Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk
hem kilo alımı olarak hemde hafta olrak aynıyız seninle bende 8 kilo almışım en son 7 kiloydum 3 haftada 1 kilo almısım :)ben 8 kilo almışımmmm
kocaman oldum,
28+5 bugün
artık 7 aylık oldu mu?
Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk
o zamanda 3. yu yap derler kuzum :) bu milletin agzi kapanmaz :) bari 3 tane olsun cok kardes iyidir falan derler :))Simdi ben arayi cok acmadan dogurmus oluyorum bakim ondan sonra ne kaliyo daha nediycekler merak ediyorum...
ay bende evde duramam biliyomusun. basıyolar beni evde resmen. 4gün evde kalayım fenalaşırım mideme falan vurur krize girerim o dereceyada temizlik krizine girerim o daha beter
Canım çok güldüm senin süslü hanımın yaptıklarına. Anneme okudum, bir de onunla güldükSebiss ya lidya da oyleydi :) ama simdi oyle guzelki onlari seyretmek.babasini oturtuyo kucucuk fincanlarla cay servisi yapip adami saatlerce oynatiyobide eliyle besliyo,kendi yerken babasi yemezse mamani ye diye azarliyo :) pazar gunu migrosa gittiler sözde adami hmye sokmus kendine ayakkabi toka canta aldirmis
Napiym istedi aldim diyo cok guzel onlari oyle seyretmek
işte o benim. ya gezicem dolaşcam ya misafir ağırlıycam.Senin gibi bir arkadaşım vardı cnm. Sabaha bir plan öğleden sonra bir plan akşama misafir ağırlardı. Aayy o tempoyu da ben kaldıramam.
Benim biraz mecburiyetten de oldu cnm. Hastalıklar sağolsun. Romatizmadan felçli gibi yattığımı bilirim aylarca. Üstüne panik atak sokağa çıkamıyordum. Karşıdan karşıya geçemezdim. En ufak bir kalabalıkta ataklar başlardı. Eve de hiç kimseyi istmezdim. O yüzden hep derim Allah beden sağlığının yanında ruh sağlığı da versinDerken alışkanlık oldu ben de.
Oww 7 mi erkenci kuş desene :))))Kizim sabah 7 den beri anne bak liyda anne bak liyda anne bak liyda diyip duruyo mesela :) kafayi kendiyle bozmus durumda bu aradevamli kendiyle ilgili biseyler gosteriyo Allah eksikliklerini gostermesin ya iki tane olunca daha guzel olcaklar evde bicir bicir
Evet bizimkide bi yere toplanınca çok komik oluyor poposudur belki diyip bi kaç tane şaplatıyorumay kızlar benm tosbikte öyle tepki mepki vermez. canı isteyince hareket eder. geçen akşam eşim maç izliyo dizime yattı kafası karnıma doğruydu. bizimki babasının kfasına doğru toplandı karnım yamuldu. görmeniz lazım çok hoşuma gitti :) eşim çekiniyo karnımı sevmeye konuşmaya. arada bi dokunuyo okadar :)
kardeşine sarması daha fena benceOww 7 mi erkenci kuş desene :))))
Bizimkide özellikle telefonda konuşurken eteklerime dolanır bişeyler ister can sıkıntısı işte ilgi bekliyorlar, bence de kardeşleri gelince onlarla oyalanırlar bize sarmazlar en azından
bende 2 gündür farkediyorum yan yatıyo heralde iki taraf sert oluyo. dün sağ tarafımda minnak minnak bişeyler hissettim galiba ayaklarıydı. ben iki tarafıda pıtpıtlıyorum yer değiştiriyo. inşallah kafasına kafasına vurmuyorumdurEvet bizimkide bi yere toplanınca çok komik oluyor poposudur belki diyip bi kaç tane şaplatıyorum
Aman canım stres yapma, stres de yükseltebilir şekerini... Doktoruna sor önce tabi ama 1,5 veya 2 litrelik sürahiye bi çubuk tarçın atsan şekeri dengeleme açısından vücuda yardımcı olur...Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk
Oda doğru bide birbirlerine karşı cinskardeşine sarması daha fena bence
maşallah senin oğlan ne kadar yakışıklıymışş
Ya eskiden olsa imkansız derdim çünkü adam dünyanın en öküz tipidir asker ya bide duygu ifadesi sıfır.ama şimdi eli sürekli karnimda bişey yaparken kızıyor dur ben yaparım taşırım vs.odasına o karar verdi o baktı ki hayatta bulaşmaz o işlere düşün ev taşınacak sebis kamyoncuyu ara hamal bul ev bak :)) sanırım kızım babasını insan olma yolunda eğitiyor :)
amin canım inşallah :)Oda doğru bide birbirlerine karşı cins
Saol canım darısı başınıza inşallah :))))
Allah kismet ederse cocuk esirgemeye basvurumuzu yaptik incelemeye geldiler olumlu gecti yedek listeye alindik ama nisanda koye tasincagimiz icin tekrar incelemeye gelcekler insallah bir olumsuzluk olmazo zamanda 3. yu yap derler kuzum :) bu milletin agzi kapanmaz :) bari 3 tane olsun cok kardes iyidir falan derler :))
Betül hanimida gorcez...seneye anlatirsin artik maceralariniziCanım çok güldüm senin süslü hanımın yaptıklarına. Anneme okudum, bir de onunla güldük
Canim bikere daha anlatmistim ya ellerimde uyusma oluyor diye o korkulcak bisey degil karpel tunel sendromu diye geciyo dogimdan itibaren geciyo benimde korayda sol ayagim siserdi bitanesi hic sismezdi ama dr um onemsemedi cokta korkma canim uyusmalardan yaniellerimde uyuşmalar oluyo canım ya bide sol ayağım tabiki daha fazla şiş. babamın tansiyon aletini aldım 1hafta takip edicem bakalım ne olacak.. en kötü doktora sorup gözükürüm kardiyolojiye
yok canım ya şu sıralar iş yok 2 gündür boş boş oturduk resmn. bugün patron gelecek mobbing başlayacak...
bende gemi kadar oldum ama bebek öyle kilolu değil. hatta maşallah pullumun Önderalp bizden ufak olmasına rağmen bizim tosbağdan fazlaydı kilosu
bebeğin kilosunun anneyle alakası yok yani yoksa benimki de bana istinaden bi tekne bi kayık olurdu
9 da yatiyo 7 de kalkiyo babasini geciriyo,kapida kendini opturuyo baybay baba diyip dan diye kapiyo kapiyi :)Oww 7 mi erkenci kuş desene :))))
Bizimkide özellikle telefonda konuşurken eteklerime dolanır bişeyler ister can sıkıntısı işte ilgi bekliyorlar, bence de kardeşleri gelince onlarla oyalanırlar bize sarmazlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?