Ya ben kızımda folik asit ve kan ilacı dışında ilaç kullanmadım.
Oğlumda da folik asiti bile düzenli içemedim mide bulantılarımdan.
Çok şükür kan değerlerimde kansızlık dışında düşük değerim yok. Bana sanki anneyi şişiriyormuş gibi geliyor ilaçlar. Dengeli ve düzenli beslenebiliyorsa tabiki bu benim düşüncem :)
hahaha bunu bendesormustum :) bide orda bez pastalari vardi gordunmu onlarda 300liraydi :)Şuna 200 tl dediler ya
Tam 2 tane 100 tl
Üstteki oku sevmedim zaten kasnak 20 liraymış dışarıda. Pleksi glasstan da ismi yazdırıp süslemeyi kendimiz de yapabiliriz yani maksimum 50 - 60 tl olur maliyeti. 200 TL’ye satmak nedir yaniEki Görüntüle 2183239
Ben şu an araştırma aşamasındayım. Tavsiyeni de beklerim tabi ki
Bir yere daha bakmıştım. Orası da 80 tl dedi. Görseli şöyle onun da.
Eki Görüntüle 2183258
Tabi ben Öykü ismi için sordum. Üstündeki gökkuşağını istemedim ve filin olduğu yerde kelebek olsun dedim.
Bu sayfayı da öneririm hepinize. Evlilik zamanı da buraya bişeyler yaptırmıştım. Çok temiz ve güzel iş yapıyor.
Onlar etiketleri toplamistir son gun kapanis saatide yaklasti diyetüh keske sorsaymis kasaya
hahaha bunu bendesormustum :) bide orda bez pastalari vardi gordunmu onlarda 300liraydi :)
Eki Görüntüle 2183300 kapikusu degil ama masa icin bende bunu yaptirdim bu henuz gorseli daha gelmedi elime benim aldigim yerde cok ilgiliydi
instagramda mery_hand diye biyeee yaptirdim canim benim burda bulmam zor yaa daha dogrusu varda instagramdan bile daha pahali :)Bez pastası istemediğim için sormadım ama onda da fazla uçmuşlar
İnsanlar anlamıyor diye şişirdkçe şişiriyorlar fiyatları. Yazık valla, bir sürü insan da yaptırıyor. İnşallah çocuklarının rızkından alıp yaptıran yoktur.
Bu da çok güzelmiş
Nereye yaptırttın canım?
Şu an parçaları alıp kendim yaptırmak da mantıklı geliyor. Keşke ikizler burcu olmasaydım da her fikir mantıklı gelmeseydi
instagramda mery_hand diye biyeee yaptirdim canim benim burda bulmam zor yaa daha dogrusu varda instagramdan bile daha pahali :)
kuzum harfe gore degisiyor harf basi 20 liraya falan calisiyorlarmis bana 145 dediler amaBakayım canım oraya da. Sorması ayıptır kaça yaptırdın sen?
Ham ahşap satan birkaç yer biliyorum burda ama fiyatları bilmiyorum, bakacağım. 80 tl çok verilmez bir fiyat değil mesela yukarıda konuştuğumuz süsler için. Ama 200 tl çok abartılı bir fiyat bana göre. Yazık günah valla.
Aay benim koca gececiyken kimseler olmuyo öyle rahat uyuyorum kii ooohh mis. Babam da bazen eve gelmezdi o gün bayramım olurdu :))aslinda esimide goturup arsilikli yatmak bence cok mantikli :) esim memnunda ben hic memnun degilim yaa sehir disina gidiyor kv geliyor kaliyor benimle :)
Valla şuan bana oturmak bile zor geliyo görmen lazım kaldı ki çalışmak.. moral olarak seni daha iyi buldum hayırlısı buydu rabbim buna yöneltti demek sıkma canını. İşe de alınmışsın sonrasında geri çevrilmiş ama sonuçta sende ışık var ve bunu onlarda gördü bu bile çok iyi motive onure edici bişey :) biraz stresti azaltıp ayaklarını uzatıp hamileliğinin ve çocuğunun keyfini sür canım bidha bu günler gelmeyecek önümüze:))Selam kızlar,
Bugun bahsettiğim iş görüşmesine gittim. Hamile olduğumu anlamadılar bende ilk söylemedim direk elenmeyim şartları bi öğreneyim dedim :)
Tam şartlarda anlaşmıştık işe de alınmıştım evrak listesini verip gönderdiler ptesi eğitim başlıyor dediler. Eve geldim mecbur geri aradım hamile olduğumu bunun onlar için bi sorun olup olmayacağını sordum biz tekrar döncez size dediler. Geri aradılar, Başvurduğunuz projeye alımlar durduruldu zaten daha sonra yeniden başvurabilirsiniz dediler yani sonu hüsran oldu:) Yani kibarca reddeddiler, olsun dedim sonuçta beni olumlu gördüler beğendiler doğumdan sonra artık yeniden başvururum :) 2 ay yatış bu durumda doğuma kadarböylesi daha hayırlıdır belki gerçekten son aylarda çalışmak zor oda bir gerçek, çünkü yürürken bile baya kasıklarıma baskı yaptı bebek ağırlık aşağı inmeye başladı sanırım.
korkmasam bende uyurum kuzum ama korktugum icin gozumu bile kirpamiyoru ki :)Aay benim koca gececiyken kimseler olmuyo öyle rahat uyuyorum kii ooohh mis. Babam da bazen eve gelmezdi o gün bayramım olurdu :))
Valla şuan bana oturmak bile zor geliyo görmen lazım kaldı ki çalışmak.. moral olarak seni daha iyi buldum hayırlısı buydu rabbim buna yöneltti demek sıkma canını. İşe de alınmışsın sonrasında geri çevrilmiş ama sonuçta sende ışık var ve bunu onlarda gördü bu bile çok iyi motive onure edici bişey :) biraz stresti azaltıp ayaklarını uzatıp hamileliğinin ve çocuğunun keyfini sür canım bidha bu günler gelmeyecek önümüze:))
kuzum harfe gore degisiyor harf basi 20 liraya falan calisiyorlarmis bana 145 dediler ama
Çok soru sordum ama şimdi migrostan geliyorum sitesine de baktım bu ürün yoktu avent classic modeli var sen bu görseli uygulamasından mi aldın canımAa inanilmaz dusmus fiyati migrosta bence bunu kacirma camla plastik arasinda 2tl var zaten.kocama diyimde hemen alsin.aventte gaz yapmiyo canim derdin gazsa naturaller yastikli baslik Eki Görüntüle 2183179 Eki Görüntüle 2183180
Evet canim sanal market bakÇok soru sordum ama şimdi migrostan geliyorum sitesine de baktım bu ürün yoktu avent classic modeli var sen bu görseli uygulamasından mi aldın canım
aynrn kuzum iki isim olunca benim hersey fazla tutuyor yaa :)İki isim olunca senin çok olmuş tabi. Ben iki ismini yazdırmayacam kapı süsüne. Boşuna fazla para vermiyim
aynrn kuzum iki isim olunca benim hersey fazla tutuyor yaa :)
amin canim benim cumlemizinki insaallahİsmiyle yaşasın inşallah güzel kızın
Yok yok magzadan aldi geldi esim
Eşime ben de söyledim. İndirim varmış diye 3 migros gezmiş. Birinde avent yok indirim var diğer ikisinde indirim yokmuş
Bugun son gunu indirimin siparisini ver o zaman hemenBizim de şansımıza yolumuzun üstündekinde yokmuş avent canım ya. Chicco, bebedor, wee vardı avent yoktu. İnternetten sipariş edeceğim ben, sanalmarkette vardı çünkü. Bi bana bi ablama artık
Aynen canım ben sandalyede oturamıyorum mesela iki buklum oluyorum bebek sıkışıyor vuruyor içerden. İllaki arkama yaslancam hatta yastık koyunca anca doğru pozisyonu yakalıyorum. En iyisi yan yatmak, walla kıyıya vurmuş balina gibi devrilip duruyorum evde sonrada uyuya kalıyorumAay benim koca gececiyken kimseler olmuyo öyle rahat uyuyorum kii ooohh mis. Babam da bazen eve gelmezdi o gün bayramım olurdu :))
Valla şuan bana oturmak bile zor geliyo görmen lazım kaldı ki çalışmak.. moral olarak seni daha iyi buldum hayırlısı buydu rabbim buna yöneltti demek sıkma canını. İşe de alınmışsın sonrasında geri çevrilmiş ama sonuçta sende ışık var ve bunu onlarda gördü bu bile çok iyi motive onure edici bişey :) biraz stresti azaltıp ayaklarını uzatıp hamileliğinin ve çocuğunun keyfini sür canım bidha bu günler gelmeyecek önümüze:))
Seni bezdirdim kusura bakmaEvet canim sanal market bakEki Görüntüle 2183315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?