2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Denge mi oda ne folik zaten 3 ay kullanmistim birak dedi bana. Ama hamilelik oncesi ben b12 ignesi de oldum 5 hafta. Degerler iyi olunca da pek ilac vermiyo olabilir. Ilaca karsi bi doktorum var aslinda. Bana dedigi bol su+sut urunleri ikisini bol ye. Geri kalana bisey demedi

hahaha bunu bendesormustum :) bide orda bez pastalari vardi gordunmu onlarda 300liraydi :)

kapikusu degil ama masa icin bende bunu yaptirdim bu henuz gorseli daha gelmedi elime benim aldigim yerde cok ilgiliydi

hahaha bunu bendesormustum :) bide orda bez pastalari vardi gordunmu onlarda 300liraydi :)

Bez pastası istemediğim için sormadım ama onda da fazla uçmuşlar
İnsanlar anlamıyor diye şişirdkçe şişiriyorlar fiyatları. Yazık valla, bir sürü insan da yaptırıyor. İnşallah çocuklarının rızkından alıp yaptıran yoktur.

Eki Görüntüle 2183300 kapikusu degil ama masa icin bende bunu yaptirdim bu henuz gorseli daha gelmedi elime benim aldigim yerde cok ilgiliydi

Bu da çok güzelmiş
Nereye yaptırttın canım?
Şu an parçaları alıp kendim yaptırmak da mantıklı geliyor. Keşke ikizler burcu olmasaydım da her fikir mantıklı gelmeseydi

instagramda mery_hand diye biyeee yaptirdim canim benim burda bulmam zor yaa daha dogrusu varda instagramdan bile daha pahali :)

instagramda mery_hand diye biyeee yaptirdim canim benim burda bulmam zor yaa daha dogrusu varda instagramdan bile daha pahali :)

Bakayım canım oraya da. Sorması ayıptır kaça yaptırdın sen?
Ham ahşap satan birkaç yer biliyorum burda ama fiyatları bilmiyorum, bakacağım. 80 tl çok verilmez bir fiyat değil mesela yukarıda konuştuğumuz süsler için. Ama 200 tl çok abartılı bir fiyat bana göre. Yazık günah valla.

kuzum harfe gore degisiyor harf basi 20 liraya falan calisiyorlarmis bana 145 dediler ama

aslinda esimide goturup arsilikli yatmak bence cok mantikli :) esim memnunda ben hic memnun degilim yaa sehir disina gidiyor kv geliyor kaliyor benimle :)
Aay benim koca gececiyken kimseler olmuyo öyle rahat uyuyorum kii ooohh mis. Babam da bazen eve gelmezdi o gün bayramım olurdu :))
Valla şuan bana oturmak bile zor geliyo görmen lazım kaldı ki çalışmak.. moral olarak seni daha iyi buldum hayırlısı buydu rabbim buna yöneltti demek sıkma canını. İşe de alınmışsın sonrasında geri çevrilmiş ama sonuçta sende ışık var ve bunu onlarda gördü bu bile çok iyi motive onure edici bişey :) biraz stresti azaltıp ayaklarını uzatıp hamileliğinin ve çocuğunun keyfini sür canım bidha bu günler gelmeyecek önümüze:))

korkmasam bende uyurum kuzum ama korktugum icin gozumu bile kirpamiyoru ki :)

Yok yok magzadan aldi geldi esim

Eşime ben de söyledim. İndirim varmış diye 3 migros gezmiş. Birinde avent yok indirim var diğer ikisinde indirim yokmuş

Bizim de şansımıza yolumuzun üstündekinde yokmuş avent canım ya. Chicco, bebedor, wee vardı avent yoktu. İnternetten sipariş edeceğim ben, sanalmarkette vardı çünkü. Bi bana bi ablama artık

Aynen canım ben sandalyede oturamıyorum mesela iki buklum oluyorum bebek sıkışıyor vuruyor içerden. İllaki arkama yaslancam hatta yastık koyunca anca doğru pozisyonu yakalıyorum. En iyisi yan yatmak, walla kıyıya vurmuş balina gibi devrilip duruyorum evde sonrada uyuya kalıyorum herşey olacağına varır, biz napsak boş... hakkımda en hayırlısı olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…