2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay çok iyiymiş ben migrostan bakıyım bari zaten market alışverişi ypmamız lazımdı bahaneyle onu çıkarayım aradan. ama maya işini bilemedim onuda çözeriz

valla bana cok sismissin diyene hadi ben hamielyimxe yiyorum siz niye yiyorsunuz madem diyroum :) dun bi pazara gittim cabimin istemedigi meyvekalmadi yaa :) ilk 3 bilr bsermedim boyle dusun henuz cikmamis kis meyvesi bile aldim :)

Afifecan sen ve miniğin çok dayanıklı çıktınız maşallah her geçen gün size çok büyük şeyler katıyor zaten. İnşallah daha da iyisi olacak. Dualarımız seninle ve bebeğinle

Geçecek inşallah canım bu hisler. Hepimiz çok duygusalız ve aşırı tepki verebiliyoruz. Bebekler bazen ileri bazen geri kalabiliyor. Vitaminlerini içiyor musun? Özellikle omega içerenler faydalı diye biliyorum. Yeğenimin 2 hafta geriden gidiyordu. Vitaminsiz kalmıştı kızacağız. Doktor ona göre düzenleme yaptı çünkü başka bir sorunu yoktu. Bebek 3300 doğdu.
Sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah.

İnşallah birşeyin yoktur canım. Bilekten yukarısı önemli diyorlarlardı yanlış hatırlamıyorsam şişlikte. Sen ayakta çok durduğun gibi otururken de ayağını uzatmıyorsan iş yerinde artabilir. Önceki hamileliğimde yürü Doğum kolay olsun, diyorlardı. Ağlayasım geliyordu acı veriyordu şişlik hiç yürümüyordum. Dudaklarım bile şişti. Dişlerim gülünce bile gözükmüyordu.Doğumdan sonra 10. Günde daracık elbise gitmiştim hepimiz şoktuk; sadece 1 kilo fazlayla kilolar gitmişti.

Normalde kameralar kilolu çeker benimki inadına zayıf çekiyo galiba
Bu sabahki fotolarımız teyzeleri
Hakkaten hiç belli değil.

Hiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.

ay senin ayaklarının şimdiki halimi bu benmkinden de şiş o canım..

Ilaç kullaniyorum tabiki. Ama gene de zor oluyo kilo vermek . Deli dana gibi tepiniyorum evde . Esim de benim aksime dünyaları yese kilo almaz aldığında da 3 günde erir hemen . Çok sinir bozucu

Ilaç kullaniyorum tabiki. Ama gene de zor oluyo kilo vermek . Deli dana gibi tepiniyorum evde . Esim de benim aksime dünyaları yese kilo almaz aldığında da 3 günde erir hemen . Çok sinir bozucu
benm kocada öyle. anında kilo verir. ama yeyincede alıyo çok şükür hatta evlendiğimizden beri iyi bakmışım herkes iyi kilo aldın falan diyo da ben göze batmıyrum

bizim diğer muhasebeci hemen çıkacakmısın 32de dedi. yani evet dedm. istersen dayanabildiğin kadar dayan dedi. belki bi ihtimal olabilir dedim ama sanmıyorum. o zamana kadar sağ salim işe gelebilsem şükür edicem
ayy canım ihtiyacın yoksa durma kaç varsa tabiki dayanmaya çalış ama sende bunaldın sanki çıksan daha iyi gibi

ayy canım ihtiyacın yoksa durma kaç varsa tabiki dayanmaya çalış ama sende bunaldın sanki çıksan daha iyi gibi
bunaldım tabi canım ya. artık yetmiyorum da ne eve ne kocaya ne bişeye. okadar çalış çalış koymaya çalış kenarı elde bişey yok. çalışmasam daha iyi.. hoş çalşmasamda daha şmdiden eşimin maaş bitti nasıl geçincez bebiş olunca diyorum ki Allahtan maddi durumları iyi ama tarladan bağdan bahçeden zenginler yani. elimizde maaştan başka bişey yok açıkcası. artık Allah yardımcımız olsun hepimizin. 32den sonra belki param olmazsa 1 hafta daha çalışırım. sonra çıkarım evi düzenlemem odasını hazırlamam vs lazım

bunaldıysan hiç durma
ben sordum 32 de rapor getirmelisin çalışmak istiyosan dediler
umarım ben çalışabilirim çünkü doğum sonrası o izinlere ihtiyacım var
ben işe dönmiceğim için geç çıksamda farkeden bişey olmıcak sadece bi maaş farkeder oda 1 ay alacağım parayı öteler.. Yani benim için mantıklı olan bütün izin haklarımı kullanıp çıkmak yoksa bunalıma gircem diye korkuyorum. Evde çok mutluyum herşey yolunda işe geldim mi içimden canavar çıkıyor gibi oluor suratım beş karış hiç uzatmaya gerek yok dedim bnde ama tabiki senin durumun farklı sen kalabildiğin kadar kal ki zaten 37. haftaya kadar kalabiliyorsun sanırım.

ayy seninde yolun cok fazlaymış gerçekten Allah dayanma gücü versin inşallah. Ben bi müddet çalışmıcağım için mantıklı olan hakkım olduğu anda ayrılmak diye düşünüyorum

cok sukur canim bu haftalara kadra geldin insaallah 36 38 de goruceksin sen ve bebegin cok guclusunuz gercekten masaallah size az kaldi ama cabucak gecicek bugunlerde

benm kocada öyle. anında kilo verir. ama yeyincede alıyo çok şükür hatta evlendiğimizden beri iyi bakmışım herkes iyi kilo aldın falan diyo da ben göze batmıyrum

Benim esim de evlendigimizden beri 10 kilodan fazla aldı ama biz evlendigimizde 63 kiloydu 183 de boyu . Zapzayif bişeydi. Ama hala zayıf görünüyo boyundan galiba ama bakarken giydiği hiç bi pantolonu olmuyo şimdi bacaklarından yukarı çıkmıyo bu onu sinir etsede ben seviniyorum valla ne yalan soyleyim . Bide erkeklerin metabolizması daha hızlı calisiyomus bizden oyuzden cabuk veriyo onlarnkiloyu .

Önceki hamileliğimin son zamanları böyleydi bu foto da Doğumdan 1 kaçgün sonrası. Hemen de inmemişti şişlikler. Sağlık sorunu yoksa takma gidici inşallah hepsi.
İnşallah canım ben sandımki şuan öyle. artık doktorda belli olacak inşallah önemli bişey değildir

benimde yapıcağım işler var işte ağırlaşmadan halletmek istiyorum.Allah büyüktür bakalım inşallah bi zorluk yaşamayyız ama bennde daha fazla dayanamıyorum napim hem ev hem iş çok zor geliyor gece uyku yok zaten resmen iş yerinde uyuyorum

Kızlar yorumlariniz benim icin cok onemli oglumun 40 ı cikmadan almistim bi dugune giderken giydirdim 1 kere simdi bebise hastane cekimleri icin kiyyafet bakiyorum netten falan gonlume gore hic bisey bulamadim bu sizce nasil olur hastane cekimlerinde

Eklentiler

• 20180828_134238.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…