2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bunlar bebeğe zarar vermez canım Allah’ın izniyle.
Biliyorsun ben yoğun enfeksiyondan hastaneye yattım, hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama çok şükür kuzum sapasağlam. Demir için de hemen önlem alırlar, yeter ki gönlünü ferah tut. Senin üzüntün, stresin bebeğini de üzer. Asıl sen onu üzme

Ayy inşallah öyledir canım yaa içimi rahatlattın kültür yapılmadı ama bana üreme var mı yok mu onu bilmiyoruz sadece enfeksiyonda yaşadığım şikayetleri ilaç kullanmama rağmen yaşamaya devam ettim ama inşallah dediğin gibidir ve sıkıntı olmaz

Benim öyle ya Bir de tatlı tatlı rüyalar görüyorum, o rüyaları bölen o alarm çaldıkça telefonu fırlatasım geliyor.
iyi tatlı tatlı rüyalar görüyorsun ben gece boyunca yarımsaatte e az 5 kere dönüyorum. Ve sabah saat 5 e kadar falan mide yanması çekiyorum. Uyurken bile. Birde alt tarafım acıyor bu neden böyle hala çözemedim inş erken doğum falan olmaz. Kasılma değil ama biliyorum. Gerçekten ya ben unutmuşum yada ikinci gebelik daha zormuş

ben gecen ay kimyasal yasadim ama degerim 82 den sonra dustu . dr um korunmana gerek yok dedi . o 1 hafta devamli beylikduzunden yenibosnaya gitme sureci beni psikolojik olarak cok yordu havalar baya sicakti bir de istanbul trafigi eklenince .. reyap hastanesine 1 km uzakliktayim . yuruyerek bile gidebilirim . soyledikleriniz beni cok mutlu etti . muayene ucreti de uygunmus . sanirim tercihim nereida hanimdan yana olacak

Burda bi yer var internetten baktım özellikle doğum çantasında olması gereken şeyleri listelemişler ve ürünleri koymuşlar internet sitesinde . Hic süslü değil sade tam benlik bi sabahlık ve pijama takımı . Cumartesi gidip mağazaya da sorcam ellerinde varsa onu alcam . Ben öyle dantelli allı güllü şeyleri sevmiyorum . Bide normal bi takım olsun ki evde de giyiyim ben onu diye düşünüyorum. Rahatıma pek bi düşkünüm de ben

Çok saol canım stres yapmıyorum da işte canımı sıktı bu durum.. İnşallah bi sıkıntı olmaz çok teşekkür ederim

Anladım canım korkma ilaçla vs tedavi edilir Allahın izni ile. Ama iyi yaptın yarına randevu alıp. Yarın benide etiketle mutlaka doktora gözükünce
Benmde yandan görmen lazım şuan devede kulak gibi. Nokta gibi duruyo göbeğimin üstünde. Benim gelinliğim dikilirkende kalıp üstüne kalıp takılmıştı. Sırt üstü yatınca dümdüz oluyo hamile kalınca büyür diyenler şoka uğruyo
evet canim bu sefer ynadan yuzu acikti Eki Görüntüle 2183587 ben artik 2 haftada 1 gidicekmisim 2 hafta sonraya bidaha randevu verdi
Oy maşallah ona çirkiiin büyüttün kızını çağırırlar tabi ki ne güzel gelmesi yaklaşıyo demekki

sagol kuzumm yaklassin artik yaa su eylule gecelim artik :)

Sen ali haydarin annesiykende bolemiydin :))) cnm çok bekleyip ugrastin hakkındır en kokos en içine sineni al ana kraliçe gibi yatağa kurul sağlıkla al kuzunu da bende sade bulamıyorum cildiracam
Değildim valla canım ya, Betül hanıma süslü şeyler aldıkça ben de süse heveslendim galiba

İnşallah sen de içine sinen hatta bayıldığın bir model bulursun canım

Hem hastane hem de doktor süper kesinlikle tavsiye ederim :) inşallah en kısa zamanda size de bebis nasip olur hayırlısıyla

Valla benm karşı komşum mesut beye gitmiş önceden reyapta o ondan çok memnundu. Aynı gün o mesut beye ben nereida hanıma gittim. 25 haftalıktım ve ilk kez gittim. Komşumda benmle girdi doktora. Nereida hanımdan çok memnun kaldı şimdi o da ona gidicek. Aklında soru işareti dahi bırakmıyo. Çok sevdiğim uğruna 4 5bini gözden çıkarttığım istinyede ki doktoruma hep soru sormayı unutuyodum ama nereida hanım aklımı okur gibi cevap veriyo. Allah razı olsun Emira SY ve LezzetliCipetpet ten onlarn sayesinde doktorum oldu.

Tahlil fiyatları falnda çok uygun. Kimyasal gebelik yaşadın sanırım pek aşina değilim o konulara geçmiş olsun canım. Rabbim nasip etsin kuzunu inşallah sana

Canım idrar kültürü yapılmadan antibiyotik vermek çok saçma.önce kültür sonra antibiyogram yapılır ve sende üreyen bakteri hangi antibiyotikle ölüyorsa o yazılır kafaya göre antibiyotik verilmez.bende olduğu gibi 112 lökosit var ama üreme Yok.bılca su iç dedi gönderdi ürolog.ayrıca öyle dandik bi hastaneye değil ege üniversitesinde profesörlere gidiyorum.kadın doğumcumda lökosit var ama üreme Yok antibiyotik saçma olur genede ürolog görsün o karar versin dedi.
Sen içini rahat tut 26 lökosit neki benimkinin yanında.

Varlığı bi dert yokluğu yara dedikleri aslında para değil memeymis şuan bunu anladim esim de dalga geciyo daha büyüyecek mi bunlar eğer öyleyse kimliklerini cikarttiralim bağımsızlıklarını ilan edecekler diye

Saka bi yana Ilerde kucultturmeyi planlıyorum simdi bile cok agriyo boynum sirtim.

Biz bu cumartesi reyaptayiz fırsatimiz ve halimiz olursa konuşuruz diyorduk LezzetliCipetpet le :) sen de gel kız

sagol kuzumm yaklassin artik yaa su eylule gecelim artik :)
Size geçsin bana kalsınn :) ben hareketlerini özlüyorum şimdiden minnoşumun okadar alıştım kii :))
Hahhaha ay dediğine güldüm baya
Benim zavallı kocamda görünce şaşırmıştı minnacık diye hatta sırt üstü yatınca adam tutunacak yer arıyor ama bulamıyor
Ama cidden büyüğü daha fazla dert.. benm kuzeniminkide kocaman kendisi çok zayıf yatınca boğazına yapışıyolar resmen

Biz bu cumartesi reyaptayiz fırsatimiz ve halimiz olursa konuşuruz diyorduk LezzetliCipetpet le :) sen de gel kız
Aay benm komşumda gelcek ama kocam olmadan o yol çekilmez diye gelmek istemedim açıkcası. Siz kaçta gideceksiniz? Bi ayarlamaya çalışayım belki otobsle gelirim komşumlarla saat uyarsa

iyi bari benimkide pek karışmaz çünkü 2500 lira kredi ödüyorum daha neye karışsın. Geçen gün gelmişte diyor harcamalarını hesap dökümşerini Bi çıkar bakayım nereye harcamışım hiç sormuyorum diye işte sanki dersin kuaförden çıkmayan bakım delisi hergün kendine alışveriş yapan Bi insanım.
Bunlara öyle lazım para yiyecek kadın lazımmış Bende öyleydim ilkinde Dr 36.haftada çatı muayenesine göre karar veririz demişti. Bende orda bir dur ben çatı muayenesinde yaptırmam normal doğumda yapamam dedim ama rahatsızlığım söylememiştim özel hastane olduğu için kabul etti tabi. Devlet sezeryan bile 39+ lara kadar bekletiyormuş. Hatta doğum sancısı illa çekeceksin sonra sezeryan alıyormuş. Mecbur sezeryan bile olsa

Adi lohusa takimi olduğu için fiyatı da arttıriyolar. Çok eli sıkı bi insan değilim açıkçası ama uyduruk bi kumaşa da onların dediği parayi vermem kimse sokaktan toplamiyo sonuçta parayı. Valla bilmiyorum nasıl olcak ama inşallah kafamıza göre biseyler bulabiliriz.

ahhh mersinin 45 derece sicaginda oldum bittimmahvoldum yaa gecsin gecsin drmasin valla sen bekleyebilirsin ama :)

O boğaza yapışma olayını ben cok yaşıyorum iste bide korkuyorum süt dolacak daha inşallah bunlara o zaman napcam diye olmadı sırtıma atar bağlarım napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…