2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya cnm bende ada yazdirayım dedim 250tl dedi şimdi buldum 80tl yanında ay bulut falan olcak arkasına led takip besinin yan üstüne gece lambası yapacam istersen nere olduğunu yazarim

Ben şu an araştırma aşamasındayım. Tavsiyeni de beklerim tabi ki
Bir yere daha bakmıştım. Orası da 80 tl dedi. Görseli şöyle onun da.

Tabi ben Öykü ismi için sordum. Üstündeki gökkuşağını istemedim ve filin olduğu yerde kelebek olsun dedim.
Bu sayfayı da öneririm hepinize. Evlilik zamanı da buraya bişeyler yaptırmıştım. Çok temiz ve güzel iş yapıyor.

Miramcraft bnm görsel daha kapı süsü gibi yani olede kullanılabilir ki hastanede bu ahsabi Evde de odasına kuzenim safari temalı kece kapı süsü yapacak onu kullanacam

Miramcraft bnm görsel daha kapı süsü gibi yani olede kullanılabilir ki hastanede bu ahsabi Evde de odasına kuzenim safari temalı kece kapı süsü yapacak onu kullanacam

Bakarım canım o sayfaya da. Senin beğendiğin görsel nasıl?

pullubiber LezzetliCipetpet kızlar bu indirim sadece sanal markette mi ki. Güzel bir indirim bulmuşken kaçırmayayım bende
Değil galiba canım, tam bilmiyorum ama ben aventi almadım sipariş verirken. Şimdi pullubiber sağolsun söyleyince haberim oldu. Yeni geldi eşim anneme gideceğiz, eğer yol üstündeki migrosa da uğrayabilirsek marketten alalım diyeceğim eşime. İnşallah sanala özel değildir yani

fiyatı önemli değil iç dese doktorum alırdım illlaki ama içtirmedi yazmadı da şimdi doktoruma danışmadan da kullanmam olmaz bi dha ki aya da geç kalmış olabilirim dimi
Yani canım bilemiyorum ki kafama göre bişey diyemem geç mi olur erken mi olur.. Ama tabiki sormadan içme ne olur ne olmaz doktoruna whatsap tan yazsan cevap verir ki acaba mesela ben regenesis max kullanıyorum sorabiliyorsan sor derim

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Bugun bahsettiğim iş görüşmesine gittim. Hamile olduğumu anlamadılar bende ilk söylemedim direk elenmeyim şartları bi öğreneyim dedim :)
Tam şartlarda anlaşmıştık işe de alınmıştım evrak listesini verip gönderdiler ptesi eğitim başlıyor dediler. Eve geldim mecbur geri aradım hamile olduğumu bunun onlar için bi sorun olup olmayacağını sordum biz tekrar döncez size dediler. Geri aradılar, Başvurduğunuz projeye alımlar durduruldu zaten daha sonra yeniden başvurabilirsiniz dediler yani sonu hüsran oldu:) Yani kibarca reddeddiler, olsun dedim sonuçta beni olumlu gördüler beğendiler doğumdan sonra artık yeniden başvururum :) 2 ay yatış bu durumda doğuma kadar böylesi daha hayırlıdır belki gerçekten son aylarda çalışmak zor oda bir gerçek, çünkü yürürken bile baya kasıklarıma baskı yaptı bebek ağırlık aşağı inmeye başladı sanırım.

Bende oturma odasında yatanlardanım bu aralar :) kızımla babası yatak odasında bende içerde klima tv açık öyle uyuyorum

Sebiss siparis vermekte acele eltme de ben yarin ahsap almaya gidicem ada yazisi bulursam yanina kalp taç ucannbalon v.s. de alir pano yaparim sana kargonu daha gondermedi zaten benim agarkanli adam,onla beraber gonderirim yarin haberlesiriz

Herşeyde vardır bir hayır canım :)
Eski iş yerinden haber var mı ?

Yaa ne guzel :) demekki daha hayirli seylere vesile olmasi icin o kapi kananmis :)

Kızlar bu arada oluşturduğunuz buranın dışında konuştuğunuz bir grup var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…