2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim de şansımıza yolumuzun üstündekinde yokmuş avent canım ya. Chicco, bebedor, wee vardı avent yoktu. İnternetten sipariş edeceğim ben, sanalmarkette vardı çünkü. Bi bana bi ablama artık

Zaten ben yanlış anlamışım cnm 3 mağazada da avent yokmuş. Belli bölgelerde var demek ki. Güle güle kullanınım cnm

Bak ikisinin farki gorunuyo klasik olan.dr.brownski gibiEki Görüntüle 2183262 Eki Görüntüle 2183263
Kizlar ben bu alttaki ufak biberondan aldim ama pek memnun kalmadim agzi kendiliginden gevsiyo ve cocuga cok buyuk geliyor bide aventin yine emzigini kullaniyorum yine ondan alicam 0 6 ayini cok memnunum yuzune asla kizarik ve iz yapmiyo hava delikleri bol oldugu icin alerji riski azaliyor ve dokusu bi harika emzigin tavsiye edrim

İnşallah canım :) Hepsini geçtim bunu bana yaşatan bu kötülüğü yapanların ikiside kadın !!! Yani hem cinslerim yaptı bunu bana, iş reklama gösterişe gelince kadın hakları diye ortalığı ayağa kaldırırlar ama icraata gelince kuyunu kazarlar. Walla büyük bir sabırla adaletin yerini bulacağı günü bekliyorum suratlarına tükürmek için. Ayrıca kesinlikle emsal davalara örnek olsun diye haberlere vericem ki herkes hakkını arasın böyle bi durumda...

Seni bezdirdim kusura bakma cahillik başa bela ama bu nasıl ne olarak kullanabilirim böyle ikili mi alayım tek li mi?Eki Görüntüle 2183343 Eki Görüntüle 2183344
Canim bunlar 260 lik cok buyuk ve eger camsa cok agar oluyo.1 yasindan sonra anca kullanirsin 120 likler yeterli bu kadar buyuk alma.6.aydan sonra biberonu kendi tutmaya basliyo hafif ve kucuk olmasi daha avantajli.120nin cami bile o kadar agar olmuyo.Ayrica 1 ay diyo yani 0+ baslikta alman gerekecek.ustelik mamayla beslenecek diye bisey yok bir tane kucuk 120 lik cam veya plastik biberon alsan baslanhic icin yeterli bence.

Çok teşekkür ederim canım sanırsın denizde boğuluyorum bilmediğim için saf saf o siteden öbürüne dolaşıp duruyorum sayende siparişini vericem inşallah artik

Doğurunca biter heralde canım inşallah :)) Allah yinede beterinden korusun bunlar güzel ilaçlar.. Öyle kafana göre bırakmasaydın keşke ben demir ilacını icemiyorum çünkü direk kusuyorum onun içinde serumla demir verdiler bu balık yağı olani da zorla içiyorum oda bulantı yapıyor doktorum çok önemli içmen gerek beyin gelişimi çocuğun gelişimi için demişti oyuzden içiyorum kuzum

Akşam iş çıkışı eşim baktı da avent gelmemiş bizim Migros’lara. Chicco’nun 0+ biberonunu söyledim alsın diye. Gelince baktım o da cam değilmiş, plastikmiş. Fiyatı 20 tl olunca iade etmiyim dedim ben de. Kullanacağı bile kesin değil zaten, elimizin altında bulunsun acil bir durum olursa diye. Olur da bebeğime sürekli mama vermem gerekirse de cam biberon alırım.
Bi indirimde emzik de alırsam bu ihtiyaçlarımızın da üstü çizilmiş olacak.

İyi düşünmüşsün canım. Bir tane elinin altında olsun da, düzenli kullanmak gerekirse ki inşallah gerekmez, o zaman cam filan alırsın ihtiyaca göre.

Tavsiyeleri tüketmişsin, dışarı çık yinede iyi gelir havan değişir

Hava çok sıcak malesef. Dışarısı yangın yeri. Bu aralar ekstra bunalımdayım zaten. Normalde de böyleyim stres olduğumda eve kapanırım. Hamilelik hava sıcaklıkları vs derken iyice kapnadım eve.

Zaten ekim annelerini takip ediyorum. Orda görüşlerine saygı duyduğum bir kaç anne var. Eylülde doğumları yaklaşanları merak ettim diye dolandım. Zaten çoğu banlanmış

Peki sen nasıl vakit geçiriyorsun cnm sürekli istirahat halindesin.

Ekim annelerine bende bakayım dedim bir ara, bebeklerle ilgili birşey yoktu çıktım, doğum o ay olursa girer bakarım, doğum hazırlığı her ay aynı nasılsa şimdiden bakmama gerek yok.
Uzanıp film izliyorum haberlere bakıyorum. Cok bir alternatifim yok ama ben severim evi de yalniz kalmayi da, hatta böylesi daha iyi ne kadar az insan o kadar az sinir stres

Bende ara ara iciyorum son tahlilimde masallah tum degerlerim iyiydi ben gorunce sok gecirdim adet gormeyince omrumde gormedigim zirveyi yasiyorum suan. Zaten cildim kirmizii al yanakliyim acayip hararetliyim degerler iyi cunku. Gozumu ilacla aciyorum biktim yani sabit ictigim magnezyum alerji hapi ve tsh hapi var. Onun disindakileri ara ara. Bazen demiri bazen vitamini bazen deviti iciyorum.

Doktor bana dogumdan sonrada devam edeceksin dedi. Malum lohusa donemi kan kaybi donemi e bide emziriyosan takviye gerekiyo. Icecez bakalim nereye kadar giderse

Son düzenleme:

Evde takılmayı bende çok severim. Evcimenimdir. Bu ara fazla evde kaldım o da geriyor. Haber mi sürekli aynı döngü o yüzden seyretmiyorum. Hep teldeyim bende. 2 günde biterdi şarjım. Şimdi günde iki defa doldurmaya başladım. Allah nasip ederse ekim annesiyim zaten. Yine bir can sıkıntısı ile kasımı takip etmeye başladım ve devam ettim.

Kafanda kuruyosun diye bisey degilki bu zaten psikolijik bi hastalik yani elimzde degil yasayan bilir seni o kadar iyi anliyorumki. Sen ona bu durumu yasayip zorluk ceken arkadaslar varmis diye bahset bence. Olmadi macun fln hazirla yedir haberi olmadan Ben bi de normal dogum yapicam kismet olursa. Simdi tekrar korkularim baslarsa dogumdan sonra hic olmaz. Bi de orda dikis olursa heralde 1 sene falan kapatrm kendimi. Bu durumu doktorumada anlatmadim daha. Cati muayenesine alirsa diye korkumdan soyleyemedim. İlk bebekte normal dogumu cok destekliyor benide cok motive ediyor cesaretlendiriyor ama bilmiyor adam tabi ne zorluklarla basa cikarak hamile kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…