2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kusum emzirme sutyenleri icin hm yede bak destekli sungerliler var cit cit yapmislar ustten degil ic taraftan aciliyo
Spor sutyenlerde var hatta yarim atlet gibi olanlarda var herkese gore yapmialar yani 2li satiliyo 60 70 tl arasi tanesi 35 e geliyo normal fiyatida

Canım benim eksik olmayın hiç Allah razı olsun. İnşallah burda bebeklerimizi konuştuğumuz günler de gelir

Aman dikkat et kuzum sürekli ölç tansiyonu yükselişe geçerse hemen üni hastanesine git.

Tam tersi canım endişem tabiki azaldı Allah razı olsun

Canım o ilk sancılarımın tutup hastaneye yattığım gece hüngür hüngür ağlamış. Çok üzüldü ve bana da bunu yansıttı net bir şekilde. Bebeği bırak benim çabama ve söylediklerime inanmayışlarına üzüldüler. Demek ki farklıymış biz bilememişiz dediler. Allah öyle büyük ki.. Bir imtihan ama kime imtihan?

Kızlar merhaba.Uzun süredir yazamıyorum,başımdan hamilelikle ilgili çok sıkıntılar geçti buraya yazmaya da fırsatım olmadı.Oncelikle 22.haftada bebgimin mide cebinin olmadığını söylediler.Beni doktorum Konya'da bir profa yönlendirdi.Tam üç gün incelediler.Bu bebeğin midesi yok hastalığının adı ozafagus atrezisi dediler.Aldirmami söylediler.Mucizelere inanmam ama işte o zaman bir mucize oldu.Bir tane radyoloji uzmanı geldi ve bakar bakmaz bu bebeğin midesi oluşmuş dedi.Nasil oldu bitti kimse bilmiyor.Bir saat önce bebeğin mide cebi gorulmezken,bir anda oluştu sanki.Sevincten eşimle çok ağladım,adadigimiz adaklari hep yaptık.Neyse her şey yolunda derken,dün yapılan kontrolde bebeğin fl uzunluğunun iki hafta geriden olduğunu söyledi doktor.Ustelik amniyon sivim da fazla.Simdilik bı sıkinti yokmuş ama benim içim içimi yiyor.Ya bu gerilik artarsa,ya gerçekten fiziksel bı özür varsa ve devam ediyorsa...Dualara çok ihtiyacım var kızlar,kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.

Evet öncesinde 34 yeter diyordu bazıları küvöze bile girmiyormuş ama açılma başlayınca hedefi düşürdü adamcağız. Bir gün bile çok kıymetli diyorlar.

O zmana iyi ki ayrılmışsınız cnm. İçinde kalmamış en azından. Benim içimde kalan 1 şey oldu. Biz birlikte okuduk ünide. Sürekli birlikteydik. Son senemizde profesyonel turist rehberi olabilmek için yaklaşık 40 günlük bir Türkiye turu vardı. Hocalarımızla gidiyorduk fln. O gitmedi benim gitmemi de istemedi ben de gitmedim. Şuan çok pişmanım keşke gitseydim diyorum. O yüzden çok iyi olmuş ayrıldığınız

rabbimin hikmetine sual olunmaz canım. inşallah sağ salim sapa sağlam kucağına alırsın. tabiki dua ederiz, rabbim herşeyin hayırlısını versin. amniyon sıvısı fazla olan bi arkadaş daha vardı. onu düzeltebilirsiniz inşallah ama fl uzunluğu ile alakalı bi bilgim yok malesef. dua edelim güzel şeyler olsun. zaten duadan başka hiç birşeyde gelmiyo elimizden hiç bi, zaman

Evet öncesinde 34 yeter diyordu bazıları küvöze bile girmiyormuş ama açılma başlayınca hedefi düşürdü adamcağız. Bir gün bile çok kıymetli diyorlar.
Öyle tabi canım, tıp ne kadar ilerlerse ilerlesin anne karnı yaşatılamıyor bebeğe. Seninki 40. haftaya kadar doğmazsa şaşırmam :) Maşallah çok güzel idare ettiniz üzmedi seni

Kesinlikle garantiye al cnm. Yoksa dediğin gibi iki çocukla sinir sistemini oynatmasınlar.

aynen canım. yapamadım dediğim bişey pek kalmadı. şimdi karışmıyo zaten sağolsun : )

Teşekkür ederim canım

Saolsın canım bakayım oraya da.
Pentiye baktım bi tek. 3 al 2 öde vardı. Ama dediğim gibi süngersiz olunca tam emin olamadım kullanabilir miyim diye. Avmye gittiğimizde h&m e bakıp da inceleyim. İç çamaşırı dükkanlarına da bakacam daha. Süngerlileri varsa illa beğenirim diye düşünüyorum :)

Allah yardımcınız olsun inşallah. Sapasağlam alın kucağınıza bebeğinizi

Zaten ilk 3 ay göğüs pedi kullanacağız ucu belli olmaz canım. Galiba süngerli emzirme sütyeni de var ya tam emin değilim ama..

Öyle tabi canım, tıp ne kadar ilerlerse ilerlesin anne karnı yaşatılamıyor bebeğe. Seninki 40. haftaya kadar doğmazsa şaşırmam :) Maşallah çok güzel idare ettiniz üzmedi seni
Olur mu dersin Allah büyük tabi neden olmasın. Bazı günler kritik günler bugünü atlatsam tamam dediğim hani,bugün de açıkçası biraz öyle sancım çok bakalım Rabbim hayırlara çıkarsın.

Olur mu dersin Allah büyük tabi neden olmasın. Bazı günler kritik günler bugünü atlatsam tamam dediğim hani,bugün de açıkçası biraz öyle sancım çok bakalım Rabbim hayırlara çıkarsın.
Amin canım sen içini ferah tut, zaten emin ellerdesin 30 u geçtiniz değil mi?

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Suyun çok olması da tehlike ama emin ol az olmasından daha iyi. Fl de bacak boyu ölçüsü ama 26. haftadan sonra bebeğin haftasını gösteriyor. İki hafta geri olması çok çok anlamlı değildir inşallah üzülme sen.

30+5 canım elhamdülillah.
Kuzenimle 3 gun arayla dogum yaptim o da 32 de hatta 31+5 te dogum yapti inan 1 yasindalarken onunkinin boyu kiziminkinden uzundu daha topluyu bide akilli bicir bicir biseyler anlatiyo yersin ya.. senin ogluşun zaten çok guclu gorursun bak tosbik bisey olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…