Azıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boşŞu cevaplarına hastayım ya okudukça gülüyorum çoğu zamanbende nolur çok büyümesin diye dua ediyorum . Hamile degilkende hep 1 beden büyük almak zorunda kalırdım kıyafetleri memelerden ötürü . Korkuyom ki daha da büyüyecekler diye ayıptır demesi 90 beden kendileri
Bende bu cumartesi piyasa değerlendirmesi yapcam bakcam nerde nasıl takımlar var diye . Turkiyedeyken baktım ama hem çok süslü geldiler hemde pahalıydı kumaşına göre almadım zaten çok zamanım yoktu gezmek için . Şimdi bide almanya piyasasına bakıyım . Yavaştan yavaştan doğum çantası için eksikleri toplayıp koyuyorum hazırlayım çantayı hazır dursun nolur nolmaz diye . Bi yandan da sankihic dogurmicakmisim çocuğum hep karnimda yaşamını idame ettircekmis gibi hissediyorum bu ara
O zaman birbirimizi iyi anlarız canımdoğru taktik uygulamışsınız kesinlikle, biz de hemen isimli etiketleri bastırdık ben bir şeyi alana kadar çok zorlanıyorum ama aldıktan sonra da benim için en güzelini, en doğrusunu seçmişim gibi hissediyorum
Bişey olmaz allahın izniyle canım ama iyi yapmışsın randevuyu öne çekerekKızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Sen ali haydarin annesiykende bolemiydin :))) cnm çok bekleyip ugrastin hakkındır en kokos en içine sineni al ana kraliçe gibi yatağa kurul sağlıkla al kuzunu dabana eskiler asla olmaz, kocaman bir karnım var şimdiden ki doğar doğmaz da gitmiyor bu karın zaten
Ben de lohusasepetine veya bilindik markaların kendi sitelerine bakıyorum ama benim kriterim çokhem süslü olsun, hem omzu kapalı olsun (kışın romatizmal ağrı yaşayabilirim) hem sabahlığı olsun (tabi sabahlığı da süslü olsun) mümkünse uyumlu geceliği de olsun vs vs 
Bebiş kız olunca içimdeki süslü pakize ortaya çıktı galiba
reyap hastanesinden mi bahsediyorsunuz acaba . ben o hastaneye cok yakin oturuyorum da . normalde nisa hastanesine gidiyorum ama cok uzak . nereida hanimdan memnun musunuz ?muayene ucretini biliyor musunuz cok soru sordum kusura bakmayinaydingelini Emira SY
Evet canım biz hiçbir şey demeden kendi dedi normal doğuma engel yok filan diye. Çok hoşuma gitti benim de. Acıbademde hep ebe gelirdi odaya, Nereida Hanımın da odasına ebesi geldi konuştular filan gülüyorlardı. İletişimdeler demek dedik biz de ablamlaçok içimize sindi gerçekten, hastane geçen gittiğimizde de bomboştu süperdi. Tüm gün hastanedeydik ona rağmen hiçbir kargaşa, bir yoğunluk görmedik
Allah korusun, ilaç kullanıyor muydun? Yüksek enfeksiyonda ilaç tedavisi veriliyor, geçmezse hastaneye yatış veriliyorKızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Bende de enfeksiyon gördü doktorum whatsapptan atmıştım sonucu munurol al eczaneden demiş korkma inşallah bişey çıkmaz da olmazdaKızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Allah korusun kuzuna hiçbir şey olmayacak enfeksiyon normal artık bu haftalrda ant8biyotik kullanırsın canım hemen geçer merak etme demir içinde bir sürü takviye var serumla falan verirler hemen düzelir üzme sen kendiniKızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Bender istiyorum süslü Pakize olmak birazdan bi sabahlık aticam bayıldım gelinlik gibibana eskiler asla olmaz, kocaman bir karnım var şimdiden ki doğar doğmaz da gitmiyor bu karın zaten
Ben de lohusasepetine veya bilindik markaların kendi sitelerine bakıyorum ama benim kriterim çokhem süslü olsun, hem omzu kapalı olsun (kışın romatizmal ağrı yaşayabilirim) hem sabahlığı olsun (tabi sabahlığı da süslü olsun) mümkünse uyumlu geceliği de olsun vs vs 
Bebiş kız olunca içimdeki süslü pakize ortaya çıktı galiba
Korkma Allahin izniyle birşey olmaz kontrolü elinde tutan yeter ki kendini salma sakın canım. Stres yapınca bebek geliyor gibi oluyor çünküKızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Yüksek müsadenizle sazanlamak istedimreyap hastanesinden mi bahsediyorsunuz acaba . ben o hastaneye cok yakin oturuyorum da . normalde nisa hastanesine gidiyorum ama cok uzak . nereida hanimdan memnun musunuz ?muayene ucretini biliyor musunuz cok soru sordum kusura bakmayin
Ben özdilek mağazasından aldım çok süslü çok şatafatlıdeğil tabiÇok şükür baya baya azalttım eksikleri kızlar lohusa takımı aldınız mı böyle dantelli dantelli pek istemiyorum ama yapacak bişey de yok gibi görünüyor. Lohusa sepet ve lohusam.com haricinde önerebileceğiniz site var mı?
Munoral kullandım ama 1 seferlik vermisti takip edip görcez dedi bi ise yaramamış ki önceki değerden daha yüksek çıkmış sınırı 4 bende 26 yazıyor yarın ne dicek acaba bişey olmadan bebeğime ne yapılması gerekiyorsa yapılsın en azından önlemini alalım korktum baya o değeri görünce öyleAllah korusun, ilaç kullanıyor muydun? Yüksek enfeksiyonda ilaç tedavisi veriliyor, geçmezse hastaneye yatış veriliyor
Bende ondan kullandım canım ama bi ise yaramamış belli ki önceki değerden daha yüksek görünüyorBende de enfeksiyon gördü doktorum whatsapptan atmıştım sonucu munurol al eczaneden demiş korkma inşallah bişey çıkmaz da olmazda
evett canimm oyle gidiyorlar ayy olsun bogum bogum bacakalfj olsun soylee :)Maşallah kuzucuğabizim bebişler aşağı yukarı 200 gr ilerden gidiyor. Tontiş olacaklar
Azıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boş
Inşallah canım 2 kere serum verdiler demir için zaten bide enfeksiyon için munoral kullandım sanki kullandığım ilaçlar ise yaramıyor neden böle oluyor anlamıyorum çokta su içiyorumAllah korusun kuzuna hiçbir şey olmayacak enfeksiyon normal artık bu haftalrda ant8biyotik kullanırsın canım hemen geçer merak etme demir içinde bir sürü takviye var serumla falan verirler hemen düzelir üzme sen kendini
Geçmiş olsun canım normal idrarda enfeksiyondan kastın normal testte çıkan lökositmi yoksa idrar kültüründe çıkan üreme yapan bir bakteri felanmı.Kızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Stres yapmıyorum sakın kalmaya çalışıyorum da keyfim kaçtı üzüldüm yani o kdr şey kullandım değerler iyi olsun diye iyi olacağına daha kötü olmuş neden anlamıyorum gerçektenBender istiyorum süslü Pakize olmak birazdan bi sabahlık aticam bayıldım gelinlik gibi
Korkma Allahin izniyle birşey olmaz kontrolü elinde tutan yeter ki kendini salma sakın canım. Stres yapınca bebek geliyor gibi oluyor çünkü
evet canim bu sefer ynadan yuzu aciktimaşallah bebişe görüntü verdi mi :) benım de ctesı gunu kontrolum uzun zaman oldu gıtmeyelı heyecanla beklıyorum gormeyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?