2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay pek süslü ya :)
Benimkide sunnet cocugu olcak bende boyle bisey bulup alsam
Ya süslü olsun diyorum ama erkek cocuklarinada pek bisey yok hepsi ayni bi sefer giyecegi seyede bi dunya para dokmek gereksiz geliyor abiside iste bi sefer giydi kaldirdim kenera bide sehzade kiyafetimiz var 40 okumasinda giymisti ama iki cocukala bu pahalilikta butcemide dusunmek zorundyim abimizede
Soyle bisey yapim dedim nebilim cok kararsizim bugun kiyafetleri cikardim artik bebegimizin gelcegini kabul edip biseyler yapmam lazim yoksa cocukcagız gelcek ama evde hic bi hazirlik yok .nete bakim biseyler diyorum kendimi koraya kiyafet bakarken buluyorum yada ay ona alcam korayada buyuyugunu alim diyorum busefer fatura kabariyo hepsini siliyorum sepetten kafayi yemek uzeriyim sanirim hennuz hazir degilim yeni bi bebege

Ya lidyanin butun kiyafetlerini sezon sonu aliyorum.simdi 3 yas yazliklari topladim.onderalpede 9-12 ay yazliklari topladim.şubat sonuda lidya icin 2 yas kisliklari toplamistim montlari botlari herseyi hazir.hatta dogumgunu elbisesi bileonderalpede ilk iki ay idare etcek zibin ve altust takim aldim baska bisey almadim kasimda dogrucaz aralik ocak ve sezon sonu indirimi basliycak o zaman alcam bende oyle dusundum.bitek bez stokladim acayip uctu diye.
Senin koraya aldiklarin kucuge kalcak zaten hep ayni kiyafetler alip bezdirme cocuklari,hatta bence koray ayni giyinmek isterse ayni al.

Bence gayet güzel ve sıfırdan almak yerine eldekini kullanmak çok mantıklı. Hem abisinin kıyafetiymiş çok da anlamlı olur bence

valla bende nefes nefese kalıyorum işten eve gidip mutfağa girince. hatta ilk defa geçen gün kalkamadım yerimden baya zaman sonra kalkıp yaptım yemek. allahtan eşim bugün yinemi aynı yemek demez yer 2 gün 3 gün. ama ben 2günde bir yapıyorum bezdim vallahi.. bizim patron yoktu bayrmdan 1 hafta önce gitti yarın gelecek. o geldimi zindan olur buralar işte adam sürekli mobbing yapıyo herkese. evdede uyuyrum ama kocamla vakit geçiremiyoruz o telefonla ben yatakta bitiyo gidiyo koca gün.. diyodum ya geçen gün bi çığlık atsam içimden kocaman bişey çıkıcak gibi göğsümde bi ağırlık var sürekli. ama evde de sıkılıyorum o ayrı.. valla ben çok tutumluydum sıkıydım sanıyodum kendimi geçen babama para verirken bi baktım kenarda hiç adam akıllı param yok. 9 aydır çalışıyorum 9bin koyamamışım bile.. yarısı bile yok hatta yazık dedim kendime.. o yüzden 32de daralırsam çıkarım en iyi ihtimal 33te çıkıcam..
kizlarr su aldiginiz sekerler kac gunde geliyor pullubiber aydingelini
ben sipariş etmemiştim canım pullum sipariş etti onu
pullu kız tadı güzelmi denedinmii

Ay pek süslü ya :)
Benimkide sunnet cocugu olcak bende boyle bisey bulup alsam
Cani
Ayy nebilim dun temizlige verdim kendimi bugunde kiyafetlere isim yok cocuga bulamiyorum bulduklarimi begenmiyorum niye bole olduk bilmiyorum daha bez bile almadim ki cocuga

Seker yemiyorum ama kocam bayildi

anladim kuzum yazmis bna gordum acele etmiyim dedim bende gec geliyorsa alicaktim simdidende artik evde koyucak yerim kalmadi yaa

Cani

Ayy nebilim dun temizlige verdim kendimi bugunde kiyafetlere isim yok cocuga bulamiyorum bulduklarimi begenmiyorum niye bole olduk bilmiyorum daha bez bile almadim ki cocuga
Koraydan vardir iste kiyafetin cok bisey alma ic zibin 3 4 tane alt ust takim al olanlardan giysin,ben oyle yapicam pembe mor giysin napiym evdeyiz cikarken zaten tulum giycek ustune dert degil.dogumdan 1 1.5 ay sonra butun kisliklar indirime gircek o zaman aliriz.aman bezi olsun memende de süt olsun yeter :)

bugun sol kasigim oyle agriyorki anlatamam kontrolum yarin yarina kadar dayanabilirsem bravo bana

anladim kuzum yazmis bna gordum acele etmiyim dedim bende gec geliyorsa alicaktim simdidende artik evde koyucak yerim kalmadi yaa
Kusum zaten kavanozladim dolapta duruyo erimesin diye.hem dolao buyuk hem evde yemek yiyen kimse olmadigindan fare dusse icine acliktan olur durumdayiz.o yuzden sen acele etme.paket mi poset mi kurdelemi stickermi ne takicaksan onlari hazirla dursun 33 34 oldunmu verirsin siparis gelir paketlersin tamam

ucundan yalamadınmıı ay ben şoook
Y yagmur_20 geliyosa kasım başında ekim sonunda sipariş edersin canım şeker sonuçta herşey hazır olsun bi saatte bitirirsin
Yalamadim zaten cok guzel gorunuyolar baslasam hepsini yer seker konasina girerim sanirim....15 aydir tek yedigim seker,bayramda cilekli frozen ictim o...onuda icemedim zaten icim bayildi

Kozmogirl17 kız koriş nasıl oldu? atlatabildinizmi o psikolojiyi. sen nasılsın ?
Canim cok sukur cok cok daha iyiyiz bayramdan buyana baba da ise baslayinca nazlancak kimsesi kalmadi normale dondu hava kullanmaya devam ediyoruz yanık yerinde hic iz dahi kalmadi canim ama ben psikolojim coktu hic biseyim hazir degil diye kafayi yicem cocuk dogucak adi bile belli degil temizlige verdim kendimi hatta demin ole bi camasir suyuna gomulmusimki hala bogazlarim aciyo sen nasilsin okuyorum ara ara koris uyurkende yazamiyorum surekli bazende kaciriyorum sizden haberleri afifeden haber vqrmi bu arada canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…