Ya cnm bende ada yazdirayım dedim 250tl dedi şimdi buldum 80tl yanında ay bulut falan olcak arkasına led takip besinin yan üstüne gece lambası yapacam istersen nere olduğunu yazarim
Miramcraft bnm görsel daha kapı süsü gibi yani olede kullanılabilir ki hastanede bu ahsabi Evde de odasına kuzenim safari temalı kece kapı süsü yapacak onu kullanacamBen şu an araştırma aşamasındayım. Tavsiyeni de beklerim tabi ki
Bir yere daha bakmıştım. Orası da 80 tl dedi. Görseli şöyle onun da.
Eki Görüntüle 2183258
Tabi ben Öykü ismi için sordum. Üstündeki gökkuşağını istemedim ve filin olduğu yerde kelebek olsun dedim.
Bu sayfayı da öneririm hepinize. Evlilik zamanı da buraya bişeyler yaptırmıştım. Çok temiz ve güzel iş yapıyor.
Yok yok magzadan aldi geldi esimpullubiber LezzetliCipetpet kızlar bu indirim sadece sanal markette mi ki. Güzel bir indirim bulmuşken kaçırmayayım bende
Miramcraft bnm görsel daha kapı süsü gibi yani olede kullanılabilir ki hastanede bu ahsabi Evde de odasına kuzenim safari temalı kece kapı süsü yapacak onu kullanacam
Yok klasigin agzi farkli natural olmasi lazimpullubiber kiz alayım dedim sanal markette yok ya cam biberon klasik dediği plastik mi?
Bak ikisinin farki gorunuyo klasik olan.dr.brownski gibipullubiber kiz alayım dedim sanal markette yok ya cam biberon klasik dediği plastik mi?
Değil galiba canım, tam bilmiyorum ama ben aventi almadım sipariş verirken. Şimdi pullubiber sağolsun söyleyince haberim oldu. Yeni geldi eşim anneme gideceğiz, eğer yol üstündeki migrosa da uğrayabilirsek marketten alalım diyeceğim eşime. İnşallah sanala özel değildir yanipullubiber LezzetliCipetpet kızlar bu indirim sadece sanal markette mi ki. Güzel bir indirim bulmuşken kaçırmayayım bende
Yok kusum sanal markette neyse artik yakınımda migros yok yani varsa küçük olan jet miydi o var ordada bi cacık yok :) avmye gidebilirsem alirim yoksa yalan olurBak ikisinin farki gorunuyo klasik olan.dr.brownski gibiEki Görüntüle 2183262 Eki Görüntüle 2183263
Bakarım canım o sayfaya da. Senin beğendiğin görsel nasıl?
Tamam kusum sağol sorarim yrn onadaCanim semih bey daha bile ucuza yapabilir onada sorun.Eki Görüntüle 2183264
Yani canım bilemiyorum ki kafama göre bişey diyemem geç mi olur erken mi olur.. Ama tabiki sormadan içme ne olur ne olmaz doktoruna whatsap tan yazsan cevap verir ki acaba mesela ben regenesis max kullanıyorum sorabiliyorsan sor derimfiyatı önemli değil iç dese doktorum alırdım illlaki ama içtirmedi yazmadı da şimdi doktoruma danışmadan da kullanmam olmaz bi dha ki aya da geç kalmış olabilirim dimi
Wgatsaptan yaz ben ceylanin arkadasiyim de benim kucuk kizima da bi guzellik yaparsiniz artik de :)Tamam kusum sağol sorarim yrn onada
Bebeği de alıyorum, eşim de geliyor bazen derken bildiğin oturma odasında yaşamaya başladık. Sırtım koltuğun yaslanma yerine denk geliyor, sırt üstü dönmek istedikçe süper oluyor. Bir sürü dizi bitirdim çünkü gece habire uyanıyorum. Ya gerçekten mi korku eşin çok mutludur bu durumdan :)
Selam kızlar,
Bugun bahsettiğim iş görüşmesine gittim. Hamile olduğumu anlamadılar bende ilk söylemedim direk elenmeyim şartları bi öğreneyim dedim :)
Tam şartlarda anlaşmıştık işe de alınmıştım evrak listesini verip gönderdiler ptesi eğitim başlıyor dediler. Eve geldim mecbur geri aradım hamile olduğumu bunun onlar için bi sorun olup olmayacağını sordum biz tekrar döncez size dediler. Geri aradılar, Başvurduğunuz projeye alımlar durduruldu zaten daha sonra yeniden başvurabilirsiniz dediler yani sonu hüsran oldu:) Yani kibarca reddeddiler, olsun dedim sonuçta beni olumlu gördüler beğendiler doğumdan sonra artık yeniden başvururum :) 2 ay yatış bu durumda doğuma kadarböylesi daha hayırlıdır belki gerçekten son aylarda çalışmak zor oda bir gerçek, çünkü yürürken bile baya kasıklarıma baskı yaptı bebek ağırlık aşağı inmeye başladı sanırım.
Yaa ne guzel :) demekki daha hayirli seylere vesile olmasi icin o kapi kananmis :)Selam kızlar,
Bugun bahsettiğim iş görüşmesine gittim. Hamile olduğumu anlamadılar bende ilk söylemedim direk elenmeyim şartları bi öğreneyim dedim :)
Tam şartlarda anlaşmıştık işe de alınmıştım evrak listesini verip gönderdiler ptesi eğitim başlıyor dediler. Eve geldim mecbur geri aradım hamile olduğumu bunun onlar için bi sorun olup olmayacağını sordum biz tekrar döncez size dediler. Geri aradılar, Başvurduğunuz projeye alımlar durduruldu zaten daha sonra yeniden başvurabilirsiniz dediler yani sonu hüsran oldu:) Yani kibarca reddeddiler, olsun dedim sonuçta beni olumlu gördüler beğendiler doğumdan sonra artık yeniden başvururum :) 2 ay yatış bu durumda doğuma kadarböylesi daha hayırlıdır belki gerçekten son aylarda çalışmak zor oda bir gerçek, çünkü yürürken bile baya kasıklarıma baskı yaptı bebek ağırlık aşağı inmeye başladı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?