Aa ben de bakayım alınacak bir şey bulurum illaki :)Avent simdi migrostada indirimde bende lidyanin sulugunu yeniledim
Ben mağazasından aldım, amaİnternet sitesinde miydi indirim ?
Bende suluk alirken yoktu stoklari yenilenmis bugun :) kocaya hemen siparis verdim 2 biberon kapta gel dedim :)Ben mağazasından aldım, amapullubiber 'in gönderdiği migros fiyatları çok daha ucuz. İndirimli aldım sanıyordum ama değilmiş :)
Bu cam biberon ebebekte 44, jokerde 59liraymış. Dalga geçiyorlar ya fiyatlardaki uçuruma bakar mısın? Migrostaysa 28 lira...Aa inanilmaz dusmus fiyati migrosta bence bunu kacirma camla plastik arasinda 2tl var zaten.kocama diyimde hemen alsin.aventte gaz yapmiyo canim derdin gazsa naturaller yastikli baslik Eki Görüntüle 2183179 Eki Görüntüle 2183180
Amin canım insallahallah hayırlısını versin canım. kızına da maşallahinşallah yatış insülin falan olmazda güzelce kucağına alırsın bebişini
Ya ben bu biberonu ozellikle secmemistim zaten acemi anneyim biberon lazim oldu, bana aventin manuel pompasi hediye gelmisti onun biberonu bu.ee lazim oldu cocuk sarilik oldu sut yetersiz hemen mama takviyeside yapalim dediler bu var diye kullandim cokda memnun kaldim hic yadirgamadan aldi gaz yapmadi sonra mememide reddetmedi e sutten kesmek zorunda kalincada 2 3 tane daha aldik hep bunu kullandik...simdiBu cam biberon ebebekte 44, jokerde 59liraymış. Dalga geçiyorlar ya fiyatlardaki uçuruma bakar mısın? Migrostaysa 28 lira...
Ben de sipariş verdim bugün migrostan, bebek bakım ürünlerindeki indirimi gördüm birkaç şey aldım. Bu avent biberonu görmedim ama, görsem bunu da alırdım herhalde.
yok canım o ilaçlar ücretli zaten yazsa da sgk karşılamıyor. Balık yağı yani omega olan tüm vitaminler ücretli diye biliyrum ben 50 tl veriyrum 30 kapsül var 1 ay gidiyor1ay sonra doktoruma kontrolum war yarın saglık ocagına gtcem ordakı doktora desem yazar mı acaba
gerçekten iyi denk gelmiş canım, ben biberon konusunu baya araştırdım. Avent, dr brown,Nuk, Chicco vs vs. En iyisi avent yorumları incelediğim kadarıyla. Bir tek akıtma yapabiliyor diye olumsuz yorumlar vardı, öyle bir şey oldu mu sen de? Ama Philips de açıklama yapmış, ağzını doğru kapatamıyorsunuz ondan akıtıyor diye :)Ya ben bu biberonu ozellikle secmemistim zaten acemi anneyim biberon lazim oldu, bana aventin manuel pompasi hediye gelmisti onun biberonu bu.ee lazim oldu cocuk sarilik oldu sut yetersiz hemen mama takviyeside yapalim dediler bu var diye kullandim cokda memnun kaldim hic yadirgamadan aldi gaz yapmadi sonra mememide reddetmedi e sutten kesmek zorunda kalincada 2 3 tane daha aldik hep bunu kullandik...simdiHebehubele soyleyince okudum 1 2 yerden anne memesine en yakin 2 biberon avent natural ve chichonun yandan baslikli bir biberonu var o ikisini yazmislar hep...iyi denk gelmis o zaman.
Herhalde 7 8 tane eskittik dustu kirildi cam olanlar:) ama hic akitma gibi bisey olmadigerçekten iyi denk gelmiş canım, ben biberon konusunu baya araştırdım. Avent, dr brown,Nuk, Chicco vs vs. En iyisi avent yorumları incelediğim kadarıyla. Bir tek akıtma yapabiliyor diye olumsuz yorumlar vardı, öyle bir şey oldu mu sen de? Ama Philips de açıklama yapmış, ağzını doğru kapatamıyorsunuz ondan akıtıyor diye :)
Ben de dönemiyorum yatakta. Herkes eşini koltuğa yollar ben ise koltuğu kimseye kaptırmıyorum. Bir sağ taraf bir sol bir otur tv izle yapıyorum gece.valla sorma kuzum yaa sagdan sola donemiyorum resmen :) menolozlu kadinlar gibiyim esime cok sicak klimayi dusur sonra of fof usudum yukselt :) adam ne yapacagini sasirdi hayir yalniz yatmaktan korkmasam adami yataktan aticam yaa
Decavit vermişti sağlık ocağı önceki gebelikte, özele gidince doktor reGenesis Max yazdı. Balık yiyemiyordum yine aynı faydasını gördüm. Özel ilaç siz yine doktorunuza danışın.Bana omega vitamin vermedi doktorum ya magnezyum verdi bide decavit bide kan ilacı kan sulandırıcı hap ve ıgnem o kadar
Ben parçalarını yıkamaktan sıkılana kadar kullandım birkaç ay. Gayet memnunduk. Sütüm gelmediği için bebek yadırgamadı. Daha sonra da avent natural cam biberona geçtik. Hem mama hem anne sütü devam ettik.Emira SY pullubiber kızlar tecrübeli olarak size soruyorum diğer arkadaşlarında fikri varsa almak isterim biberon araştırdım erkek bebek olacağı için gazlı olur diyorlar Dr. Browns alacağım bi set buldum doğal akisli diyor ne kadar.süre kullanabilir veya yeni doğduğu zaman kullanabilir mi ?
ooo tvnin karsisinda yatmak cok mantikliymis yaa ama ben yanliz yorkuyorum yatamiyorum :)Ben de dönemiyorum yatakta. Herkes eşini koltuğa yollar ben ise koltuğu kimseye kaptırmıyorum. Bir sağ taraf bir sol bir otur tv izle yapıyorum gece.
Decavit vermişti sağlık ocağı önceki gebelikte, özele gidince doktor reGenesis Max yazdı. Balık yiyemiyordum yine aynı faydasını gördüm. Özel ilaç siz yine doktorunuza danışın.
Ben parçalarını yıkamaktan sıkılana kadar kullandım birkaç ay. Gayet memnunduk. Sütüm gelmediği için bebek yadırgamadı. Daha sonra da avent natural cam biberona geçtik. Hem mama hem anne sütü devam ettik.
Şu gaz olayı ve pişik bebeğe bağlı sanırım olacağı varsa oluyor önlenemiyor.
Aa inanilmaz dusmus fiyati migrosta bence bunu kacirma camla plastik arasinda 2tl var zaten.kocama diyimde hemen alsin.aventte gaz yapmiyo canim derdin gazsa naturaller yastikli baslik Eki Görüntüle 2183179 Eki Görüntüle 2183180
Ben mağazasından aldım, amapullubiber 'in gönderdiği migros fiyatları çok daha ucuz. İndirimli aldım sanıyordum ama değilmiş :)
Ay kizaar çok sağolun o zaman kaçırmadan hemen alayim da aradan çıksın oda .Ya ben bu biberonu ozellikle secmemistim zaten acemi anneyim biberon lazim oldu, bana aventin manuel pompasi hediye gelmisti onun biberonu bu.ee lazim oldu cocuk sarilik oldu sut yetersiz hemen mama takviyeside yapalim dediler bu var diye kullandim cokda memnun kaldim hic yadirgamadan aldi gaz yapmadi sonra mememide reddetmedi e sutten kesmek zorunda kalincada 2 3 tane daha aldik hep bunu kullandik...simdiHebehubele soyleyince okudum 1 2 yerden anne memesine en yakin 2 biberon avent natural ve chichonun yandan baslikli bir biberonu var o ikisini yazmislar hep...iyi denk gelmis o zaman.
fiyatı önemli değil iç dese doktorum alırdım illlaki ama içtirmedi yazmadı da şimdi doktoruma danışmadan da kullanmam olmaz bi dha ki aya da geç kalmış olabilirim dimiyok canım o ilaçlar ücretli zaten yazsa da sgk karşılamıyor. Balık yağı yani omega olan tüm vitaminler ücretli diye biliyrum ben 50 tl veriyrum 30 kapsül var 1 ay gidiyor
aslinda esimide goturup arsilikli yatmak bence cok mantikli :) esim memnunda ben hic memnun degilim yaa sehir disina gidiyor kv geliyor kaliyor benimle :)Bebeği de alıyorum, eşim de geliyor bazen derken bildiğin oturma odasında yaşamaya başladık. Sırtım koltuğun yaslanma yerine denk geliyor, sırt üstü dönmek istedikçe süper oluyor. Bir sürü dizi bitirdim çünkü gece habire uyanıyorum. Ya gerçekten mi korku eşin çok mutludur bu durumdan :)
Ya cnm bende ada yazdirayım dedim 250tl dedi şimdi buldum 80tl yanında ay bulut falan olcak arkasına led takip besinin yan üstüne gece lambası yapacam istersen nere olduğunu yazarimŞuna 200 tl dediler ya
Tam 2 tane 100 tl
Üstteki oku sevmedim zaten kasnak 20 liraymış dışarıda. Pleksi glasstan da ismi yazdırıp süslemeyi kendimiz de yapabiliriz yani maksimum 50 - 60 tl olur maliyeti. 200 TL’ye satmak nedir yaniEki Görüntüle 2183239
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?