2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben sabah kalkamıyorum ki resmen eşim beni yataktan kazıyor zor olmaz mı hele ki sabaha kadar hiç uyumamalarımı katmıyorum işin içine yaşlı teyzeler gibiyim her yerim ağrıyor Allah seninde yardımcın olsun keşke tatil olsaydı herkes dinlenmeye gerçekten çok ihtiyacımız var

sabır diyelim az bi zaman sonra izne cıkıcaz ınsallah ilk gebeligim ve anlıyorum kı anne olmak kolay degılmıs gercekten :)

bende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorum

Ben çok şükür hiç hamilelik sıkıntısı yaşamadım. Ama ilk kez bu hafta ağırlaştığımı hissettim, daha da 2,5 ay var. Allah hepimize kolaylık versin.

Benim öyle ya Bir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.
Ya Allah yardimciniz olsun
Yemegimi bile yattigim yerde yiyorum ve yorgunum bide saat 6 ya geliyo kizi nasil alcam diyorum 4 sokak paralelde okulu 40dkda anca yuruyorum harita 8dk gosteriyo

Çok şükür baya baya azalttım eksikleri kızlar lohusa takımı aldınız mı böyle dantelli dantelli pek istemiyorum ama yapacak bişey de yok gibi görünüyor. Lohusa sepet ve lohusam.com haricinde önerebileceğiniz site var mı?

Teşekkür ederim canım bende artık ekmeği azaltmaya karar verdim 3 er dilim tam buğday var diyetmde ama daha az yemem lazım aynen bugün yürüyüşü artırdım sadece aksam yapıyordum şimdi sabah akşam yapicam sanada geçmiş olsun. Canım. İnşallah çabucak atlatiriz

Her mağazasında hamile reyonu olmuyor maalesef. Online al beğenmezsen iade proseduru de çok kolay zaten. Bak benimki bu. Eki Görüntüle 2183497
Canım ben de hmnin emzirme sütyenlerinin methini duydum. Ama hangi modeli daha rahattır bilemediğim için online sipariş veremedim, benim gittiğim avmde de hamile reyonu yoktu... Bu modeli mi tavsiye edersin?

Benim eski balenli, destekli sütyenlerim oluyor bana aslında. Aşırı bir büyüme olmadı üst bedenimde, vücut şekliyle alakalı herhalde. Hep göbeğe aldım ki normalde de direkt göbekten ya da simit bölgesinden kilo alırım zaten..

Pentinin iki üç modeli vardır rahat ettiğim, onları giyebiliyorum ama işte günlükte çok sıcaklatıyorlar, havalar malum. Balenler batıyor sanki yatarken filan. Baya huylu oldum çıktım ben de. Bu pamuklularla çok rahat ettim

aynen bana da zor geliyo vallahi.. hep miskinlik var üzerimde
bende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorum
şuan kaçıncı haftadasın peki
kıyamam kuzum yaa Allah yardımcın olsun vallahi sabır geçecek az kaldı
okadar duygusal değildim kız şaka yaptım aslında. az kaldı bi gün gel bigün gelme farketmiyo açıkcası ama tatil olsa iyi olurdu. senin adına çok sevindim ama :)
Az kaldi yagmur dayan
dayanıcam dayanıcam nelere dayanmadım ben
dün bile koştur koştur yarım saatte çorbamı yemeğimi pilavıma kadar yaptım Allahıma şükürler olsun. daha ben benden geçmemişim canım kendim

Canım sungerlileri de var emzirme sudyenlerinin . Ben ankaradayken almıştım . Muhakkak bulursun yani .

Ben hamilelik başında dantelli istemiyor ve sade modellere bakıyordum ama zaman geçtikçe biraz süslü model istediğimi fark ettim. En azından bir takım süslü olsun istiyorum şimdilerde. Sipariş verene kadar yine karar değişmezsem iyi. İkizler burcuyum da, çok karar değişirim

Canım sungerlileri de var emzirme sudyenlerinin . Ben ankaradayken almıştım . Muhakkak bulursun yani .

Öyleymiş canım, Kızlar baya yardımcı oldu saolsunlar. Ayın 10u kredi kartı kesim tarihim. 10 eylül gelsin lohusa takımı ve emzirme sütyeni konularına eğileceğim. Bu ay deterjan, şampuan ve bir de tatil eklenince hakkımı doldurdum

Burçdaşmışız ya biz
Bin kere karar değiştiriyorum ben de. Çocuğun ismine bile zor karar verdik. Hediyelik yapmaya başladım hemen, yoksa yine değişirdi kesin

Teşekkür ederim canım benim

Bende bu cumartesi piyasa değerlendirmesi yapcam bakcam nerde nasıl takımlar var diye . Turkiyedeyken baktım ama hem çok süslü geldiler hemde pahalıydı kumaşına göre almadım zaten çok zamanım yoktu gezmek için . Şimdi bide almanya piyasasına bakıyım . Yavaştan yavaştan doğum çantası için eksikleri toplayıp koyuyorum hazırlayım çantayı hazır dursun nolur nolmaz diye . Bi yandan da sankihic dogurmicakmisim çocuğum hep karnimda yaşamını idame ettircekmis gibi hissediyorum bu ara

Benimde buyumedi ya...buyumeyince buyumuyo bacim napalim.. bunada sukur ilk dogumi sıfır meme yaptim ben simdi alti terleyecek kadar memem var en azindan

Şu cevaplarına hastayım ya okudukça gülüyorum çoğu zaman bende nolur çok büyümesin diye dua ediyorum . Hamile degilkende hep 1 beden büyük almak zorunda kalırdım kıyafetleri memelerden ötürü . Korkuyom ki daha da büyüyecekler diye ayıptır demesi 90 beden kendileri

aha allah iyiligini versin . 1 tane nisanliyken krem rengi penye 6 li dantelli bişey aldırmıştim saten olanların yanına çeyizde . Ama olurlar mi ozaman pek emin değilim son aya kadar davul gibi olmasam böyle ihtimal. O yüzden bitanem normal şöyle gömlek gibi olanlarin takımından bide Kasım da doğacağı için kapitoneli sabahlık mi alsam diyorum bende ikizler değilim ama senin gibiyim nereden bakıyorsun bu arada
Kumaşları ve tiplerine göre oldukça saçmalar fiyatlar sinirleniyorum gördükçe gece kafamda eksikleri kuruyorum strese giriyorum bi hemen gelecekmiş gibi geliyor bebek bi de hiç gelmeyecekbaskasi doğuracakmis gibi geliyor

O zaman birbirimizi iyi anlarız canım doğru taktik uygulamışsınız kesinlikle, biz de hemen isimli etiketleri bastırdık ben bir şeyi alana kadar çok zorlanıyorum ama aldıktan sonra da benim için en güzelini, en doğrusunu seçmişim gibi hissediyorum

bana eskiler asla olmaz, kocaman bir karnım var şimdiden ki doğar doğmaz da gitmiyor bu karın zaten

Ben de lohusasepetine veya bilindik markaların kendi sitelerine bakıyorum ama benim kriterim çok hem süslü olsun, hem omzu kapalı olsun (kışın romatizmal ağrı yaşayabilirim) hem sabahlığı olsun (tabi sabahlığı da süslü olsun) mümkünse uyumlu geceliği de olsun vs vs 

Bebiş kız olunca içimdeki süslü pakize ortaya çıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…