2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimkinde de hamile reyonu kalkmis canim ama camasirlarda vardi emzirme sutyeni hemde 38363929 çesit

Canım hunnap diye bı meyvenin şekere iyi geldiğini duymuştum doktora danışıp dene istersen. Bir de ictigin suya kabuk tarcin koyabilirsin.
Yemek saatlerin nasıl? Araya çok vakit koymaman gerek
3 ana 3 te ara öğün var canım iki saatte bir bir sorup deneyim hunnapi teşekkür ederim canimm

Mrb cnm benimde goguslerde kaşıntı falan olmaya başlamıştı sıkıyordu normal sütyenler.sonra burdan bı arkadaş NBB nin sungersiz toparlatici tarzında sütyenini önerdi onu aldım çok rahat ettim uçları falan belli etmiyor bı onu dene istersen

Mağazaya bakarım zaten de hamile giyimi yok buradakinde, ondan çok umutlu değilim açıkçası. Yine lcw ve iç çamaşırcılarına bakar beden denerim mutlaka. Online sipariş vereceksem de ona göre veririm.

Canım sakin ol stres yapma daha çok tetikliyorsun bu şekilde.
Şöyle düşün gebelik şekeri ve geçicek az kaldı canım.
İğne vermedi mi doktor ona rağmen mi düşmüyor?
Teşekkür ederim canım aynen belkide stresle artiriyorum yok henüz insülin başlamadım sadece diyet ve yürüyüş

Nbb iç çamaşırcıların hepsinde satılıyor. Ürünlerini de beğenirim genel olarak. Not alayım bunu da :) ama toparlayıcı sütyen kullanırsam benim göğüsler içine kaçar kesin ama nbb bakarım mutlaka.

Aynen canım çok haklısın inşallah herşey yolunda gider şu son aylarda hayırlısıyla kavuşalim meleklerimize

nasıl hala aynı sütyenleriniz takıyorsunuz kızlar ya? Göğüs çok büyümese de sırtım genişledi benim herhalde, 5. aydan itibaren hiç eskileri giyemez oldum.
valla bende aynı sütyenleri takabiliyorum ama full destekliler çok terliyorum diye artık desteksizlere geçtim ve sırtım genişlemiş sanırım biraz sıkıyo. o yüzden 1 beden büyük desteksiz takılıyorum ama içleri hala boş.. bi ara büyür gibi oldular ama o da söndü sonradan şimdi elim değse yanlışlıkla göğsüme sünger hop diye içeri kaçıyo
ayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
kıııız maşallah maşallah kocaman olmuş yaa vallahi bişeyler yaramış tontişee

Evet canim benim bundada baaladi uyusmalar malesefki hep korkardim bebegimi bile kaldiramicam diye telefonumu tutamiyordum ama dogum yaptigim anda gecti canim simdi bildigim icin rahatim

ayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
maşallah bebişe görüntü verdi mi :) benım de ctesı gunu kontrolum uzun zaman oldu gıtmeyelı heyecanla beklıyorum gormeyı

Evet canim benim bundada baaladi uyusmalar malesefki hep korkardim bebegimi bile kaldiramicam diye telefonumu tutamiyordum ama dogum yaptigim anda gecti canim simdi bildigim icin rahatim
anladım canım ellerimden korkmadım da ben açıkcası ayağımın o şişliğinden dolayı ebe korkttu beni. şimdi tansiyon takip ediyorum onu da göstericem doktoruma

kızlar bızde pazartesi gittik doktora cok cukur kızcem ıyı yalnız poz vermedı hatun oynattı oynattı doktor elını yüzünden cekmedı daha cok kapattı :)))
Rabbım sagsalım kavustursun ınsallah boyu kılosu nasıl pekı aynı haftadayız sanırım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…