2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
anladım canım ellerimden korkmadım da ben açıkcası ayağımın o şişliğinden dolayı ebe korkttu beni. şimdi tansiyon takip ediyorum onu da göstericem doktoruma
Yap canim yap en azindan onun icin vakit kaybetmezsin bidaha ama bi sorun cikicagni sanmiyorum ama ihmal etmr canim

kücük beyimizin kiyafetleride dolabinda yerini aldi iyi ki abimiz varmis valla

Ust taraf askidakiler ve altindakiler kücuk paşamızın simdi bi hastane cikisini 6 li agiz mendilini emzik bez ve biberonunu alıcam he bide besik var dunden beri bunlarla ugrasiyorum yika topla yer ac derken canim cikti valla

Oooy maşallah maşallah benm gardrobumda okadar kıyafet yok valla abisi iyiki varmış ta bizde abide yok
senin eksik kalmamış 1günde onları halledersin dışarı çıktınmı.. bizde eksik çooook
Yap canim yap en azindan onun icin vakit kaybetmezsin bidaha ama bi sorun cikicagni sanmiyorum ama ihmal etmr canim
inşallah canım bende öyle düşünüyorum

Ya onlarda ozel ihtiyaclar diye aliyorum yoksa evde onlardanda vardi kisisel olsunlar dedim bazi seyleri ya bence cok daha eksikte iste esime gore var herseyi diyo lohusa geceliklerine bakiyordum dun gece ne bakiyon var ya senin evde diyor hakli ama farkli olsun istiyorum biyandanda oda masraf goruyo iste bole detaylari neyse ki bunlarin yikama yerlestirme islerini bitirdim

Valla benmki ne aldığıma ne baktığıma karışıyo. çünkü onun maaşıyla evi zor döndürüoruz benmki de böyle harcamalara gidiyo. hatta dün bişey için para istedi maaşın kalmadı ay başını bekle dedim benm maaşım yoksa seninki var karıcım diyo

Valla benim maaasim olmadigi icin herseye karisiyor malesef korayda karistirmadim cunku kendi parami harciyordum ama bunda karisiyor yani aslinda dogruyu soluyor var ama insan nefsi hep yeniyi istiyor iste

Valla benim maaasim olmadigi icin herseye karisiyor malesef korayda karistirmadim cunku kendi parami harciyordum ama bunda karisiyor yani aslinda dogruyu soluyor var ama insan nefsi hep yeniyi istiyor iste
aynen valla canım insan heves ediyo herşeye. bende hevesleniyorum biri bi laf dediği anda hevesim kaçıyo.. hoş şimdiki zamanda geçinmekte zor adamda haklı ama napacaksın. bişeylerle mutlu olmadanda olmuyo

Ohh gule gule giysin herseyiniz varmis :)
Bende yapicam onumuzdeki hafta

Çok güzel olmuş yaa.. darısı tüm yapıcak olanlara :)

Aynen haklısın canım buna şükür Allah bu gunlerimizi Aratmasin
canım bende de gebelik şekeri var diyetin nasıl bilmiyorum ama diyetisyen 2 dilim ekmek yazmışsa 1 dilim yiyorum ben bi de her öğünden sonra mutlaka yürüyorum o şekilde düşüyor yürüyüş inan çok etkili öteki türlü bildiğin yüksek çıkıyor. Bir de yoğurt yersen öğünlerinde o da şekerin yavaş yükselmesini sağlıyormuş. Kusura bakma konunun başını kaçırdım programın nasıl bilmiyorum ama yazayım dedim herşeye rağmen..

ayy Allah hamile insana gerçekten yardım ediyor çok şükür yaa öyle mutluyum ki 30 Ağustos resmi tatildi cuma gelip çalışacaktık. Çalıştığım yer cuma yı da tatil yapmış gelmesin kimse demiş öyle sevindim ki anlatamam. Bide diğer çalışanda izindeydi çok zorlanıyordum tek başıma çok iyi geldi 4 gün izindeyim resmen evde ohhhh

bizde 30 ağustosta çalışıyoruz, cuma cumarteside çalışıyorum bide patron bey geldi mobbingiyle beraber.. daha fazla konuşmak istemiyorum

Biraz NATO mermer NATO kafa benim ki kendisi de gördü tedavi olurken bi sürü kadın bu dertten muzdarip . Ay maşallah ben daha hiç çatı muayenesi falan yapmadan söyleyeceğim. Vajinismus geçirdim panik atak var yapmak istemiyorum diye . Bir yandan da acayip korkuyorum bebek kendiliğinden gelir diye bakalim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)

ohh ne güzel ya. Daha demin eşime dedim keşke cuma da tatil olsaydı yaa diye :) Tadını çıkar!

ohh ne güzel darısı bana demek isterdım kı malesef sadece yarın tatıl bıde yanımdakı arkadas ızın de o yuzden ctesı de gelmek zorunda kalıcam artık zorlandıgımı fark edıyorum sabahları kalkmak zor oluyor sızın de oyle mı kızlar

Benim öyle ya Bir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.

Benim öyle ya Bir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.
sabır diyelim az bi zaman sonra izne cıkıcaz ınsallah ilk gebeligim ve anlıyorum kı anne olmak kolay degılmıs gercekten :)

bende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…