- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Artik herkesin her yeri agriyo normal...gemi gibiyiz kolay degil tasimakbugun sol kasigim oyle agriyorki anlatamam kontrolum yarin yarina kadar dayanabilirsem bravo bana
onalri hazirladim kuzum paket aldim kurdela yapicam iste ona stickerlarida siparis ettim onlar gelsin ondan sonra soyelrim o zaman brndeKusum zaten kavanozladim dolapta duruyo erimesin diye.hem dolao buyuk hem evde yemek yiyen kimse olmadigindan fare dusse icine acliktan olur durumdayiz.o yuzden sen acele etme.paket mi poset mi kurdelemi stickermi ne takicaksan onlari hazirla dursun 33 34 oldunmu verirsin siparis gelir paketlersin tamam
Kisliklarimiz cok koraydan kalma canim yazliklarida var ama onlari cikarmak yerlestirmek alincaklari almak cok zor geliyo aksam esime diyorum hic hazirlik yapmiyoruz yetismicek hic bisey paran varsa hersey yetisir deyip benim sinirlerimi altust ediyor mesele para degilki duzen oturtmam lazim dolaba eve bebege tek basima dusunuyorum.sen isim bulamadinmi diyorum yokki diyo dusunuyomusun peki diyorum yooo diyo vurdumduymaz kiz biz herifKoraydan vardir iste kiyafetin cok bisey alma ic zibin 3 4 tane alt ust takim al olanlardan giysin,ben oyle yapicam pembe mor giysin napiym evdeyiz cikarken zaten tulum giycek ustune dert degil.dogumdan 1 1.5 ay sonra butun kisliklar indirime gircek o zaman aliriz.aman bezi olsun memende de süt olsun yeter :)
Kusum bebege ne hazirliycan koraydan vardir kiyafetin alcagin 3 5 parca bisey bide bez.kp zaten yatak yaptircakmis koraya,demekki bebisin besigide hazir...baska biseye ihtiyac yok kendi kendini yiyip durma isim bulun siz yeter :)Canim cok sukur cok cok daha iyiyiz bayramdan buyana baba da ise baslayinca nazlancak kimsesi kalmadi normale dondu hava kullanmaya devam ediyoruz yanık yerinde hic iz dahi kalmadi canim ama ben psikolojim coktu hic biseyim hazir degil diye kafayi yicem cocuk dogucak adi bile belli degil temizlige verdim kendimi hatta demin ole bi camasir suyuna gomulmusimki hala bogazlarim aciyo sen nasilsin okuyorum ara ara koris uyurkende yazamiyorum surekli bazende kaciriyorum sizden haberleri afifeden haber vqrmi bu arada canim
valla sorma kuzum yaa sagdan sola donemiyorum resmen :) menolozlu kadinlar gibiyim esime cok sicak klimayi dusur sonra of fof usudum yukselt :) adam ne yapacagini sasirdi hayir yalniz yatmaktan korkmasam adami yataktan aticam yaaArtik herkesin her yeri agriyo normal...gemi gibiyiz kolay degil tasimak
Benimkide oyle...ilk cocuktada oyleydi:) rahat onlar ya :)Kisliklarimiz cok koraydan kalma canim yazliklarida var ama onlari cikarmak yerlestirmek alincaklari almak cok zor geliyo aksam esime diyorum hic hazirlik yapmiyoruz yetismicek hic bisey paran varsa hersey yetisir deyip benim sinirlerimi altust ediyor mesele para degilki duzen oturtmam lazim dolaba eve bebege tek basima dusunuyorum.sen isim bulamadinmi diyorum yokki diyo dusunuyomusun peki diyorum yooo diyo vurdumduymaz kiz biz herif
Aa ben dun aksam attim,o da benim koltuk yasamim basladi galiba dedi gitti :) hatta iyi dayandin nerdeyse yazı cikardin bile maci iyi goturuyosun bu sefer dedi giderkenvalla sorma kuzum yaa sagdan sola donemiyorum resmen :) menolozlu kadinlar gibiyim esime cok sicak klimayi dusur sonra of fof usudum yukselt :) adam ne yapacagini sasirdi hayir yalniz yatmaktan korkmasam adami yataktan aticam yaa
Eee yatagi kp yapicak kendisi marangozluk isinden anliyorKusum bebege ne hazirliycan koraydan vardir kiyafetin alcagin 3 5 parca bisey bide bez.kp zaten yatak yaptircakmis koraya,demekki bebisin besigide hazir...baska biseye ihtiyac yok kendi kendini yiyip durma isim bulun siz yeter :)
Eray alpay var korayla uyumlu :)
Aksel var lidyanin arkadasi inanilmaz tatli bir cocuk :) ya isim koymaya niyetiniz yok sizin olsa hemen bulursunuz :)
Ahahahah gecendede benimki yataktan dusuyodu yarisi indi asagi nasil zipladi uyandi korkudan benide bi gulme tuttu ge cenin bi yarisi ama hala benimle yatiyo yatakta bide 1 haftadir falan kalkip beni sevip sevip geri yatiyo yataga uyurken napiyon sen diorum bilmiyomki diyor arkasini donup yatiyo gece oldunmu komedi basliyo bizim yatakta sabah hem anlatip hem gulme krizine giriyorum acaba ruyasinda benimi goruyor baskasinimi seviyor orasini bilemicemAa ben dun aksam attim,o da benim koltuk yasamim basladi galiba dedi gitti :) hatta iyi dayandin nerdeyse yazı cikardin bile maci iyi goturuyosun bu sefer dedi giderken
hıı yasakmı sana bende sandım sevmyosun diye yemedin. e tabi uzun zamandırda şeker yok hayatında içinin bayılması normal.. ama maşallah bende 15gündr çayıma şeker atmıyorum bende gelişme var vallahiiYalamadim zaten cok guzel gorunuyolar baslasam hepsini yer seker konasina girerim sanirim....15 aydir tek yedigim seker,bayramda cilekli frozen ictim o...onuda icemedim zaten icim bayildi
oh maşallah iz kalmamasına sevindim canım.. valla canım korişten kalanlar illaki olacak ufaklığa daha bizde bişey yok. aniden bişey olsa üstüne giyecek yıkanmış bişeyi yok.. cumartesi bikaç parça aldık ama onlarla bişey olmaz yani.. daha oda beğenmedik halı perde süs eşyası bezi şampuanı hiiiiç bişeyi yok emzik biberon bile.. üzülme sıkma kendini. illaki yoluna koyulur herşey.Canim cok sukur cok cok daha iyiyiz bayramdan buyana baba da ise baslayinca nazlancak kimsesi kalmadi normale dondu hava kullanmaya devam ediyoruz yanık yerinde hic iz dahi kalmadi canim ama ben psikolojim coktu hic biseyim hazir degil diye kafayi yicem cocuk dogucak adi bile belli degil temizlige verdim kendimi hatta demin ole bi camasir suyuna gomulmusimki hala bogazlarim aciyo sen nasilsin okuyorum ara ara koris uyurkende yazamiyorum surekli bazende kaciriyorum sizden haberleri afifeden haber vqrmi bu arada canim
ay evet sen bizden baya büyüksün unuttum. ekim başı eylül sonu söylersinekim basiinda soyelrim kuzum cunku tahminen 24 ekim dedi doktor bi 15 gun kala yapar hazirlarim
Ay uzayda kutayda cok guzelmis yaa:)Eee yatagi kp yapicak kendisi marangozluk isinden anliyorEki Görüntüle 2183129
Bundan istedim yapicak ama köye gidiyo once tatil yapcakmis sonra koye gidicekmis bir ay sonra anca gelorler stres oluyorum yetismicek baba dedim yetisir diyor kiz ben uzay istiyorum kutayda olabilir dkyorum benin adamin niyeti yok isim koymaya ee tek basimada karar veremihorum bide kemal ismi cok takildi su sira aklima yok diyoo gicik cok hosuma gidyo benimde kemal
Sekeri cikardik hayatimizdan,kizimiza iyi ornek olmak icin yemiyoruz :) o da tadini bilmiyohıı yasakmı sana bende sandım sevmyosun diye yemedin. e tabi uzun zamandırda şeker yok hayatında içinin bayılması normal.. ama maşallah bende 15gündr çayıma şeker atmıyorum bende gelişme var vallahii
oh maşallah iz kalmamasına sevindim canım.. valla canım korişten kalanlar illaki olacak ufaklığa daha bizde bişey yok. aniden bişey olsa üstüne giyecek yıkanmış bişeyi yok.. cumartesi bikaç parça aldık ama onlarla bişey olmaz yani.. daha oda beğenmedik halı perde süs eşyası bezi şampuanı hiiiiç bişeyi yok emzik biberon bile.. üzülme sıkma kendini. illaki yoluna koyulur herşey.
çamaşır suyunu bende severim canımdır cicimdir ama öyle yapma bebeğe yazık. boğazımdan kokusu saatlerce gitmedi geçen sefer. resmen onu bebeğede soluttum. cildimden tenimden vücuduma geçen çamaşır suyunu saymıyorum ble pişman oldum sonra. o yüzden onu yapma..
afife de yazdı bugün aslında kaçırdın yine. şuanlık iyi kasılması sancısı, kolestazı böbrek büyümesi var. ama bebişi maşallah tutunmaya devam ediyo. 30haftalık oldular. azıcık daha sıkacak bebişi kordonunu inşallah
ay evet sen bizden baya büyüksün unuttum. ekim başı eylül sonu söylersinazıcık geç söyle yeyip yeyip şeker komasına girme
Aynisi benim esimde canim. Resimli olarak Anlatiyorum bebek burda bizm onunla ilgimiz yok diye olsun diyo. Seninle birlikte oldugum yerde olsa cocuk zaten dogar yani diyorum anlamiyo. gecen gün beni o halde görünce napacaginida sasirdi. kizdim senin yuzunden ben basa döndüm ayni acilari cekmek zorundamiyim falan diye. Cocugumda oldu artik ben istemiyorum dedim dogumdan sonrada sakin gelme dedim. Sonra iste ikinci seferde o yanasti o zaman da biraz kasildim ama oldu. Evde prezervatif yokmus onu almam lazim fln diyodu. Kasildigimi kendi gozleriyle goruncr oda korktu eskiye dönmekten. Sen istersen esinle konus eskiye dönuyomus insanlar tekrar o gunlere dönmek istemiyorum de. Bi de biz doktor randevusundan 1 gun once birlikte olduk canim ertesi gunde doktora gittim bebek gayet saglikliydi onuda gorunce esim rahatladi.Belki benim doktorum da yönlendirir kardiyoloji ye bilmiyorum ki çok kötü oluyorum boğazıma birisi basmış gibi nefesim kesiliyor ağlamak geliyor içimden.
Çok duydum çünkü başa döneni . Kontrole gidince sor artık dedim eşime doktora .bende aynı şekilde çırılçıplak neredeyse dolaşıyorum oralı bile değil. Sinirlerim bozuldu iyice bi kaç kere yeltendi sonra kim ne dediyse kimse yapmiyomus çocuğa zarar verir vicdan azabı çekerim dedi . Ne alaka dedim doktr yasaklayan kadar bi sakınca yok millet doğum yapacağı gün kolay doğursun diye bile öneriyor doktorlar diyorum ama bana mı demiyor
Evet canim sen soleyince aratip baktim afife yazmis evet cok esya var ama yikanmasi lazim bugun basladim bakim yikamaya yerlestirim almayada baslicam insallah biran evvel isim konusunuda hallettimmi biraz rahatlarim heralde canim dedigun gibi aniden bisey olsa yok yani elimizin altinda biseyhıı yasakmı sana bende sandım sevmyosun diye yemedin. e tabi uzun zamandırda şeker yok hayatında içinin bayılması normal.. ama maşallah bende 15gündr çayıma şeker atmıyorum bende gelişme var vallahii
oh maşallah iz kalmamasına sevindim canım.. valla canım korişten kalanlar illaki olacak ufaklığa daha bizde bişey yok. aniden bişey olsa üstüne giyecek yıkanmış bişeyi yok.. cumartesi bikaç parça aldık ama onlarla bişey olmaz yani.. daha oda beğenmedik halı perde süs eşyası bezi şampuanı hiiiiç bişeyi yok emzik biberon bile.. üzülme sıkma kendini. illaki yoluna koyulur herşey.
çamaşır suyunu bende severim canımdır cicimdir ama öyle yapma bebeğe yazık. boğazımdan kokusu saatlerce gitmedi geçen sefer. resmen onu bebeğede soluttum. cildimden tenimden vücuduma geçen çamaşır suyunu saymıyorum ble pişman oldum sonra. o yüzden onu yapma..
afife de yazdı bugün aslında kaçırdın yine. şuanlık iyi kasılması sancısı, kolestazı böbrek büyümesi var. ama bebişi maşallah tutunmaya devam ediyo. 30haftalık oldular. azıcık daha sıkacak bebişi kordonunu inşallah
ay evet sen bizden baya büyüksün unuttum. ekim başı eylül sonu söylersinazıcık geç söyle yeyip yeyip şeker komasına girme
İhmal etme git sende biraz ihmal var sende bide kendini çok yoruyorsun kızıyorum sana biraz kendini ve beeğini düşün artıkAyy kızlar sağlık ocağına gittim. Geçen ufak tansiyonumun yükseldiğini ellerimi ve ayağımdaki şişlikleri gösterdim. Sol ayağım hep daha fazla şişiyodu. Sen bir haftaya yakın tansiyon takibi yap ve kardiyolojiye git normal değil bunlar özellikle sol ayak şişmesi dedi
yorma kendini üzmede.. boş şeylere kafa yoruyor ve üzülüyorsun herşey geçiyor işte Allah neyi kısmet ediyorsa onu yaşıyoruz üzüldüğünle kalıyorsun sıkma kendinivalla bende nefes nefese kalıyorum işten eve gidip mutfağa girince. hatta ilk defa geçen gün kalkamadım yerimden baya zaman sonra kalkıp yaptım yemek. allahtan eşim bugün yinemi aynı yemek demez yer 2 gün 3 gün. ama ben 2günde bir yapıyorum bezdim vallahi.. bizim patron yoktu bayrmdan 1 hafta önce gitti yarın gelecek. o geldimi zindan olur buralar işte adam sürekli mobbing yapıyo herkese. evdede uyuyrum ama kocamla vakit geçiremiyoruz o telefonla ben yatakta bitiyo gidiyo koca gün.. diyodum ya geçen gün bi çığlık atsam içimden kocaman bişey çıkıcak gibi göğsümde bi ağırlık var sürekli. ama evde de sıkılıyorum o ayrı.. valla ben çok tutumluydum sıkıydım sanıyodum kendimi geçen babama para verirken bi baktım kenarda hiç adam akıllı param yok. 9 aydır çalışıyorum 9bin koyamamışım bile.. yarısı bile yok hatta yazık dedim kendime.. o yüzden 32de daralırsam çıkarım en iyi ihtimal 33te çıkıcam..
ben sipariş etmemiştim canım pullum sipariş etti onu
pullu kız tadı güzelmi denedinmii
Her kafadan bi laf cikiyo canim bizimkide ole ayaz koyduk ilk hastanede odaya geldik tutturmus poyraz koycakmis benle tartisiyo surat asiyo bende poyrazi istememistim sonra gece annem ayvazz diye seslenince cocuga ilk soledigimiz isme geri donduk koraya koray avcı hastası benim adamda ordan ilk o ismi soledi 9 ay koray diye sevmistim sonra kac kere degisti tam doguma gidicegim hafta yine aynisini yapicak bana simdide ilk buray dedi onuda ben istemiyorum sevemedim uzay kutay ve kemal bulamazsa israr edicem bakalim nedicekAy uzayda kutayda cok guzelmis yaa:)
Bende babasinin adini koymasaydim bizde ayni durumda olcaktik lidyadada delurtmisti cunku beni dogurmusum idaya gelmisiz daha ben kesin kararimi vermedim diyodu bana !!!! Delirtirler insani...
Ay asil ailesi bomba....Lidya ismini ikimizde begendik ben israr etmedim bastan lidyam diye sevmeye basladi,sonra benim babam dediki benim ismim ceylan cerende ceylan yavrusu demek,siz ne isterseniz koyun benim icin torunum ceren dedi benimkide cereni begendi lidya ceren olsun dedi....
Ama ustun zekali abisi konuyu nasil anladiysa sanki lidyayi ben istemisimde zavalli kocam ceren istemis diye cereni kullaniyolar.sadece o ve karisi bide cocuklari ceren diyo baska ceren diyen yok...onlarinki hesapta bana inat
Cocuk bakmiyo bile ceren diyince
Simdide ismi ben koydum zaten birlesik isim uzun,ikinci isim konmiycak bu seferde diyoki oglum olursa zebercet koycam demistin o yuzden biz zebercet diycezbende guldum siz ali veli ahmed takilin kafaniza gore dedim benim koydugum ismi kullanamazlar.yahu kardesinin ismini koymusum neyin inadi
Ama içim rahat etmiyo başka türlü dürtüyo beni ya. ama kızma tamam azıcık daha dikkat ederim artık, ihmal etmem ama kardiyoloji konusunu korktum vallaİhmal etme git sende biraz ihmal var sende bide kendini çok yoruyorsun kızıyorum sana biraz kendini ve beeğini düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?