2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben çok şükür hiç hamilelik sıkıntısı yaşamadım. Ama ilk kez bu hafta ağırlaştığımı hissettim, daha da 2,5 ay var. Allah hepimize kolaylık versin.
evet bende ağırlaşmaayı hissettim her gün işe yürüyerek gidiyorum gitgide erken çıkmaya başladım geç kalmayayım diye :) Amin :)

Canım sen şimdi tahlilini sağlık ocağında yaptırdın ya o sonuç yanlış olabilir, idrar hemen tahlil edilmeli onlar hastanelere sevk ediyorlar, o sürede bozulabiliyor. Yine enfeksiyon vardır ama o kadar yüksek değildir bence. Bir arkadaşım aynısını yaşadı, tahlil sonucu çok yüksek çıkmıştı, özel hastaneye gidip tekrarlattı bayağı düşmüştü değer. İnşallah seninki de öyle olur, Zaten yarına almışsın randevunu yarın hayırlı haberini bekliyoruz.

Ben de öyleyim valla :) bi de kullanışlı da olsun istiyorum. Çeyiz diye alınan bir sürü ıvır zıvırım var baktıkça dertlendiğim, daha fazla eklemek istemiyorum üstüne :)
İnşallah bakacağın yerdekiler gönlüne göredir. Alırsan fotoğrafını atarsan çok sevinirim, fikir olur bana da :)

Çok saol canım stres yapmıyorum da işte canımı sıktı bu durum.. İnşallah bi sıkıntı olmaz çok teşekkür ederim

Gönlünü ferah tut sen, bişeycikler olmaz kuzulara benim kuzu 40 derece ateşe 4 gün dayandı, antibiyotikten etkilenmeden sapasağlam çıktı. Minicik enfeksiyonlarla savaşacak güçleri var demek ki onların survivor gibiler maşallah

Aay benm komşumda gelcek ama kocam olmadan o yol çekilmez diye gelmek istemedim açıkcası. Siz kaçta gideceksiniz? Bi ayarlamaya çalışayım belki otobsle gelirim komşumlarla saat uyarsa

13.40 ve 14.00 randevusunu aldık canim. C.tesi o saatten sonra fiyat konuşabilecegimiz kimse olur mu onu da bilmiyorum ama...

Ay sokakta saçıyorum canım sıkıldıkça deseydin
Benmki sormaz çnkü pazar marketten başka öyle alışverişim yok o benden fazla harcıyo... kendi cebimde 10tl ile gezerm ona 2 3 günde bir 100 tl veririm.. ama geçen ay hiç vermedim kendi maaşıma dokunmadm bebeğe alışveriş için. Dolap tam takır ama direniyorm ayın 1inde maaş alacak.. valla çok isterdim hesapsızca alışveriş yapmayı ama 5 ay çalışmadım gel gör ne zorluk çektim cebmde para olmayınca. Benmki lafını yapmaz asla maaşını da hep eve bırakır ama harcayamadm hesap vermeden..

İyi yapıyorsun canım, eminim çoğu zaman da vazgeçiyorsundur bu düşünme sürecinde

13.40 ve 14.00 randevusunu aldık canim. C.tesi o saatten sonra fiyat koşabilecegimiz kimse olur mu onu da bilmiyorum ama...
Anldım canım olmadı siz bi konuşun peşinizden biz konuşalım. Bu sıcakta gözüm yemedi taaa marmaraparkın ordan oraya geçmeye. Eşim gecede olsa kesin gelirdim ama adama da onun için işten izin aldırtmıyım. Eğer konuşmazsanız bidahaki randevunzda gelirm komşumda gelir konuşuruz yada olmadı birbirimizin ismini söyleriz 4 kişiyiz diye ona göre anlaşırız

İyi yapıyorsun canım, eminim çoğu zaman da vazgeçiyorsundur bu düşünme sürecinde

En az %80inde vazgeçiyorum
Ama iyi oluyor. Gereksiz alışveriş yapmamış oluyorum. Özellikle giyim konusunda çok abartıyordum, zayıflarım diye üstüme olmayan ama beğendiğim şeyleri bile alıyordum şimdi o açıdan rahatım. İhtiyaçlarımı alıyorum, hem de içime sinerek alıyorum. Yaşlandıkça akıllandım

Alırsam atarım tabiki

Sağol canım allah sabır versin bize valla zormuş gebelik şekeri. İnsallah atlatacağız..

İnşallah indirim yaparlar ya valla bu dolar gözümü korkuttu ilk söylenen fiyata bile zam yapmasalar razı olacak gibiyim..
Kardeşimin doğum ücretlerini zaten özel sigorta karşılıyor ama o da belki suit oda filan düşünür indirim yapacak olurlarsa. Bir de biz fotoğraf istiyoruz beyler son dakika sıkıntı çıkarmazsa :) hepsiyle konuşmak istiyorum vakit de pek kalmadı şimdiden anlaşsak süper olacak...

Bu arada kızlar, evidea sitesinde bebek askılarında indirim varmış. Hatta sepette de ekstra %15 indirim olacakmış.

3 takım almayı düşünüyorum ben. 15 tane yeter herhalde. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…