evet bende ağırlaşmaayı hissettim her gün işe yürüyerek gidiyorum gitgide erken çıkmaya başladım geç kalmayayım diye :) Amin :)Ben çok şükür hiç hamilelik sıkıntısı yaşamadım. Ama ilk kez bu hafta ağırlaştığımı hissettim, daha da 2,5 ay var. Allah hepimize kolaylık versin.
Canım sen şimdi tahlilini sağlık ocağında yaptırdın ya o sonuç yanlış olabilir, idrar hemen tahlil edilmeli onlar hastanelere sevk ediyorlar, o sürede bozulabiliyor. Yine enfeksiyon vardır ama o kadar yüksek değildir bence. Bir arkadaşım aynısını yaşadı, tahlil sonucu çok yüksek çıkmıştı, özel hastaneye gidip tekrarlattı bayağı düşmüştü değer. İnşallah seninki de öyle olur, Zaten yarına almışsın randevunu yarın hayırlı haberini bekliyoruz.Munoral kullandım ama 1 seferlik vermisti takip edip görcez dedi bi ise yaramamış ki önceki değerden daha yüksek çıkmış sınırı 4 bende 26 yazıyor yarın ne dicek acaba bişey olmadan bebeğime ne yapılması gerekiyorsa yapılsın en azından önlemini alalım korktum baya o değeri görünce öyle
Burda bi yer var internetten baktım özellikle doğum çantasında olması gereken şeyleri listelemişler ve ürünleri koymuşlar internet sitesinde . Hic süslü değil sade tam benlik bi sabahlık ve pijama takımı . Cumartesi gidip mağazaya da sorcam ellerinde varsa onu alcam . Ben öyle dantelli allı güllü şeyleri sevmiyorum . Bide normal bi takım olsun ki evde de giyiyim ben onu diye düşünüyorum. Rahatıma pek bi düşkünüm de ben
Çok saol canım stres yapmıyorum da işte canımı sıktı bu durum.. İnşallah bi sıkıntı olmaz çok teşekkür ederim
Aay benm komşumda gelcek ama kocam olmadan o yol çekilmez diye gelmek istemedim açıkcası. Siz kaçta gideceksiniz? Bi ayarlamaya çalışayım belki otobsle gelirim komşumlarla saat uyarsa
Ay sokakta saçıyorum canım sıkıldıkça deseydiniyi bari benimkide pek karışmaz çünkü 2500 lira kredi ödüyorum daha neye karışsın. Geçen gün gelmişte diyor harcamalarını hesap dökümşerini Bi çıkar bakayım nereye harcamışım hiç sormuyorum diye işte sanki dersin kuaförden çıkmayan bakım delisi hergün kendine alışveriş yapan Bi insanım.
Bunlara öyle lazım para yiyecek kadın lazımmış Bende öyleydim ilkinde Dr 36.haftada çatı muayenesine göre karar veririz demişti. Bende orda bir dur ben çatı muayenesinde yaptırmam normal doğumda yapamam dedim ama rahatsızlığım söylememiştim özel hastane olduğu için kabul etti tabi. Devlet sezeryan bile 39+ lara kadar bekletiyormuş. Hatta doğum sancısı illa çekeceksin sonra sezeryan alıyormuş. Mecbur sezeryan bile olsa
İyi yapıyorsun canım, eminim çoğu zaman da vazgeçiyorsundur bu düşünme sürecindeBen de mi Almanya’ya gelip baksam acaba
Burada lohusa takımı deyince gerçekten hep çok süslü şeyler çıkıyor karşıma. Bi de cidden pahalı, gereksiz diyorum kendi kendime. Normal açık renklerde bir pijama takımı ve üstüne ona uygun sabahlık bakayım diyorum. Ama emzirme olayı işi bozuyor. Düğmeli bulmam lazım falan iş uzuyor öyle olunca. Neyse ya vakit bol bulacağız inşallah
Eskiden görünce alırdım tam içime sinemden. Sonra bir baktım dolap giymediğim kıyafetlerle dolu, vazgeçtim bundan. Gerekirse birşey alacağım zaman bir gece düşünüyorum üstüne öyle karar veriyorum, yanılma payım düşük oluyor o zaman
Çok tatlıymış buhttps://www.instagram.com/p/Bln43AGHezr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wr1lo3gvx5jf bunu beğendim bundan yaptıracağım galiba
Anldım canım olmadı siz bi konuşun peşinizden biz konuşalım. Bu sıcakta gözüm yemedi taaa marmaraparkın ordan oraya geçmeye. Eşim gecede olsa kesin gelirdim ama adama da onun için işten izin aldırtmıyım. Eğer konuşmazsanız bidahaki randevunzda gelirm komşumda gelir konuşuruz yada olmadı birbirimizin ismini söyleriz 4 kişiyiz diye ona göre anlaşırız13.40 ve 14.00 randevusunu aldık canim. C.tesi o saatten sonra fiyat koşabilecegimiz kimse olur mu onu da bilmiyorum ama...
aynen bana da zor geliyo vallahi.. hep miskinlik var üzerimde
şuan kaçıncı haftadasın peki
30+6 dayım az kaldı :)
İyi yapıyorsun canım, eminim çoğu zaman da vazgeçiyorsundur bu düşünme sürecinde
Mantıklı:)))ahhh mersinin 45 derece sicaginda oldum bittimmahvoldum yaa gecsin gecsin drmasin valla sen bekleyebilirsin ama :)
Ahahhh ay Allah kolaylık versin valla canımO boğaza yapışma olayını ben cok yaşıyorum iste bide korkuyorum süt dolacak daha inşallah bunlara o zaman napcam diye olmadı sırtıma atar bağlarım napiyim
Ben de öyleyim valla :) bi de kullanışlı da olsun istiyorum. Çeyiz diye alınan bir sürü ıvır zıvırım var baktıkça dertlendiğim, daha fazla eklemek istemiyorum üstüne :)
İnşallah bakacağın yerdekiler gönlüne göredir. Alırsan fotoğrafını atarsan çok sevinirim, fikir olur bana da :)
Gönlünü ferah tut sen, bişeycikler olmaz kuzularabenim kuzu 40 derece ateşe 4 gün dayandı, antibiyotikten etkilenmeden sapasağlam çıktı. Minicik enfeksiyonlarla savaşacak güçleri var demek ki onların survivor gibiler maşallah
Sağol canım allah sabır versin bize valla zormuş gebelik şekeri. İnsallah atlatacağız..Teşekkür ederim canım bende artık ekmeği azaltmaya karar verdim 3 er dilim tam buğday var diyetmde ama daha az yemem lazım aynen bugün yürüyüşü artırdım sadece aksam yapıyordum şimdi sabah akşam yapicam sanada geçmiş olsun. Canım. İnşallah çabucak atlatiriz
Mantıklı:)))
Ahahhh ay Allah kolaylık versin valla canım
Anldım canım olmadı siz bi konuşun peşinizden biz konuşalım. Bu sıcakta gözüm yemedi taaa marmaraparkın ordan oraya geçmeye. Eşim gecede olsa kesin gelirdim ama adama da onun için işten izin aldırtmıyım. Eğer konuşmazsanız bidahaki randevunzda gelirm komşumda gelir konuşuruz yada olmadı birbirimizin ismini söyleriz 4 kişiyiz diye ona göre anlaşırız
Sağol
7 liraymış tanesi 30 tane falan yaptıracağım hastane için. 2.bebek olduğu için beşik mevlüdü de yapmayacağım oyüzden bundan alıp birde şeker yapacağımÇok tatlıymış bu
Fiyatı ne kadar canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?