Bizim de şansımıza yolumuzun üstündekinde yokmuş avent canım ya. Chicco, bebedor, wee vardı avent yoktu. İnternetten sipariş edeceğim ben, sanalmarkette vardı çünkü. Bi bana bi ablama artık
Küçük boy mu aliyorsunuz canım büyük boy mu biberonuBizim de şansımıza yolumuzun üstündekinde yokmuş avent canım ya. Chicco, bebedor, wee vardı avent yoktu. İnternetten sipariş edeceğim ben, sanalmarkette vardı çünkü. Bi bana bi ablama artık
Kizlar ben bu alttaki ufak biberondan aldim ama pek memnun kalmadim agzi kendiliginden gevsiyo ve cocuga cok buyuk geliyor bide aventin yine emzigini kullaniyorum yine ondan alicam 0 6 ayini cok memnunum yuzune asla kizarik ve iz yapmiyo hava delikleri bol oldugu icin alerji riski azaliyor ve dokusu bi harika emzigin tavsiye edrimBak ikisinin farki gorunuyo klasik olan.dr.brownski gibiEki Görüntüle 2183262 Eki Görüntüle 2183263
İnşallah canım :) Hepsini geçtim bunu bana yaşatan bu kötülüğü yapanların ikiside kadın !!! Yani hem cinslerim yaptı bunu bana, iş reklama gösterişe gelince kadın hakları diye ortalığı ayağa kaldırırlar ama icraata gelince kuyunu kazarlar. Walla büyük bir sabırla adaletin yerini bulacağı günü bekliyorum suratlarına tükürmek için. Ayrıca kesinlikle emsal davalara örnek olsun diye haberlere vericem ki herkes hakkını arasın böyle bi durumda...Başta sen olmak üzere burda bir sür hamilenin ahını aldılar ya bundan sonra işlerinin rastgideceğini hiç sanmıyorum canım. Yapılan çok büyük haksızlık ve sen hakkını alacaksın inşallah.
Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah :)
Ben de kaçırmayayım diye direkt verdim zaten siparişi canım, yarına teslimat ayarladım. Çok sağol haber verdiğin için, sen demesen ben aventleri görmemiştim vallaBugun son gunu indirimin siparisini ver o zaman hemen
120ml lik cam biberon sipariş ettik biz canımKüçük boy mu aliyorsunuz canım büyük boy mu biberonu
Canim bunlar 260 lik cok buyuk ve eger camsa cok agar oluyo.1 yasindan sonra anca kullanirsin 120 likler yeterli bu kadar buyuk alma.6.aydan sonra biberonu kendi tutmaya basliyo hafif ve kucuk olmasi daha avantajli.120nin cami bile o kadar agar olmuyo.Ayrica 1 ay diyo yani 0+ baslikta alman gerekecek.ustelik mamayla beslenecek diye bisey yok bir tane kucuk 120 lik cam veya plastik biberon alsan baslanhic icin yeterli bence.Seni bezdirdim kusura bakmacahillik başa bela ama bu nasıl ne olarak kullanabilirim böyle ikili mi alayım tek li mi?Eki Görüntüle 2183343 Eki Görüntüle 2183344
Çok teşekkür ederim canım sanırsın denizde boğuluyorum bilmediğim için saf saf o siteden öbürüne dolaşıp duruyorum sayende siparişini vericem inşallah artikCanim bunlar 260 lik cok buyuk ve eger camsa cok agar oluyo.1 yasindan sonra anca kullanirsin 120 likler yeterli bu kadar buyuk alma.6.aydan sonra biberonu kendi tutmaya basliyo hafif ve kucuk olmasi daha avantajli.120nin cami bile o kadar agar olmuyo.Ayrica 1 ay diyo yani 0+ baslikta alman gerekecek.ustelik mamayla beslenecek diye bisey yok bir tane kucuk 120 lik cam veya plastik biberon alsan baslanhic icin yeterli bence.
Doğurunca biter heralde canım inşallah :)) Allah yinede beterinden korusun bunlar güzel ilaçlar.. Öyle kafana göre bırakmasaydın keşke ben demir ilacını icemiyorum çünkü direk kusuyorum onun içinde serumla demir verdiler bu balık yağı olani da zorla içiyorum oda bulantı yapıyor doktorum çok önemli içmen gerek beyin gelişimi çocuğun gelişimi için demişti oyuzden içiyorum kuzumTum ilaclari kafama gore biraktim ben sanirim bezdimannemler kendilerine vinalac multivitamin siparis etti. Ben degil onlar hamile sanirsin omega flnda kullanirlar 365gun bende alayim bari dedim. Nette 33 tlye indirimdemiymis ne oyle aldik 3kutu. Decavit kabizlik yapiyo bende sevmedim. Hatta gecende doktor kullaniyo musun dedi evet dedim o ara tekrar baslamistim yalan da degil ama omega vermedi bana nedense balik yemiyor olmama ragmen neden acaba belki son ay verir. Onda da ocean plus almistim netten daha once duruyo kutularcaaa belki kullan derse onu kullanirim ne zaman bitcek bu ilaclar acabaaa
İyi düşünmüşsün canım. Bir tane elinin altında olsun da, düzenli kullanmak gerekirse ki inşallah gerekmez, o zaman cam filan alırsın ihtiyaca göre.Akşam iş çıkışı eşim baktı da avent gelmemiş bizim Migros’lara. Chicco’nun 0+ biberonunu söyledim alsın diye. Gelince baktım o da cam değilmiş, plastikmiş. Fiyatı 20 tl olunca iade etmiyim dedim ben de. Kullanacağı bile kesin değil zaten, elimizin altında bulunsun acil bir durum olursa diye. Olur da bebeğime sürekli mama vermem gerekirse de cam biberon alırım.
Bi indirimde emzik de alırsam bu ihtiyaçlarımızın da üstü çizilmiş olacak.
Tavsiyeleri tüketmişsin, dışarı çık yinede iyi gelir havan değişirÇok fena canım sıkılıyor cnm yaaben de ay ay geziyorum bir ara ağustosu da gezdim dizi film seyretmek istemiyorum kitap okuyamıyorum dışarı çıkasım yok ev işi hele hiç göresim yok. Mala bağladım iyice
Tavsiyeleri tüketmişsin, dışarı çık yinede iyi gelir havan değişir
Ekim annelerine bende bakayım dedim bir ara, bebeklerle ilgili birşey yoktu çıktım, doğum o ay olursa girer bakarım, doğum hazırlığı her ay aynı nasılsa şimdiden bakmama gerek yok.Hava çok sıcak malesef. Dışarısı yangın yeri. Bu aralar ekstra bunalımdayım zaten. Normalde de böyleyim stres olduğumda eve kapanırım. Hamilelik hava sıcaklıkları vs derken iyice kapnadım eve.
Zaten ekim annelerini takip ediyorum. Orda görüşlerine saygı duyduğum bir kaç anne var. Eylülde doğumları yaklaşanları merak ettim diye dolandım. Zaten çoğu banlanmış
Peki sen nasıl vakit geçiriyorsun cnm sürekli istirahat halindesin.
Doğurunca biter heralde canım inşallah :)) Allah yinede beterinden korusun bunlar güzel ilaçlar.. Öyle kafana göre bırakmasaydın keşke ben demir ilacını icemiyorum çünkü direk kusuyorum onun içinde serumla demir verdiler bu balık yağı olani da zorla içiyorum oda bulantı yapıyor doktorum çok önemli içmen gerek beyin gelişimi çocuğun gelişimi için demişti oyuzden içiyorum kuzum
Ekim annelerine bende bakayım dedim bir ara, bebeklerle ilgili birşey yoktu çıktım, doğum o ay olursa girer bakarım, doğum hazırlığı her ay aynı nasılsa şimdiden bakmama gerek yok.
Uzanıp film izliyorum haberlere bakıyorum. Cok bir alternatifim yok ama ben severim evi de yalniz kalmayi da, hatta böylesi daha iyi ne kadar az insan o kadar az sinir stres
Kafanda kuruyosun diye bisey degilki bu zaten psikolijik bi hastalik yani elimzde degil yasayan bilir seni o kadar iyi anliyorumki. Sen ona bu durumu yasayip zorluk ceken arkadaslar varmis diye bahset bence. Olmadi macun fln hazirla yedir haberi olmadanKızıyO bu kezde kafanda kuruyorsun bişey olmadığını kendin görüyosun niye başa dönelim diye . Son aya kadar olsun istiyorum ki ayda 1 bile olsa en azından özgüvenim gitmesin korkularım başlamasın 6 ay çok uzun bi süre sonuçta. Onlara da hak veriyorum tabi ki. Ama daha beter kasilicaz haberleri yok . Senin adına sevindim ikna etmeyi başarmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?