toplatirim yormam kendimi . Ama zor valla anam olsaydı şimdiye herşeyi toplamıştı

Çok fark etmiyoruz ama yolun sarsıntısı olumsuz etkiliyor, bizim burada 150 metrede bir kasiste var, sarsıla sarsıla işkence gibi gidiş dönüşler.

Normalde kameralar kilolu çeker benimki inadına zayıf çekiyo galiba
Bu sabahki fotolarımız teyzeleri
Gayet sadece hamilesin sisman degilsin.kollar valla benimde portledi gecen gunde yazmistim zaten kolumdan dogurucam galiba ben diye :)
Dogumdan sonra en cok kollar calisiyo hemen inceliyo :)

Ya belki ordaki nakliye sirketleride oyledir sen yine bi bak

Allah korusun, sağlık ocağını değil doktorunu dikkate al, ödem olduğunda doktoruna gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…