2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum

Azıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boş

Ben de mi Almanya’ya gelip baksam acaba
Burada lohusa takımı deyince gerçekten hep çok süslü şeyler çıkıyor karşıma. Bi de cidden pahalı, gereksiz diyorum kendi kendime. Normal açık renklerde bir pijama takımı ve üstüne ona uygun sabahlık bakayım diyorum. Ama emzirme olayı işi bozuyor. Düğmeli bulmam lazım falan iş uzuyor öyle olunca. Neyse ya vakit bol bulacağız inşallah

Eskiden görünce alırdım tam içime sinemden. Sonra bir baktım dolap giymediğim kıyafetlerle dolu, vazgeçtim bundan. Gerekirse birşey alacağım zaman bir gece düşünüyorum üstüne öyle karar veriyorum, yanılma payım düşük oluyor o zaman

Bişey olmaz allahın izniyle canım ama iyi yapmışsın randevuyu öne çekerek

Sen ali haydarin annesiykende bolemiydin :))) cnm çok bekleyip ugrastin hakkındır en kokos en içine sineni al ana kraliçe gibi yatağa kurul sağlıkla al kuzunu da bende sade bulamıyorum cildiracam

reyap hastanesinden mi bahsediyorsunuz acaba . ben o hastaneye cok yakin oturuyorum da . normalde nisa hastanesine gidiyorum ama cok uzak . nereida hanimdan memnun musunuz ?muayene ucretini biliyor musunuz cok soru sordum kusura bakmayin

Allah korusun, ilaç kullanıyor muydun? Yüksek enfeksiyonda ilaç tedavisi veriliyor, geçmezse hastaneye yatış veriliyor

Bende de enfeksiyon gördü doktorum whatsapptan atmıştım sonucu munurol al eczaneden demiş korkma inşallah bişey çıkmaz da olmazda

Allah korusun kuzuna hiçbir şey olmayacak enfeksiyon normal artık bu haftalrda ant8biyotik kullanırsın canım hemen geçer merak etme demir içinde bir sürü takviye var serumla falan verirler hemen düzelir üzme sen kendini

Bender istiyorum süslü Pakize olmak birazdan bi sabahlık aticam bayıldım gelinlik gibi
Korkma Allahin izniyle birşey olmaz kontrolü elinde tutan yeter ki kendini salma sakın canım. Stres yapınca bebek geliyor gibi oluyor çünkü

reyap hastanesinden mi bahsediyorsunuz acaba . ben o hastaneye cok yakin oturuyorum da . normalde nisa hastanesine gidiyorum ama cok uzak . nereida hanimdan memnun musunuz ?muayene ucretini biliyor musunuz cok soru sordum kusura bakmayin
Yüksek müsadenizle sazanlamak istedim LezzetliCipetpet bende Emira SY ve kardeşinin tavsiyesi üzerine gittim. Daha öncesinde istinye liv e ve de avcılar hospitale gitmiştim en memnun kaldığım reyap ve de nereida hanım. Hatta bir kez kontrole gitmeme rağmen whatsapptan cevap verdi aklımdaki tüm soruları cevapladı. Ben çok çok çok memnun kaldım ücreti bakımından da uygun bi hastane ve temiz. 80di sanırım muayenesi ben tavsiye ederim..

Hatta karşı komşumda artık nereidaya gidiyo bigün toplaşıp fiyat alalım ne dersiniz Emira SY LezzetliCipetpet
Bana 30.haftanda kontrole gel yazmış daha 27+4üm ben alışık değilim bukadr ara vermeye

Ben özdilek mağazasından aldım çok süslü çok şatafatlıdeğil tabi

Allah korusun, ilaç kullanıyor muydun? Yüksek enfeksiyonda ilaç tedavisi veriliyor, geçmezse hastaneye yatış veriliyor
Munoral kullandım ama 1 seferlik vermisti takip edip görcez dedi bi ise yaramamış ki önceki değerden daha yüksek çıkmış sınırı 4 bende 26 yazıyor yarın ne dicek acaba bişey olmadan bebeğime ne yapılması gerekiyorsa yapılsın en azından önlemini alalım korktum baya o değeri görünce öyle

Azıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boş

Benim beden ince kaliyo göğüsten dolayı büyük almak zorunda kalıyorum. Kuzenlerimde diyo az bana versen diye keşke verebilsem keşke. Bazen kalıbı dar olan iç çamaşırlarında 95 aldığım bile oluyo . Valla büyük de zor sırt ağrısı falan yapiyo bide o kadar cins ki kilo alınca büyüyorlar ama kilo verince geri kuculmuyolar . Kilo verip belim incelince de özellikle silikon yaptırmış gibi kocaman kalıyorlar . Gelinligim dikilirken göğüslerim yüzünden oturtamamislardi çok zor yani

Inşallah canım 2 kere serum verdiler demir için zaten bide enfeksiyon için munoral kullandım sanki kullandığım ilaçlar ise yaramıyor neden böle oluyor anlamıyorum çokta su içiyorum

Geçmiş olsun canım normal idrarda enfeksiyondan kastın normal testte çıkan lökositmi yoksa idrar kültüründe çıkan üreme yapan bir bakteri felanmı.
Bendede idrarda lökosit 112 çıktı ama kültürde üreme olmadı böyle durumlarda 24 saat arayla tahlilin yenilenmesi gerekir dedi doktorum iki gün akşam elma sirkeli su içtim lökosit sayısı 7 ye düştü gene üreme olmadı doktorum ürolojiye sevk etti bende telaşla üroloğa gittim adam oradaki lökosit değerlerini sallamadı bile önemli olan üreme olmaması sizdede o yok o yüzden tedavi yada antibiyotik gereksiz iki kişilik idrar bu bebeğin idrarı sizin kanınıza oradanda idrarınıza geçiyor o değerler sıkıntı yaratmaz dedi.o yüzden telaş yapma bişey olmaz.he bu arada kültür yapılmadıysa mutlaka yaptır.

Stres yapmıyorum sakın kalmaya çalışıyorum da keyfim kaçtı üzüldüm yani o kdr şey kullandım değerler iyi olsun diye iyi olacağına daha kötü olmuş neden anlamıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…