yaaa ayniyizz benimkide oylee bende sinir oluyorum cookk :) ilk zamanlar pek tepmi vermiyordu esime dalga geciyrodum seni sevmicek enerjini sevmedi falab diyee simdi sam tersi oldu adam artik bana diyor bak gor gor en cok kimi sevcek diyor :)Bizimki de baba aşığı şimdiden kapıdan girip ben geldim diyince başlıyor hareketlere sinir oluyorum :)))
Tesekkurederiz teyzeleriayyy bende oylee resmen .bayiliyorum lidyaya :)pullubiber
ahhh oyle kuzumm rabbim saglikli dihhatli anali babali hayirli evlatlar yetistirmeyi nasp etsin insaallh :)Tesekkurederiz teyzelerievlat cok guzel sey az kaldi 2 3 aya evinize bambaska bir ask geliyo :)
Bizim ailede çok ikiz var, o yüzden ilk hamile kaldığımda herkes bana da ikiz mi ? diye soruyordu. Ben bile tereddüt ettim, doktor bir şey demedi ama görmemiş olabilir mi diye :) Şimdi de karnım büyük diye diyorlar işte. Her dönem söylenecek bir lafı var milletin.hahahha bana ilk gunddn beri ikiz diyorlar o nolcak asilamayla oldugu icin gelen giden ikizmi diye soruyor her asilama ikiz tutuyor bu bebeler galiba karnim buyufu gene eminmisinjz belki bitanezini doktor gormemistir diyorlar :) amannn buyuk iste karnim napim nasil sakliyim cocugumu demekki benim yapimda bu hemen karnim cikiyor :)
Kuzenimimde erkek, bir sabah snopyli corabi kirliymis onu giymezsem okula gitmem diye agladigini gormustum ama lidya kadar kılık kıyafet secmiyodu diye hatirliyorum...aman o halleride cok tatli ya seçerlerse de ne istiyolarsa giydiririz dun benimkide deli sarayli gibi geziyodu napalimvalla bende konuşamıyorum eşimde konuşamıyo. 2 kelime etsem tıkanıyorum. eşimde konuşmaz sevmez öyle.. kız çocuklar babacı oluyo ya normaldir :) bizim bi arkadaşta diyo eşim kapıdan girer girmez hareket etmeye başlıyo diye. bizimki çok yavaş anacım zor hareket ediyo :))
yaa şapşikk çok süslü çok.. tokasını yesinler onun. bence şaşırdım dün üstündekileri görünce yağmuru farkettim ama .
bence zamani erkekleri kızlardan fena olacak yanacaz :)))
Aminahhh oyle kuzumm rabbim saglikli dihhatli anali babali hayirli evlatlar yetistirmeyi nasp etsin insaallh :)
Ya babasina bitane cicekli bez ayakkabi aldirmis pazar gunu,sadece onlari giyiyo :) dun yagmur yagiyo diye ustune kalin mont giydi hava 37 derece ama cikarmiyoda altinda da bez ayakkabi onuda cikartmiyosabah toka seciyo kiyafetine tutuyo bakiyo ayni renkmi diye daha 2 yasina gelmeden basladi...yandik neyse oglanlarin bu derdi yok ne giydirsek giyer gezerler...diye umuyorum bilmeden konusmiym yine
Sebiss ya lidya da oyleydi :) ama simdi oyle guzelki onlari seyretmek.babasini oturtuyo kucucuk fincanlarla cay servisi yapip adami saatlerce oynatiyoBizimki de baba aşığı şimdiden kapıdan girip ben geldim diyince başlıyor hareketlere sinir oluyorum :)))
Ah bacım bu iki yaş sendromundan önce ne güzel ne bulsa giyerdi şimdi beyefendi takmış kafayı kırmızıya turuncuyaha bugün de çıplak gezecekmis kıyafet giydiremedim kaç gündür atesliydi ya alıştı heralde çıplak gezmeye
Benimki de normalde kıpır kıpırken eşim elimi koyduğunda duruyor. Adam 2-3 aydır ancak bir kaç kez hissedebildi. Dün gece uyurken baktım eli karnımda, garibanım bebek tepkisi bekliyor ama babaya naz yapıyor heralde biizimki.
OLUR VALLA KUZUM İNANIRIMyaa benimkiler resmen ask yasiyorlar yaa olamaz boylr biseyy esim elini koyuyor basliyor konusmaya vur kizim hadi vur diyor oda essek sipasi tam elinin oldugu yere vuruyor diyorum butun gun gonusuyorum bana boylr tepki yok hele sesini duymasin yaa bu kadar tepki olurmu bilemiyorum ama :)
YAAA HAHAHAH ÇOK GÜLDÜM ŞUAN SALİHE MAŞALLAHAh bacım bu iki yaş sendromundan önce ne güzel ne bulsa giyerdi şimdi beyefendi takmış kafayı kırmızıya turuncuyaha bugün de çıplak gezecekmis kıyafet giydiremedim kaç gündür atesliydi ya alıştı heralde çıplak gezmeye
OLUR VALLA KUZUM İNANIRIM
YAAA HAHAHAH ÇOK GÜLDÜM ŞUAN SALİHE MAŞALLAH
aynenn oylee dogurucam ikinainin arasini cok acma beraber buyurler diycekler gelecegi gorebiliyorum sindiden :)Bizim ailede çok ikiz var, o yüzden ilk hamile kaldığımda herkes bana da ikiz mi ? diye soruyordu. Ben bile tereddüt ettim, doktor bir şey demedi ama görmemiş olabilir mi diye :) Şimdi de karnım büyük diye diyorlar işte. Her dönem söylenecek bir lafı var milletin.
Simdi ben arayi cok acmadan dogurmus oluyorum bakim ondan sonra ne kaliyo daha nediycekler merak ediyorum...aynenn oylee dogurucam ikinainin arasini cok acma beraber buyurler diycekler gelecegi gorebiliyorum sindiden :)
yaa kurban olurm sana yorma kendini hamile hamile düşünmen yeterSimdi aşıya gidiyorum ordan ahsapciya gidicem bakim sizinkilere isim bulursam alip gondercem
2 yusuf
Ege
Ada
Betul
Zeynep lina
Daha isim bilmediklerimizde var gerci neyse bunlardan bulabildiklerimin panosunu ben yapcam,ışığınıda kocaniz yapsin :)
Ebeyi aradim yarin gel aşıya dedi yarina kaldi zaten.kiz ne yorcam arkadasa yaptim 1 saatte bitti kurudu bileyaa kurban olurm sana yorma kendini hamile hamile düşünmen yeter
belki bana da der içeceksin diye çünkü benim kan değerlerim yerlerde demir hapı kullanamadığım içinde demir takviyesi verdi serumla yetmeyebilir yani bakalım kısmet içilmesi gerekiyorsa içeriz artıkBende ara ara iciyorum son tahlilimde masallah tum degerlerim iyiydi ben gorunce sok gecirdim adet gormeyince omrumde gormedigim zirveyi yasiyorum suan. Zaten cildim kirmizii al yanakliyim acayip hararetliyim degerler iyi cunku. Gozumu ilacla aciyorum biktim yani sabit ictigim magnezyum alerji hapi ve tsh hapi var. Onun disindakileri ara ara. Bazen demiri bazen vitamini bazen deviti iciyorum.
Doktor bana dogumdan sonrada devam edeceksin dedi. Malum lohusa donemi kan kaybi donemi e bide emziriyosan takviye gerekiyo. Icecez bakalim nereye kadar giderse
Ya eskiden olsa imkansız derdim çünkü adam dünyanın en öküz tipidir asker ya bide duygu ifadesi sıfır.ama şimdi eli sürekli karnimda bişey yaparken kızıyor dur ben yaparım taşırım vs.odasına o karar verdi o baktı ki hayatta bulaşmaz o işlere düşün ev taşınacak sebis kamyoncuyu ara hamal bul ev bak :)) sanırım kızım babasını insan olma yolunda eğitiyor :)Sebiss ya lidya da oyleydi :) ama simdi oyle guzelki onlari seyretmek.babasini oturtuyo kucucuk fincanlarla cay servisi yapip adami saatlerce oynatiyobide eliyle besliyo,kendi yerken babasi yemezse mamani ye diye azarliyo :) pazar gunu migrosa gittiler sözde adami hmye sokmus kendine ayakkabi toka canta aldirmis
Napiym istedi aldim diyo cok guzel onlari oyle seyretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?