Ayyy doğumdan sonra kucultturcem toparlayici sutyenlere verdiğim para aciyorum vallaAmin , bütün koca memisli hatunlara kolaylık versin Allah
Inşallah öyledir canım ya vallahi iyiki varsınız yoksa sabaha kadar kafamda kurardım en azından iyi senaryoları da düşünüyor oluyor insan böyle olunca teşekkür ederimCanım sen şimdi tahlilini sağlık ocağında yaptırdın ya o sonuç yanlış olabilir, idrar hemen tahlil edilmeli onlar hastanelere sevk ediyorlar, o sürede bozulabiliyor. Yine enfeksiyon vardır ama o kadar yüksek değildir bence. Bir arkadaşım aynısını yaşadı, tahlil sonucu çok yüksek çıkmıştı, özel hastaneye gidip tekrarlattı bayağı düşmüştü değer. İnşallah seninki de öyle olur, Zaten yarına almışsın randevunu yarın hayırlı haberini bekliyoruz.
Sorun olmazsa modelini atarmisin bide kaç TL ye aldın acaba ?Ben özdilek mağazasından aldım çok süslü çok şatafatlıdeğil tabi
Çok haklısın insan stres yapıyor ister istemez bende çok enfeksiyon sorunu yaşayan biriyim şuan ne durumdayım bilgim yok bi kere gittim doktora munoral içtim sonra kendi doktoruma gittim normal dedi ama ara ara yanma yaşıyorum bende dışarı çıktığımda oluyor genelde tabiki inşallah korkulacak bişeyen oktur düzene girerStres yapmıyorum sakın kalmaya çalışıyorum da keyfim kaçtı üzüldüm yani o kdr şey kullandım değerler iyi olsun diye iyi olacağına daha kötü olmuş neden anlamıyorum gerçekten
Ayy inanmıyorum o sancıyı çektikten sonra dogururm her türlü doğum eziyet haline geliyor demek kiiyi bari benimkide pek karışmaz çünkü 2500 lira kredi ödüyorum daha neye karışsın. Geçen gün gelmişte diyor harcamalarını hesap dökümşerini Bi çıkar bakayım nereye harcamışım hiç sormuyorum diye işte sanki dersin kuaförden çıkmayan bakım delisi hergün kendine alışveriş yapan Bi insanım.
Bunlara öyle lazım para yiyecek kadın lazımmış Bende öyleydim ilkinde Dr 36.haftada çatı muayenesine göre karar veririz demişti. Bende orda bir dur ben çatı muayenesinde yaptırmam normal doğumda yapamam dedim ama rahatsızlığım söylememiştim özel hastane olduğu için kabul etti tabi. Devlet sezeryan bile 39+ lara kadar bekletiyormuş. Hatta doğum sancısı illa çekeceksin sonra sezeryan alıyormuş. Mecbur sezeryan bile olsa
İnşallah önümüzdeki ay bakacağım artık onada sezon değişimi olduğu için belki farklı şeyler bulabilirizAdi lohusa takimi olduğu için fiyatı da arttıriyolar. Çok eli sıkı bi insan değilim açıkçası ama uyduruk bi kumaşa da onların dediği parayi vermem kimse sokaktan toplamiyo sonuçta parayı. Valla bilmiyorum nasıl olcak ama inşallah kafamıza göre biseyler bulabiliriz.
Aman kuzum maşallah Allah nazarlardan saklasın senin kuzuyu da yarın inşallah iyi haberler alırız iyiki varsınızBen de öyleyim valla :) bi de kullanışlı da olsun istiyorum. Çeyiz diye alınan bir sürü ıvır zıvırım var baktıkça dertlendiğim, daha fazla eklemek istemiyorum üstüne :)
İnşallah bakacağın yerdekiler gönlüne göredir. Alırsan fotoğrafını atarsan çok sevinirim, fikir olur bana da :)
Gönlünü ferah tut sen, bişeycikler olmaz kuzularabenim kuzu 40 derece ateşe 4 gün dayandı, antibiyotikten etkilenmeden sapasağlam çıktı. Minicik enfeksiyonlarla savaşacak güçleri var demek ki onların survivor gibiler maşallah
Sende gidip bu baktır canım ne olur ne olmaz takip gerektiren bişey demekki değişkenlik gösterebiliyor ilaca ve o kdr suya rağmen enfeksiyon olabiliyor ihmal etmeSorun olmazsa modelini atarmisin bide kaç TL ye aldın acaba ?
Çok haklısın insan stres yapıyor ister istemez bende çok enfeksiyon sorunu yaşayan biriyim şuan ne durumdayım bilgim yok bi kere gittim doktora munoral içtim sonra kendi doktoruma gittim normal dedi ama ara ara yanma yaşıyorum bende dışarı çıktığımda oluyor genelde tabiki inşallah korkulacak bişeyen oktur düzene girer
Ayy inanmıyorum o sancıyı çektikten sonra dogururm her türlü doğum eziyet haline geliyor demek kinoldu peki sezeryan mi oldun sen
İnşallah önümüzdeki ay bakacağım artık onada sezon değişimi olduğu için belki farklı şeyler bulabiliriz
attım canım Bi tanede yavruağzı almıştım am İnternet sitesinde resmini bulamadım. Ben sezeryan oldum evetSorun olmazsa modelini atarmisin bide kaç TL ye aldın acaba ?
Çok haklısın insan stres yapıyor ister istemez bende çok enfeksiyon sorunu yaşayan biriyim şuan ne durumdayım bilgim yok bi kere gittim doktora munoral içtim sonra kendi doktoruma gittim normal dedi ama ara ara yanma yaşıyorum bende dışarı çıktığımda oluyor genelde tabiki inşallah korkulacak bişeyen oktur düzene girer
Ayy inanmıyorum o sancıyı çektikten sonra dogururm her türlü doğum eziyet haline geliyor demek kinoldu peki sezeryan mi oldun sen
İnşallah önümüzdeki ay bakacağım artık onada sezon değişimi olduğu için belki farklı şeyler bulabiliriz
Cuma günü kontrole gidicem istiyim ozaman canım bende içime kürt düştüSende gidip bu baktır canım ne olur ne olmaz takip gerektiren bişey demekki değişkenlik gösterebiliyor ilaca ve o kdr suya rağmen enfeksiyon olabiliyor ihmal etme
Rica ederim, benim içimden geçen bu, inşallah iyi senaryo çıkar, Hiç kurma canım, kaç saat kaldı ki zaten şurada, bebeği strese sokmaInşallah öyledir canım ya vallahi iyiki varsınız yoksa sabaha kadar kafamda kurardım en azından iyi senaryoları da düşünüyor oluyor insan böyle olunca teşekkür ederim
Cicilere mi attın canım bakıyım bende fikir olsunattım canım Bi tanede yavruağzı almıştım am İnternet sitesinde resmini bulamadım. Ben sezeryan oldum evet
7 liraymış tanesi 30 tane falan yaptıracağım hastane için. 2.bebek olduğu için beşik mevlüdü de yapmayacağım oyüzden bundan alıp birde şeker yapacağım
Aman kuzum maşallah Allah nazarlardan saklasın senin kuzuyu da yarın inşallah iyi haberler alırız iyiki varsınız
Boğaza yapışma olayı ne gızz yine saflığım tuttu kafam basmadıO boğaza yapışma olayını ben cok yaşıyorum iste bide korkuyorum süt dolacak daha inşallah bunlara o zaman napcam diye olmadı sırtıma atar bağlarım napiyim
http://www.ozdilekteyim.com/shop/tr...takim/finesuits-kadin-3lu-pijama-takimi-18027Cicilere mi attın canım bakıyım bende fikir olsun
Haklısın canım yarın 10 da randevum ve az kaldı inşallah güzel şeyler duyacağızRica ederim, benim içimden geçen bu, inşallah iyi senaryo çıkar, Hiç kurma canım, kaç saat kaldı ki zaten şurada, bebeği strese sokma
Oyy maşallah tontis yanak yerim o yanaklarıevet canim bu sefer ynadan yuzu acikti Eki Görüntüle 2183587 ben artik 2 haftada 1 gidicekmisim 2 hafta sonraya bidaha randevu verdi
Ilac kullan ama artı olarak elma sirkesi deneyebilirsin koruyucu olarak. Bende dun yaptırdım da enfeksiyon çıkmamış tahlillerde sadece epitel çıkmış onu da doktora soracam. Sirke aldim fermentemutfagimdan onu kullaniyorumBende ondan kullandım canım ama bi ise yaramamış belli ki önceki değerden daha yüksek görünüyor
Zorlanmaya başladıysan hic zora sokma kendini canim calisabildigin yere kadar rapor alirsin illa 37 olmasi sart mi oluyorbende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorum
Aynenn canim sabah ayaga kalktim mi dayak yemis gibi oluyorum dediğiniz gibi gece sürekli uyaniyor insan uykusuz kaliuor ister istemezben sabah kalkamıyorum ki resmen eşim beni yataktan kazıyor zor olmaz mıhele ki sabaha kadar hiç uyumamalarımı katmıyorum işin içine yaşlı teyzeler gibiyim her yerim ağrıyor Allah seninde yardımcın olsun keşke tatil olsaydı herkes dinlenmeye gerçekten çok ihtiyacımız var
Bende şirke kullandım ama bana bu faydasını göremedim acaba bana mı yaramadı bilemiyorum ki yarın doktorum ne dicek bakalım bende epitel de yüksek çıkmış canimIlac kullan ama artı olarak elma sirkesi deneyebilirsin koruyucu olarak. Bende dun yaptırdım da enfeksiyon çıkmamış tahlillerde sadece epitel çıkmış onu da doktora soracam. Sirke aldim fermentemutfagimdan onu kullaniyorumpullubiber in tavsiyesiyle.
ya haklısın eşimde aynısını diyor ama çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullanmak daha kolayıma gidiyor çünkü kızımla +5 hafta demek. 5 haftaya 12 gün yıllık izin var idare edebilmeyi umuyorum.Zorlanmaya başladıysan hic zora sokma kendini canim calisabildigin yere kadar rapor alirsin illa 37 olmasi sart mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?