Yap canim yap en azindan onun icin vakit kaybetmezsin bidaha ama bi sorun cikicagni sanmiyorum ama ihmal etmr canimanladım canım ellerimden korkmadım da ben açıkcası ayağımın o şişliğinden dolayı ebe korkttu beni. şimdi tansiyon takip ediyorum onu da göstericem doktoruma
Oooy maşallah maşallah benm gardrobumda okadar kıyafet yokEki Görüntüle 2183539 kücük beyimizin kiyafetleride dolabinda yerini aldi iyi ki abimiz varmis valla
Eki Görüntüle 2183538 Eki Görüntüle 2183540 Eki Görüntüle 2183536
Ust taraf askidakiler ve altindakiler kücuk paşamızın simdi bi hastane cikisini 6 li agiz mendilini emzik bez ve biberonunu alıcam he bide besik var dunden beri bunlarla ugrasiyorum yika topla yer ac derken canim cikti valla
inşallah canım bende öyle düşünüyorumYap canim yap en azindan onun icin vakit kaybetmezsin bidaha ama bi sorun cikicagni sanmiyorum ama ihmal etmr canim
Ya onlarda ozel ihtiyaclar diye aliyorum yoksa evde onlardanda vardi kisisel olsunlar dedim bazi seyleri ya bence cok daha eksikte iste esime gore var herseyi diyo lohusa geceliklerine bakiyordum dun gece ne bakiyon var ya senin evde diyor hakli ama farkli olsun istiyorum biyandanda oda masraf goruyo iste bole detaylari neyse ki bunlarin yikama yerlestirme islerini bitirdimOooy maşallah maşallah benm gardrobumda okadar kıyafet yokvalla abisi iyiki varmış ta bizde abide yok
senin eksik kalmamış 1günde onları halledersin dışarı çıktınmı.. bizde eksik çooook
inşallah canım bende öyle düşünüyorum
Valla benmki ne aldığıma ne baktığıma karışıyo. çünkü onun maaşıyla evi zor döndürüoruz benmki de böyle harcamalara gidiyo. hatta dün bişey için para istedi maaşın kalmadı ay başını bekle dedim benm maaşım yoksa seninki var karıcım diyoYa onlarda ozel ihtiyaclar diye aliyorum yoksa evde onlardanda vardi kisisel olsunlar dedim bazi seyleri ya bence cok daha eksikte iste esime gore var herseyi diyo lohusa geceliklerine bakiyordum dun gece ne bakiyon var ya senin evde diyor hakli ama farkli olsun istiyorum biyandanda oda masraf goruyo iste bole detaylari neyse ki bunlarin yikama yerlestirme islerini bitirdim
Valla benim maaasim olmadigi icin herseye karisiyor malesef korayda karistirmadim cunku kendi parami harciyordum ama bunda karisiyor yani aslinda dogruyu soluyor var ama insan nefsi hep yeniyi istiyor isteValla benmki ne aldığıma ne baktığıma karışıyo. çünkü onun maaşıyla evi zor döndürüoruz benmki de böyle harcamalara gidiyo. hatta dün bişey için para istedi maaşın kalmadı ay başını bekle dedim benm maaşım yoksa seninki var karıcım diyo
aynen valla canım insan heves ediyo herşeye. bende hevesleniyorum biri bi laf dediği anda hevesim kaçıyo.. hoş şimdiki zamanda geçinmekte zor adamda haklı ama napacaksın. bişeylerle mutlu olmadanda olmuyoValla benim maaasim olmadigi icin herseye karisiyor malesef korayda karistirmadim cunku kendi parami harciyordum ama bunda karisiyor yani aslinda dogruyu soluyor var ama insan nefsi hep yeniyi istiyor iste
Ohh gule gule giysin herseyiniz varmis :)Eki Görüntüle 2183539 kücük beyimizin kiyafetleride dolabinda yerini aldi iyi ki abimiz varmis valla
Ust taraf askidakiler ve altindakiler kücuk paşamızın simdi bi hastane cikisini 6 li agiz mendilini emzik bez ve biberonunu alıcam he bide besik var dunden beri bunlarla ugrasiyorum yika topla yer ac derken canim cikti valla
Valla dun ki kafamla bi hisimla yaptim cikti aradan cok gozumde buyuyodu iyi oldu canimOhh gule gule giysin herseyiniz varmis :)
Bende yapicam onumuzdeki hafta
Çok güzel olmuş yaa.. darısı tüm yapıcak olanlara :)Eki Görüntüle 2183539 kücük beyimizin kiyafetleride dolabinda yerini aldi iyi ki abimiz varmis valla
canım bende de gebelik şekeri var diyetin nasıl bilmiyorum ama diyetisyen 2 dilim ekmek yazmışsa 1 dilim yiyorum ben bi de her öğünden sonra mutlaka yürüyorum o şekilde düşüyor yürüyüş inan çok etkili öteki türlü bildiğin yüksek çıkıyor. Bir de yoğurt yersen öğünlerinde o da şekerin yavaş yükselmesini sağlıyormuş. Kusura bakma konunun başını kaçırdım programın nasıl bilmiyorum ama yazayım dedim herşeye rağmen..Aynen haklısın canım buna şükür Allah bu gunlerimizi Aratmasin
Amin canim ama ilk cocugu olanlar daki he es yoktu tabi ben hatirliyorum korsyda bi gomlek alir 1 hafta karsina gecer severdim o yuzden ilk cocugu olanlar doya doya sevsinler esyalariÇok güzel olmuş yaa.. darısı tüm yapıcak olanlara :)
bizde 30 ağustosta çalışıyoruz, cuma cumarteside çalışıyorumayy Allah hamile insana gerçekten yardım ediyor çok şükür yaa öyle mutluyum ki 30 Ağustos resmi tatildi cuma gelip çalışacaktık. Çalıştığım yer cuma yı da tatil yapmış gelmesin kimse demiş öyle sevindim ki anlatamam. Bide diğer çalışanda izindeydi çok zorlanıyordum tek başıma çok iyi geldi 4 gün izindeyim resmen evde ohhhh
Biraz NATO mermer NATO kafa benim ki kendisi de gördü tedavi olurken bi sürü kadın bu dertten muzdarip . Ay maşallah ben daha hiç çatı muayenesi falan yapmadan söyleyeceğim. Vajinismus geçirdim panik atak var yapmak istemiyorum diye . Bir yandan da acayip korkuyorum bebek kendiliğinden gelir diye bakalim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)Kafanda kuruyosun diye bisey degilki bu zaten psikolijik bi hastalik yani elimzde degil yasayan bilir seni o kadar iyi anliyorumki. Sen ona bu durumu yasayip zorluk ceken arkadaslar varmis diye bahset bence. Olmadi macun fln hazirla yedir haberi olmadanBen bi de normal dogum yapicam kismet olursa. Simdi tekrar korkularim baslarsa dogumdan sonra hic olmaz. Bi de orda dikis olursa heralde 1 sene falan kapatrm kendimi. Bu durumu doktorumada anlatmadim daha. Cati muayenesine alirsa diye korkumdan soyleyemedim. İlk bebekte normal dogumu cok destekliyor benide cok motive ediyor cesaretlendiriyor ama bilmiyor adam tabi ne zorluklarla basa cikarak hamile kaldim :)
ohh ne güzel ya. Daha demin eşime dedim keşke cuma da tatil olsaydı yaa diye :) Tadını çıkar!ayy Allah hamile insana gerçekten yardım ediyor çok şükür yaa öyle mutluyum ki 30 Ağustos resmi tatildi cuma gelip çalışacaktık. Çalıştığım yer cuma yı da tatil yapmış gelmesin kimse demiş öyle sevindim ki anlatamam. Bide diğer çalışanda izindeydi çok zorlanıyordum tek başıma çok iyi geldi 4 gün izindeyim resmen evde ohhhh
ohh ne güzel darısı bana demek isterdım kı malesef sadece yarın tatıl bıde yanımdakı arkadas ızın de o yuzden ctesı de gelmek zorunda kalıcamayy Allah hamile insana gerçekten yardım ediyor çok şükür yaa öyle mutluyum ki 30 Ağustos resmi tatildi cuma gelip çalışacaktık. Çalıştığım yer cuma yı da tatil yapmış gelmesin kimse demiş öyle sevindim ki anlatamam. Bide diğer çalışanda izindeydi çok zorlanıyordum tek başıma çok iyi geldi 4 gün izindeyim resmen evde ohhhh
Benim öyle yaohh ne güzel darısı bana demek isterdım kı malesef sadece yarın tatıl bıde yanımdakı arkadas ızın de o yuzden ctesı de gelmek zorunda kalıcamartık zorlandıgımı fark edıyorum sabahları kalkmak zor oluyor sızın de oyle mı kızlar
sabır diyelim az bi zaman sonra izne cıkıcaz ınsallah ilk gebeligim ve anlıyorum kı anne olmak kolay degılmıs gercekten :)Benim öyle yaBir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.
bende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorumohh ne güzel darısı bana demek isterdım kı malesef sadece yarın tatıl bıde yanımdakı arkadas ızın de o yuzden ctesı de gelmek zorunda kalıcamartık zorlandıgımı fark edıyorum sabahları kalkmak zor oluyor sızın de oyle mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?