2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Totoda incelebilir hiç yer gormuyo belli bir sure belli bir sure dedigim 2 sene filan
O da fazlaymış anacım şakası bi yana vakti zamanında burda diyet gruplarında bi arkadaş edinmiştim. aynı kilodaydık aynı kilo hedefimiz vardı. zayflamıştık bir güzel o evlendi. bebişi oldu. geçen gün konuşuyoruz 57 kg iken 102ye çıkmış bebekten sonra kg aldım iyice emzirirken çok kötüyüm falan diyodu. dedm aman dikkat et kendine yine zayıfla.. bende korkuyorum şimdi inşallah öyle olmazz

Allah korusun, sağlık ocağını değil doktorunu dikkate al, ödem olduğunda doktoruna gidersin.
doktora gidemedim daha canım bayram girdi araya. ona da söylemiştim şişlikleri ama normal demişti. gözümü korkuttu sağlık ocağı. şimdi tansiyon takibimi yapıp doktora göstericem ona göre hareket ederim diye düşündüm

Sen kendine kilolu mu diyon kız abooo ben hiç söylemeyim o zaman kilomu . Minik bir fil yavrusu oldum adeta. Bende guatr da var hamile kalmadan 67 kilodan 87 ye çıktım almanyaya geldikten sonra bi diyet ve spora başladım 75 e kadar düştüm hamile olma şüphesiyle sporu bırakınca 6 haftada 5 kilo aldım geri hamile kaldigimi öğrendim şimdi 88 kıloyum maşallah bana . Bütün herşeyi ona yikicam son dakkaya biraktirirsa. Kendi toplasın yerleştirsin hepsini . Valla illallah ettim artık.

kizz ayni kilodayizz benim gotum gobegim senden daha buyuk :) artik hic takilmiyorum valla yemesemde aldim cunku bu siralar verdim yemenin dibine bu zamana kadar agriydi siziydi yattim ettim esime dun diyorum bu saatten sonra eglenme vakti diye :) sonucta son aylarimzi artik birak tadini cikaralim yaa

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Dualarınız sayesinde diye düşünüyorum. Eksik etmeyin nolur.

Hoşbuldum bebeğim

Bende 90 la dogum yapip 103 e cikip artik veremem ve acil vermeliyim diyip amlyat oldum.Ama 9 ay sadece serumla beslendigim icin dogumdan sonra gozum donmus gibi yemek yiyodum ve 2 ay kortizon ignesi oldum emziremedim de....ama hayriyecim vardi bitane cocugun agzindan memeyi cikarmiyodu 80 le dogum yaptim diyodu gercekten de benim kadar vardi,oglu 6 aylikken 40 kilo filandi sanirim duduk kadar bikinisiyle oglunu alip bizim havuza geliyodu bende minyatur fil oldugum icin 40 kat havluya sarilip oyle oturuyodum yaninda....yani kendini bilir de yemezsen oluyo.o dogumdan hemen sonra diyetisyene basladi emzirdigi icin ona gore program veriyomus bilmiyorum cok sevmedigim icin detaylari sormuyodum oyle demisti

Deme kız kendine öylee. guatrla kilo vermek zor diyolar biliyorum. hamilelik başından beri kaç kilo aldın peki. ben ilk 78kiloydum lise zamanı. 3ayda 24kg verdim 4kgsunu bırakınca geri aldım. 58le senelerce evlenene kadar devam ettim. balayında 64e çıktım çıkış o çıkış.. ama veririz doğumdan sonra diyet topiği açıcaz sorunluysa hamileliğin bırak toparlasın canım kendini strese soksanda sokmasanda olacak onlar.. ha 2 gün önce ha 2 gün sonra keyfine bak
aslında çok doğru söylüyosun son 3 ay bile değil. keyfini çıkartmak lazım ama ben düğünlerde falan ortada gezmiyorum bile herkes bakıyo çok şişmişsin diyo. uyuzlar keyfini çıkartmazsak sonra çok pişman olcaz ama akıllanmam ben. doğumdan sonra derim pişmanım diye

ay ben balayından sonra diyetisyene gittim bir güzel para bayıldım. ki meşhur çok iyi bi diyetisyen. ama onun verdiği menüye uyamıyosun sürekli. boğazını tutmazsanda ilahi bi güç değil ki kadın zayıflatamıyo seni yani. o bakımdan ben önceden kendimi bilip çoook güzel kg vermiştim yine yapıcam inşallah. ama hayriyecine hayran kaldım valla helal olsun. kaç aylıktı lidya ameliyat olduğunda zor olmuyomu onun beslenme şekli vs. ablamın görümceside oldu ameliyat kadın benden zayıf artık ama bi oturuşta koca 3 dilim ekmek yiyomuş sonra fenalaşıyo tutmuyo kendini..

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Dualarınız sayesinde diye düşünüyorum. Eksik etmeyin nolur.

Hoşbuldum bebeğim
Bence kimseyi strese sokmuyosun,aksine senden az haber alabildigimiz icin daha cok endiseleniyoruz hep yagmura soruyoruz nasil oldu diye
Herkesin duasi seninle,komsumun mevlidi vardi seni soyledim dua istedim orda sagolsunlar o kadar insan oyle guzel temennilerde bulunduki bebegin icin :)
Zaten bebisin cok guclu masallah,kac aydir nasil tutunuyo annesine hic seni birakip gitmeye niyeti yok ozluyoruz seni,sende sıkılma orda yatarken,hatur hutur kaşınırken dedikodu yapariz kolastaz da cok fena ya ayak torpusuyle kasirdim kendimi :) hepsi gecti gitti sende kuzunu alinca kucagina hepsi geride kalcak

Senin 3 ayda verdiğin kiloyu ben guatr yüzünden 5 ayda anca veririm evlendigimde 67 kilo falandım ama spor yaptığım için daha zayıf duruyodum . Buraya geldim evliliğin ilk 1.5 senesi biraz zor geçti . O dönem galiba guatr cıktı bende doktora da gidince kesinleşti ama ben sürekli kilo alıyorum diyet yapsam da alıyorum en sonunda hamile kalmadan önce zaten istiyoduk dedim azcik kilo veriyim tartıda da ben 87 yi gör dedim oha hemen isveç diyeti ve spor yaptım 80 e düştüm sonra spor ve az yemeye devam ettim 75 e düştüm. Hamile olabilirim diye sporu bırakınca 80 e çıktım . 6 haftalıkken doktora gittim o zamandan beri 8.5 kilo aldım şimdi 88 kiloyum. Ben spor yapmadan kilo veremiyorum . Spor diyince de öyle hafif egzersiz değil leslie yapiyodum 5 mil günde 2 kere yada ağır kardio videoları youtube da onları yapiyodum başka türlü kilo veremiyorum. Hamileliğim çok şükür sorunlu değil ama son 1 haftadır mide bulantim var bide şeker cıktı ama o çok fazla etkilemiyo suanlik beni .

Lidyanin 6. Ayi bitiyodu iste anelyat oldum,o da daha tadimlardaydi zaten boylece beraber ek gidaya baslamis olduk...ama ben komsun gibi yapmiyorum ekmegi zaten eksi mayali ekmek yapiyorum siyez unundan ve yarim dilim yiyorum yani lidya icinde en sagliklisi nasilsa oyle besleniyoruz ailece butun mutfak kulturumuz degisti eristeyi bile tam bugday unudan sebzeleri buharda haslayip sebzeli eriste kesiyorum...sagliksiz olan her sey cikti hayatimizdan.Tabi su an ben ne yiyebilirsem onu yiyorum kiz zaten okulda yiyo aksam icin bir cesit sebze yada bulgur yada corba oluyo onu yiyo.....ama dogumdan sonra eski hayatimiza geri donuyoruz hemen :)

bende sürekli merdiven çıkıp iniyodum işyerinde leslie yapıyodum ama aşırı değil aklıma geldikçe. o yüzden etlerim yumuşacık benm sıkı değil. hamile kalmadan zumba yapıyım dedim ama çok şükür o ay hamile kaldım. korktum sonra okadar hareket etmeye. şimdi emelim bebek olunca o uyurken zumba yapmak evde olcam sürekli çünkü.
benm porsiyonlarım hep az ve ufaktı. evde tek kendim yiyodum hafif geçiriyodum evlenince işler değişti tutamadım kendmi halada tutmuyorum kilo almam çok normal yani. ama artık bende öyle hmen verebilirmiyim bilmiyorum. o zamanlarda birbirimize destek olur veririz yaa

anladım canım işte sağlıklı beslenmek bile aşırı faydalı. siyez unu bulsam acaba bende yapabilirmiyim ekmek merak ettim şimdi. sen nereden alıyosun onu ben hiç yemedm ama denerim ne olacak

Normal zaten, bazı durumlarda tehlikeli ama onunda başka belirtileri oluyor, öyle sadece ayak şişmesinden varılmaz o sonuca

Tabiki de oluruz . Ben gorumceme gaz vere vere kadını 85 kilodan 60 a dusurdum
Ama iste diyet bende etki etmiyo kilo almaya devam ediyorum anca böyle manyak spor yapmam lazım. Yoksa gitmiyo benim kilolar. Bende senin gibi oglusumu uyutup leslie yada diğer kardio videolarini yapmayı planlıyorum. Inşallah veririz kiloları. Benim aileden gelen kalp hastalığı riskim de var doktora gidince kalp icin o yüzden hep kilo ver diyodu bana .

Canım hoşgeldin, ben sen ortada yokken daha çok endişeleniyorum gözümüzün önünde olsan içimiz daha rahat eder. Maşallah çok iyi dayandınız, bu günler günahlarına kefaret olur inşallah

Normal zaten, bazı durumlarda tehlikeli ama onunda başka belirtileri oluyor, öyle sadece ayak şişmesinden varılmaz o sonuca
anladım canım hiç araştırmak istemedim bile daha kötü şeyler çıkıyo hep karşıma diye. artık doktor ne derse ona göre hareket ederim teşekkür ederim
peki o guatr için ilaç falan kullanılmıyomu düzene sokmak için canım. kalpte sıkıntı tabi Allah korusun. az az da olsa veririz almaktan iyidir ne yapalım

anladım canım işte sağlıklı beslenmek bile aşırı faydalı. siyez unu bulsam acaba bende yapabilirmiyim ekmek merak ettim şimdi. sen nereden alıyosun onu ben hiç yemedm ama denerim ne olacak
Siyez unu artik her yerde var migrosta bile var ben gecen yaz baslamistim o zaman fermente mutfagimdan aldim eksi mayayida ordan aldim fermente mutfagin blogu var orda ekmek tarifi var ona gore yaptim peynir icinde sirden maya satiliyo yine tarifi var kiza onla peynir yapiyodum.ilk peyniri lor peynir zaten onun yapimi daha kolay.ekmegi ilkinde ici biraz hamur kaldu buraz daha pisirdim ama ikincide tam turturdum. Ya ben corba pisirmeyen adamdim eriste kesip tarhana dokuyorum soz konusu bebegin olunca sıfırdan baslayip usta oluyosun valla yaparsin nolcak.bulguruda siyez bulguru yiyoruz beyaz pirinc zaten hayatimizda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…