- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Ya babasina bitane cicekli bez ayakkabi aldirmis pazar gunu,sadece onlari giyiyo :) dun yagmur yagiyo diye ustune kalin mont giydi hava 37 derece ama cikarmiyoda altinda da bez ayakkabi onuda cikartmiyosabah toka seciyo kiyafetine tutuyo bakiyo ayni renkmi diye daha 2 yasina gelmeden basladi...yandik neyse oglanlarin bu derdi yok ne giydirsek giyer gezerler...diye umuyorum bilmeden konusmiym yine
aynen canım ablamda olmuştu o karpel tünel sendromunu ondan korkmuyorumda sağlık ocağındaki korkuttu beni. demek sende de aynı şeyler olurdu. bakalım kendi doktorum ne diyecek bilmiyorum duruma göre bakıcam artıkCanim bikere daha anlatmistim ya ellerimde uyusma oluyor diye o korkulcak bisey degil karpel tunel sendromu diye geciyo dogimdan itibaren geciyo benimde korayda sol ayagim siserdi bitanesi hic sismezdi ama dr um onemsemedi cokta korkma canim uyusmalardan yani
Ben de lidyada serumla beslendigim icin sekerimin diyetle dusme ihtimali olmadigi icin insulin kullandim.dunyanin sonu degil lutfen kendini strese sokma doktorun senin icin en dogru karari verir.sterste sekerini yukseltir kendine bunu yapma,demekki bundan sonraki hayatinda daha saglikli beslenip vucuduna daha cok ozen gostereceksin....Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk
belki bana da der içeceksin diye çünkü benim kan değerlerim yerlerde demir hapı kullanamadığım içinde demir takviyesi verdi serumla yetmeyebilir yani bakalım kısmet içilmesi gerekiyorsa içeriz artık
AminAllahım bayılıyorum kız çocuklarının bu süslerine. Rabbim güzel yazılar yazsın minnoş kuzuna neşesi gülümsemesi hiç eksik olmasın inşallah.
Yaaa bende aliym cok tesekkurler,bulantidan hic bisey icmiyorum ben demir gümlemis tabiOreferon kullanmani tavsiye ederim. Cok dusukse gunde 2 tane kullan. Bagirsakta cozunen bi hap mideye dokunmuyo ve bulandirmiyor pahali filan da degil. Ben onu kullaniyorum cokr ahat hic bulanti yasamadim. Bana ferrum fort verdi 1 gunde bulanti cikarma tekrar basladi. Bende degistirdim hemen hamilelerde sikintisi da yok. Tavsiye ederim. Benimde demir yerlerdeydi depolar fln bostu simdi masallahim var
Aminsaglikli guler yuzlu olsunlar mutlu olsunlar,geriye donup bakinca cocuklugumu doya doya yasadim cok guzeldi desinler daha ne isteriz anne baba olarak
cuma günü doktora gidicem canım sorim bakalım bugünde sağlık ocagına gittim tahlillerim için sonuçları ne çıkacak bakalım... Belki düzelme olmuştur. Tabi inşallah :)Oreferon kullanmani tavsiye ederim. Cok dusukse gunde 2 tane kullan. Bagirsakta cozunen bi hap mideye dokunmuyo ve bulandirmiyor pahali filan da degil. Ben onu kullaniyorum cokr ahat hic bulanti yasamadim. Bana ferrum fort verdi 1 gunde bulanti cikarma tekrar basladi. Bende degistirdim hemen hamilelerde sikintisi da yok. Tavsiye ederim. Benimde demir yerlerdeydi depolar fln bostu simdi masallahim var
Ohh miss ne güzel maşallah ona9 da yatiyo 7 de kalkiyo babasini geciriyo,kapida kendini opturuyo baybay baba diyip dan diye kapiyo kapiyi :)
Erkenden postaliyorum bende onu krese :)
cuma günü doktora gidicem canım sorim bakalım bugünde sağlık ocagına gittim tahlillerim için sonuçları ne çıkacak bakalım... Belki düzelme olmuştur. Tabi inşallah :)
canım miracles bebeğini kaybetti dye hatılıyorum veda etmişti
Yaaa bende aliym cok tesekkurler,bulantidan hic bisey icmiyorum ben demir gümlemis tabi
Aa ben onu baskasiyla karistirdimcanım miracles bebeğini kaybetti dye hatılıyorum veda etmişti
Kesinlikle canım kız babası olmak diye bişey var. Bizimkide ölüyo kızlarına. Ben daha otoriterim ama babalarından da çekinirler. Adam geçen gece saat 11 de evden gidiyo, nereye dedim, kızlara sürprizim var dedi. Plasmacar diye bişey almış. Adını bile bilmiyodum o ana kadar. Ben oyuncak ayıklıyorum veriyorum başka çocuklara, onlar gidiyorlar yenilerini ekliyolarayni ya...ben bu evi tuttugumda evi tasininca gordu sadece emlakciya para odemeye ve imzaya ugradi...cumartesi o calisirken tasindik aksamustu gelip nakliyenin parasini odedi,asagidan beni ariyo kacinci kat diye ama simdi pinterestten oyun evi filan bakiyo,köye tasiniyoruzda nisanda bahceye oyin evi kim havuzu yapcakmis...cocuklarin banyosu ayri olcakmis kizina hello kity kafasi ayna bulmus banyoya...iki odayi birbirine baglayan ayri veranda olcakmis kapali orasi oyun odasi olcakmis.... ya 5 aralikta dogum yaptim 27 kasimda almistik yatagini o da yani lutfetti gittik aldik artik...buyudukce iletisimleri arttikca dahada baska bir adama donusmeye basladi.kız babasi olmak diye bisey varmis.
Kesinlikle canım kız babası olmak diye bişey var. Bizimkide ölüyo kızlarına. Ben daha otoriterim ama babalarından da çekinirler. Adam geçen gece saat 11 de evden gidiyo, nereye dedim, kızlara sürprizim var dedi. Plasmacar diye bişey almış. Adını bile bilmiyodum o ana kadar. Ben oyuncak ayıklıyorum veriyorum başka çocuklara, onlar gidiyorlar yenilerini ekliyolarüçüne karşı tek başıma savaşıyorum resmen
Doğru diyorsun tatildeyim ailemin evindeyim iki aydır yatıyorum sadece dr kıntrollerine izmire gidiyorum.birçogunuzun yaşadığı eş kaynana sıkıntısının hiçbirisini yaşamadığım için sizleride olumsuz etkilemek istemedim açıkcası ondan çekimser kaldım çoğu zamanKIZ ARADA GİRSENE SOHBETE. BİZ BİLİYOZ BİLMİYOZ YAZIYOZ DİMİ KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?