Kızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
Ayy inşallah öyledir canım yaa içimi rahatlattın kültür yapılmadı ama bana üreme var mı yok mu onu bilmiyoruz sadece enfeksiyonda yaşadığım şikayetleri ilaç kullanmama rağmen yaşamaya devam ettim ama inşallah dediğin gibidir ve sıkıntı olmazGeçmiş olsun canım normal idrarda enfeksiyondan kastın normal testte çıkan lökositmi yoksa idrar kültüründe çıkan üreme yapan bir bakteri felanmı.
Bendede idrarda lökosit 112 çıktı ama kültürde üreme olmadı böyle durumlarda 24 saat arayla tahlilin yenilenmesi gerekir dedi doktorum iki gün akşam elma sirkeli su içtim lökosit sayısı 7 ye düştü gene üreme olmadı doktorum ürolojiye sevk etti bende telaşla üroloğa gittim adam oradaki lökosit değerlerini sallamadı bile önemli olan üreme olmaması sizdede o yok o yüzden tedavi yada antibiyotik gereksiz iki kişilik idrar bu bebeğin idrarı sizin kanınıza oradanda idrarınıza geçiyor o değerler sıkıntı yaratmaz dedi.o yüzden telaş yapma bişey olmaz.he bu arada kültür yapılmadıysa mutlaka yaptır.
iyi tatlı tatlı rüyalar görüyorsun ben gece boyunca yarımsaatte e az 5 kere dönüyorum. Ve sabah saat 5 e kadar falan mide yanması çekiyorum. Uyurken bile. Birde alt tarafım acıyor bu neden böyle hala çözemedim inş erken doğum falan olmaz. Kasılma değil ama biliyorum. Gerçekten ya ben unutmuşum yada ikinci gebelik daha zormuşBenim öyle yaBir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.
ben gecen ay kimyasal yasadim ama degerim 82 den sonra dustu . dr um korunmana gerek yok dedi . o 1 hafta devamli beylikduzunden yenibosnaya gitme sureci beni psikolojik olarak cok yordu havalar baya sicakti bir de istanbul trafigi eklenince .. reyap hastanesine 1 km uzakliktayim . yuruyerek bile gidebilirim . soyledikleriniz beni cok mutlu etti . muayene ucreti de uygunmus . sanirim tercihim nereida hanimdan yana olacakYüksek müsadenizle sazanlamak istedimLezzetliCipetpet bende Emira SY ve kardeşinin tavsiyesi üzerine gittim. Daha öncesinde istinye liv e ve de avcılar hospitale gitmiştim en memnun kaldığım reyap ve de nereida hanım. Hatta bir kez kontrole gitmeme rağmen whatsapptan cevap verdi aklımdaki tüm soruları cevapladı. Ben çok çok çok memnun kaldım ücreti bakımından da uygun bi hastane ve temiz. 80di sanırım muayenesi ben tavsiye ederim..
Hatta karşı komşumda artık nereidaya gidiyo bigün toplaşıp fiyat alalım ne dersinizEmira SY LezzetliCipetpet
Bana 30.haftanda kontrole gel yazmış daha 27+4üm ben alışık değilim bukadr ara vermeye
Ben de mi Almanya’ya gelip baksam acaba
Burada lohusa takımı deyince gerçekten hep çok süslü şeyler çıkıyor karşıma. Bi de cidden pahalı, gereksiz diyorum kendi kendime. Normal açık renklerde bir pijama takımı ve üstüne ona uygun sabahlık bakayım diyorum. Ama emzirme olayı işi bozuyor. Düğmeli bulmam lazım falan iş uzuyor öyle olunca. Neyse ya vakit bol bulacağız inşallah
Eskiden görünce alırdım tam içime sinemden. Sonra bir baktım dolap giymediğim kıyafetlerle dolu, vazgeçtim bundan. Gerekirse birşey alacağım zaman bir gece düşünüyorum üstüne öyle karar veriyorum, yanılma payım düşük oluyor o zaman
Çok saol canım stres yapmıyorum da işte canımı sıktı bu durum.. İnşallah bi sıkıntı olmaz çok teşekkür ederimBunlar bebeğe zarar vermez canım Allah’ın izniyle.
Biliyorsun ben yoğun enfeksiyondan hastaneye yattım, hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama çok şükür kuzum sapasağlam. Demir için de hemen önlem alırlar, yeter ki gönlünü ferah tut. Senin üzüntün, stresin bebeğini de üzer. Asıl sen onu üzme
Anladım canım korkma ilaçla vs tedavi edilir Allahın izni ile. Ama iyi yaptın yarına randevu alıp. Yarın benide etiketle mutlaka doktora gözükünceMunoral kullandım ama 1 seferlik vermisti takip edip görcez dedi bi ise yaramamış ki önceki değerden daha yüksek çıkmış sınırı 4 bende 26 yazıyor yarın ne dicek acaba bişey olmadan bebeğime ne yapılması gerekiyorsa yapılsın en azından önlemini alalım korktum baya o değeri görünce öyle
Benmde yandan görmen lazım şuan devede kulak gibi. Nokta gibi duruyo göbeğimin üstünde. Benim gelinliğim dikilirkende kalıp üstüne kalıp takılmıştı. Sırt üstü yatınca dümdüz oluyoBenim beden ince kaliyo göğüsten dolayı büyük almak zorunda kalıyorum. Kuzenlerimde diyo az bana versen diye keşke verebilsem keşke. Bazen kalıbı dar olan iç çamaşırlarında 95 aldığım bile oluyo . Valla büyük de zor sırt ağrısı falan yapiyo bide o kadar cins ki kilo alınca büyüyorlar ama kilo verince geri kuculmuyolar . Kilo verip belim incelince de özellikle silikon yaptırmış gibi kocaman kalıyorlar . Gelinligim dikilirken göğüslerim yüzünden oturtamamislardi çok zor yani
Oy maşallah ona çirkiiinevet canim bu sefer ynadan yuzu acikti Eki Görüntüle 2183587 ben artik 2 haftada 1 gidicekmisim 2 hafta sonraya bidaha randevu verdi
sagol kuzumm yaklassin artik yaa su eylule gecelim artik :)Anladım canım korkma ilaçla vs tedavi edilir Allahın izni ile. Ama iyi yaptın yarına randevu alıp. Yarın benide etiketle mutlaka doktora gözükünce
Benmde yandan görmen lazım şuan devede kulak gibi. Nokta gibi duruyo göbeğimin üstünde. Benim gelinliğim dikilirkende kalıp üstüne kalıp takılmıştı. Sırt üstü yatınca dümdüz oluyohamile kalınca büyür diyenler şoka uğruyo
Oy maşallah ona çirkiiinbüyüttün kızını çağırırlar tabi ki ne güzel gelmesi yaklaşıyo demekki
Değildim valla canım ya, Betül hanıma süslü şeyler aldıkça ben de süse heveslendim galibaSen ali haydarin annesiykende bolemiydin :))) cnm çok bekleyip ugrastin hakkındır en kokos en içine sineni al ana kraliçe gibi yatağa kurul sağlıkla al kuzunu dabende sade bulamıyorum cildiracam
ben gecen ay kimyasal yasadim ama degerim 82 den sonra dustu . dr um korunmana gerek yok dedi . o 1 hafta devamli beylikduzunden yenibosnaya gitme sureci beni psikolojik olarak cok yordu havalar baya sicakti bir de istanbul trafigi eklenince .. reyap hastanesine 1 km uzakliktayim . yuruyerek bile gidebilirim . soyledikleriniz beni cok mutlu etti . muayene ucreti de uygunmus . sanirim tercihim nereida hanimdan yana olacak
Valla benm karşı komşum mesut beye gitmiş önceden reyapta o ondan çok memnundu. Aynı gün o mesut beye ben nereida hanıma gittim. 25 haftalıktım ve ilk kez gittim. Komşumda benmle girdi doktora. Nereida hanımdan çok memnun kaldı şimdi o da ona gidicek. Aklında soru işareti dahi bırakmıyo. Çok sevdiğim uğruna 4 5bini gözden çıkarttığım istinyede ki doktoruma hep soru sormayı unutuyodum ama nereida hanım aklımı okur gibi cevap veriyo. Allah razı olsunben gecen ay kimyasal yasadim ama degerim 82 den sonra dustu . dr um korunmana gerek yok dedi . o 1 hafta devamli beylikduzunden yenibosnaya gitme sureci beni psikolojik olarak cok yordu havalar baya sicakti bir de istanbul trafigi eklenince .. reyap hastanesine 1 km uzakliktayim . yuruyerek bile gidebilirim . soyledikleriniz beni cok mutlu etti . muayene ucreti de uygunmus . sanirim tercihim nereida hanimdan yana olacak
Canım idrar kültürü yapılmadan antibiyotik vermek çok saçma.önce kültür sonra antibiyogram yapılır ve sende üreyen bakteri hangi antibiyotikle ölüyorsa o yazılır kafaya göre antibiyotik verilmez.bende olduğu gibi 112 lökosit var ama üreme Yok.bılca su iç dedi gönderdi ürolog.ayrıca öyle dandik bi hastaneye değil ege üniversitesinde profesörlere gidiyorum.kadın doğumcumda lökosit var ama üreme Yok antibiyotik saçma olur genede ürolog görsün o karar versin dedi.Ayy inşallah öyledir canım yaa içimi rahatlattın kültür yapılmadı ama bana üreme var mı yok mu onu bilmiyoruz sadece enfeksiyonda yaşadığım şikayetleri ilaç kullanmama rağmen yaşamaya devam ettim ama inşallah dediğin gibidir ve sıkıntı olmaz
Anladım canım korkma ilaçla vs tedavi edilir Allahın izni ile. Ama iyi yaptın yarına randevu alıp. Yarın benide etiketle mutlaka doktora gözükünce
Benmde yandan görmen lazım şuan devede kulak gibi. Nokta gibi duruyo göbeğimin üstünde. Benim gelinliğim dikilirkende kalıp üstüne kalıp takılmıştı. Sırt üstü yatınca dümdüz oluyohamile kalınca büyür diyenler şoka uğruyo
Oy maşallah ona çirkiiinbüyüttün kızını çağırırlar tabi ki ne güzel gelmesi yaklaşıyo demekki
Yüksek müsadenizle sazanlamak istedimLezzetliCipetpet bende Emira SY ve kardeşinin tavsiyesi üzerine gittim. Daha öncesinde istinye liv e ve de avcılar hospitale gitmiştim en memnun kaldığım reyap ve de nereida hanım. Hatta bir kez kontrole gitmeme rağmen whatsapptan cevap verdi aklımdaki tüm soruları cevapladı. Ben çok çok çok memnun kaldım ücreti bakımından da uygun bi hastane ve temiz. 80di sanırım muayenesi ben tavsiye ederim..
Hatta karşı komşumda artık nereidaya gidiyo bigün toplaşıp fiyat alalım ne dersinizEmira SY LezzetliCipetpet
Bana 30.haftanda kontrole gel yazmış daha 27+4üm ben alışık değilim bukadr ara vermeye
Size geçsin bana kalsınn :) ben hareketlerini özlüyorum şimdiden minnoşumun okadar alıştım kii :))sagol kuzumm yaklassin artik yaa su eylule gecelim artik :)
Hahhaha ay dediğine güldüm bayaVarlığı bi dert yokluğu yara dedikleri aslında para değil memeymis şuan bunu anladimesim de dalga geciyo daha büyüyecek mi bunlar eğer öyleyse kimliklerini cikarttiralim bağımsızlıklarını ilan edecekler diye
Saka bi yana Ilerde kucultturmeyi planlıyorum simdi bile cok agriyo boynum sirtim.
Aay benm komşumda gelcek ama kocam olmadan o yol çekilmez diye gelmek istemedim açıkcası. Siz kaçta gideceksiniz? Bi ayarlamaya çalışayım belki otobsle gelirim komşumlarla saat uyarsaBiz bu cumartesi reyaptayiz fırsatimiz ve halimiz olursa konuşuruz diyordukLezzetliCipetpet le :) sen de gel kız
iyi bari benimkide pek karışmaz çünkü 2500 lira kredi ödüyorum daha neye karışsın. Geçen gün gelmişte diyor harcamalarını hesap dökümşerini Bi çıkar bakayım nereye harcamışım hiç sormuyorum diye işte sanki dersin kuaförden çıkmayan bakım delisi hergün kendine alışveriş yapan Bi insanım.Valla benmki ne aldığıma ne baktığıma karışıyo. çünkü onun maaşıyla evi zor döndürüoruz benmki de böyle harcamalara gidiyo. hatta dün bişey için para istedi maaşın kalmadı ay başını bekle dedim benm maaşım yoksa seninki var karıcım diyo
Bende öyleydim ilkinde Dr 36.haftada çatı muayenesine göre karar veririz demişti. Bende orda bir dur ben çatı muayenesinde yaptırmam normal doğumda yapamam dedim ama rahatsızlığım söylememiştim özel hastane olduğu için kabul etti tabi. Devlet sezeryan bile 39+ lara kadar bekletiyormuş. Hatta doğum sancısı illa çekeceksin sonra sezeryan alıyormuş. Mecbur sezeryan bile olsaBiraz NATO mermer NATO kafa benim ki kendisi de gördü tedavi olurken bi sürü kadın bu dertten muzdarip . Ay maşallah ben daha hiç çatı muayenesi falan yapmadan söyleyeceğim. Vajinismus geçirdim panik atak var yapmak istemiyorum diye . Bir yandan da acayip korkuyorum bebek kendiliğinden gelir diye bakalim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)
aha allah iyiligini versin . 1 tane nisanliyken krem rengi penye 6 li dantelli bişey aldırmıştim saten olanların yanına çeyizde . Ama olurlar mi ozaman pek emin değilim son aya kadar davul gibi olmasam böyle ihtimal. O yüzden bitanem normal şöyle gömlek gibi olanlarin takımından bide Kasım da doğacağı için kapitoneli sabahlık mi alsam diyorum bende ikizler değilim ama senin gibiyim nereden bakıyorsun bu arada
Kumaşları ve tiplerine göre oldukça saçmalar fiyatlar sinirleniyorum gördükçegece kafamda eksikleri kuruyorum strese giriyorum bi hemen gelecekmiş gibi geliyor bebek bi de hiç gelmeyecekbaskasi doğuracakmis gibi geliyor
ahhh mersinin 45 derece sicaginda oldum bittimmahvoldum yaa gecsin gecsin drmasin valla sen bekleyebilirsin ama :)Size geçsin bana kalsınn :) ben hareketlerini özlüyorum şimdiden minnoşumun okadar alıştım kii :))
Hahhaha ay dediğine güldüm baya
Benim zavallı kocamda görünce şaşırmıştı minnacık diyehatta sırt üstü yatınca adam tutunacak yer arıyor ama bulamıyor
Ama cidden büyüğü daha fazla dert.. benm kuzeniminkide kocaman kendisi çok zayıf yatınca boğazına yapışıyolar resmen
Size geçsin bana kalsınn :) ben hareketlerini özlüyorum şimdiden minnoşumun okadar alıştım kii :))
Hahhaha ay dediğine güldüm baya
Benim zavallı kocamda görünce şaşırmıştı minnacık diyehatta sırt üstü yatınca adam tutunacak yer arıyor ama bulamıyor
Ama cidden büyüğü daha fazla dert.. benm kuzeniminkide kocaman kendisi çok zayıf yatınca boğazına yapışıyolar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?