2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah öyledir canım ya vallahi iyiki varsınız yoksa sabaha kadar kafamda kurardım en azından iyi senaryoları da düşünüyor oluyor insan böyle olunca teşekkür ederim

Ben özdilek mağazasından aldım çok süslü çok şatafatlıdeğil tabi
Sorun olmazsa modelini atarmisin bide kaç TL ye aldın acaba ?
Stres yapmıyorum sakın kalmaya çalışıyorum da keyfim kaçtı üzüldüm yani o kdr şey kullandım değerler iyi olsun diye iyi olacağına daha kötü olmuş neden anlamıyorum gerçekten
Çok haklısın insan stres yapıyor ister istemez bende çok enfeksiyon sorunu yaşayan biriyim şuan ne durumdayım bilgim yok bi kere gittim doktora munoral içtim sonra kendi doktoruma gittim normal dedi ama ara ara yanma yaşıyorum bende dışarı çıktığımda oluyor genelde tabiki inşallah korkulacak bişeyen oktur düzene girer
Ayy inanmıyorum o sancıyı çektikten sonra dogururm her türlü doğum eziyet haline geliyor demek ki noldu peki sezeryan mi oldun sen
İnşallah önümüzdeki ay bakacağım artık onada sezon değişimi olduğu için belki farklı şeyler bulabiliriz

Aman kuzum maşallah Allah nazarlardan saklasın senin kuzuyu da yarın inşallah iyi haberler alırız iyiki varsınız

Sende gidip bu baktır canım ne olur ne olmaz takip gerektiren bişey demekki değişkenlik gösterebiliyor ilaca ve o kdr suya rağmen enfeksiyon olabiliyor ihmal etme

attım canım Bi tanede yavruağzı almıştım am İnternet sitesinde resmini bulamadım. Ben sezeryan oldum evet

Sende gidip bu baktır canım ne olur ne olmaz takip gerektiren bişey demekki değişkenlik gösterebiliyor ilaca ve o kdr suya rağmen enfeksiyon olabiliyor ihmal etme
Cuma günü kontrole gidicem istiyim ozaman canım bende içime kürt düştü

Inşallah öyledir canım ya vallahi iyiki varsınız yoksa sabaha kadar kafamda kurardım en azından iyi senaryoları da düşünüyor oluyor insan böyle olunca teşekkür ederim
Rica ederim, benim içimden geçen bu, inşallah iyi senaryo çıkar, Hiç kurma canım, kaç saat kaldı ki zaten şurada, bebeği strese sokma

7 liraymış tanesi 30 tane falan yaptıracağım hastane için. 2.bebek olduğu için beşik mevlüdü de yapmayacağım oyüzden bundan alıp birde şeker yapacağım

Çok güzelmiş, güle güle kullansın herkes şimdiden
Hastane için ben de daha özel bir hediye yapıyorum. Maksimum 20 kişi gelir zaten, o sayıda yapacağım ben de.

Aman kuzum maşallah Allah nazarlardan saklasın senin kuzuyu da yarın inşallah iyi haberler alırız iyiki varsınız

İnşallah canım. İyi haberler duyacağız inşallah

Bende ondan kullandım canım ama bi ise yaramamış belli ki önceki değerden daha yüksek görünüyor
Ilac kullan ama artı olarak elma sirkesi deneyebilirsin koruyucu olarak. Bende dun yaptırdım da enfeksiyon çıkmamış tahlillerde sadece epitel çıkmış onu da doktora soracam. Sirke aldim fermentemutfagimdan onu kullaniyorum pullubiber in tavsiyesiyle.

bende gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. 32. haftada kontrol var doktor doğum izni de yazacak ama ben 37. haftaya kadar uzatmak istiyorum doktor uygun görürse bakalım ama açıkçası bende zorlanıyorum
Zorlanmaya başladıysan hic zora sokma kendini canim calisabildigin yere kadar rapor alirsin illa 37 olmasi sart mi oluyor

Aynenn canim sabah ayaga kalktim mi dayak yemis gibi oluyorum dediğiniz gibi gece sürekli uyaniyor insan uykusuz kaliuor ister istemez

Bende şirke kullandım ama bana bu faydasını göremedim acaba bana mı yaramadı bilemiyorum ki yarın doktorum ne dicek bakalım bende epitel de yüksek çıkmış canim

Zorlanmaya başladıysan hic zora sokma kendini canim calisabildigin yere kadar rapor alirsin illa 37 olmasi sart mi oluyor
ya haklısın eşimde aynısını diyor ama çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullanmak daha kolayıma gidiyor çünkü kızımla +5 hafta demek. 5 haftaya 12 gün yıllık izin var idare edebilmeyi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…