Büyük 7 yaşını yeni doldurdu canım. Küçükte 3,5 yaşında. Şuanda odalarındalar, büyük küçüğü giydiriyo takıp takıştırıyo içeri yolluyo mankenlik yapıyolarOy maşallah bebişine. bizden 2gün büyüksünüz son adete göre demekki :) hala kusma oluyomu canım Allah kolaylık versin. yanma bende sürekli var alıştım gibi artık..
senin kızlar kaç yaşındaydı canım
ikimiz daimiyiz gözümüzü açar açmaz
bende Egoş gelince buraya giremediğimde naparım diye düşünüyorum
Yok canım. Evde hiç takmıyorum zaten. Normalde de sadece dışarı çıkarken takarım.Sütyen sıkı değil dimi?
Ayy canım benim inşallah ben de şöyle bir hafta daha sıksam en azından çok güzel olacak. Adım Kasım annesi oldu ama eylülde doğursam şükür sebebiKuzenimle 3 gun arayla dogum yaptim o da 32 de hatta 31+5 te dogum yapti inan 1 yasindalarken onunkinin boyu kiziminkinden uzundu daha topluyu bide akilli bicir bicir biseyler anlatiyo yersin ya.. senin ogluşun zaten çok guclu gorursun bak tosbik bisey olcak :)
Allah yardımcın olsun.. Ne kadar takma rahat ol stres yapma desem boş.. Tabiki takıcaksın stres yapacaksın ama en azından çok üzülme sonuçta herşey olacağına varıyor bak bi mucize yaşamışsın Rabbim daha ne mucizeler yaşatır merak etme sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniKızlar merhaba.Uzun süredir yazamıyorum,başımdan hamilelikle ilgili çok sıkıntılar geçti buraya yazmaya da fırsatım olmadı.Oncelikle 22.haftada bebgimin mide cebinin olmadığını söylediler.Beni doktorum Konya'da bir profa yönlendirdi.Tam üç gün incelediler.Bu bebeğin midesi yok hastalığının adı ozafagus atrezisi dediler.Aldirmami söylediler.Mucizelere inanmam ama işte o zaman bir mucize oldu.Bir tane radyoloji uzmanı geldi ve bakar bakmaz bu bebeğin midesi oluşmuş dedi.Nasil oldu bitti kimse bilmiyor.Bir saat önce bebeğin mide cebi gorulmezken,bir anda oluştu sanki.Sevincten eşimle çok ağladım,adadigimiz adaklari hep yaptık.Neyse her şey yolunda derken,dün yapılan kontrolde bebeğin fl uzunluğunun iki hafta geriden olduğunu söyledi doktor.Ustelik amniyon sivim da fazla.Simdilik bı sıkinti yokmuş ama benim içim içimi yiyor.Ya bu gerilik artarsa,ya gerçekten fiziksel bı özür varsa ve devam ediyorsa...Dualara çok ihtiyacım var kızlar,kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.
Sıkma olarak sıkmıyor daha canım. Zaten evde gelen giden de olmayacaksa sütyensiz geziyorum
Emzirme sütyenleri süngersiz oluyor ya, onları nasıl giyecem diye düşünüyorum kara kara. Göğüs uçları dışarıdan belli olur mu acabasıkmaya başlayınca hem sporcu sütyeni hem emzirme sütyeni denerim. Hangisinde rahat edersem ondan alırım madem.
Yazmak için alıntıladım amapullubiber benden önce davranmış. h&m'e kesin bak canım, yakınında yoksa online sipariş de verebilirsin. İçi süngerli, üstten çıtçıtlı ikili set aldım , nerdeyse 2-3 aydır kullanıyorum ben. Hem güzel dik duruyor hem varlığını hissetmiyorum hiç. kesinlikle tavsiye ederim.
Canım ben bayram haftasında geçtim emzirme sütyenine. Hatta eşime dedim bugün emzirme sütyenine geçtim diye, o da dedi yoksa her yıl bugün kutlayacak mıyız hayırdırSıkma olarak sıkmıyor daha canım. Zaten evde gelen giden de olmayacaksa sütyensiz geziyorum
Emzirme sütyenleri süngersiz oluyor ya, onları nasıl giyecem diye düşünüyorum kara kara. Göğüs uçları dışarıdan belli olur mu acabasıkmaya başlayınca hem sporcu sütyeni hem emzirme sütyeni denerim. Hangisinde rahat edersem ondan alırım madem.
Bende hala aynı sutyen bedeni kullanıyorum zaten sporcu sutyeni varmi yokmu belli değilnasıl hala aynı sütyenleriniz takıyorsunuz kızlar ya? Göğüs çok büyümese de sırtım genişledi benim herhalde, 5. aydan itibaren hiç eskileri giyemez oldum.
Hadi gözün aydın, Diş eti için iyiymiş o, ben aldım ama kullanamadım tadı çok kötü geldi, saraçoğlunun macununu kullanıyorum şimdi, çok kısa sürüyor tabi, 2 dk tutmak mümkün değil.ben evet baslarda cok agrı cektım nasıl olduysa o arada paradontax lısterın sık fırçaladım gectı cok sukurr.
Her mağazasında hamile reyonu olmuyor maalesef. Online al beğenmezsen iade proseduru de çok kolay zaten. Bak benimki bu.Avm de var h&m ama hamile reyonu yoktu bakmıştım. O yüzden emzirme sütyeninden emin değilim, bir deneyeceğim şansımı. Ama madem bu kadar övgü aldım, Online siparişten de olsa şans verebilirim :) teşekkür ederim.
nasıl hala aynı sütyenleriniz takıyorsunuz kızlar ya? Göğüs çok büyümese de sırtım genişledi benim herhalde, 5. aydan itibaren hiç eskileri giyemez oldum.
Canım ben bayram haftasında geçtim emzirme sütyenine. Hatta eşime dedim bugün emzirme sütyenine geçtim diye, o da dedi yoksa her yıl bugün kutlayacak mıyız hayırdır
Ben de normalde telsiz, süngersiz hiç giyemem. Hatta ucu belli olur diye çekiniyordum ben de bunlardan ama lcwden aldım iki tane, bunun da süngeri var, ucu anlaşılmıyor yani. Normal spor sütyenleri daha terletiyor sert oluyor. Bunlar pamuklu filan hoşuma gitti. Lcwde hamile reyonundan da spor sütyeni tarzı bir şey almıştım. Omuz kısmı ayarlanabilir değildi. O yüzden beğenmemiştim ama omzunu kendime göre ayarlayıp diktim, daha iyi oldu. Yine de emzirme sütyenini daha rahat buldum.
Belki rahat sütyenler giyilebiliyordur da, ben süngerli balenli sert sütyenler kullanırdım hep. O yüzden olmamaya başladı.Bende hala aynı sutyen bedeni kullanıyorum zaten sporcu sutyeni varmi yokmu belli değil
Her mağazasında hamile reyonu olmuyor maalesef. Online al beğenmezsen iade proseduru de çok kolay zaten. Bak benimki bu. Eki Görüntüle 2183497
Benimde buyumedi ya...buyumeyince buyumuyo bacim napalim.. bunada sukur ilk dogumi sıfır meme yaptim ben simdi alti terleyecek kadar memem var en azindannasıl hala aynı sütyenleriniz takıyorsunuz kızlar ya? Göğüs çok büyümese de sırtım genişledi benim herhalde, 5. aydan itibaren hiç eskileri giyemez oldum.
Bnmkileride öyleydi minnak memisliyim kafam kadar silikonlu sutyen takıyordum normal aslında arka beden kg alınca buyuyebiliyor onlarda bu sıcakta çekilmez bak çok güzel penye sporcu sütyenleri var emzirme sutyeni bile almayı planlamiyorum bunlardan alıcam yine aklında bulunsunBelki rahat sütyenler giyilebiliyordur da, ben süngerli balenli sert sütyenler kullanırdım hep. O yüzden olmamaya başladı.
Her mağazasında hamile reyonu olmuyor maalesef. Online al beğenmezsen iade proseduru de çok kolay zaten. Bak benimki bu. Eki Görüntüle 2183497
Ay masallah ya koca kiz olmus artik :)ayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?