2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana omega vitamin vermedi doktorum ya magnezyum verdi bide decavit bide kan ilacı kan sulandırıcı hap ve ıgnem o kadar

yorma kendini üzmede.. boş şeylere kafa yoruyor ve üzülüyorsun herşey geçiyor işte Allah neyi kısmet ediyorsa onu yaşıyoruz üzüldüğünle kalıyorsun sıkma kendini
aynen canım nolursa olsun olacağına varıyo. kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz

Ben izinlerimi tukettim bi ay ara verdim ya. Bende dayanamiorum artik eylul 20 son gunum 21 de gidip raporumu alicam gun sayiyorum resmen 16 is gunum kaldi die. Zaten donmeyi de pek dusunmuyorum . Allahtan bisey cikmazsa

Ama içim rahat etmiyo başka türlü dürtüyo beni ya. ama kızma tamam azıcık daha dikkat ederim artık, ihmal etmem ama kardiyoloji konusunu korktum valla
tamam çok ta korkma ama dikkat et kuzum karnındaki bebekte sonuçta sana muhtaç yaşıyor yaptığın herşey onuda etkiliyor öyle düşün doktora gidecek misin?

Bezdirmeden rahat etmezler

Ben izinlerimi tukettim bi ay ara verdim ya. Bende dayanamiorum artik eylul 20 son gunum 21 de gidip raporumu alicam gun sayiyorum resmen 16 is gunum kaldi die. Zaten donmeyi de pek dusunmuyorum . Allahtan bisey cikmazsa
aynı durumdayız canım günüm dolar dolmaz raporumu alıcam bide kalan senelik iznmle birleştirdim mi ohhhh evde halay çekicem

Afifecan canım iyi olmana iyi olmanıza çok sevindim çok güçlü bir annesin ve tabiki bebeğinde annesine çekmiş maşallah.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın ve çok mutlu olacaksın.. Dualarımız sizinleee

tamam çok ta korkma ama dikkat et kuzum karnındaki bebekte sonuçta sana muhtaç yaşıyor yaptığın herşey onuda etkiliyor öyle düşün doktora gidecek misin?
Gidicem canım bikaç gün takip edeyim şu tansiyonumu. elimde dökümlerle gideyim diyorum. yok aşırı da korkmadım canım ama aklımda kalmasın ihmal etmeyeyim diye düşünüyorum

Aa ben dun aksam attim,o da benim koltuk yasamim basladi galiba dedi gitti :) hatta iyi dayandin nerdeyse yazı cikardin bile maci iyi goturuyosun bu sefer dedi giderken
ayy ben korkuyirum yaa en fazla ayni adadada yere gonderebilirim oonu :) hayir zaten uyuymiyorum bide adam horluyor yaa

aynenn bende oyle dusunuyorum canimkizz brnim koca olmasa evde yedigim pek bsiey yok adam dun isten geldi evde puding varmi diyor gece kalktik puding yaptik :)

Bana omega vitamin vermedi doktorum ya magnezyum verdi bide decavit bide kan ilacı kan sulandırıcı hap ve ıgnem o kadar
canım omega çok faydalı normalde 12. haftadan beri kullanıyorum normalde bulantı yapıyor ama zorla içiyorum yinede balık yağı olduğu için içinde bebek gelişimini baya destekliyor bi doktoruna sor istersen

aydingelini
Canım hamilelikte şişlikler oluyor ama bir ayağın diğerinden fazla şişmesi şüphelendirmiş olabilir doktoru.
Benim konumu az çok biliyorsundur ilk doğumumda yüksek tansiyondan dolayı erken Doğum yaptım. Hamilelikte şişlik yoktu ama Doğumdan sonra şiştim. Sol ayağımdaki şişlik inmedi. Beni acil kardiyololojiye gönderdiler. Toplardamarda tıkanma olmuş. 40 gün kan sulandırıcı iğne vurdum düzeldi çok şükür. Ama tehlikeli bir durummuş Allah korusun kalbe beyne ciğere pıhtı atabilirmiş. Belki ondan şüphelenmiş olabilir doktorun.
İhmal etmeni istemem en azından öyle birşey varsa kan sulandırıcı iğneyle tedbir alırsınız.
Senin içine kurt düşürmek değil niyetim asla temennim ödemden yorgunluktan olması inşallah.
Tansiyon söz konusu olunca panikliyorum hemen elimde olmadan.

aynenn bende oyle dusunuyorum canimkizz brnim koca olmasa evde yedigim pek bsiey yok adam dun isten geldi evde puding varmi diyor gece kalktik puding yaptik :)
ay allah iyiliğinizi versin :)))
tabiki ihmale gelmez canım inşallah önemli bişey değildir
amin canım inşallah
yok canım aksine hoşuma gidiyo beni böyle düşünmeniz tavsiye vermeniz. benim sol ayağım kırıktı ondan sanıyodum ama onla alakası olmuyomuş. ben kendi doktoruma da ayaklarım şişiyo demiştim sadece sol sağ falan belirtmemiştim ondan üstünde durmamış olabilir. allah korusun inşallah hiç birimizde böyle bişey olmaz

aydingelini
Amin canım inşallah.
Sen kendi doktoruna gittiğinde gösterirsin o sana gerekeni söyler zaten. Büyük ihtimal hamilikten şişkinlik olabilir. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen canım.
Hepimiz inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız evlatlarımızı.

amin canım amin, rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hepimizin doğumunu

KızıyO bu kezde kafanda kuruyorsun bişey olmadığını kendin görüyosun niye başa dönelim diye . Son aya kadar olsun istiyorum ki ayda 1 bile olsa en azından özgüvenim gitmesin korkularım başlamasın 6 ay çok uzun bi süre sonuçta. Onlara da hak veriyorum tabi ki. Ama daha beter kasilicaz haberleri yok . Senin adına sevindim ikna etmeyi başarmışsın canım

canım omega çok faydalı normalde 12. haftadan beri kullanıyorum normalde bulantı yapıyor ama zorla içiyorum yinede balık yağı olduğu için içinde bebek gelişimini baya destekliyor bi doktoruna sor istersen
1ay sonra doktoruma kontrolum war yarın saglık ocagına gtcem ordakı doktora desem yazar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…