2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Allahım bayılıyorum kız çocuklarının bu süslerine. Rabbim güzel yazılar yazsın minnoş kuzuna neşesi gülümsemesi hiç eksik olmasın inşallah.

aynen canım ablamda olmuştu o karpel tünel sendromunu ondan korkmuyorumda sağlık ocağındaki korkuttu beni. demek sende de aynı şeyler olurdu. bakalım kendi doktorum ne diyecek bilmiyorum duruma göre bakıcam artık

Kizlarrr diyetim dışında bir lokma bişey yemiyorum ama şeker yine yukseliyo Allah'ım oturup ağlıycam artikk
Ben de lidyada serumla beslendigim icin sekerimin diyetle dusme ihtimali olmadigi icin insulin kullandim.dunyanin sonu degil lutfen kendini strese sokma doktorun senin icin en dogru karari verir.sterste sekerini yukseltir kendine bunu yapma,demekki bundan sonraki hayatinda daha saglikli beslenip vucuduna daha cok ozen gostereceksin....

belki bana da der içeceksin diye çünkü benim kan değerlerim yerlerde demir hapı kullanamadığım içinde demir takviyesi verdi serumla yetmeyebilir yani bakalım kısmet içilmesi gerekiyorsa içeriz artık

Oreferon kullanmani tavsiye ederim. Cok dusukse gunde 2 tane kullan. Bagirsakta cozunen bi hap mideye dokunmuyo ve bulandirmiyor pahali filan da degil. Ben onu kullaniyorum cokr ahat hic bulanti yasamadim. Bana ferrum fort verdi 1 gunde bulanti cikarma tekrar basladi. Bende degistirdim hemen hamilelerde sikintisi da yok. Tavsiye ederim. Benimde demir yerlerdeydi depolar fln bostu simdi masallahim var

Allahım bayılıyorum kız çocuklarının bu süslerine. Rabbim güzel yazılar yazsın minnoş kuzuna neşesi gülümsemesi hiç eksik olmasın inşallah.
Amin saglikli guler yuzlu olsunlar mutlu olsunlar,geriye donup bakinca cocuklugumu doya doya yasadim cok guzeldi desinler daha ne isteriz anne baba olarak

Yaaa bende aliym cok tesekkurler,bulantidan hic bisey icmiyorum ben demir gümlemis tabi

Amin saglikli guler yuzlu olsunlar mutlu olsunlar,geriye donup bakinca cocuklugumu doya doya yasadim cok guzeldi desinler daha ne isteriz anne baba olarak

Kesinlikle. Ben neşeli çocuklara bayılıyorum . Kimisi de çok agresif mutsuz oluyo . Işte o zaman kendime hep hatırlatıyorum önemli olan doğurmak değil iyi sağlıklı mutlu yetiştirebilmek diye.

cuma günü doktora gidicem canım sorim bakalım bugünde sağlık ocagına gittim tahlillerim için sonuçları ne çıkacak bakalım... Belki düzelme olmuştur. Tabi inşallah :)

Kesinlikle canım kız babası olmak diye bişey var. Bizimkide ölüyo kızlarına. Ben daha otoriterim ama babalarından da çekinirler. Adam geçen gece saat 11 de evden gidiyo, nereye dedim, kızlara sürprizim var dedi. Plasmacar diye bişey almış. Adını bile bilmiyodum o ana kadar. Ben oyuncak ayıklıyorum veriyorum başka çocuklara, onlar gidiyorlar yenilerini ekliyolar üçüne karşı tek başıma savaşıyorum resmen

Canım sen yazınca aklıma geldi göğsün nasıl oldu ağrıyor mu hala?

KIZ ARADA GİRSENE SOHBETE. BİZ BİLİYOZ BİLMİYOZ YAZIYOZ DİMİ KIZLAR
Doğru diyorsun tatildeyim ailemin evindeyim iki aydır yatıyorum sadece dr kıntrollerine izmire gidiyorum.birçogunuzun yaşadığı eş kaynana sıkıntısının hiçbirisini yaşamadığım için sizleride olumsuz etkilemek istemedim açıkcası ondan çekimser kaldım çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…