2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok yok magzadan aldi geldi esim

Eşime ben de söyledim. İndirim varmış diye 3 migros gezmiş. Birinde avent yok indirim var diğer ikisinde indirim yokmuş

Benim gördüğümden daha güzelmiş bu
Sayfada ham ahşap ürünler de var. Onlardan beğenip boyanadabilir. Teşekkür ederim
Ya demi ben baya arastirmistim şimdi bmm zillinin 2.ismi yağmur olacak bulutlardan bikaç damla damlayacak ay ise soyadımız adı zaten altta yazacak.ben biraz böle subniminal mesajları seviyorum.evet o alternatifi de var ve piyasaya göre baya uygun calisiyorlar

Ben daha yeni başladım araştırmaya. Kendimiz de yapmayı düşünüyoruz annemle ama yapamazsak diye bakıyorum da bir yandan. Bi de kapı süsü yapabilsek bile odasına da duvara asılacak figürler istiyorum. Ondan bakıyorum bir yandan. İsme karar verdik de sonunda ancak hevesim geldi :)

Herşeyde vardır bir hayır canım :)
Eski iş yerinden haber var mı ?
Saol canım inşallah :)
Yarın işe iade davasının başlaması için arabulucuk görüşmesi olcak canım orda uzlaşma olmazsa dava süreci başlıcak :)
Büyük konuşmayım da artık ne yüzlerini ve işlerini istiyorum tek derdim davayı kazanıp onlara derslerini vermek :)

:) :) biraz hizli yazmisim. O kapi kapanmis senin icin daha hayirlisi olsun diye demekki.gercekten cok sevindim
Bende öyle anladımda emin olamadım yanlış bişey yazmayım dedim :)))
Hayat süprizlerle dolu umarım bundan sonrası için iyi haberler paylaşırım son 2-3 aydır durumlar vasat 2018 kötü geçti benim için diyebilirim

Tum ilaclari kafama gore biraktim ben sanirim bezdim annemler kendilerine vinalac multivitamin siparis etti. Ben degil onlar hamile sanirsin omega flnda kullanirlar 365gun bende alayim bari dedim. Nette 33 tlye indirimdemiymis ne oyle aldik 3kutu. Decavit kabizlik yapiyo bende sevmedim. Hatta gecende doktor kullaniyo musun dedi evet dedim o ara tekrar baslamistim yalan da degil ama omega vermedi bana nedense balik yemiyor olmama ragmen neden acaba belki son ay verir. Onda da ocean plus almistim netten daha once duruyo kutularcaaa belki kullan derse onu kullanirim ne zaman bitcek bu ilaclar acabaaa

Son düzenleme:
Olur mu kuşum bebegin geliyo hamilesin 2018 çok ugurlu bereketli bir yil olmus senin icin,sadece bazi kapilar kapaninca kötü gorunmus gozune ama hep daha iyisi olsun diye kapaniyo bu kapilar :)

Başta sen olmak üzere burda bir sür hamilenin ahını aldılar ya bundan sonra işlerinin rastgideceğini hiç sanmıyorum canım. Yapılan çok büyük haksızlık ve sen hakkını alacaksın inşallah.
Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah :)

Ya ben kızımda folik asit ve kan ilacı dışında ilaç kullanmadım.
Oğlumda da folik asiti bile düzenli içemedim mide bulantılarımdan.
Çok şükür kan değerlerimde kansızlık dışında düşük değerim yok. Bana sanki anneyi şişiriyormuş gibi geliyor ilaçlar. Dengeli ve düzenli beslenebiliyorsa tabiki bu benim düşüncem :)

Kizlar simdi nacizane bir tavsiyede bulunmak isterimm bu ahsap konusu benim konum

Simdi sebisin begendigi pano var ya tuana yazan bubu panoda gordugunuz figurler 2 4 tl arasi degisiyo mutlaka sizin oralarda da mdf satan kirtasiyeler vardir...istanbul kadikoyde guven var mesela,uskudar da var izmirde kemeraltinda var girne caddesinde var...sorarsaniz bulursunuz.
Cok kullanilan isimler de hazir satiliyor, 5 10 lira arasi harf sayisina gore degisiyo mesela bu panoyu arkadasim instagramda gormus bana atti ben ona aldim yaptim boyadim 1 saatte bitti 20 tlye gelmediyani bir lidya yazisi hic bulamadigim icin kiziminkini semih bey yapti ama daha yaygin isimler icin hepsini bulabilirsiniz ayni yerde boyada satilir bunlara 100 tl filan vermeyin gozunuzu seviym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…