- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
olsun canım hepimiz aynı şeyleri yaşamıyoruz ki sonuçta. oooh ne güzel tatildesin demek. bebiş nasıl sen nasılsın ?Doğru diyorsun tatildeyim ailemin evindeyim iki aydır yatıyorum sadece dr kıntrollerine izmire gidiyorum.birçogunuzun yaşadığı eş kaynana sıkıntısının hiçbirisini yaşamadığım için sizleride olumsuz etkilemek istemedim açıkcası ondan çekimser kaldım çoğu zaman
Kesinlikle canım kız babası olmak diye bişey var. Bizimkide ölüyo kızlarına. Ben daha otoriterim ama babalarından da çekinirler. Adam geçen gece saat 11 de evden gidiyo, nereye dedim, kızlara sürprizim var dedi. Plasmacar diye bişey almış. Adını bile bilmiyodum o ana kadar. Ben oyuncak ayıklıyorum veriyorum başka çocuklara, onlar gidiyorlar yenilerini ekliyolarüçüne karşı tek başıma savaşıyorum resmen
Oh ne guzel ne mutlu sana :)Doğru diyorsun tatildeyim ailemin evindeyim iki aydır yatıyorum sadece dr kıntrollerine izmire gidiyorum.birçogunuzun yaşadığı eş kaynana sıkıntısının hiçbirisini yaşamadığım için sizleride olumsuz etkilemek istemedim açıkcası ondan çekimser kaldım çoğu zaman
Bebişte iyi ben mide yanması ve arada kusma dışında gayet iyiyim başka hamilelik sıkıntısı yaşamıyorum.tahmini Doğum tarihim 22 kasım ama bebiş 2 hafta önden gidiyor.olsun canım hepimiz aynı şeyleri yaşamıyoruz ki sonuçta. oooh ne güzel tatildesin demek. bebiş nasıl sen nasılsın ?
Ara ara acıyo canım hala. Damarlar genişliyo heralde diye düşünüyorum artık.Canım sen yazınca aklıma geldi göğsün nasıl oldu ağrıyor mu hala?
Hele ben herr lafin icindeyimKIZ ARADA GİRSENE SOHBETE. BİZ BİLİYOZ BİLMİYOZ YAZIYOZ DİMİ KIZLAR
Yok canım Eminim bir çoğunuzdan kolay geçiyor ama ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanınca herkes çok titizleniyor hiçbirşey yaptırmıyorlar.sadece ilk üç ay hep kustum egede serum yedim hep.şimdi haftada birkaç kez kusuyorum ve Yen'i Yen'i mide yanmalarım başladı.başka bir sıkıntım Yok şükür.Oh ne guzel ne mutlu sana :)
Zor mu geciyo gebeligun ondan mi yatiyosun peki
Oy maşallah bebişine. bizden 2gün büyüksünüz son adete göre demekki :) hala kusma oluyomu canım Allah kolaylık versin. yanma bende sürekli var alıştım gibi artık..Bebişte iyi ben mide yanması ve arada kusma dışında gayet iyiyim başka hamilelik sıkıntısı yaşamıyorum.tahmini Doğum tarihim 22 kasım ama bebiş 2 hafta önden gidiyor.
senin kızlar kaç yaşındaydı canımAra ara acıyo canım hala. Damarlar genişliyo heralde diye düşünüyorum artık.
ikimiz daimiyiz gözümüzü açar açmazHele ben herr lafin icindeyim
Napiym butun gun yatiyorum nasil vakit gecircem baskasonra zaten ogluş gelcek,lidoş eve doncek bende mor huni siparisi verdim bitane onu takip gezcem
Ara ara acıyo canım hala. Damarlar genişliyo heralde diye düşünüyorum artık.
Ben 54 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyumda 1.67 öyle kilolu değilim doğru düzgünde beslenemedim.hatta ben et süt ve yumurtada normal hayatımdada ağzıma sürmem ama nasıl önden gidiyor anlamadım eşimde normal kiloda bi insan demekki öyle beslenmeyle felan çok alakalı değil bebek gelişimi diyorum.Oy maşallah bebişine. bizden 2gün büyüksünüz son adete göre demekki :) hala kusma oluyomu canım Allah kolaylık versin. yanma bende sürekli var alıştım gibi artık..
senin kızlar kaç yaşındaydı canım
ikimiz daimiyiz gözümüzü açar açmaz
bende Egoş gelince buraya giremediğimde naparım diye düşünüyorum
Demekki senin öyle böyle depoların iyiymiş bebek beslenmiş. ben 13kg aldım. hergün yumurta peynir kaşar peynir yiyorum yoğurt genelde tüketiyorum ama bebek tam haftasında. hatta bazen 1 gün geri bile çıkabiliyo.. değerlerimde normal aslında ama annenin kilo almasıyla bebeğin hiç bi alakası yok gerçektenBen 54 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyumda 1.67 öyle kilolu değilim doğru düzgünde beslenemedim.hatta ben et süt ve yumurtada normal hayatımdada ağzıma sürmem ama nasıl önden gidiyor anlamadım eşimde normal kiloda bi insan demekki öyle beslenmeyle felan çok alakalı değil bebek gelişimi diyorum.
Hergün olmasada kusuyorum ve midem bulanıyor tabi ilk üç ay gibi değil.
işte o benim. ya gezicem dolaşcam ya misafir ağırlıycam.
tabi seni evde kalmaya zorlayan şeyler olmuş ondan alışmışsın. ben iş okul derken hep ev dışındydım evde durmamaya alıştım. evlennce bile zor durdum çalışmadan
ayni ya...ben bu evi tuttugumda evi tasininca gordu sadece emlakciya para odemeye ve imzaya ugradi...cumartesi o calisirken tasindik aksamustu gelip nakliyenin parasini odedi,asagidan beni ariyo kacinci kat diye ama simdi pinterestten oyun evi filan bakiyo,köye tasiniyoruzda nisanda bahceye oyin evi kim havuzu yapcakmis...cocuklarin banyosu ayri olcakmis kizina hello kity kafasi ayna bulmus banyoya...iki odayi birbirine baglayan ayri veranda olcakmis kapali orasi oyun odasi olcakmis.... ya 5 aralikta dogum yaptim 27 kasimda almistik yatagini o da yani lutfetti gittik aldik artik...buyudukce iletisimleri arttikca dahada baska bir adama donusmeye basladi.kız babasi olmak diye bisey varmis.
Ayy Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum.Bence kimseyi strese sokmuyosun,aksine senden az haber alabildigimiz icin daha cok endiseleniyoruz hep yagmura soruyoruz nasil oldu diye
Herkesin duasi seninle,komsumun mevlidi vardi seni soyledim dua istedim orda sagolsunlar o kadar insan oyle guzel temennilerde bulunduki bebegin icin :)
Zaten bebisin cok guclu masallah,kac aydir nasil tutunuyo annesine hic seni birakip gitmeye niyeti yokozluyoruz seni,sende sıkılma orda yatarken,hatur hutur kaşınırken dedikodu yapariz kolastaz da cok fena ya ayak torpusuyle kasirdim kendimi :) hepsi gecti gitti sende kuzunu alinca kucagina hepsi geride kalcak
İnşallah canım benim Allah razı olsun.Canım hoşgeldin, ben sen ortada yokken daha çok endişeleniyorum gözümüzün önünde olsan içimiz daha rahat eder. Maşallah çok iyi dayandınız, bu günler günahlarına kefaret olur inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.Afifecan sen ve miniğin çok dayanıklı çıktınız maşallah her geçen gün size çok büyük şeyler katıyor zaten. İnşallah daha da iyisi olacak. Dualarımız seninle ve bebeğinle
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunHiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.
Canım çok şükür o haftaları görür müyüm bilmem ama desteğinizi hiç unutmam eksik olmayın.cok sukur canim bu haftalara kadra geldin insaallah 36 38 de goruceksin sen ve bebegin cok guclusunuz gercekten masaallah size az kaldi ama cabucak gecicek bugunlerde
Canım benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bunları okuyuncaAfifecan canım iyi olmana iyi olmanıza çok sevindim çok güçlü bir annesin ve tabiki bebeğinde annesine çekmiş maşallah.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın ve çok mutlu olacaksın.. Dualarımız sizinleee
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin çocukları sağ salim doğarlar inşallahRabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah umarım oyle bır zaman da dogar kı küveze bile gerek kalmaz
bizde sevgiliyken herşeye hesap sorardı. adam atmye gitmeme laf ediyodu. sonra ayrıldık 3sene sonunda. 2yıl ayrı kaldık akıllanmış. şimdi evden çıksam haberi olmaaz, gecedeyken komşuya gitsem bilmeez. iyice umarsız değişik bişey olduEvlilik de başlı başına evde kalma nedeni zaten. Önceden sabah akşam gece farketmez çıkıyorum desem çıkardım. Evlenince gündüz çıkışlarımda bile 40 soru sorardı kocam. Tabi şimdi düzene oturduk eskisi gibi değil elbet. Çalışma hayatının avantajları tabi cnm. İşte alışkanlıklar..
Ahh ahh 3 sene önce kendi evimize taşınacağımızda sadece kredi çekiverdi sağolsun6 ay boyunca evin tadilatı ile uğraştım. Sucusu elektrikçisi mermercisi mobilyacısı. Ustalar ile uğraşmak ayrı bir zanaatmış onu anladım. Birde malzeme seç beğen getirt. Offf düşünüce şimdi yine sinirlerim zıpladı. En son bir tane ustaya girişiyordum 40 kilo halimle.
kuzuum nasılsın ? konuşamadık 2 gündür. noldu hayırdırAyy Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum.Sen de kolestaza yakalanmışsın galiba gerçekten çok eziyetli Allah kurtarmış ama benim kaburgamda da dehşet ağrı başladı bugün karaciğere ve safraya ultrason yapılacak bakalım.
İnşallah canım benim Allah razı olsun.Sen nasılsın iyisin inşallah. İstirahata devam mı.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım çok şükür o haftaları görür müyüm bilmem ama desteğinizi hiç unutmam eksik olmayın.
Canım benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bunları okuyunca
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin çocukları sağ salim doğarlar inşallah
Sütyen sıkı değil dimi?
Kolastaz yuzunden karacigerimde miyonlar olusmus dogumdan sonra kucuk bir operasyonla temizlediler,eklem yerlerim ilatahap olmus kortizon ignesi yaptilar falan filan....valla kizim kucagimdaydi hic umrumda olmadi onlar...simdi biraz agri yapar dogumdan sonra temizlerler bosver kuzun kucaginda olunca hic umursamiyosun bile :)Ayy Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum.Sen de kolestaza yakalanmışsın galiba gerçekten çok eziyetli Allah kurtarmış ama benim kaburgamda da dehşet ağrı başladı bugün karaciğere ve safraya ultrason yapılacak bakalım.
İnşallah canım benim Allah razı olsun.Sen nasılsın iyisin inşallah. İstirahata devam mı.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım çok şükür o haftaları görür müyüm bilmem ama desteğinizi hiç unutmam eksik olmayın.
Canım benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bunları okuyunca
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin çocukları sağ salim doğarlar inşallah
Evlilik de başlı başına evde kalma nedeni zaten. Önceden sabah akşam gece farketmez çıkıyorum desem çıkardım. Evlenince gündüz çıkışlarımda bile 40 soru sorardı kocam. Tabi şimdi düzene oturduk eskisi gibi değil elbet. Çalışma hayatının avantajları tabi cnm. İşte alışkanlıklar..
Ahh ahh 3 sene önce kendi evimize taşınacağımızda sadece kredi çekiverdi sağolsun6 ay boyunca evin tadilatı ile uğraştım. Sucusu elektrikçisi mermercisi mobilyacısı. Ustalar ile uğraşmak ayrı bir zanaatmış onu anladım. Birde malzeme seç beğen getirt. Offf düşünüce şimdi yine sinirlerim zıpladı. En son bir tane ustaya girişiyordum 40 kilo halimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?