- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ay çok iyiymiş ben migrostan bakıyım bari zaten market alışverişi ypmamız lazımdı bahaneyle onu çıkarayım aradan. ama maya işini bilemedim onuda çözerizSiyez unu artik her yerde var migrosta bile var ben gecen yaz baslamistim o zaman fermente mutfagimdan aldim eksi mayayida ordan aldim fermente mutfagin blogu var orda ekmek tarifi var ona gore yaptim peynir icinde sirden maya satiliyo yine tarifi var kiza onla peynir yapiyodum.ilk peyniri lor peynir zaten onun yapimi daha kolay.ekmegi ilkinde ici biraz hamur kaldu buraz daha pisirdim ama ikincide tam turturdum. Ya ben corba pisirmeyen adamdim eriste kesip tarhana dokuyorum soz konusu bebegin olunca sıfırdan baslayip usta oluyosun valla yaparsin nolcak.bulguruda siyez bulguru yiyoruz beyaz pirinc zaten hayatimizda yok.
valla bana cok sismissin diyene hadi ben hamielyimxe yiyorum siz niye yiyorsunuz madem diyroum :) dun bi pazara gittim cabimin istemedigi meyvekalmadi yaa :) ilk 3 bilr bsermedim boyle dusun henuz cikmamis kis meyvesi bile aldim :)Deme kız kendine öylee. guatrla kilo vermek zor diyolar biliyorum. hamilelik başından beri kaç kilo aldın peki. ben ilk 78kiloydum lise zamanı. 3ayda 24kg verdim 4kgsunu bırakınca geri aldım. 58le senelerce evlenene kadar devam ettim. balayında 64e çıktım çıkış o çıkış.. ama veririz doğumdan sonra diyet topiği açıcazsorunluysa hamileliğin bırak toparlasın canım kendini strese soksanda sokmasanda olacak onlar.. ha 2 gün önce ha 2 gün sonra keyfine bak
aslında çok doğru söylüyosun son 3 ay bile değil. keyfini çıkartmak lazım ama ben düğünlerde falan ortada gezmiyorum bile herkes bakıyo çok şişmişsin diyo. uyuzlarkeyfini çıkartmazsak sonra çok pişman olcaz ama akıllanmam ben. doğumdan sonra derim pişmanım diye
bende aşermedim hiç yaa ama meyveye düştüm iyicevalla bana cok sismissin diyene hadi ben hamielyimxe yiyorum siz niye yiyorsunuz madem diyroum :) dun bi pazara gittim cabimin istemedigi meyvekalmadi yaa :) ilk 3 bilr bsermedim boyle dusun henuz cikmamis kis meyvesi bile aldim :)
inşallah geçer şuan o kadar hassas ve kırılganım ki kendimi çaresiz kimsesiz yapayalnız hissediyorum kıymetim yok desteğim yok die doktora gttim gene dün gecende seninle konuşmustuk bu seferde kızım 1 hafta geri allahım çıldırcam sonunda cok korkuyorum
İnşallah birşeyin yoktur canım. Bilekten yukarısı önemli diyorlarlardı yanlış hatırlamıyorsam şişlikte. Sen ayakta çok durduğun gibi otururken de ayağını uzatmıyorsan iş yerinde artabilir. Önceki hamileliğimde yürü Doğum kolay olsun, diyorlardı. Ağlayasım geliyordu acı veriyordu şişlik hiç yürümüyordum. Dudaklarım bile şişti. Dişlerim gülünce bile gözükmüyordu.Doğumdan sonra 10. Günde daracık elbise gitmiştim hepimiz şoktuk; sadece 1 kilo fazlayla kilolar gitmişti.Ayy kızlar sağlık ocağına gittim. Geçen ufak tansiyonumun yükseldiğini ellerimi ve ayağımdaki şişlikleri gösterdim. Sol ayağım hep daha fazla şişiyodu. Sen bir haftaya yakın tansiyon takibi yap ve kardiyolojiye git normal değil bunlar özellikle sol ayak şişmesi dedi
Hakkaten hiç belli değil.Normalde kameralar kilolu çeker benimki inadına zayıf çekiyo galiba
Bu sabahki fotolarımız teyzeleri
Hiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.Kızlar merhaba sizi çok özledim ama benim stresli hallerim size bulaşıp korkutacak diye uzak durmayı tercih ettim ama arada girip bilgi alıyorum tabi sizden. Şu anda 3-4 cm açılma ile duruyoruz inşallah bi kaç hafta daha dursam mucize olacak. Bu süreçte gebelik kolestazı, hidronefroz grade 2 (böbrek büyümesi) gibi sıkıntılara da yakalandım. Yattığım hastanede herkes bana gebeliği kaldıramadığımı söylüyor. Bebeğimin kafası pelvik bölgemde yani bayağı aşağı inmiş ama yine de biraz daha büyüsün diye bekliyorlar. Günde 6 kere nidilat 3 kere ursactive ve sürekli serum alıyorum. Allahıma şükürler olsun 24+0 gecesinden 30 haftaya geldim. Şimdi de korkularım var ama en azından yaşayacağına inanıyorum. Rabbim hiçbirinize uğratmasın. Allaha emanet olun.Bu arada aydingelini kuzum sürekli soruyor ilgileniyor. Allah ondan razı olsun en yakınlarımdan bile yakın oldu bana bu süreçte. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
ay senin ayaklarının şimdiki halimi buGeçecek inşallah canım bu hisler. Hepimiz çok duygusalız ve aşırı tepki verebiliyoruz. Bebekler bazen ileri bazen geri kalabiliyor. Vitaminlerini içiyor musun? Özellikle omega içerenler faydalı diye biliyorum. Yeğenimin 2 hafta geriden gidiyordu. Vitaminsiz kalmıştı kızacağız. Doktor ona göre düzenleme yaptı çünkü başka bir sorunu yoktu. Bebek 3300 doğdu.
Sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah.
İnşallah birşeyin yoktur canım. Bilekten yukarısı önemli diyorlarlardı yanlış hatırlamıyorsam şişlikte. Sen ayakta çok durduğun gibi otururken de ayağını uzatmıyorsan iş yerinde artabilir. Önceki hamileliğimde yürü Doğum kolay olsun, diyorlardı. Ağlayasım geliyordu acı veriyordu şişlik hiç yürümüyordum. Dudaklarım bile şişti. Dişlerim gülünce bile gözükmüyordu.Doğumdan sonra 10. Günde daracık elbise gitmiştim hepimiz şoktuk; sadece 1 kilo fazlayla kilolar gitmişti.Eki Görüntüle 2183066
Hakkaten hiç belli değil.
Hiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.
anladım canım hiç araştırmak istemedim bile daha kötü şeyler çıkıyo hep karşıma diye. artık doktor ne derse ona göre hareket ederim teşekkür ederim
peki o guatr için ilaç falan kullanılmıyomu düzene sokmak için canım. kalpte sıkıntı tabi Allah korusun. az az da olsa veririz almaktan iyidir ne yapalım
benm kocada öyle. anında kilo verir. ama yeyincede alıyo çok şükürIlaç kullaniyorum tabiki. Ama gene de zor oluyo kilo vermek . Deli dana gibi tepiniyorum evde . Esim de benim aksime dünyaları yese kilo almaz aldığında da 3 günde erir hemen . Çok sinir bozucu
ayy canım ihtiyacın yoksa durma kaç varsa tabiki dayanmaya çalış ama sende bunaldın sanki çıksan daha iyi gibibizim diğer muhasebeci hemen çıkacakmısın 32de dedi. yani evet dedm. istersen dayanabildiğin kadar dayan dedi. belki bi ihtimal olabilir dedim ama sanmıyorum. o zamana kadar sağ salim işe gelebilsem şükür edicem
yaaa dunden beri 1 kilo uzum yemisim :) bunun yaninda seftali falan hak getire yani :)bende aşermedim hiç yaa ama meyveye düştüm iyice
bunaldım tabi canım ya. artık yetmiyorum da ne eve ne kocaya ne bişeye. okadar çalış çalış koymaya çalış kenarı elde bişey yok. çalışmasam daha iyi.. hoş çalşmasamda daha şmdiden eşimin maaş bitti nasıl geçincez bebiş olunca diyorum ki Allahtan maddi durumları iyi ama tarladan bağdan bahçeden zenginler yani. elimizde maaştan başka bişey yok açıkcası. artık Allah yardımcımız olsun hepimizin. 32den sonra belki param olmazsa 1 hafta daha çalışırım. sonra çıkarım evi düzenlemem odasını hazırlamam vs lazımayy canım ihtiyacın yoksa durma kaç varsa tabiki dayanmaya çalış ama sende bunaldın sanki çıksan daha iyi gibi
ben işe dönmiceğim için geç çıksamda farkeden bişey olmıcak sadece bi maaş farkeder oda 1 ay alacağım parayı öteler.. Yani benim için mantıklı olan bütün izin haklarımı kullanıp çıkmak yoksa bunalıma gircem diye korkuyorum. Evde çok mutluyum herşey yolunda işe geldim mi içimden canavar çıkıyor gibi oluor suratım beş karış hiç uzatmaya gerek yok dedim bnde ama tabiki senin durumun farklı sen kalabildiğin kadar kal ki zaten 37. haftaya kadar kalabiliyorsun sanırım.bunaldıysan hiç durma
ben sordum 32 de rapor getirmelisin çalışmak istiyosan dediler
umarım ben çalışabilirim çünkü doğum sonrası o izinlere ihtiyacım var
ayy seninde yolun cok fazlaymış gerçekten Allah dayanma gücü versin inşallah. Ben bi müddet çalışmıcağım için mantıklı olan hakkım olduğu anda ayrılmak diye düşünüyorumBen 37'ye kadar çalışmayı planlıyorum ya. o 5 hafta doğum sonrası çok kıymetli geliyor bana. Daha şimdiden küçük bebeklere bakıp ay çok küçük nasıl bırakıp da işe dönücem diye düşünüyorum. Ama bir yandan da şimdiden yorulmaya başladım işe gidip gelirken. Gidiş geliş günde 2,5-3 saat yol yapıyorum toplu taşımayla.
cok sukur canim bu haftalara kadra geldin insaallah 36 38 de goruceksin sen ve bebegin cok guclusunuz gercekten masaallah size az kaldi ama cabucak gecicek bugunlerdeKızlar merhaba sizi çok özledim ama benim stresli hallerim size bulaşıp korkutacak diye uzak durmayı tercih ettim ama arada girip bilgi alıyorum tabi sizden. Şu anda 3-4 cm açılma ile duruyoruz inşallah bi kaç hafta daha dursam mucize olacak. Bu süreçte gebelik kolestazı, hidronefroz grade 2 (böbrek büyümesi) gibi sıkıntılara da yakalandım. Yattığım hastanede herkes bana gebeliği kaldıramadığımı söylüyor. Bebeğimin kafası pelvik bölgemde yani bayağı aşağı inmiş ama yine de biraz daha büyüsün diye bekliyorlar. Günde 6 kere nidilat 3 kere ursactive ve sürekli serum alıyorum. Allahıma şükürler olsun 24+0 gecesinden 30 haftaya geldim. Şimdi de korkularım var ama en azından yaşayacağına inanıyorum. Rabbim hiçbirinize uğratmasın. Allaha emanet olun.Bu arada aydingelini kuzum sürekli soruyor ilgileniyor. Allah ondan razı olsun en yakınlarımdan bile yakın oldu bana bu süreçte. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Önceki hamileliğimin son zamanları böyleydi bu foto da Doğumdan 1 kaçgün sonrası. Hemen de inmemişti şişlikler. Sağlık sorunu yoksa takma gidici inşallah hepsi.ay senin ayaklarının şimdiki halimi bubenmkinden de şiş o canım..
benm kocada öyle. anında kilo verir. ama yeyincede alıyo çok şükürhatta evlendiğimizden beri iyi bakmışım herkes iyi kilo aldın falan diyo da ben göze batmıyrum
İnşallah canım ben sandımki şuan öyle. artık doktorda belli olacak inşallah önemli bişey değildirÖnceki hamileliğimin son zamanları böyleydi bu foto da Doğumdan 1 kaçgün sonrası. Hemen de inmemişti şişlikler. Sağlık sorunu yoksa takma gidici inşallah hepsi.
benimde yapıcağım işler var işte ağırlaşmadan halletmek istiyorum.Allah büyüktür bakalım inşallah bi zorluk yaşamayyız ama bennde daha fazla dayanamıyorum napim hem ev hem iş çok zor geliyor gece uyku yok zaten resmen iş yerinde uyuyorumbunaldım tabi canım ya. artık yetmiyorum da ne eve ne kocaya ne bişeye. okadar çalış çalış koymaya çalış kenarı elde bişey yok. çalışmasam daha iyi.. hoş çalşmasamda daha şmdiden eşimin maaş bitti nasıl geçincez bebiş olunca diyorum ki Allahtan maddi durumları iyi ama tarladan bağdan bahçeden zenginler yani. elimizde maaştan başka bişey yok açıkcası. artık Allah yardımcımız olsun hepimizin. 32den sonra belki param olmazsa 1 hafta daha çalışırım. sonra çıkarım evi düzenlemem odasını hazırlamam vs lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?