- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Gelecek Allah'ın izniyle canım sağlıkla sihhatlebenim kilom hiç mühim deil ben alırken o almıo inşallah sag salım gelır ınsallah
Canım benim ilk hamileligimde Salih hep gününden ufak çıkıyordu doktora sorduğumda doktor da eşim ve beni göstererek anne babası böyleyken ne bekliyorsunuz ki demişticidden ikimiz de minyonuz oğlum da minyon bı bebek.
Bebeğe kilo aldirmak için kendi taktiklerimi söyleyeyim:
Kaşar peyniri
Muz
Fındık
Tahin pekmez
Tahin helvası
Yavaş yavaş hurma yemeğe de baslayabilirsin.
Son olarak her yemekten sonra en az 10 dakika soluna doğru uzan.
Hiç merak etme canım önemli birşey olsa zaten doktorlar asla saklamaz
Emira SY pullubiber kızlar tecrübeli olarak size soruyorum diğer arkadaşlarında fikri varsa almak isterim biberon araştırdım erkek bebek olacağı için gazlı olur diyorlar Dr. Browns alacağım bi set buldum doğal akisli diyor ne kadar.süre kullanabilir veya yeni doğduğu zaman kullanabilir mi ?
allah hayırlısını versin canım. kızına da maşallahKızlar bugün Dr. Gittim yeni bitti 12 den beri ultrasonda 5 gün önde 1155gr olmus bizim kız gebelik şekeri içinde diyete devam ama 32.haftada en geç insülin başlarız dedi normal seyrinde ama gittikçe direnç artiyormus insülin başlarsa da 34. Haftadan sonra yatis yapcak kalan süre hastanede devam inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
Yenidoganda kullanilabilir,kuzenimin bebegi 32 haftalik dogdu onunla beslendi.ben aventin cam biberonunu kullandim zaten alirken gorursun 0+ diye yazar ustunde dogumdan itibaren kullanilabilir basliklar.3+ oldumu 3 delik oluyo baslikta daha fazla beslenmesi icin...insallah hic ihtiyacin olmaz bol sutun olur bebisin cuk cuk emer hic biberona ihtiyacin olmaz.Emira SY pullubiber kızlar tecrübeli olarak size soruyorum diğer arkadaşlarında fikri varsa almak isterim biberon araştırdım erkek bebek olacağı için gazlı olur diyorlar Dr. Browns alacağım bi set buldum doğal akisli diyor ne kadar.süre kullanabilir veya yeni doğduğu zaman kullanabilir mi ?
Aa tutmadi mi lidyada hic sorun yasamadim ya aventin camini almistim hic yadirgamadi..Aynısından almıştım malesef Salih onu tutmadı... Aylar sonra bebedorun uyduruk plastik biberonunu tuttu. O yüzden tavsiye edemem...
Hepinize teşekkürler kızlar. Ben de taç ve cotton box'a bakayım o halde. Zaten ilk aşamada yorgan yastık ben de almayacağım da beşiklere koruyucu takılıyor ya o tarz takım bir şey bulursam iyi olacak.
Allah allah :) biz okadar özenelim onlar babalarını düşünsün ucuz biberon emson çok tatlı:)Aynısından almıştım malesef Salih onu tutmadı... Aylar sonra bebedorun uyduruk plastik biberonunu tuttu. O yüzden tavsiye edemem...
Cam düşünmüyorum canım aminnn inşallah öyle olur ama kenarda indirimde bulmuşken alayım diyorum ama pek anlamadım açıkçası kutudanYenidoganda kullanilabilir,kuzenimin bebegi 32 haftalik dogdu onunla beslendi.ben aventin cam biberonunu kullandim zaten alirken gorursun 0+ diye yazar ustunde dogumdan itibaren kullanilabilir basliklar.3+ oldumu 3 delik oluyo baslikta daha fazla beslenmesi icin...insallah hic ihtiyacin olmaz bol sutun olur bebisin cuk cuk emer hic biberona ihtiyacin olmaz.
Bunu buldum sizsizce alayım mıAa tutmadi mi lidyada hic sorun yasamadim ya aventin camini almistim hic yadirgamadi..
O da emzikte aynisini yapti.37 haftalik oldugu icin hastanedeydik daha ebe emzik alin gelin emme refleksi gelissin dedi.5 liralik bir emzik buldu geldi babasi sonra aventler chicolara iyi oara yatirdim agzina surmedi tosbag
Yenidoganda kullanilabilir,kuzenimin bebegi 32 haftalik dogdu onunla beslendi.ben aventin cam biberonunu kullandim zaten alirken gorursun 0+ diye yazar ustunde dogumdan itibaren kullanilabilir basliklar.3+ oldumu 3 delik oluyo baslikta daha fazla beslenmesi icin...insallah hic ihtiyacin olmaz bol sutun olur bebisin cuk cuk emer hic biberona ihtiyacin olmaz.
Aa tutmadi mi lidyada hic sorun yasamadim ya aventin camini almistim hic yadirgamadi..
O da emzikte aynisini yapti.37 haftalik oldugu icin hastanedeydik daha ebe emzik alin gelin emme refleksi gelissin dedi.5 liralik bir emzik buldu geldi babasi sonra aventler chicolara iyi oara yatirdim agzina surmedi tosbag
Bak aventin basligi boyle.emuraninki tutmamis belkide bu baslik meme yapisina daha yakin ondan lidyada hic sorum yasamadim.plastigide var camida hangisini istersenAllah allah :) biz okadar özenelim onlar babalarını düşünsün ucuz biberon emson çok tatlı:)
Cam düşünmüyorum canım aminnn inşallah öyle olur ama kenarda indirimde bulmuşken alayım diyorum ama pek anlamadım açıkçası kutudan
Bunu buldum sizsizce alayım mı Eki Görüntüle 2183174
Yoksa sadece küçük boy mu alayım baktım baktım doğal akis yazıyor bunda özellik olarak . Kaça aya kadar kullanır bilemedim o yüzden ikili almak ne kadar mantıklı bilemedim
Avent simdi migrostada indirimde bende lidyanin sulugunu yeniledimBen de avent natural cam biberon ve soothie emzik aldım. İnşallah tutar benim bebe de.
Geçen hafta jokerde indirimliydi avent cam biberon, devam ediyor mu bilmiyorum. Arayanlar bir göz atabilir.
Bi bakıyım canım sağol artık şu angaryalar bitse rahatlayacagimBak aventin basligi boyle.emuraninki tutmamis belkide bu baslik meme yapisina daha yakin ondan lidyada hic sorum yasamadim.plastigide var camida hangisini istersenEki Görüntüle 2183175
Yani yedek biberonun olsun sorun degil 3 ayda 90ml mamaya geciliyo kucuk kaclik acaba belki yetmez.plastik koku yapmadigi kötü olmadigi surece 2 sene bile kullanirsin.baslik yenidogansa 3.ayda 3+ baslik alip takarsinAllah allah :) biz okadar özenelim onlar babalarını düşünsün ucuz biberon emson çok tatlı:)
Cam düşünmüyorum canım aminnn inşallah öyle olur ama kenarda indirimde bulmuşken alayım diyorum ama pek anlamadım açıkçası kutudan
Bunu buldum sizsizce alayım mı Eki Görüntüle 2183174
Yoksa sadece küçük boy mu alayım baktım baktım doğal akis yazıyor bunda özellik olarak . Kaça aya kadar kullanır bilemedim o yüzden ikili almak ne kadar mantıklı bilemedim
İnternet sitesinde miydi indirim ?Ben de avent natural cam biberon ve soothie emzik aldım. İnşallah tutar benim bebe de.
Geçen hafta jokerde indirimliydi avent cam biberon, devam ediyor mu bilmiyorum. Arayanlar bir göz atabilir.
Başlık değişiyor öyleyse . EmirA nin ki gibi tutamazlik yapmaz insalalh :)Yani yedek biberonun olsun sorun degil 3 ayda 90ml mamaya geciliyo kucuk kaclik acaba belki yetmez.plastik koku yapmadigi kötü olmadigi surece 2 sene bile kullanirsin.baslik yenidogansa 3.ayda 3+ baslik alip takarsin
Benim ki öyle birşey yapsa eşimin dilinden kurtulamam daha nerde pahalısi var ona gidiyosun diyopullubiber canım Salih emzik ve biberon verince oguruyordu biraz daha zorlarsam da kusuyordu
Hebehubele aynen canım emziği de alengirli birşey almıştım tutmadı 4 aylıkken gitti kauçuk emzik tuttu
Aa inanilmaz dusmus fiyati migrosta bence bunu kacirma camla plastik arasinda 2tl var zaten.kocama diyimde hemen alsin.aventte gaz yapmiyo canim derdin gazsa naturaller yastikli baslikBaşlık değişiyor öyleyse . EmirA nin ki gibi tutamazlik yapmaz insalalh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?