Alisveris grubu var kusumKızlar bu arada oluşturduğunuz buranın dışında konuştuğunuz bir grup var mı?
Yok yok magzadan aldi geldi esim
Değil galiba canım, tam bilmiyorum ama ben aventi almadım sipariş verirken. Şimdi pullubiber sağolsun söyleyince haberim oldu. Yeni geldi eşim anneme gideceğiz, eğer yol üstündeki migrosa da uğrayabilirsek marketten alalım diyeceğim eşime. İnşallah sanala özel değildir yani
Ya demi ben baya arastirmistim şimdi bmm zillinin 2.ismi yağmur olacak bulutlardan bikaç damla damlayacak ay ise soyadımız adı zaten altta yazacak.ben biraz böle subniminal mesajları seviyorum.evet o alternatifi de var ve piyasaya göre baya uygun calisiyorlarBenim gördüğümden daha güzelmiş bu
Sayfada ham ahşap ürünler de var. Onlardan beğenip boyanadabilir. Teşekkür ederim
Onlar etiketleri toplamistir son gun kapanis saatide yaklasti diyeEşime ben de söyledim. İndirim varmış diye 3 migros gezmiş. Birinde avent yok indirim var diğer ikisinde indirim yokmuş
Aynen canım hayırlısı olsun da son yazdığını anlamadım algılarım zayıfladı kafamda kırk tilki geziyor mağlumYaa ne guzel :) demekki daha hayirli seylere vesile olmasi icin o kapi kananmis :)
Ya demi ben baya arastirmistim şimdi bmm zillinin 2.ismi yağmur olacak bulutlardan bikaç damla damlayacak ay ise soyadımız adı zaten altta yazacak.ben biraz böle subniminal mesajları seviyorum.evet o alternatifi de var ve piyasaya göre baya uygun calisiyorlar
:) :) biraz hizli yazmisim. O kapi kapanmis senin icin daha hayirlisi olsun diye demekki.gercekten cok sevindimAynen canım hayırlısı olsun da son yazdığını anlamadım algılarım zayıfladı kafamda kırk tilki geziyor mağlum
Alisveris grubu var kusum
Saol canım inşallah :)Herşeyde vardır bir hayır canım :)
Eski iş yerinden haber var mı ?
Bnm yok :) tup bebek ekibim var uzun süredir görüştüğümüz burdan yazıyorumOraya arada bakıyorum tatlım :)
Kk dışında konuştuğunuz bir yer var mı merak ettim :))))
Bende öyle anladımda emin olamadım yanlış bişey yazmayım dedim :))):) :) biraz hizli yazmisim. O kapi kapanmis senin icin daha hayirlisi olsun diye demekki.gercekten cok sevindim
Yani canım bilemiyorum ki kafama göre bişey diyemem geç mi olur erken mi olur.. Ama tabiki sormadan içme ne olur ne olmaz doktoruna whatsap tan yazsan cevap verir ki acaba mesela ben regenesis max kullanıyorum sorabiliyorsan sor derim
Olur mu kuşum bebegin geliyo hamilesin 2018 çok ugurlu bereketli bir yil olmus senin icin,sadece bazi kapilar kapaninca kötü gorunmus gozune ama hep daha iyisi olsun diye kapaniyo bu kapilar :)Bende öyle anladımda emin olamadım yanlış bişey yazmayım dedim :)))
Hayat süprizlerle dolu umarım bundan sonrası için iyi haberler paylaşırım son 2-3 aydır durumlar vasat 2018 kötü geçti benim için diyebilirim
Saol canım inşallah :)
Yarın işe iade davasının başlaması için arabulucuk görüşmesi olcak canım orda uzlaşma olmazsa dava süreci başlıcak :)
Büyük konuşmayım da artık ne yüzlerini ve işlerini istiyorum tek derdim davayı kazanıp onlara derslerini vermek :)
Bazilarimiz instagramdan haberlesiyoOraya arada bakıyorum tatlım :)
Kk dışında konuştuğunuz bir yer var mı merak ettim :))))
Tum ilaclari kafama gore biraktim ben sanirim bezdimannemler kendilerine vinalac multivitamin siparis etti. Ben degil onlar hamile sanirsin omega flnda kullanirlar 365gun bende alayim bari dedim. Nette 33 tlye indirimdemiymis ne oyle aldik 3kutu. Decavit kabizlik yapiyo bende sevmedim. Hatta gecende doktor kullaniyo musun dedi evet dedim o ara tekrar baslamistim yalan da degil ama omega vermedi bana nedense balik yemiyor olmama ragmen neden acaba belki son ay verir. Onda da ocean plus almistim netten daha once duruyo kutularcaaa belki kullan derse onu kullanirim ne zan bitcek bu ilaclar acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?