- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Bizimkinde de hamile reyonu kalkmis canim ama camasirlarda vardi emzirme sutyeni hemde 38363929 çesitAvm de var h&m ama hamile reyonu yoktu bakmıştım. O yüzden emzirme sütyeninden emin değilim, bir deneyeceğim şansımı. Ama madem bu kadar övgü aldım, Online siparişten de olsa şans verebilirim :) teşekkür ederim.
3 ana 3 te ara öğün var canım iki saatte bir bir sorup deneyim hunnapi teşekkür ederim canimmCanım hunnap diye bı meyvenin şekere iyi geldiğini duymuştum doktora danışıp dene istersen. Bir de ictigin suya kabuk tarcin koyabilirsin.
Yemek saatlerin nasıl? Araya çok vakit koymaman gerek
Mrb cnm benimde goguslerde kaşıntı falan olmaya başlamıştı sıkıyordu normal sütyenler.sonra burdan bı arkadaş NBB nin sungersiz toparlatici tarzında sütyenini önerdi onu aldım çok rahat ettim uçları falan belli etmiyor bı onu dene istersenSaolsın canım bakayım oraya da.
Pentiye baktım bi tek. 3 al 2 öde vardı. Ama dediğim gibi süngersiz olunca tam emin olamadım kullanabilir miyim diye. Avmye gittiğimizde h&m e bakıp da inceleyim. İç çamaşırı dükkanlarına da bakacam daha. Süngerlileri varsa illa beğenirim diye düşünüyorum :)
Allah yardımcınız olsun inşallah. Sapasağlam alın kucağınıza bebeğinizi
xyzt-5544 magazadan bak istersen benim gecen gun denediklerim yok sitesinde onlar cok guzeldi orta kismindan cit cit yapmislar iki yandan destekli ve izi belli olmayan dikissizler varya pentide de gormussundur onlardan gelmisti.hem deneyerek alirsin eski sutyenin senin formunu aldigi icin oluyodur sana ama eminim genislemissindir ayni bedene sogmaz gogsun
Teşekkür ederim canım aynen belkide stresle artiriyorum yok henüz insülin başlamadım sadece diyet ve yürüyüşCanım sakin ol stres yapma daha çok tetikliyorsun bu şekilde.
Şöyle düşün gebelik şekeri ve geçicek az kaldı canım.
İğne vermedi mi doktor ona rağmen mi düşmüyor?
3 ana 3 te ara öğün var canım iki saatte bir bir sorup deneyim hunnapi teşekkür ederim canimm
Teşekkür ederim canım deniycem bugün tarcinidaAman canım stres yapma, stres de yükseltebilir şekerini... Doktoruna sor önce tabi ama 1,5 veya 2 litrelik sürahiye bi çubuk tarçın atsan şekeri dengeleme açısından vücuda yardımcı olur...
Aynen haklısın canım buna şükür Allah bu gunlerimizi Aratmasinİnşallah iyi gelir canım. Şekeri de hiç kafana takma sonuçta çaresiz bir dert değil elhamdülillah
Hadi gözün aydın, Diş eti için iyiymiş o, ben aldım ama kullanamadım tadı çok kötü geldi, saraçoğlunun macununu kullanıyorum şimdi, çok kısa sürüyor tabi, 2 dk tutmak mümkün değil.
Mrb cnm benimde goguslerde kaşıntı falan olmaya başlamıştı sıkıyordu normal sütyenler.sonra burdan bı arkadaş NBB nin sungersiz toparlatici tarzında sütyenini önerdi onu aldım çok rahat ettim uçları falan belli etmiyor bı onu dene istersen
valla olmus kuzum yuzu gozu dolmus bi :)Ay masallah ya koca kiz olmus artik :)
Aynen canım çok haklısın inşallah herşey yolunda gider şu son aylarda hayırlısıyla kavuşalim meleklerimizeBen de lidyada serumla beslendigim icin sekerimin diyetle dusme ihtimali olmadigi icin insulin kullandim.dunyanin sonu degil lutfen kendini strese sokma doktorun senin icin en dogru karari verir.sterste sekerini yukseltir kendine bunu yapma,demekki bundan sonraki hayatinda daha saglikli beslenip vucuduna daha cok ozen gostereceksin....
Maşallah sübhanallahayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
valla bende aynı sütyenleri takabiliyorum ama full destekliler çok terliyorum diye artık desteksizlere geçtim ve sırtım genişlemiş sanırım biraz sıkıyo. o yüzden 1 beden büyük desteksiz takılıyorum ama içleri hala boş.. bi ara büyür gibi oldular ama o da söndü sonradannasıl hala aynı sütyenleriniz takıyorsunuz kızlar ya? Göğüs çok büyümese de sırtım genişledi benim herhalde, 5. aydan itibaren hiç eskileri giyemez oldum.
kıııız maşallah maşallah kocaman olmuş yaaayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
ayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
Evet canim benim bundada baaladi uyusmalar malesefki hep korkardim bebegimi bile kaldiramicam diye telefonumu tutamiyordum ama dogum yaptigim anda gecti canim simdi bildigim icin rahatimaynen canım ablamda olmuştu o karpel tünel sendromunu ondan korkmuyorumda sağlık ocağındaki korkuttu beni. demek sende de aynı şeyler olurdu. bakalım kendi doktorum ne diyecek bilmiyorum duruma göre bakıcam artık
maşallah bebişe görüntü verdi mi :) benım de ctesı gunu kontrolum uzun zaman oldu gıtmeyelı heyecanla beklıyorum gormeyıayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
anladım canım ellerimden korkmadım da ben açıkcası ayağımın o şişliğinden dolayı ebe korkttu beni. şimdi tansiyon takip ediyorum onu da göstericem doktorumaEvet canim benim bundada baaladi uyusmalar malesefki hep korkardim bebegimi bile kaldiramicam diye telefonumu tutamiyordum ama dogum yaptigim anda gecti canim simdi bildigim icin rahatim
Rabbım sagsalım kavustursun ınsallah boyu kılosu nasıl pekı aynı haftadayız sanırım canım :)kızlar bızde pazartesi gittik doktora cok cukur kızcem ıyı yalnız poz vermedı hatun oynattı oynattı doktor elını yüzünden cekmedı daha cok kapattı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?