2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olsun canım hepimiz aynı şeyleri yaşamıyoruz ki sonuçta. oooh ne güzel tatildesin demek. bebiş nasıl sen nasılsın ?

adamlarin para hesabida kalmiyo kizlari soz konusu olunca ya
1 tl vermeyecegim tokalara 10tl vermis ama cok guzeller ya
Heo boyle olurlar insallah,hayat boyu babalari arkalarinda olsun kizlarimizin

Oh ne guzel ne mutlu sana :)
Zor mu geciyo gebeligun ondan mi yatiyosun peki

Ayyy kızlar dün arkadaşıma gittik. Tee liseden belli iyi arkadaşım. Kahvaltıdan gelin dedi sağolsun. 3,5 yaşında oğlu ve 1,5 yaşında kızı var. Oğlu da çok huysuzdu daha minikken ama düzene girmiş biraz. O küçük yokmu o küçük
Allahımmm sabahtan akşama kadar ağlarmı bi çocuk. Herşeye ağlıyo ama herşeye. Arkadaşım artık umursamıyo, kız okadar bıkmış. Eşi bile diyoki, valla kendi çocuğumdan bıktım.
Ama birazda şımartmışlar. Hadi ben neysede benim eşim dayanamaz pek böyle şeylere. “ iki tane vursan poposuna bak bidaha böyle ağlıyomu” dedi. Bide akıl veriyo “ siz bu kızı 1 hafta bize verin, bak nasıl mum gibi oluyo” diyo. Heee bizde dayak manyağı yapmıyoruz ama bi ses yükseltiyoruz yani. Bi iki popoya vuruluyo. Zaten dün baya sinirlendi benimki bide bana

olsun canım hepimiz aynı şeyleri yaşamıyoruz ki sonuçta. oooh ne güzel tatildesin demek. bebiş nasıl sen nasılsın ?
Bebişte iyi ben mide yanması ve arada kusma dışında gayet iyiyim başka hamilelik sıkıntısı yaşamıyorum.tahmini Doğum tarihim 22 kasım ama bebiş 2 hafta önden gidiyor.

KIZ ARADA GİRSENE SOHBETE. BİZ BİLİYOZ BİLMİYOZ YAZIYOZ DİMİ KIZLAR
Hele ben herr lafin icindeyim
Napiym butun gun yatiyorum nasil vakit gecircem baska sonra zaten ogluş gelcek,lidoş eve doncek bende mor huni siparisi verdim bitane onu takip gezcem

Oh ne guzel ne mutlu sana :)
Zor mu geciyo gebeligun ondan mi yatiyosun peki
Yok canım Eminim bir çoğunuzdan kolay geçiyor ama ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanınca herkes çok titizleniyor hiçbirşey yaptırmıyorlar.sadece ilk üç ay hep kustum egede serum yedim hep.şimdi haftada birkaç kez kusuyorum ve Yen'i Yen'i mide yanmalarım başladı.başka bir sıkıntım Yok şükür.

Bebişte iyi ben mide yanması ve arada kusma dışında gayet iyiyim başka hamilelik sıkıntısı yaşamıyorum.tahmini Doğum tarihim 22 kasım ama bebiş 2 hafta önden gidiyor.
Oy maşallah bebişine. bizden 2gün büyüksünüz son adete göre demekki :) hala kusma oluyomu canım Allah kolaylık versin. yanma bende sürekli var alıştım gibi artık..
Ara ara acıyo canım hala. Damarlar genişliyo heralde diye düşünüyorum artık.
senin kızlar kaç yaşındaydı canım
Hele ben herr lafin icindeyim
Napiym butun gun yatiyorum nasil vakit gecircem baska sonra zaten ogluş gelcek,lidoş eve doncek bende mor huni siparisi verdim bitane onu takip gezcem
ikimiz daimiyiz gözümüzü açar açmaz
bende Egoş gelince buraya giremediğimde naparım diye düşünüyorum

Ben 54 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyumda 1.67 öyle kilolu değilim doğru düzgünde beslenemedim.hatta ben et süt ve yumurtada normal hayatımdada ağzıma sürmem ama nasıl önden gidiyor anlamadım eşimde normal kiloda bi insan demekki öyle beslenmeyle felan çok alakalı değil bebek gelişimi diyorum.
Hergün olmasada kusuyorum ve midem bulanıyor tabi ilk üç ay gibi değil.

Demekki senin öyle böyle depoların iyiymiş bebek beslenmiş. ben 13kg aldım. hergün yumurta peynir kaşar peynir yiyorum yoğurt genelde tüketiyorum ama bebek tam haftasında. hatta bazen 1 gün geri bile çıkabiliyo.. değerlerimde normal aslında ama annenin kilo almasıyla bebeğin hiç bi alakası yok gerçekten

Evlilik de başlı başına evde kalma nedeni zaten. Önceden sabah akşam gece farketmez çıkıyorum desem çıkardım. Evlenince gündüz çıkışlarımda bile 40 soru sorardı kocam. Tabi şimdi düzene oturduk eskisi gibi değil elbet. Çalışma hayatının avantajları tabi cnm. İşte alışkanlıklar..

Ahh ahh 3 sene önce kendi evimize taşınacağımızda sadece kredi çekiverdi sağolsun 6 ay boyunca evin tadilatı ile uğraştım. Sucusu elektrikçisi mermercisi mobilyacısı. Ustalar ile uğraşmak ayrı bir zanaatmış onu anladım. Birde malzeme seç beğen getirt. Offf düşünüce şimdi yine sinirlerim zıpladı. En son bir tane ustaya girişiyordum 40 kilo halimle.

Ayy Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum. Sen de kolestaza yakalanmışsın galiba gerçekten çok eziyetli Allah kurtarmış ama benim kaburgamda da dehşet ağrı başladı bugün karaciğere ve safraya ultrason yapılacak bakalım.

Canım hoşgeldin, ben sen ortada yokken daha çok endişeleniyorum gözümüzün önünde olsan içimiz daha rahat eder. Maşallah çok iyi dayandınız, bu günler günahlarına kefaret olur inşallah
İnşallah canım benim Allah razı olsun. Sen nasılsın iyisin inşallah. İstirahata devam mı.

Afifecan sen ve miniğin çok dayanıklı çıktınız maşallah her geçen gün size çok büyük şeyler katıyor zaten. İnşallah daha da iyisi olacak. Dualarımız seninle ve bebeğinle
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.

Hiç olur mu öyle şey. İyi olmana hepimiz sevindik. Hastane de sıkılsan bile bakımın çok çok daha iyidir diye ben seviniyorum. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

cok sukur canim bu haftalara kadra geldin insaallah 36 38 de goruceksin sen ve bebegin cok guclusunuz gercekten masaallah size az kaldi ama cabucak gecicek bugunlerde
Canım çok şükür o haftaları görür müyüm bilmem ama desteğinizi hiç unutmam eksik olmayın.

Canım benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bunları okuyunca
Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah umarım oyle bır zaman da dogar kı küveze bile gerek kalmaz
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin çocukları sağ salim doğarlar inşallah

bizde sevgiliyken herşeye hesap sorardı. adam atmye gitmeme laf ediyodu. sonra ayrıldık 3sene sonunda. 2yıl ayrı kaldık akıllanmış. şimdi evden çıksam haberi olmaaz, gecedeyken komşuya gitsem bilmeez. iyice umarsız değişik bişey oldu

kuzuum nasılsın ? konuşamadık 2 gündür. noldu hayırdır

Sütyen sıkı değil dimi?

Emzirme sütyenlerine geçmek için erken dimi?
Benim göğüslerim küçüktü, o yüzden süngerli ve tel destekli sütyen kullanıyordum. Şimdi göğüslerim büyümeye başladı ama ben hala aynı sütyenleri kullanıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemiyorum işte.

Kolastaz yuzunden karacigerimde miyonlar olusmus dogumdan sonra kucuk bir operasyonla temizlediler,eklem yerlerim ilatahap olmus kortizon ignesi yaptilar falan filan....valla kizim kucagimdaydi hic umrumda olmadi onlar...simdi biraz agri yapar dogumdan sonra temizlerler bosver kuzun kucaginda olunca hic umursamiyosun bile :)

Bu arada kızlar hastanede sürekli dibimde muayene olan hastaları ve doktorları dinleye dinleye çok şey öğrendim Bebeğinizin önden gitmesi ya da geriden gelmesi pek bi şey ifade etmiyor. Önemli olan haftası. Çünkü gelişimi ona göre tamamlanıyor. Büyük ya da küçük görünmesi sadece vücut boyutuyla ilgili. Bazı bebekler iri bazı bebekler küçük oluyor ya da bazıları anneden iyi beslenirken bazılarının kan akışı iyi olmuyor ama doğdukları zaman haftasına uyumlu şekilde doğuyorlar. Kilo boy vs çok önemli değil yani dert etmeyin hiç. Bugün değişik değişik ağrılarım var bakalım yarın olacak mı sağ salim

bide benimkinin elektronik sirketi var e kablo filan dosedikleri icin sirkette calisan duvar boya tesisat icin her sey icin usta var ama biz tasindik makinam su almiyo musluk degiscekmis tesisatci cagir diyo klimanin sigortasi arizaliymis degiscekmis elektirikci cagir diyo arkadas gondersene sen kendi elemanlarini tasinmadan 1 gun once girsinler ne iş varsa yapsinlar tasinalim
Yok olurmu ben oturuyorum evde benim derdim hepsi sadece ayy bu adamlar super genis ya...yada bilmiyorum biz bastan hataliyiz belki elinden is gelemeyen biri gibi gorunsek belkide boyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…