- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Bana omega vitamin vermedi doktorum ya magnezyum verdi bide decavit bide kan ilacı kan sulandırıcı hap ve ıgnem o kadarGeçecek inşallah canım bu hisler. Hepimiz çok duygusalız ve aşırı tepki verebiliyoruz. Bebekler bazen ileri bazen geri kalabiliyor. Vitaminlerini içiyor musun? Özellikle omega içerenler faydalı diye biliyorum. Yeğenimin 2 hafta geriden gidiyordu. Vitaminsiz kalmıştı kızacağız. Doktor ona göre düzenleme yaptı çünkü başka bir sorunu yoktu. Bebek 3300 doğdu.
Sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah.
İnşallah birşeyin yoktur canım. Bilekten yukarısı önemli diyorlarlardı yanlış hatırlamıyorsam şişlikte. Sen ayakta çok durduğun gibi otururken de ayağını uzatmıyorsan iş yerinde artabilir. Önceki hamileliğimde yürü Doğum kolay olsun, diyorlardı. Ağlayasım geliyordu acı veriyordu şişlik hiç yürümüyordum. Dudaklarım bile şişti. Dişlerim gülünce bile gözükmüyordu.Doğumdan sonra 10. Günde daracık elbise gitmiştim hepimiz şoktuk; sadece 1 kilo fazlayla kilolar gitmişti.Eki Görüntüle 2183066
Hakkaten hiç belli değil.
Hiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.
aynen canım nolursa olsun olacağına varıyo. kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruzyorma kendini üzmede.. boş şeylere kafa yoruyor ve üzülüyorsun herşey geçiyor işte Allah neyi kısmet ediyorsa onu yaşıyoruz üzüldüğünle kalıyorsun sıkma kendini
Ben izinlerimi tukettim bi ay ara verdim ya. Bende dayanamiorum artik eylul 20 son gunum 21 de gidip raporumu alicam gun sayiyorum resmen 16 is gunum kaldi die. Zaten donmeyi de pek dusunmuyorum . Allahtan bisey cikmazsa1 gün bile şaşmıcak canım hemen çıkıcam inşallah çok bunaldım çünkü.. Yıllık iznimdende var birleştiricem ne kadar erkek çıkarsam o kadar iyi dayanamıyorum artık sen napcaksın çıkıcak mısın hemen izne sende
tamam çok ta korkma ama dikkat et kuzum karnındaki bebekte sonuçta sana muhtaç yaşıyor yaptığın herşey onuda etkiliyor öyle düşün doktora gidecek misin?Ama içim rahat etmiyo başka türlü dürtüyo beni ya. ama kızma tamam azıcık daha dikkat ederim artık, ihmal etmem ama kardiyoloji konusunu korktum valla
Bezdirmeden rahat etmezlerHer kafadan bi laf cikiyo canim bizimkide ole ayaz koyduk ilk hastanede odaya geldik tutturmus poyraz koycakmis benle tartisiyo surat asiyo bende poyrazi istememistim sonra gece annem ayvazz diye seslenince cocuga ilk soledigimiz isme geri donduk koraya koray avcı hastası benim adamda ordan ilk o ismi soledi 9 ay koray diye sevmistim sonra kac kere degisti tam doguma gidicegim hafta yine aynisini yapicak bana simdide ilk buray dedi onuda ben istemiyorum sevemedim uzay kutay ve kemal bulamazsa israr edicem bakalim nedicek
aynı durumdayız canım günüm dolar dolmaz raporumu alıcam bide kalan senelik iznmle birleştirdim mi ohhhh evde halay çekicemBen izinlerimi tukettim bi ay ara verdim ya. Bende dayanamiorum artik eylul 20 son gunum 21 de gidip raporumu alicam gun sayiyorum resmen 16 is gunum kaldi die. Zaten donmeyi de pek dusunmuyorum . Allahtan bisey cikmazsa
Gidicem canım bikaç gün takip edeyim şu tansiyonumu. elimde dökümlerle gideyim diyorum. yok aşırı da korkmadım canım ama aklımda kalmasın ihmal etmeyeyim diye düşünüyorumtamam çok ta korkma ama dikkat et kuzum karnındaki bebekte sonuçta sana muhtaç yaşıyor yaptığın herşey onuda etkiliyor öyle düşün doktora gidecek misin?
ayy ben korkuyirum yaa en fazla ayni adadada yere gonderebilirim oonu :) hayir zaten uyuymiyorum bide adam horluyor yaaAa ben dun aksam attim,o da benim koltuk yasamim basladi galiba dedi gitti :) hatta iyi dayandin nerdeyse yazı cikardin bile maci iyi goturuyosun bu sefer dedi giderken
aynenn bende oyle dusunuyorum canimkizz brnim koca olmasa evde yedigim pek bsiey yok adam dun isten geldi evde puding varmi diyor gece kalktik puding yaptik :)hıı yasakmı sana bende sandım sevmyosun diye yemedin. e tabi uzun zamandırda şeker yok hayatında içinin bayılması normal.. ama maşallah bende 15gündr çayıma şeker atmıyorum bende gelişme var vallahii
oh maşallah iz kalmamasına sevindim canım.. valla canım korişten kalanlar illaki olacak ufaklığa daha bizde bişey yok. aniden bişey olsa üstüne giyecek yıkanmış bişeyi yok.. cumartesi bikaç parça aldık ama onlarla bişey olmaz yani.. daha oda beğenmedik halı perde süs eşyası bezi şampuanı hiiiiç bişeyi yok emzik biberon bile.. üzülme sıkma kendini. illaki yoluna koyulur herşey.
çamaşır suyunu bende severim canımdır cicimdir ama öyle yapma bebeğe yazık. boğazımdan kokusu saatlerce gitmedi geçen sefer. resmen onu bebeğede soluttum. cildimden tenimden vücuduma geçen çamaşır suyunu saymıyorum ble pişman oldum sonra. o yüzden onu yapma..
afife de yazdı bugün aslında kaçırdın yine. şuanlık iyi kasılması sancısı, kolestazı böbrek büyümesi var. ama bebişi maşallah tutunmaya devam ediyo. 30haftalık oldular. azıcık daha sıkacak bebişi kordonunu inşallah
ay evet sen bizden baya büyüksün unuttum. ekim başı eylül sonu söylersinazıcık geç söyle yeyip yeyip şeker komasına girme
canım omega çok faydalı normalde 12. haftadan beri kullanıyorum normalde bulantı yapıyor ama zorla içiyorum yinede balık yağı olduğu için içinde bebek gelişimini baya destekliyor bi doktoruna sor istersenBana omega vitamin vermedi doktorum ya magnezyum verdi bide decavit bide kan ilacı kan sulandırıcı hap ve ıgnem o kadar
tabiki ihmale gelmez canım inşallah önemli bişey değildirGidicem canım bikaç gün takip edeyim şu tansiyonumu. elimde dökümlerle gideyim diyorum. yok aşırı da korkmadım canım ama aklımda kalmasın ihmal etmeyeyim diye düşünüyorum
ay allah iyiliğinizi versin :)))aynenn bende oyle dusunuyorum canimkizz brnim koca olmasa evde yedigim pek bsiey yok adam dun isten geldi evde puding varmi diyor gece kalktik puding yaptik :)
amin canım inşallahtabiki ihmale gelmez canım inşallah önemli bişey değildir
yok canım aksine hoşuma gidiyo beni böyle düşünmeniz tavsiye vermeniz. benim sol ayağım kırıktı ondan sanıyodum ama onla alakası olmuyomuş. ben kendi doktoruma da ayaklarım şişiyo demiştim sadece sol sağ falan belirtmemiştim ondan üstünde durmamış olabilir. allah korusun inşallah hiç birimizde böyle bişey olmazaydingelini
Canım hamilelikte şişlikler oluyor ama bir ayağın diğerinden fazla şişmesi şüphelendirmiş olabilir doktoru.
Benim konumu az çok biliyorsundur ilk doğumumda yüksek tansiyondan dolayı erken Doğum yaptım. Hamilelikte şişlik yoktu ama Doğumdan sonra şiştim. Sol ayağımdaki şişlik inmedi. Beni acil kardiyololojiye gönderdiler. Toplardamarda tıkanma olmuş. 40 gün kan sulandırıcı iğne vurdum düzeldi çok şükür. Ama tehlikeli bir durummuş Allah korusun kalbe beyne ciğere pıhtı atabilirmiş. Belki ondan şüphelenmiş olabilir doktorun.
İhmal etmeni istemem en azından öyle birşey varsa kan sulandırıcı iğneyle tedbir alırsınız.
Senin içine kurt düşürmek değil niyetim asla temennim ödemden yorgunluktan olması inşallah.
Tansiyon söz konusu olunca panikliyorum hemen elimde olmadan.
amin canım amin, rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hepimizin doğumunuaydingelini
Amin canım inşallah.
Sen kendi doktoruna gittiğinde gösterirsin o sana gerekeni söyler zaten. Büyük ihtimal hamilikten şişkinlik olabilir. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen canım.
Hepimiz inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız evlatlarımızı.
KızıyO bu kezde kafanda kuruyorsun bişey olmadığını kendin görüyosun niye başa dönelim diye . Son aya kadar olsun istiyorum ki ayda 1 bile olsa en azından özgüvenim gitmesin korkularım başlamasın 6 ay çok uzun bi süre sonuçta. Onlara da hak veriyorum tabi ki. Ama daha beter kasilicaz haberleri yok . Senin adına sevindim ikna etmeyi başarmışsın canımAynisi benim esimde canim. Resimli olarak Anlatiyorum bebek burda bizm onunla ilgimiz yok diye olsun diyo. Seninle birlikte oldugum yerde olsa cocuk zaten dogar yani diyorum anlamiyo. gecen gün beni o halde görünce napacaginida sasirdi. kizdim senin yuzunden ben basa döndüm ayni acilari cekmek zorundamiyim falan diye. Cocugumda oldu artik ben istemiyorum dedim dogumdan sonrada sakin gelme dedim. Sonra iste ikinci seferde o yanasti o zaman da biraz kasildim ama oldu. Evde prezervatif yokmus onu almam lazim fln diyodu. Kasildigimi kendi gozleriyle goruncr oda korktu eskiye dönmekten. Sen istersen esinle konus eskiye dönuyomus insanlar tekrar o gunlere dönmek istemiyorum de. Bi de biz doktor randevusundan 1 gun once birlikte olduk canim ertesi gunde doktora gittim bebek gayet saglikliydi onuda gorunce esim rahatladi.
1ay sonra doktoruma kontrolum war yarın saglık ocagına gtcem ordakı doktora desem yazar mı acabacanım omega çok faydalı normalde 12. haftadan beri kullanıyorum normalde bulantı yapıyor ama zorla içiyorum yinede balık yağı olduğu için içinde bebek gelişimini baya destekliyor bi doktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?