2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk

Canım hunnap diye bı meyvenin şekere iyi geldiğini duymuştum doktora danışıp dene istersen. Bir de ictigin suya kabuk tarcin koyabilirsin.
Yemek saatlerin nasıl? Araya çok vakit koymaman gerek

Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk

Canım sakin ol stres yapma daha çok tetikliyorsun bu şekilde.
Şöyle düşün gebelik şekeri ve geçicek az kaldı canım.
İğne vermedi mi doktor ona rağmen mi düşmüyor?

ay bende evde duramam biliyomusun. basıyolar beni evde resmen. 4gün evde kalayım fenalaşırım mideme falan vurur krize girerim o derece yada temizlik krizine girerim o daha beter

Senin gibi bir arkadaşım vardı cnm. Sabaha bir plan öğleden sonra bir plan akşama misafir ağırlardı. Aayy o tempoyu da ben kaldıramam.
Benim biraz mecburiyetten de oldu cnm. Hastalıklar sağolsun. Romatizmadan felçli gibi yattığımı bilirim aylarca. Üstüne panik atak sokağa çıkamıyordum. Karşıdan karşıya geçemezdim. En ufak bir kalabalıkta ataklar başlardı. Eve de hiç kimseyi istmezdim. O yüzden hep derim Allah beden sağlığının yanında ruh sağlığı da versin Derken alışkanlık oldu ben de.

Canım çok güldüm senin süslü hanımın yaptıklarına. Anneme okudum, bir de onunla güldük

işte o benim. ya gezicem dolaşcam ya misafir ağırlıycam.
tabi seni evde kalmaya zorlayan şeyler olmuş ondan alışmışsın. ben iş okul derken hep ev dışındydım evde durmamaya alıştım. evlennce bile zor durdum çalışmadan

Oww 7 mi erkenci kuş desene :))))
Bizimkide özellikle telefonda konuşurken eteklerime dolanır bişeyler ister can sıkıntısı işte ilgi bekliyorlar, bence de kardeşleri gelince onlarla oyalanırlar bize sarmazlar en azından

Evet bizimkide bi yere toplanınca çok komik oluyor poposudur belki diyip bi kaç tane şaplatıyorum

kardeşine sarması daha fena bence
maşallah senin oğlan ne kadar yakışıklıymışş

Evet bizimkide bi yere toplanınca çok komik oluyor poposudur belki diyip bi kaç tane şaplatıyorum
bende 2 gündür farkediyorum yan yatıyo heralde iki taraf sert oluyo. dün sağ tarafımda minnak minnak bişeyler hissettim galiba ayaklarıydı. ben iki tarafıda pıtpıtlıyorum yer değiştiriyo. inşallah kafasına kafasına vurmuyorumdur

Aman canım stres yapma, stres de yükseltebilir şekerini... Doktoruna sor önce tabi ama 1,5 veya 2 litrelik sürahiye bi çubuk tarçın atsan şekeri dengeleme açısından vücuda yardımcı olur...

ayni ya...ben bu evi tuttugumda evi tasininca gordu sadece emlakciya para odemeye ve imzaya ugradi...cumartesi o calisirken tasindik aksamustu gelip nakliyenin parasini odedi,asagidan beni ariyo kacinci kat diye ama simdi pinterestten oyun evi filan bakiyo,köye tasiniyoruzda nisanda bahceye oyin evi kim havuzu yapcakmis...cocuklarin banyosu ayri olcakmis kizina hello kity kafasi ayna bulmus banyoya...iki odayi birbirine baglayan ayri veranda olcakmis kapali orasi oyun odasi olcakmis.... ya 5 aralikta dogum yaptim 27 kasimda almistik yatagini o da yani lutfetti gittik aldik artik...buyudukce iletisimleri arttikca dahada baska bir adama donusmeye basladi.kız babasi olmak diye bisey varmis.

o zamanda 3. yu yap derler kuzum :) bu milletin agzi kapanmaz :) bari 3 tane olsun cok kardes iyidir falan derler :))
Allah kismet ederse cocuk esirgemeye basvurumuzu yaptik incelemeye geldiler olumlu gecti yedek listeye alindik ama nisanda koye tasincagimiz icin tekrar incelemeye gelcekler insallah bir olumsuzluk olmaz Allah izin veririse 3.numarali kuzumuzda yuvadan gelcek insallah evimize.. bakalim liste uzun cook beklenen isler cok uzun surecler insallah alabiliriz kuzumuzu ordan...tabi onlar biliyorlar bunu,gereksiz yoruma kapali cunku bu konu olurda canimi sıkacak birsey soylerlerse karsilarinda bambaska bir ceylan bulurlar.girtlaklarini sıkarim bu sefer buyuk filan demem eşimde çok net anladigi icin bunu sakliyo sirrimizi

Canim bikere daha anlatmistim ya ellerimde uyusma oluyor diye o korkulcak bisey degil karpel tunel sendromu diye geciyo dogimdan itibaren geciyo benimde korayda sol ayagim siserdi bitanesi hic sismezdi ama dr um onemsemedi cokta korkma canim uyusmalardan yani

9 da yatiyo 7 de kalkiyo babasini geciriyo,kapida kendini opturuyo baybay baba diyip dan diye kapiyo kapiyi :)
Erkenden postaliyorum bende onu krese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…