2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canim bunlarin hicbirini yemiyorum ben masallahi var beni silip supuruyo tosunum sanirim emilimle alakali bilmiyorum ama hiiic dikkat etmedim kilo aldirir diye tek dusundugum kendi depolarim onun icin yogurt peynir yumurta sutlu tatli vs bunlara agirlik veriyorum. Balik xaten yok 6 aydir et ise haftada 1 2 bazen o bile yok resmen somuruluyorum dogsun nasi kilo aldin diye sorcam sipaya ama yemekten sonra yatma kismi mideyi yakiyo agzina geliyo insanin soyleyeyim ben 1bucuk 2 saat yari oturur sekilde oturuyorum yada is yapiyorum ki uzanmayayim diye yoksa hepsini klozete ugurluyorum mideye gore durum degisiyor anlayacagin

Bu arada aksam bi tartildim 77.1 ohaa dedim yani 1gunde 1 bucuk kilo alamam dedim. Sabah tartildim eski halime dondum.

Ay bi vakit gelse de doktora gidip gorsem tosuncugumu buyumus mu diye

Kızlar bugün Dr. Gittim yeni bitti 12 den beri ultrasonda 5 gün önde 1155gr olmus bizim kız gebelik şekeri içinde diyete devam ama 32.haftada en geç insülin başlarız dedi normal seyrinde ama gittikçe direnç artiyormus insülin başlarsa da 34. Haftadan sonra yatis yapcak kalan süre hastanede devam inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

Emira SY pullubiber kızlar tecrübeli olarak size soruyorum diğer arkadaşlarında fikri varsa almak isterim biberon araştırdım erkek bebek olacağı için gazlı olur diyorlar Dr. Browns alacağım bi set buldum doğal akisli diyor ne kadar.süre kullanabilir veya yeni doğduğu zaman kullanabilir mi ?

Aynısından almıştım malesef Salih onu tutmadı... Aylar sonra bebedorun uyduruk plastik biberonunu tuttu. O yüzden tavsiye edemem...

allah hayırlısını versin canım. kızına da maşallah inşallah yatış insülin falan olmazda güzelce kucağına alırsın bebişini

Yenidoganda kullanilabilir,kuzenimin bebegi 32 haftalik dogdu onunla beslendi.ben aventin cam biberonunu kullandim zaten alirken gorursun 0+ diye yazar ustunde dogumdan itibaren kullanilabilir basliklar.3+ oldumu 3 delik oluyo baslikta daha fazla beslenmesi icin...insallah hic ihtiyacin olmaz bol sutun olur bebisin cuk cuk emer hic biberona ihtiyacin olmaz.

Aynısından almıştım malesef Salih onu tutmadı... Aylar sonra bebedorun uyduruk plastik biberonunu tuttu. O yüzden tavsiye edemem...
Aa tutmadi mi lidyada hic sorun yasamadim ya aventin camini almistim hic yadirgamadi..
O da emzikte aynisini yapti.37 haftalik oldugu icin hastanedeydik daha ebe emzik alin gelin emme refleksi gelissin dedi.5 liralik bir emzik buldu geldi babasi sonra aventler chicolara iyi oara yatirdim agzina surmedi tosbag

Hepinize teşekkürler kızlar. Ben de taç ve cotton box'a bakayım o halde. Zaten ilk aşamada yorgan yastık ben de almayacağım da beşiklere koruyucu takılıyor ya o tarz takım bir şey bulursam iyi olacak.

Allah allah :) biz okadar özenelim onlar babalarını düşünsün ucuz biberon emson çok tatlı:)
Cam düşünmüyorum canım aminnn inşallah öyle olur ama kenarda indirimde bulmuşken alayım diyorum ama pek anlamadım açıkçası kutudan
Bunu buldum sizsizce alayım mı
Yoksa sadece küçük boy mu alayım baktım baktım doğal akis yazıyor bunda özellik olarak . Kaça aya kadar kullanır bilemedim o yüzden ikili almak ne kadar mantıklı bilemedim

Ben de avent natural cam biberon ve soothie emzik aldım. İnşallah tutar benim bebe de.

Geçen hafta jokerde indirimliydi avent cam biberon, devam ediyor mu bilmiyorum. Arayanlar bir göz atabilir.

Bak aventin basligi boyle.emuraninki tutmamis belkide bu baslik meme yapisina daha yakin ondan lidyada hic sorum yasamadim.plastigide var camida hangisini istersen

Yani yedek biberonun olsun sorun degil 3 ayda 90ml mamaya geciliyo kucuk kaclik acaba belki yetmez.plastik koku yapmadigi kötü olmadigi surece 2 sene bile kullanirsin.baslik yenidogansa 3.ayda 3+ baslik alip takarsin

Ben de avent natural cam biberon ve soothie emzik aldım. İnşallah tutar benim bebe de.

Geçen hafta jokerde indirimliydi avent cam biberon, devam ediyor mu bilmiyorum. Arayanlar bir göz atabilir.
İnternet sitesinde miydi indirim ?

Yani yedek biberonun olsun sorun degil 3 ayda 90ml mamaya geciliyo kucuk kaclik acaba belki yetmez.plastik koku yapmadigi kötü olmadigi surece 2 sene bile kullanirsin.baslik yenidogansa 3.ayda 3+ baslik alip takarsin
Başlık değişiyor öyleyse . EmirA nin ki gibi tutamazlik yapmaz insalalh :)

pullubiber canım Salih emzik ve biberon verince oguruyordu biraz daha zorlarsam da kusuyordu
Hebehubele aynen canım emziği de alengirli birşey almıştım tutmadı 4 aylıkken gitti kauçuk emzik tuttu
Benim ki öyle birşey yapsa eşimin dilinden kurtulamam daha nerde pahalısi var ona gidiyosun diyo sanki biz öyle büyümüşz falan standart cevaplar

Başlık değişiyor öyleyse . EmirA nin ki gibi tutamazlik yapmaz insalalh :)
Aa inanilmaz dusmus fiyati migrosta bence bunu kacirma camla plastik arasinda 2tl var zaten.kocama diyimde hemen alsin.aventte gaz yapmiyo canim derdin gazsa naturaller yastikli baslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…