2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

ay inşallah pullubiber
benim kimse demiyo da eşim diyor
ama kırmak incitmek için değil, bana sevgi gösterirken tombiğim falan diyor, sonra da benim surat düşünce ama o kilo değil ki bebek var diyor
yine de her gün daha büyük olmaya alışamadım

Ben de evde göbeğime bak triplerine girince eşim göbek değil o bebek diyor.
Geçen gece gülmekten krize soktu beni. Bebek orda nefes alamıyormuş, öyle hayat mı olurmuş. “Çık artık kızım ordan, çık da nefes al yazık sana” diye göbeğime konuştu durdu nefesin tutuyor, “ben 1 dk bile duramıyorum o nasıl 9 ay duracak? Çıksın artık yeter” diyor

eşin çok komik ya
benimki de hareketlerinden ürperiyor.
işin ilginci bebek onun sesine çok tepki veriyor.
elini koyup konuşunca hemen o tarafa gelip tekmeliyor falan, eşim her defasında yerinden zıplıyor eyvah, ah vah diye diye
nasıl orada hareket edermiş, bebekle arasında sadece bir deri parçası varmış (karnımı kastediyor) olamazmış böyle bişey

Bi de bebeği onlar taşısalar karınlarında iyice çıldıracaklar demek ki
Bizim sıpa ben karnımı elime koyduğumda bile sakinleşiyor. Eşim ilk defa geçen gece hissetti, adamın nefesi kesildi. Sen mi yaptın o mu dedi, dedim sana karnımın içinden tekme atamam, ben değilim o bebek

Sen mi kapıdan sığmıyormuşsun Allah ım ya onların gözlerinde problem var galiba :)
Ben ÖnderAlpi göremiyorum nerde annesi :))

ay kızlar benm tosbikte öyle tepki mepki vermez. canı isteyince hareket eder. geçen akşam eşim maç izliyo dizime yattı kafası karnıma doğruydu. bizimki babasının kfasına doğru toplandı karnım yamuldu. görmeniz lazım çok hoşuma gitti :) eşim çekiniyo karnımı sevmeye konuşmaya. arada bi dokunuyo okadar :)

Benimki de normalde kıpır kıpırken eşim elimi koyduğunda duruyor. Adam 2-3 aydır ancak bir kaç kez hissedebildi. Dün gece uyurken baktım eli karnımda, garibanım bebek tepkisi bekliyor ama babaya naz yapıyor heralde biizimki.

Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah umarım oyle bır zaman da dogar kı küveze bile gerek kalmaz

Bizimki de baba aşığı şimdiden kapıdan girip ben geldim diyince başlıyor hareketlere sinir oluyorum :)))

Kendileri nasildi acaba
Artik insanlarin gozleri, vucuduyla para kazandigi icin hayati boyunca spor yapmis hamile mankenlerin 2kg alip dogum yapip dogumda 5 kg verip podyuma cikmasina oyle alistiki....kendileride oyleydiler diye hatirliyolar bizim gobekler o yuzden batiyo gozlerine....hele eltimin oglu 4.5kg dogmus ay benimki soyle tosundu boyle tosundu diye anlatiyo ayy evet dedim ne kötü dimi biliyosun lidyada 37 de 4 kgya yakin dogdu korkunc sismandi cok korktum seker hastasi v.s. olur diye ama cok sukur artik anneler bilincli saglikli besliyoruz cocuguna seker yediren cahil annemi kaldi zaten diye lafi bambaska bir yone cevirip adamın canı nasıl sıkılır ogretmis oldum cocuklari yemek yerine cikolata yedigi icin

Hahahaa süpersin ya, lafı gediğine oturtmak diye buna diyorlar herhalde :) Ama senin elti de hakediyor ne desen. Bu zamanda, bu imkanlar dahilinde böyle bilinçsiz çocuk yetiştirilir mi ya.

hahahha bana ilk gunddn beri ikiz diyorlar o nolcak asilamayla oldugu icin gelen giden ikizmi diye soruyor her asilama ikiz tutuyor bu bebeler galiba karnim buyufu gene eminmisinjz belki bitanezini doktor gormemistir diyorlar :) amannn buyuk iste karnim napim nasil sakliyim cocugumu demekki benim yapimda bu hemen karnim cikiyor :)

ben karnımı seviyorum ama bebekle hiç konuşmuyorum
ben çekiniyorum bizde de
eşim ise konuşuyor bi sürü şey anlatıyor, güzel kızım seni çok seviyorum vs bi sürü şeyler söylüyor. çocuk benden çok onu sevicek zaten belli oldu

28 i gordugum gun 7 ay dedim ben canim oyel gun hesabi falanyapmiyorum haftaya gore 7 sin iste :) sonra insanlarin kafasi karisiyor halami 6 diyorlaf :)

valla ya 2 aydır 6 diyorum artık ne hamilelikmiş bitmiyo diyecekler

YA ONU YERİM DÜN PARKTA DA BİŞEYLER DİYODU BIDIR BIDIR AMA ANLAMADIM KAÇ DEFA İZLEDİM BİLMEM
Ya babasina bitane cicekli bez ayakkabi aldirmis pazar gunu,sadece onlari giyiyo :) dun yagmur yagiyo diye ustune kalin mont giydi hava 37 derece ama cikarmiyoda altinda da bez ayakkabi onuda cikartmiyo sabah toka seciyo kiyafetine tutuyo bakiyo ayni renkmi diye daha 2 yasina gelmeden basladi...yandik neyse oglanlarin bu derdi yok ne giydirsek giyer gezerler...diye umuyorum bilmeden konusmiym yine

yaa benimkiler resmen ask yasiyorlar yaa olamaz boylr biseyy esim elini koyuyor basliyor konusmaya vur kizim hadi vur diyor oda essek sipasi tam elinin oldugu yere vuruyor diyorum butun gun gonusuyorum bana boylr tepki yok hele sesini duymasin yaa bu kadar tepki olurmu bilemiyorum ama :)

aynen kuzum oyle diyorlar artik:) ben suan 7 bucuk byligim diyorum 1 bucuk ay kaldi :) kendimde son 2 haftayi saymadigim icin oyle boyle gececek diye dusunuyorhm cunku :)

Hahahaa süpersin ya, lafı gediğine oturtmak diye buna diyorlar herhalde :) Ama senin elti de hakediyor ne desen. Bu zamanda, bu imkanlar dahilinde böyle bilinçsiz çocuk yetiştirilir mi ya.
Valla inan kimseyi elestirmiyorum isteyen istedigini yedirsin....ama yani hamileyim o da iki tane dogurmus gercekten 15 20 kgda almis olabilirdim ve bu soyledikleri beni uzuyoda olabilirdi....kadin kadina bunu soylermi hic dusunmezmi...haketti valla gozunun icine baka baka cahil demis oldum..cevapta veremedi neyi savuncakki evet ben 3 5 ogun paketli gida veriyorum cokda saglikli oldugunu dusunuyorum diycek hali yok ya susup oturdu iste

valla bende konuşamıyorum eşimde konuşamıyo. 2 kelime etsem tıkanıyorum. eşimde konuşmaz sevmez öyle.. kız çocuklar babacı oluyo ya normaldir :) bizim bi arkadaşta diyo eşim kapıdan girer girmez hareket etmeye başlıyo diye. bizimki çok yavaş anacım zor hareket ediyo :))
yaa şapşikk çok süslü çok.. tokasını yesinler onun. bence şaşırdım dün üstündekileri görünce yağmuru farkettim ama .
bence zamani erkekleri kızlardan fena olacak yanacaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…