- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
O zaman gozun gormez canim anca akil danismaya yada selam vermeye bi ugruyosun tamam :)Oy maşallah bebişine. bizden 2gün büyüksünüz son adete göre demekki :) hala kusma oluyomu canım Allah kolaylık versin. yanma bende sürekli var alıştım gibi artık..
senin kızlar kaç yaşındaydı canım
ikimiz daimiyiz gözümüzü açar açmaz
bende Egoş gelince buraya giremediğimde naparım diye düşünüyorum
insaallah gonlunuzdeki olur canim :)Allah kismet ederse cocuk esirgemeye basvurumuzu yaptik incelemeye geldiler olumlu gecti yedek listeye alindik ama nisanda koye tasincagimiz icin tekrar incelemeye gelcekler insallah bir olumsuzluk olmazAllah izin veririse 3.numarali kuzumuzda yuvadan gelcek insallah evimize.. bakalim liste uzun cook beklenen isler cok uzun surecler insallah alabiliriz kuzumuzu ordan...tabi onlar biliyorlar bunu,gereksiz yoruma kapali cunku bu konu olurda canimi sıkacak birsey soylerlerse karsilarinda bambaska bir ceylan bulurlar.girtlaklarini sıkarim bu sefer buyuk filan demem eşimde çok net anladigi icin bunu sakliyo sirrimizi
Aman iyi sorun olmasinda yat keyif yap :)Yok canım Eminim bir çoğunuzdan kolay geçiyor ama ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanınca herkes çok titizleniyor hiçbirşey yaptırmıyorlar.sadece ilk üç ay hep kustum egede serum yedim hep.şimdi haftada birkaç kez kusuyorum ve Yen'i Yen'i mide yanmalarım başladı.başka bir sıkıntım Yok şükür.
bizde sevgiliyken herşeye hesap sorardı. adam atmye gitmeme laf ediyodu. sonra ayrıldık 3sene sonunda. 2yıl ayrı kaldık akıllanmış. şimdi evden çıksam haberi olmaaz, gecedeyken komşuya gitsem bilmeez. iyice umarsız değişik bişey oldu
Göğsün büyüdüyse yeni sütyen alacaksan direkt emzirme sütyeni alabilirsin canım buyumediyse sıkı olmadığı sürece sorun yok kullanmaya devam edebilirsin. Spor sütyeni tarzı da alabilirsin rahat oluyor aklında olsun.Emzirme sütyenlerine geçmek için erken dimi?
Benim göğüslerim küçüktü, o yüzden süngerli ve tel destekli sütyen kullanıyordum. Şimdi göğüslerim büyümeye başladı ama ben hala aynı sütyenleri kullanıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemiyorum işte.
Bak şimdi kizdim hunili olarak söyleseydin bnm kreasyondan sana seçer yollardimHele ben herr lafin icindeyim
Napiym butun gun yatiyorum nasil vakit gecircem baskasonra zaten ogluş gelcek,lidoş eve doncek bende mor huni siparisi verdim bitane onu takip gezcem
Canım sağ kaburgam bıçak sokup çeviriyormuş gibi acıyor gözlerim yuvalarından çıkıyorkuzuum nasılsın ? konuşamadık 2 gündür. noldu hayırdır
Kolastaz yuzunden karacigerimde miyonlar olusmus dogumdan sonra kucuk bir operasyonla temizlediler,eklem yerlerim ilatahap olmus kortizon ignesi yaptilar falan filan....valla kizim kucagimdaydi hic umrumda olmadi onlar...simdi biraz agri yapar dogumdan sonra temizlerler bosver kuzun kucaginda olunca hic umursamiyosun bile :)
biz bi kere ayrıldık tam ayrıldık. iyide oldu tüm kötü huyları törpülendi. bana izin vermediği herşeyi yaptım oh içimde kalmadı. ehliyet aldırmıyodu aldım üni okutmuyodu okudum. arkadaşlarım yoktu pek gezmeme takılmama izin vermezdi heeerşeyi gözardı etti etmek zorunda kaldı. biz yakın oturuyoduk birbirimize zaten ama ayrıyken sayılıdır gördüğüm ettiğim. ama kaderimiz yazılmış barıştık koca 2yıldan sonraBizde sevgiliyken öyledi cnm çok ayrıldık barıştık. İstemeye geldikten sonra buraya yerleşti. Hrşeyi birlikte yaptık fln derken onsuz yaptığım herşeyde çok hesp sorardı. Şimdi dediğin gibi değişti
Çok şükür herşey yolunda, istirahate devam bir süre daha sıkı yönetim, süreci biliyorsun 34ü geçsek tadından yenmez :)Ayy Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum.Sen de kolestaza yakalanmışsın galiba gerçekten çok eziyetli Allah kurtarmış ama benim kaburgamda da dehşet ağrı başladı bugün karaciğere ve safraya ultrason yapılacak bakalım.
İnşallah canım benim Allah razı olsun.Sen nasılsın iyisin inşallah. İstirahata devam mı.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım çok şükür o haftaları görür müyüm bilmem ama desteğinizi hiç unutmam eksik olmayın.
Canım benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bunları okuyunca
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin çocukları sağ salim doğarlar inşallah
oy Allahım hergün ayrı bişey çıkarıyo şu hamilelik. haftaların su gibi geçse de sağ salim alabilsen oğluşunu kucağına..Canım sağ kaburgam bıçak sokup çeviriyormuş gibi acıyor gözlerim yuvalarından çıkıyoryani o derece söyledim asistanlara ultrason yapılacak bakalım kuzum. Sen nasılsın egoşum nasıl
Yaa öyle şeylere de sebep oluyor yani sen de amma zor geçiriyorsun hamilelikleriBenim de umrumda olmayacak inşallah bi kavuşalım sağ salim
Hem de nasılÇok şükür herşey yolunda, istirahate devam bir süre daha sıkı yönetim, süreci biliyorsun 34ü geçsek tadından yenmez :)
Yani endiselen diye degil dert etme diye soyledim agriyi polipler miyinlar filan yapar hic kafana takma..daha kotu bisey cikmaz ,bebegine zarari yok sana agri yapiyo zaten ona zarari olmasiktan sonra agri bile dert degil yani dogumdan sonrada hemen halledilen basit seyler...ki dedigim gibi o zaman umrunda bile olmuyoCanım sağ kaburgam bıçak sokup çeviriyormuş gibi acıyor gözlerim yuvalarından çıkıyoryani o derece söyledim asistanlara ultrason yapılacak bakalım kuzum. Sen nasılsın egoşum nasıl
Yaa öyle şeylere de sebep oluyor yani sen de amma zor geçiriyorsun hamilelikleriBenim de umrumda olmayacak inşallah bi kavuşalım sağ salim
Tüh bileydim soylerdimBak şimdi kizdim hunili olarak söyleseydin bnm kreasyondan sana seçer yollardim
bide benimkinin elektronik sirketi var e kablo filan dosedikleri icin sirkette calisan duvar boya tesisat icin her sey icin usta var ama biz tasindik makinam su almiyo musluk degiscekmis tesisatci cagir diyo klimanin sigortasi arizaliymis degiscekmis elektirikci cagir diyo arkadas gondersene sen kendi elemanlarini tasinmadan 1 gun once girsinler ne iş varsa yapsinlar tasinalim
Yok olurmu ben oturuyorum evde benim derdim hepsi sadeceayy bu adamlar super genis ya...yada bilmiyorum biz bastan hataliyiz belki elinden is gelemeyen biri gibi gorunsek belkide boyle olmaz
Benim doktorum 32 den sonra her gün kâr dedi ama 34'te ciğeri gelişiyor ya, müdahalesiz bir şekilde daha iyi olur diye, yoksa 30 dan sonra daha rahatlıycam tabi, 28. haftadayız. Az kaldı bakalım ya inşallah sorunsuz gideriz hep beraber.Hem de nasılBenim doktor 32 bile yeter diyo şimdilik bakalım hayırlısıyla ulaşmak nasip olsun inşallah. Kaçıncı haftadasın şimdi?
imana geldiler imana maşallah. ama keşke böyle görmek zorunda kalmasalardıAfifecan cnm hep aklımda duamdasin inan senin oglan pek inat çıktı afferin ona dahada kalacak ins sağlıkla kavusacaksiniz. Çok alakasız olacakta o lanet kp şimdi inandı mı sana bak onada ayrı ayarim laf aramızda :)
Göğsün büyüdüyse yeni sütyen alacaksan direkt emzirme sütyeni alabilirsin canım buyumediyse sıkı olmadığı sürece sorun yok kullanmaya devam edebilirsin. Spor sütyeni tarzı da alabilirsin rahat oluyor aklında olsun.
Bu sefer onlemimi aldim :) sonradan yazliga gidecek olan prefabrik aliyoruz onda oturcaz :) her sey hazir ve nisanda tasiniyoruz bebegin biri mememde biri tepemde olacagi icin herseyin hazir olmasi gerekiyor...he ev yapcakmis artik bilmiyorum o ev kac senede yapilcak ama ben hiiiiiccc karismiycam cunku prefabrik evim var umrumda degil ister yaptirir onda otururuz ister yaptirmaz prefabrikte otururuz ben keyfime bakarim.Nasil olsa ev benim bahce benim hic umrumda degil valla :)Cnm öyle görünmeye çalışsam hiç bir işimiz olmazdı valla. Şurayı şöyle yapalım burayı böyle aman ne gerek böyle kalsın derdi. Ben 10liralık beğendiysem gider 3,5 liralık bir şey alırdıŞimdi dua ediyorum evde birşey bozulmasın usta çağırmayayım diye o kadar tiksindim yemin ederim.
Şimdiden sana Allah kolaylık versin kendi evine taşınırken tadilat madilat vsde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?